in ,

Ο Κβαντικός Άνθρωπος.ΟΛΙΚΗ ΙΑΣΗ και Μακροβιότητα από το ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΕΠΙΦΥΣΗ και ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αφιέρωμα
Γράφει η Βίκυ Χρυσού

Εισαγωγή

Η ιατρική άρχισε επιτέλους να αναγνωρίζει ότι ο αδένας της επίφυσης κατέχει μια ειδική θέση στον οργανισμό μας. Το λεγόμενο κωνάριο των πνευματικών παραδόσεων είναι το κλειδί της νεότητας, αλλά και της καλής σωματικής, ψυχικής και πνευματικής υγείας. Η επίφυση ελέγχει και ρυθμίζει:

όλες τις άλλες λειτουργίες του οργανισμού,
το εσωτερικό ρολόι μας, δηλαδή τις φάσεις ύπνου και αφύπνισης
άρα, έμμεσα, όλες τις άλλες εκκρίσεις ορμονών και
διασφαλίζει τη σωματική, ψυχική και πνευματική μας υγεία.

Ουσιαστικά ακόμη και η διαδικασία της σκέψης λειτουργεί μέσω της επίφυσης!
Η επίφυση είναι η σκέψη μας. Για να λειτουργήσει όμως πρέπει να έχει την σωστή κρυσταλλική της μορφή και να είναι εμπλουτισμένη με το εξαγωνικό νερό, ώστε να μπορεί να επιτελέσει σωστά τις λειτουργίες της. *(Στο εξαγωνικό νερό ειδικά θα αναφερθώ σε επόμενη ανάρτηση. )

Αν η λειτουργία της επίφυσης υποχωρήσει, αρχίζει η διαδικασία της ψυχικής και σωματικής γήρανσης. Η γνώση δε πως με τη μείωση της δραστηριότητας της επίφυσης αρχίζει μια παράλληλη μείωση των επιπέδων της μελατονίνης, αποτελεί σήμερα το κλειδί για την κατανόηση της διαδικασίας γήρανσης, αλλά και έναρξης διαφόρων εκφυλιστικών νόσων:

Λόγω της μείωσης στης μελατονίνης επιταχύνεται η γήρανση και αυξάνεται η επιδεκτικότητα μας σε ασθένειες παντός είδους.

Ο καθηγητής Δρ. Δρ. Enrico Edinger εργάζεται εντατικά στον ερευνητικό χώρο που μελετά τον αδένα της επίφυσης, τη γήρανση και τη μελατονίνη. Συγκεκριμένα ασχολείται εντατικά με το ερώτημα γιατί ο αδένας αυτός έχει συρρικνωθεί από τα αρχικά τρία εκατοστά που κάποτε μέτραγε, στο μέγεθος μπιζελιού ή λίγων χιλιοστών.
Στις μέρες μας οι περισσότεροι διαθέτουν μια επίφυση μόλις λίγων χιλιοστών, ενώ θα μπορούσε να είναι περί τα 3 εκατοστά όπως είναι στα 10χρονα παιδιά!

Αυτό οφείλεται, όπως αναφέρει, στο «σύγχρονο τρόπο ζωής» μας:
το συχνά αφύσικο ρυθμό ζωής,
τις πολλές πηγές τεχνητού φωτός, με μεγαλύτερο εχθρό το μπλέ φάσμα φωτός,
την έκθεση του σώματος μας σε πολλά δηλητήρια (ιδίως τα φθοριούχα!) και
τις βλαβερές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες πολλών και διαφόρων ειδών, στις οποίες βρισκόμαστε εκτεθεθμένοι διαρκώς λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε.
Αυτοί οι παράγοντες έχουν ως συνέπεια την ασβεστοποίηση της επίφυσης και τη συρρίκνωση της, οδηγώντας με μαθηματική ακρίβεια σε σειρά προβλημάτων υγείας και γήρανσης. Πάνω απ ‘όλα δε, οδηγούμαστε σε σταθερή έλλειψη μελατονίνης.

