in ,

Ο Κβαντικός Άνθρωπος .ΟΛΙΚΗ ΙΑΣΗ και Μακροβιότητα από το ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΕΠΙΦΥΣΗ και ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ 2

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

2η συνέχεια του αφιερώματος…
της Βίκυς Χρυσού

Μέρος πρώτο

Τι σχέση έχουν τα μιτοχόνδρια με την υγεία και τη μακροβιότητα;

Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως τα μιτοχόνδια, που είναι η βάση της ζωής του φυσικού σώματος μας, ξεκίνησαν την “καριέρα” τους στη γη σαν βακτήρια (σκεφτείτε το καλά κάθε φορά πριν χρησιμοποιείσετε βακτηριοκτόνα και αντιΒΙΟτικά… ενάντια σε ποιά αρχή κινείστε…).

Τα βακτήρια αυτά ανήκαν σε δύο κατηγορίες, σε δύο διαφορετικά προγράμματα άντλησης ενέργειας. Ήταν βακτήρια προγράμματος Α και Β και επιβίωσαν επί εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Ανάμεσα τους ξεχώριζαν τα αρχαϊα, που δεν χρησιμοποιούσαν οξυγόνο στη διαδικασία “αναπνοής” τους και παρήγαγαν λακτάτ (πρόγραμμα Α), και τα άλλα βακτήρια του Β προγράμματος, που ονομάζουμε ACE και χρειαζόμαστε σήμερα για τη ζωή μας.

Κατά κάποιο τρόπο όπως το εξηγεί ο καθηγητής Έντιγκερ υπήρξε μια συμφωνία ανάμεσα στα κύτταρα (αυτά των μονοκύτταρων οργανισμών, αλλά και αυτά στους πολυκύτταρους οργανισμούς, μέχρι και τα ανθρώπινα σώματα) και τα μιτοχόνδρια. Η συμφωνία ήταν να πηγαίνουν τα μιτοχόνδια και να κατοικούν στα κύτταρα μας προσφέροντας την ενέργεια για το σώμα, και εμείς με τη σειρά μας να δίνουμε τροφή στα μιτοχόνδρια…

Αν τώρα διαθέτουμε βακτήρια με το πρόγραμμα Α, τότε βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να δημιουργούμε κύτταρα φλεγμονής ή και καρκινικών όγκων, αν όμως διαθέτουμε βακτήρια του προγράμματος Β μπορούμε να ζήσουμε αιώνια (!).
(Ωστόσο, μη μου στενοχωριέτε! Όποιο πρόγραμμα κι αν διαθέτουν τα βακτήρια/μιτοχόνδρια στα κύτταρα σας μπορούμε να επικοινωνήσουμε το επιθυμητό!…)

Τα μιτοχόνδρια είναι που ελέγχουν τον πυρήνα του κυττάρου!
και όχι αντίστροφα!

Εάν τα μιτοχόνδρια είναι σε καλή κατάσταση, σε καλή κατάσταση θα είναι και τα κύτταρα και το DNA. Αυτό το σημείο σημαίνει πως μέχρι ενός σημείου, ποσοστιαία, δεν παίζει ρόλο πόσα λάθη έχει το DNA, διότι τα μιτοχόνδρια είναι σε θέση μέσω της απορρόφησης πληροφοριών από την υπέρυθρη ακτινοβολία να αποκαταστήσουν και να διορθώσουν τα λάθη του DNA.

Η υπέρυθρη ακτινοβολία είναι εννοείται μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας που καταφθάνει στον υπέροχο πλανήτη μας.

Η δύναμη ίασης έρχεται από το σύμπαν, έρχεται από τον ζωοδότη ήλιο!

Ας μην ξεχνάμε πως το ηλιακό φως, το οποίο καταφτάνει στη γη με την τεράστια ταχύτητα των 7 εκατομμυρίων χιλιομέτρων την ώρα, και φτάνει σε εμάς με τα ηλεκτρόνια, πρωτόνια, και τα νετρόνια του είναι φορέας πολύτιμων πληροφοριών για την ομοιόσταση και την υγεία μας. Τις πληροφορίες αυτές, τις οποίες δεσμεύει το μαγνητικό πεδίο της γης, δεσμεύει και το σώμα μας μέσω της επίφυσης!

Αυτή είναι η αποκλειστική ισχύς ίασης με χιλιαπλάσια δύναμη, από αυτή που ήδη διαθέτουμε εντός του υλικού μας φορέα και την λαμβάνουμε σχεδόν αποκλειστικά μέσω της επίφυσης. Ας σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως διόλου τυχαία δεν ονομάζουμε ακόμη και σήμερα ¨πηγή” την κορυφή του κρανίου στα βρέφη όπου το οστό του κρανίου παραμένει ανοιχτό ακόμη και μετά τη γέννηση. Η επίφυση αντιστοιχεί με το 7o ενεργειακό μας κέντρο, τσάκρα της κορώνας… για τό οποίο ήδη γνωρίζουμε μέσω της διδασκαλίας των τσάκρας, πως επηρρεάζει ολόκληρο τον οργανισμό.

