in ,

Ο Κβαντικός Άνθρωπος.ΟΛΙΚΗ ΙΑΣΗ και Μακροβιότητα από το ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΕΠΙΦΥΣΗ και ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ 3

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο Κβαντικός Άνθρωπος.ΟΛΙΚΗ ΙΑΣΗ και Μακροβιότητα από το ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΕΠΙΦΥΣΗ και ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ

Ο Κβαντικός Άνθρωπος .ΟΛΙΚΗ ΙΑΣΗ και Μακροβιότητα από το ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΕΠΙΦΥΣΗ και ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ 2

3η συνέχεια του αφιερώματος…
της Βίκυς Χρυσού

Επίφυση

Το πιο αιματωμένο όργανο στο σώμα μας, μετά τα νεφρά, είναι η επίφυση, αφού όλη η ποσότητα αίματος που διαθέτουμε περνά μέσα από αυτή!…

Πραγματικά όλο το αίμα και χωρίς μάλιστα να προστατεύεται από το ειδικό εγκαφαλικό φράγμα που διαθέτει ο οργανισμός μας προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος επικίνδυνων ουσιών στον εγκέφαλο, όπως συμβαίνει για την υπόφυση για παράδειγμα, περνά αφιλτράριστο μέσα από την επίφυση!

Καταλάβαίνουμε πως είναι κυριολεκτικά εκταθειμένη σε κάθε είδους μολύνσεις.

Επίσης έρχεται σε άμεση επαφή και με τα εγκεφαλικά υγρά που κυκλοφορούν στον εγκέφαλο και τη σπονδυλική στήλη. Στο σώμα μας και ειδικά στον εγκέφαλο και τα εγκεφαλικά υγρά υπάρχουν διάφοροι υποδοχείς φωτός, χημείας, αλλά και μηχανικοί υποδοχείς…

Επιπλέον η επίφυση συνδέεται και ελέγχει/καθοδηγεί το μικροβίωμα του εντέρου μας!

Σκεφτείτε πως στο σώμα μας ζουν 10 φορές περισσότερα βακτήρια από ότι είναι σε αριθμό τα κύτταρα μας, που είναι περίπου 70δις στον αριθμό… (βαθειά ανάσα για να το συλλάβουμε… και να το συνδέσουμε στο σωστό επίπεδο κατανόησης της υγείας μας…)

Αυτό το περίφημο 1,5 κιλό από οφέλημα βακτήρια που στηρίζουν τη διαδικασία της ζωής και της υγείας στον καταπληκτικό οργανισμό μας… (έως και 2,5 κιλά!)

Αυτά τα δισσεκατομμύρια των βακτηρίων ελέγχει και ενορχυστρώνει λοιπόν η επίφυση.

Να λοιπόν άλλος ένας συνδετικός κρίκος κατανόησης της σημαντικότατης επίφυσης με τη χλωρίδα του εντέρου μας και την ίδια την ποιότητα ζωής, υγείας, αλλά και μακροβιότητας. (Συνδέστε στο σημείο αυτό όσα είπαμε ήδη για το μικροβίωμα του εντέρου και το πνευμονογαστρικό νεύρο σε προηγούμενα άρθρα… )

*Εννοείται μακροβιότητα με υγεία… αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να τη συζητάμε.

PhotoBioModulation

Το φως, αυτή η μοναδική, πολύτιμη μορφή στήριξης της ίδιας της ζωής, καθώς πλησιάζει στο υλικό μας σώμα ενεργοποιεί τους φωτοϋποδοχείς των κυττάρων του εγκεφάλου μας και ενεργοποιεί σειρά αντιδράσεων σημαντικών για την ισορροπία και την υγεία μας σε κάθε επίπεδο.

Προκειμένου να προσεγγίσουν με τεχνητό τρόπο την φυσική αυτή διαδικασία και να ενεργοποιήσουν με τεχνητό τρόπο την επίφυση ανέπτυξαν ο Δρ Δρ Έντιγκερ και η ομάδα του ένα ειδικό σε μέγεθος στυλό.
Τοποθετώντας τη δέσμη φωτός του ειδικού αυτού φακού για 30 περίπου δευτερόλεπτα πάνω από τα μάτια, στο μέτωπο, (6ο τσάκρα ή ενεργειακή δίνη) στην κορυφή (7ο τσάκρα), στη βάση του κρανίου, τη μεδούλα (πίσω μέρος του 6ου ενεργειακού κέντρου) ενεργοποιούν την επίφυση, τους φωτο/Υποδοχείς, αλλά και τους μηχανικούς υποδοχείς του εγκεφάλου μας. Η ενεργοποίηση αυτή γίνεται αισθητή με μια ταλάντευση στο σώμα του δέκτη(!).