Τα καλά νέα είναι πως ο καθηγητής Έντιγκερ μαζί με την ομάδα του στο Ινστιτούτο INAKARB έχουν ανακαλύψει πως η επίφυση μπορεί να αποκατασταθεί! Έχουν καταφέρει να αποτοξινώσουν, να ενεργοποιήσουν και να αποκαταστήσουν την επίφυση, βοηθώντας έτσι τους ανθρώπους να βελτιώσουν και να αποκαταστήσουν την υγεία τους, αλλά και να παρατείνουν τη νεότητα σε σωματικό και ψυχοπνευματικό επίπεδο!

Τα 12 πεδία/σώματα του Ανθρώπου

Για να κατανοήσουμε τις πληροφορίες αυτές που συνδέουν τις ιδιότητες της επίφυσης και το ρόλο της στη ρύθμιση της υγείας και της μακροβιότητας μας, αλλά και την ικανότητα του οργανισμού για αυτοϊαση θα πρέπει να συμπεριλάβουμε κατ΄αρχήν στην αντίληψη μας το γεγονός πως ο άνθρωπος, δεν είναι μονάχα ένα πλάσμα της ύλης, αλλά διαθέτει γύρω του πολλά και πολυεπίπεδα πεδία διαφορετικών μορφών, με τα οποία είναι μόνημα συνδεμένος και αλληλεπιδρά. Διαθέτει δηλαδή πολύ περισσότερα και λεπτοφυέστερα σώματα. Πέρα από τα αιθερικά, πνευματικά και ψυχικά σώματα, που αναφέρουν πανάρχαιες παραδόσεις, έχει πλέον ΚΑΙ επιστημονικά γίνει καταγραφή και μέτρηση αυτών των πεδίων ή αλλιώς σωμάτων του ανθρώπου, διευρύνωντας επιτέλους και την κατανόηση της ίδιας της ιατρικής επιστήμης.

Ο Μπρόγκχαρτ Χάιμ στα πλαίσια προετοιμασίας του προγράμματος CERN, επινόησε ήδη από το 1985 το μοντέλο των συχνοτήτων, σύμφωνα με το οποίο ο άνθρωπος αποτελείται από 12 διαφορετικά επίπεδα, τα οποία υπολόγισε με μεγάλη ακρίβεια. Τα πεδία 1 έως 3 είναι είναι υλικής φύσης και μαζί με το 4ο πεδίο του χρόνου, αφορούν τις 4 διαστάσεις. Σε ένα δεύτερο επίπεδο, το επίπεδο οργάνωσης (πεδία 5 και 6), έχουμε τη συχνότητα δόνησης του DNA, η οποία αφορά το λεγόμενο φαντόμ DNA, που είναι όπως έχουμε πει παλαιότερα μια απίστευτη κεραία λήψης, αλλά και μετάδοσης πλροφοριών…

Το DNA μας= κεραία ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων

Επιστημονικές έρευνες έχουν αποκαλύψει πως πέρα από τον ανθρώπινο εγκέφαλο και το ίδιο το DNA μας, χρησιμοποιεί ένα φάσμα συγκεκριμένων ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων για τη λειτουργία του αλλά και για «επικοινωνιακούς» σκοπούς. Σε αντίθεση με τον εγκέφαλο, το DNA αντιδρά μόνο σε υψηλές συχνότητες ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Ο Ρώσος επιστήμονας Pjotr Garjajev, με την ομάδα του στον τομέα της «Κυματο-γενετικής», διαπίστωσαν πως το ανθρώπινο DNA αποτελεί μία κεραία επικοινωνίας του ανθρώπινου σώματος. Η μορφή του DNA, σαν διπλή έλικα, αποτελεί μία τέλεια ηλεκτρομαγνητική κεραία, η οποία λειτουργεί ταυτόχρονα σαν δέκτης και σαν πομπός.

Η έλικα «ξετυλιγμένη» έχει μήκος 2μ, που σημαίνει πως η ιδιοσυχνότητα του DNAείναι 150ΜΗz. Η δε αποθηκευτική δύναμη του DNA υπολογίζεται σε 3 Gigabit.[7]Το 90% του DNA[8], το οποίο μέχρι σήμερα ονόμαζαν οι επιστήμονες «σιωπηλό» DNA, έχει αυτή ακριβώς τη λειτουργία. Αυτή η αποκάλυψη φανερώνει πως κάθε κύτταρο του ανθρώπινου οργανισμού, μέσα στο οποίο βρίσκεται το DNA, έχει την ικανότητα να λαμβάνει και να αποθηκεύει συχνότητες που έρχονται από εξωτερικές πηγές, όταν αυτές βρίσκονται στα πλαίσια των συχνοτήτων που χρησιμοποιεί. (Πράγματι ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! στην ίδια συχνότητα λειτουργεί η κινητή τηλεφωνία, τα ραντάρ και η μικροκύματική τεχνολογία.)