Το 7ο τσάκρα “Δεν αντιστοιχεί σε συγκεκριμένα όργανα, αλλά επιτελεί ένα είδος εναρμόνισης και προστασίας μας. Επιρρεάζει ωστόσο έντονα το Μεσοφλοιό και τα μάτια μας, ενώ σχετίζεται με τα προγράμματα διατήρησης της ζωής στο σώμα και τα κύτταρα.Η Ίαση επιτυγχάνεται ακριβώς σε τούτο το επίπεδο…

Ένα φυσιολογικα΄ανεπτυγμένο κέντρο κεφαλής φροντίζει για μια μακροχρόνια και καλή ισορροπία του σώματος. Οι βαριές, χρόνιες ασθένειες και ειδικά τα πνευματικά και ψυχικά προβλήματα εμφανίζονται αντίθετα όταν το κέντρο τούτο είναι ιδιαίτερα έντονα μπλοκαρισμένο…

Σε ορμονικό επίπεδο επιδρά το κέντρο τούτο στην Επίφυση, η οποία ρυθμίζει την πρόσληψη φωτός και τους κυρκαδικούς ρυθμούς μέσω της ορμόνης μελατονίνη. (Η μελατονίνη είναι η ορμόνη που προστατεύει απο τον καρκίνο… και άρα μπορείτε να κατανοήσεται και την αλήθεια της τοποθέτησης του Dr. Hammer, πως δίχως εσωτερική ψυχοπνευματική σύγκρουση, δεν εμφανίζεται καρκίνος…”

Μόνο μέσω της υπόφυσης και του πεδίου της καρδιάς μας
λαμβάνουμε τις απαραίτητες πληροφορίες ίασης από το σύμπαν.
Είπα πιο πάνω πως ΣΧΕΔΟΝ αποκλειστηκά μέσω της επίφυσης λαμβάνουμε την ισχύ Ίασης από τον ήλιο και το σύμπαν. Σχεδόν, διότι ένα μέρος της ακτινοβολίας το λαμβάνουμε και μέσα από το ισχυρό μαγνητικό πεδίο της καρδιάς μας!

(Όλη αυτή η επιστημονική θεώρηση της λήψης πληροφορίας και ενέργειας από το σύμπαν και τον ζωοδότη ήλιο έρχεται να προσφέρει μια νέα οπτική κατανόησης στον τρόπο δράσης και ιαματικής επίδρασης θεραπευτικών τεχικών όπως το Ρέικι και το Σατ Ναμ Ρασάγιαν, διότι η ανοιχτή καρδιά και η ουδέτερη κατάσταση διαλογιστικού Νου του θεραπευτή, πρακτικού της τεχνικής, είναι που κάνουν τη μεγάλη διαφορά κατά την εφαρμογή! Ρέικι είναι ολόκληρη η ζωή… και η σιωπή στο Νου επιτρέπει στην πολύτιμη θεραπευτική πληροφορία να κατέλθει και να επιφέρει το θεμιτό αποτέλεσμα υγείας στον ασθενή… Τόσο απλά και τόσο δραστικά και αποτελεσματικά! Αυτό το άφημα με εμπιστοσύνη στο ¨Ανώτερο” Επίπεδο μας, στον Ανώτερο πολυδιάστατο Εαυτό μας που ήδη γνωρίζει, ήδη είναι συνδεμένος με την Πηγή και το μόνο που χρειάζεται είναι να του επιτρέψουμε να μεταγγίσει την πληροφορία υγείας πίσω στη συνείδηση και στο υλικό σώμα μας… )

Η συνείδηση δεν εδρεύει μόνο στον εγκέφαλο!

Η συνείδηση είναι παντού εντός των πεδίων μας!

Σύμφωνα με τα όσα έχει μελετήσει η Ιατρική στα πλαίσια των αναγκών των ταξιδιών στο διάστημα και ειδικά η ρωσική ακαδημία, κατέληξαν σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα που αντιστρέφουν διάφορα συμπτώματα υγείας ΚΑΙ επί της γης, με θεαματικό τρόπο. Οι έρευνες τους αφορούσαν κυρίως τις επιπλοκές των σφοδρών ακτινοβολιών στις οποίες εκτείθενται οι αστροναύτες και οι τρόποι προστασίας τους από αυτή όπως και η αποφυγή συμπτωμάτων που παρουσίαζαν όπως:

τάχυστη γήρανση,
απώλεια μετάλλων από τα οστά τους,
έντονο φόβο θανάτου και burn out,
κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και
μειωμένη ικανότητα συγκέντρωσης και καθαρής σκέψης.