(.. Μήπως αυτό σας θυμίζει την ευθυγράμμιση και αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης και της αύρας μας κατά τη μύηση στο Ρέικι ή τις συνεδρίες Ρέικι και Σατ Ναμ Ρασάγιαν;. όπου επίσης λαμβάνει χώρα αυτή η ταλάντευση και ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης;… Μήπως τώρα αρχίζουν να ενΝοούν οι αδαείς τι πραγματικά είναι το Ρέικι και τι είδους σύδεση και αποκατάσταση μπορεί να επιφέρει σαν τεχνική στα χέρια αληθινά ικανού πρακτικού;)

Ουσιαστικά το Φως στο 2ο κι 3ο αυχενικό σπόνδυλο και τη medula ενεργοποιούν την ευθυγράμμιση…

Εάν κάποιος κατά την ευθυγράμμιση τυχαίνει να κρατά ένα κινητό. ή να έχει μέταλλα επάνω στο σώμα του… το σώμα του αρχίζει να γέρνει προς εκείνη την κατεύθυνση αντί να ευθυγραμμίζεται… Τα συμπεράσματα λοιπόν… δικά σας…

Η επίφυση συνδέεται όπως είπαμε και με το κανάλι της σπονδυλικής μας στήλης…
είναι μέρος του άξονα ευθυγράμμισης του υλικού σώματος μας με τα άλλα τεράστια πεδία που επίσης φέρουμε ως κβαντικές οντότητες. Είναι το πλήκτο σύνδεσης πνεύματος επί της γης. Εάν προσθέσουμε στο σημείο αυτό και τη σαμάνικη γνώση πως τα κέντρα 6 και 7 της κεφαλής (υπόφυση και ΕΠΙ της Φύσης, επίφυσης) στη φυσική τους κατάσταση είναι συνδεμένα μεταξύ τους, με τη μεδούλα και το κέντρο της καρδιάς σχηματίζοντας ένα κράνος σαν αυτό της θεάς Αθηνάς… καταννοούμε τι είδους Οφθαλμός είναι…

Το μεγαλύτερο μάτι του ανθρώπου είναι όμως το δέρμα του, διότι κάτω από το δέρμα μας βρίσκονται φωτουποδοχείς, όπως υπάρχουν και στα μάτια μας, αλλά πολλοί περισσότεροι στον αριθμό.
(Θυμειθείτε το ΦΩΣ είναι η ΖΩΗ και το Φως εισέρρχεται στον οργανισμό από τα μάτια και το δέρμα. Θυμηθείτε το πριν φορέσετε τα υπέροχα πανάκριβα γυαλιά ηλίου σας ή τα βλαβερά σκευάσματα επάλλειψης που ακούν στο όνομα “αντιηλιακά”)

Το φως που αγγίζει τους οφθαλμούς και το δέρμα μας αλληλεπιδρά επίσης με τη μελατονίνη.

Καθώς η ηλιακή ακτινοβολία φτάνει στο δέρμα, τα μικρά αιμοφόρα αγγεία ανέρχονται πιο ψηλά στο δέρμα και από το υδρογόνο, εξηγεί ο Δρ. Έντιγκερ, παράγεται ένα “βαρύ ύδωρ”, το δευτέριο, το οποίο λειτουργεί σαν laser. Έχουμε λοιπόν πραγματικά ΚΑΙ λέιζερ ενσωματωμένα στο δέρμα μας! (Απίστευτο;! μόνο για όσους δεν είναι ενεργειακοί θεραπευτές…)

Το δευτέριο είναι νερό με ένα πρόσθετο νετρόνιο, το οποίο είναι επιθυμητό ανάμεσα στα ερυθρά αιμοσφαίρια ή στα αιμοφόρα αγγεία, μιας και εκεί φροντίζει για να ρέει καλύτερα το αίμα, αλλά γίνεται ανεπιθύμητο στα μιτοχόνδρια ή στο δέρμα.

Νερό στο σώμα και ηλιακή ακτινοβολία

Κατά τη διάρκεια της ημέρας το φως ενεργοποιεί κι ένα ακόμη ιδιαίτερο ύδωρ εντός του σώματος, το λεγόμενο νερό των οριακών ζωνών. Αυτό το νερό δεν είναι συνηθισμένο νερό, αλλά εξαγωνικό νερό, το οποίο απορροφά από την ηλιακή ακτινοβολία την υπέρυθρη ακτινοβολία. Το υπέρυθρο φως στη συνέχεια μετατρέπεται σε υπεριώδη ακτινοβολία UVC 270νανομέτρων και με τη σειρά της ενεργοποιεί την παραγωγή μελατονίνης στον οργανισμό. Παράλληλα με αυτή δραστηριοποιούνται και μια σειρά άλλων αμινοξέων που ρυθμίζουν τον κυρκαδικό ρυθμό.