Πολλές συχνότητες που χρησιμοποιούνται σε τεχνολογικές εφαρμογές μπορεί να προκαλούν βλάβες στα κύτταρα από άγνοια(?), αλλά η πρόκληση αλλαγής ή βλάβης στα γονίδια είναι δυνατή και με τη χρήση «μοντουλαρισμένης» ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (ως όπλο), καθώς το DNA είναι σε θέση να την λαμβάνει και να την επεξεργάζεται.

Το DNA λοιπόν μεσολαβεί στην ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα σε όλες αυτές τις συχνότητες και τα πεδία ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων και το υλικό σώμα, αλλά (προσέξτε!) επικοινωνεί και με τα λεγόμενα βαθμωδωτά πεδία *ή αλλιώς scalar waves !!!

Το 3ο επίπεδο (που περιλαμβάνει τα πεδία 7 και 8 ) είναι ένα τεράστιο πεδίο μαγνητικό περίπου 20 χιλιομέτρων! (*Η μέτρηση αυτή υπολογίστηκε με βάση την απόσταση του πυρήνα του ατόμου και το περίβλημα του και αναλογικά υπολογίστηκε για τον άνθρωπο.) Είναι το λεγόμενο πεδίο πληροφορίας. Αφορά το λεγόμενο μορφογενετικό πεδίο για το οποίο μίλησε ο Σέλντρεικ ήδη από τη δεαετία του 1985. Φανταστείτε την τεράστια μετάδοση πληροφορίας που συντελείται εν αγνοία όλων μας -σχεδόν- στις πόλεις κυρίως, όπου ζουν στοιβαγμένοι χιλιάδες ή και εκατομμύρια ανθρώπων, ο κάθε ένας εκ των οποίων έχει γύρω του αυτό το τεράστιο πεδίο των 20 χιλιομέτρων περίπου!

Εντός αυτού του πεδίου υπάρχουν οι ιδιοσυχνότητες δόνησης όλων των οργάνων του σώματος, που έχουμε ως ύλη εντός του φυσικού σώματος μας. Θεωρητικά θα μπορούσε να αναδημιουργηθεί ΚΑΘΕ όργανο, το οποίο αφαιρέθηκε χειρουργικά αντλώντας πληροφορίες από το πεδίο αυτό και μόνον…! Κάποιοι λίγοι θεραπευτές στη Ρωσία ήδη το μπορούν… και το εφαρμόζουν… ωστόσο ήδη αναπτύσσονται και τεχνικές μέθοδοι που κάνουν χρήση αυτής της γνώσης… Ας ελπίσουμε πως θα βιώσουμε ΚΑΙ αυτό το κβαντικό άλμα στην ιατρική…

Κατ΄ουσίαν λοιπόν τρεφόμαστε από το ΦΩΣ και από τις συχνότητες και τις δονήσεις που περιδινούνται κυκλικά και δεξιόστροφα εντός αυτού του γιγαντιαίου πεδίου!
Μιλάμε πλέον για καθαρή κβαντική κατανόηση του ανθρώπου…

Το DNA, λόγω τις δακτυλίων του δεσμεύει τις πληροφορίες, αλλά και εκπέμπει συχνότητες των οργάνων προς το πεδίο. Αντίστροφα από το πεδίο αυτό λαμβάνει το σώμα εκ νέου τις υγιείς πληροφορίες και αποκαθιστά την υγεία. Ουσιαστικά πρόκειται για δεξιόστροφα κινούμενα φωτόνια, τα φωνόνια, τα οποία αποκαθιστούν την υγεία του σώματος.