Τα συμπεράσματά τους αποδείχτηκε πως είναι ιδιαίτερα πρωτοποριακά και χρήσιμα και στην επί γης ζωή… (μιας και την πλυμμηρήσαμε με ανάλογα θανατηφόρες ποιότητες τεχνητών ακτινοβολιών…)

Γνωρίζουμε πως όσο απομακρυνόμαστε από το μαγνητικό πεδίο της γης, εκτειθέμεθα σε μεγαλύτερο βαθμό στις βλαβερές για τον άνθρωπο ακτινοβολίες που εισέρροχνται από το διάστημα. Σύμφωνα με τις μελέτες αυτές για παράδειγμα μια πτήση στα 11.000 μέτρα μας εκθέτει σε 15 φορές μεγαλύτερη ακτινοβολία, από ότι μια πτήση στα 9.000μέτρα. Φανταστείτε τώρα σε τι είδους ακτινοβολίες και σε ποιά μεγέθη εκτείθενται οι αστροναύτες.

Βέβαια δε χρειάζεται πλέον να πετάξουμε τόσο ψηλά για να εκτεθούμε σε βλαβερές ακτινοβολίες, διότι έχουμε φροντίσει να χρησιμοποιούμε πληθώρα βλαβερών ακτινοβολιών στην καθημερινότητα μας… π.χ. οι ασύρματες συσκευές και τα κινητά μας τηλέφωνα, οι κεραίες της κινητής τηλεφωνίας, τα ραντάρ κ.α. λειτουργούν με βάση τέτοιες έντονα βλαβερές ακτινοβολίες. (Σύμφωνα δε με τον καθηγητή Έντιγκερ, αλλά και εκατοντάδες άλλους επιστήμονες, η ακτινοβολία 5G της κινητής τηλεφωνίας θα είναι κατά πολύ πιο βλαβερή από τη σημερινή 4G…)

Προκειμένου λοιπόν να αντιμετωπίσουν την κακή εγκεφαλική λειτουργία των ανθρώπων που πετούν σε τέτοια ύψη ή και εκτός γήινου πεδίου, κατασκεύασαν ειδικά σκουφάκια εμπλουτισμένα με κρυστάλλους, τα οποία αυξάνουν την εισρροή υπέρυθρης ακτινοβολίας στον εγκέφαλο. Η υπέρυθρη ακτινοβολία έχει την ιδιότητα να αυξάνει την αιμάτωση στο βαθύ λιπώδη ιστό. Χρησιμοποιώντας το σκουφάκι αυτό, κατάφεραν σε πολύ μικρό διάστημα να αποκαταστήσουν διάφορα συμπτώματα και νευρολογικής φύσης ακόμη! Ακόμη και χρόνιες καταστάσεις άνοιας ή υπέρτασης.
Η Υπέρταση π.χ. υποχωρεί με τη χρήση του μέσα σε 20 μόλις λεπτά σε φυσιολογικά επίπεδα…

Καθώς οι κρύσταλλοι επιδρούν σε γενετικό επίπεδο και αποκαθιστούν τους εγκεφαλικούς υποδοχείς, συγχρονίζουν τον εγκέφαλο και έτσι βελτιώνουν ακόμη και τη διαδικασία σκέψης! Επιπλέον; Στηρίζουν την μακροβιότητα!
δεδομένου πως διορθώνουν το ίδιο το γονιδίωμα!

(Αυτό ειδικά το σημείο βελτίωσης της σκέψης που προκύπτει με την θετική επίδραση της υπέρυθρης ακτινοβολίας στον εγκέφαλο σημειώστε το με κεφαλαία γράμματα και σκεφτείτε τι συμβαίνει στην αντίστορφη περίπτωση έκθεσης μας σε πολυεπίπεδα, αφύσικα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και ακτινοβολίες και την κάκιστη γείωση μας εντός των πολυκατοικιών… Συμπληρώστε και το γεγονός πως πολλές από τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που μας διαπερνούν είναι φορείς άσχημων πληροφοριών, που ούτε καν αντιλαμβανόμεστε νοητικά, αλλά καταγράφονται στο υποσυνείδητο και το φορέα μνήμης μας… το νερό του οργανισμού μας… Δεδομένα που γνωρίζουμε και με βάση τη γνώση της φυσικής της πληροφορίας… Πόσο άσχημη ή και αδύνατη γίνεται η ορθή σκέψη μέσα σε αυτή την βία ακτινοβολίας;.. )

συνεχίζεται…

Μέχρι το επόμενο, 3ο μέρος του αφιερώματος μελετήστε τους συνδέσμους για την καλύτερη κατανόηση των επιμέρους θεμάτων…

vickytoxotis

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Γερή μπάζα 30 εκατ. χαπιών Captagon

Βρετανία: «Κομμένο» το Facebook στη δουλειά – Εργοδότες κατάσχουν κινητά!