Φως και αδυνάτισμα
Κάνω στο σημείο αυτό μία ακόμη παρένεθεση για να υπογραμμίσω την απαραίτητη προϋπόθεση φωτός για να ενεργοποιηθεί η μείωση σωματικού βάρους με φυσικό τρόπο.

Εάν θέλουμε να χάσουμε βάρος, το πρώτο που πρέπει να σημβεί είναι να πέσει φως πάνω στο γυμνό δέρμα μας! Από το φως απαραίτητη για την μείωση κιλών είναι η υπέρυθρη ακτινοβολία, η οποία εισωρεί βαθειά στο λιπώδη ιστό. Υπάρχουν μάλιστα ήδη ειδικές ζώνες που περιέχουν κρυστάλλους και μαγνητίτη, και κάνουν χρήση αυτής της ιδιότητας της υπέρθυρης ακτινοβολίας, ώστε να δημιουργούν τεράστια εσωτερικά ζέστη και να διαλύουν το λίπος. Παράλληλα με τη μείωση του λίπους τοπικά, στα σημεία εφαρμογής της ζώνης, αποβάλλονται και όλα τα βαρέα μέταλλα που συνήθως εγκλωβίζονται εντός του λίπους!

Η εφίδρωση είναι εξάλλου από αρχαιοτάτων χρόνων γνωστή για την αποτοξινωτική της ιδιότητα…

Κυριολεκτικά λοιπόν ΔΙΧΩΣ ΦΩΣ δεν λειτουργεί απολύτως ΤΙΠΟΤΕ!

Για την εύρυθμη υγεία και τη μακροβιότητα μας εννοείται πως χρειαζόμαστε την βιταμίνη του ήλιου D3 (σε συνδιασμο πάντα με την Κ), χρειαζόμαστε DHA, πυρίτιο και φυσικά μελατονίνη. Αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες για έναν φυσικό βιορυθμό σύμφωνα με τον Δρ. Έντιγκερ του Ινστιτούτου ΙNAKARB.

Το Μπλέ Φως

Σε αντίθεση με το φυσικό Φως που είναι ο βασικός φορέας της ΖΩΗΣ, το μπλε Φως που εκπέμπουν λάμπες LED, οθόνες κινητών, υπολογιστών και τηλεοράσεων **(ελπίζω πως ήδη κατεβάσατε και ενεργοποιήσατε τα φίλτρα που πρότεινα σε προηγούμενη ανάρτηση… για το καλό σας!)

καταστρέφει την Υγεία,
καταστρέφει το βιορυθμό,
παχαίνει (!)
τυφλώνει και
προάγει την καρκινογένεση.

Κυριολεκτικά μέσα σε πολύ λίγο χρόνο σκοτώνει τους φωτουποδοχείς του δέρματος και των ματιών!
Επιπλέον επιδρά αρνητικά πάνω στον πολύτιμο σύμμαχο μας: το εντερικό μας μικροβίωμα!

Ο οργανισμός μας παλεύει σίγουρα να διατηρήσει μια ισορροπία, ωστόσο οι φυσιολογικοί ρυθμοί υγείας ΔΕΝ λειτουργούν υπό την επίδραση αυτών των εκφυλιστικών ακτινοβολιών του μπλε φάσματος φωτός!

Το μπλέ φως ενεργοποιεί το δευτέριο που είδαμε πιο πάνω, αλλά στους τομείς που ΔΕΝ είναι επιθυμητό! Τι κάνει;
Επιτίθεται στα μιτοχόνδρια (!) και τα αδρανοποιεί και κυρίως
δημιουργεί μια άμεση σύνδεση με το συκώτι προκαλώντας αύξηση λίπους στο συκώτι ενώ επίσης
επιτίθεται στα βακτήρια του εντέρου μας!