Υπάρχει ωστόσο και ένα ακόμη μεγαλύτερο πεδίο γύρω από τον κάθε έναν από εμάς. Αυτός είναι ο λεγόμενος υπερχώρος, που αφορά τα επίπεδα 9 έως 12 και εκτείνεται ως το άπειρο. Θα μπορούσαμε να πούμε πως αντιπροσωπεύει την ψυχή ή το πνεύμα…

Οι πνευματικές ασκήσεις, ο διαλογισμός, οι τόποι θετικής ενέργειας, αλλά και πολλά ιερά τελετουργικά ή πνευματικές τεχνικές διαλογιστικής/ιερής θεραπευτικής, είναι σε θέση να δημιουργούν, να ανοίγουν δηλαδή, κανάλια επικοινωνίας με όλα αυτά τα τεράστια πεδία πληροφορίας και να τα γειώνουν προκειμένου να κυριαρχήσει η τάξη, η αρμονία και η υγεία.

Οι πληροφορίες που έρχονται από τα πεδία αυτά που κινούνται γύρω από τον κάθε έναν από εμάς είναι 1000 φορές πιο ισχυρές από αυτές που υπάρχουν ήδη εντός τους σώματος μας! Το θέμα είναι όμως να τους επιτραπεί να επικοινωνήσουν την πληροφορία τους με τον υλικό φορέα μας…

Το επίπεδο πληροφορίας που διαθέτει κάθε άνθρωπος
είναι κατ΄ουσίαν που ελέγχει το DNA και το διορθώνει ακατάπαυστα.

Καθώς όλοι μας είμαστε φορείς τραυμάτων, ψυχικής ή νοητικής φύσης, όχι μόνο δικά μας, αλλά και αυτών των προγόνων μας, αυτό το τεράστιο πεδίο αποκατάστασης της υγείας μας που είναι κατά χίλιες φορές πιο ισχυρό από τις πληροφορίες που κουβαλάμε ήδη στον υλικό μας φορέα και άρα μπορεί να διορθώνει ακατάπαυστα την υγεία μας, δεν μπορεί να λειτουργήσει σε άριστο επίπεδο και παρά την ισχυρή δράση του, νοσούμε και έτσι γηράσκουμε κιόλας. (Μήπως όλα αυτά σας θυμίζουν την… κβαντική δράση των σαμάνων;… Μήπως αναγνωρίζετε τον τρόπο συλλογής και επανένταξης των ορθών πληροφοριών κατά τις πρακτικές τους; Μήπως… κατανοείται τα πεδία από όπου αντλούν τις κατάλληλες πληροφορίες;… Πολύ καλά! ΣυνεχίΖΟΥΜΕ!)

Σύμφωνα με τη σημερινή κατανόηση της ιατρικής (σε αυτά τα ερευνητικά επίπεδα εννοείται και όχι στις πρακτικές της συμβατικής ιατρικής) ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΣΤΕ από τα γονίδια μας! αλλά από την επιγενετική! δηλαδή από όλα αυτά που ελέγχουν τα γονίδια μας.

Για παράδειγμα τα μιτοχόνδρια, που είναι τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας των κυττάρων μας, διαθέτουν 5 διαφορετικούς “καυστήρες”. Ο 4ος από αυτούς προσλαμβάνει την υπέρυθρη ακτινοβολία, αλλά και τις πληροφορίες θειούχων αμινοξέων, δηλαδή αμινοξέων που περιέχουν θειάφι (Θείον), π.χ. αργινίνη, κιστείνη. (Ακόμη και ο κουρκουμάς περιέχει τέτοια αμονοξέα.) Από αυτή τη διαδικασία “αναπνοής” των μιτοχονδρίων παράγεται μονοξείδιο του αζώτου, το οποίο σαν μεσολαβητής ελέγχει αυτά που χτίζει το DNA.

Aκόμη κι αν έχουμε γενετικά λάθη στα γονίδια μας, αυτός ο ελεγκτής των μιτοχονδρίων μπορεί να τα διορθώσει!

Για να μπορεί όμως να λειτουργήσει αυτό το “σέρβις αυτοίασης” και αυτόματης αποκατάστασης θα πρέπει ο οργανισμός μας να διαθέτει κάποια βασικά συστατικά/στοιχεία που ενισχύουν και προάγουν αυτή τη διαδικασία.

συνεχίζεται…

vickytoxotis

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

3 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

  3. Pingback:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Αυτό κι αν είναι απίστευτο: Δείτε τι βρήκαν στο βυθό του Τριγώνου των Βερμούδων!

Ισχυρός μεγέθους 6,5 Ρίχτερ σεισμός στη νήσο Βανκούβερ