(Οι ζημιές που προκαλεί είναι δυστυχώς πολυεπίπεδες…
Και δυστυχώς ενώ μέρος της επιστήμης ήδη γνωρίζει και υπογραμμίζει τις επιπτώσεις του μπλέ φάσματος φωτός, οι κύριοι της ελέυθερης αγοράς και του κέρδους επιλέγουν όχι απλά να το προάγουν, αλλά να δυναμώνουν όλο και περισσότερο την παρουσία του γύρω μας…

Πραγματικά κόσμος παραφροσύνης και α/φύσικων επιλογών…)

Αποτέλεσμα είναι στα πρώτα στάδια τα διάφορα προβλήματα και διαταραχές στην κοιλιακή χώρα. Προβλήματα και ενοχλήσεις στη χώνεψη και επεξεργασία της τροφής, προβλήματα στο έντερο αλλά και πονοκέφαλοι ή ημικρανίες *(συνδέστε εδώ παρακαλώ και τη “μόδα” με τις διάφορες τροφικές δυσανεξίες… )*

Σε αυτή την περίπτωση και προκειμένου να ανακάμψει ο οργανισμός μας ο καθηγητής Έντιγκερ προτείνει:
ιδιαίτερα υψηλές δόσεις βιταμίνης Α,
υψιλή δόση μελατονίνης διά του δέρματος,
μεγάλες δόσεις από λιπαρά οξέα Ω3 ή μέρος τους που είναι η DHA,
πυρίτιο, το οποίο μεταφέρει πχ το κάλιο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο, και συμβάλει στην ορθή απορρόφηση των λοιπών ιχοστοιχείων.

Γιατί πυρίτιο;

Λαμβάνουμε, απορροφούμε, μόλις 4% μαγνήσιο από άλλες πηγές, μέχρι 40% με το ζεόλιθο, ενώ με παρουσία πυριτίου αυξάνει ακόμη περισσότερο η απορρόφηση τους από τον οργανισμό. Παράλληλα το πυρίτιο απορροφά το δευτέριο από τα σημεία όπου δεν πρέπει να εμφανίζεται στο σώμα *(όπως από τα μιτοχόνδρια και το δέρμα).

Επιπλέον δίχως πυρίτιο δεν συνδέονται ορθά οι δέσμες του DNA. Πιο απλά για να κυκλοφορεί σωστά το ρεύμα της ζωής εντός του οργανισμού χρειαζόμαστε πυρίτιο!
(οι γυναίκες σίγουρα θα χαρούν για τα πιο γερά μαλλιά, νύχια και δέρμα… που είναι μια επιπλέον θετική επίδραση του πυριτίου :))

Γενικά το πυρίτιο είναι το βασικό υλικό δημιουργίας άνθρακα που είναι η βάση της ζωής των γήινων οργανισμών… Ο καθηγητής Εχτ, ο “πάπας” του πυριτίου και των ζεολίθων, κατάφερε να θεραπεύσει ασθενείς με μελανώματα με αγωγή πυριτίου. Σε μόλις 14 ημέρες με λήψη 18 γραμμαρίων ζεόλιθου την ημέρα τα μελανώματα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ!

Στο Ζάγκρεμπ, μετά από τους βομβαρδισμούς, πολλοί άνθρωποι νόσησαν με μορφές καρκίνου στο έντερο, το στομάχι, το συκώτι ή τους πνεύμονες, θεραπεύτηκαν κατά 90% μέσα σε 10 μέρες με λήψη 10γρ. ζεόλιθων! Όπως τονίζει ο καθηγητής στο βίντεο που παραθέτω στο τέλος του αφιερώματος, υπάρχουν κι άλλα μέσα θεραπείας του καρκίνου πέρα από τη χημειοθεραπεία που στα 5 περίπου χρόνια οδηγεί σε βέβαιο θάνατο!

Με τη βοήθεια της επιγενετηκής μπορεί να αποκατασταθεί το 99,99% όλων των σωματικών λειτουργιών! Τις οποίες φυσικά καταστρέφει το μπλε φάσμα φωτός και αναγκαστικά προς το παρών μόνον με υψιλές δόσεις μελατονίνης μπορεί κανείς να αντισταθεί στην όλη κατάρρευση. Ωστόσο η μελατονίνη θα πρέπει να λαμβάνεται από το δέρμα και όχι διά του στόματος, διότι έτσι η μελατονίνη αποβάλλεται τάχυστα και δεν απορροφάται από το σώμα.

Εκτός τούτου… πρωτίστως για την αύξηση της μελατονίνης στον οργανισμό φροντίζουμε να κοιμόμαστε νωρίς το βράδυ και δίχως φως αναμμένο στο χώρο μας…

συνεχίζεται…
ακολουθεί το 4ο και τελευταίο μέρος του αφιερώματος….

vickytoxotis

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ιταλία: Με τα δακτυλικά τους αποτυπώματα θα ελέγχονται οι δημόσιοι υπάλληλοι στις υπηρεσίες τους!

Η σοκαριστική στιγμή της σύγκρουσης στον αέρα τουριστικού αεροπλάνου με ελικόπτερο στις Άλπεις