Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:20 - 22/08/2019

Βλάκα μου αυτή είναι η αλήθεια

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Λόγω ημερών θέλει ο Σατανάς να σας βοηθήσει, και να σας πει ολη την αληθεια – No3

Όπως καταλαβαίνετε είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα να ανοίξω το στόμα μου και να σας πω όλη την αλήθεια.

Φυσικά ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό να γίνει πιστευτό από εσάς, όμως εγώ ο Αρχισατανάς σας, θα συνεχίσω την προσπάθειά μου.

Μέχρι τώρα είχαμε δύο επιστολές, Nο1 –Λόγω ημερών θέλει ο Σατανάς να σας βοηθήσει, και να σας πει ολη την αληθεια.

και Nο2

Λόγω ημερών θέλει ο Σατανάς να σας βοηθήσει, και να σας πει ολη την αληθεια No2

που οπωσδήποτε πρέπει να τις ξαναδιαβάσετε, ώστε ο βλαμμένος νους σας, φυσικά από εμένα και τα τσιράκια μου να προσπαθήσει να διορθώσει ο καθένας από εσάς τα λάθη του.

Συνοπτικά εδώ θέλω να σας πω, οτι όλοι χωρίς να εξαιρείται κανένας είστε μικρά ή μεγάλα σατανάκια. Εξάλλου προς το τέλος της δεύτερης επιστολής σας έγραψα ότι αν δεν είστε έστω και λίγο σατανάκια, δεν θα ήσασταν σ’ αυτό το πλανήτη. Και για να υπενθυμίσω για να μην εχετε αμφιβολίες ή να παραξενεύεστε, αρχισατανάς, δηλαδή εγώ είναι όλοι οι εγωισμοί που έχουν οι άνθρωποι, και φυσικά σατανάκια, δηλαδή εσείς είστε κομμάτια μου (εγωισμοί που εγώ σας φύτεψα μέσα από την παγκόσμια εκπαίδευση που σας έχω μεγαλώσει σε όλο το πλανήτη).

Ακόμα να σας υπευνθυμήσω ότι όλα τα πρωτοπαλίκαρά μου – τσιράκια μου είναι ανεξέλεκτα από εμένα πλέον και γι’ αυτό φυσικά ο πλανήτης σας έχει γίνει ένα μπάχαλο. Εγώ ο αρχισατανάς σας όπως σας έχω γράψει και πριν, μέσα σε μία βαθιά κρίση που γίνεται μέσα μου και επειδή πλέον αποχωρώ από τον πλανήτη σας, σας κάνω τις τελευταίες μου ενημερώσεις.

1. Τί σας έχω κάνει εγώ και

2. για τις υπόλοιπες μέρες του πλανήτη σας μέχρι τον τελειωτικό ξεριζωμό κάθε σατανικού εγωισμού και από τα τσιράκια μου – υπαρχηγούς μου αλλά και φυσικά από όλους τους υπόλοιπους, δηλαδή εσάς σατανάδες που δεν θα ξεριζώσετε από μέσα σας τα εγωιστικά στοιχεία.

Γεννηθήκατε σ΄αυτό τον πλανήτη και ποτέ σας δεν μάθετε ούτε ποιος σας έφερε, ούτε τί ήρθατε να κάνετε κυρίως.

Αντίθετα, εγώ ο αρχισατανάς σας, μαζί με τα σατανάκια – υπαρχηγούς μου σας έχω μάθει όλες τις άρες μάρες κουκουνάρες που ακολουθείτε. Σας έντυσα με σημαίες κρατών, θρησκειών, τρίτου, τέταρτου και πέμπτου φύλου (σεξουαλικά), σας έδωσα πολιτικά κόμματα, σας έντυσα αθλητικές ομάδες, σας έδωσα νόμους της πλάκας. Αφού ακόμα και τώρα τους διαβάζω και γελάω, όπως ισονομία και δικαιοσύνη.. Σας έμαθα για τους φόρους και τη φοροδιαφυγή, σας δημιουργούσα πάντα δύο εστίες φωτιάς, δηλαδή δύο εμπόλεμες χώρες, που και οι δύο αγοράζαν τα ίδια όπλα, από τους ίδιους παραγωγούς όπλων – σατανάδες, και φυσικά το παιχνίδι ήταν και στημένο και αποχαυνωτικό.

Σατανάκια μου μικρά και μεγάλα.. μου χουν βαρύνει πάρα πολύ οι ώμοι. Πραγματικά είμαι σε απόγνωση. Συνήθως μεταξύ σας λέτε ότι αυτός έχει τσίμπλες στα μάτια του. Όμως εγώ, ο εκπαιδευτής σας αρχισατανάς, σας λέω ότι σας έχω τσιμπλιάσει όλο σας το σώμα και κυρίως όλο σας το νου.

Ό,τι και να ασχοληθείτε είναι μόνο βλακείες. Ότι και να κάνετε είναι μόνο ηλιθιότητες.

Αφού ο,τι και να ναι αυτό, τα έχετε διδαχθεί μέχρι τώρα από εμένα, πως θα μπορούσε να είναι σωστό?

Εγώ, ο αρχισατανάς σας ξεδιπλώνομαι μπροστά στα μάτια σας και το γνωρίζετε πολύ καλά, ότι οι άπαντες επί του πλανήτη, ελέγχονται και πληρώνονται μόνο από εμένα. Είναι δυνατόν να τους είχα αφήσει να σας εκπαιδεύσουν πράγματα που εγώ δεν θα επέτρεπα?

Κάθε μία βλακεία που υπηρετείτε και πιστεύετε, εγώ τους ανάγκασα για να έχουν τη θέση, να σας τα μεταφέρουνε.

Εξάλλου, αν δεν ήταν υπάκουοι, ήξερα πολλές μεθόδους αφανισμού τους όταν δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.

Για να καταλάβετε το που είχα φτάσει, οι ψυχές των τελευταίων 5.000 χρόνων της γνωστής ιστορίας σας, που έφτασαν και κατέκτησαν την απόλυτη αυτογνωσία, είναι λιγότερες από 10.

Τώρα σατανάκια μου, όπως σας το είπα και πριν, πάμε να σας βοηθήσω όσο μπορώ για να καταλάβαιτε, αν φυσικά με το πόσο βλάκες σας έχω κάνει, μπορείτε να καταλάβαιτε κάτι.

Θα μιλήσουμε για τις θρησκευτικές, τις πολιτικές και τις οικονομικές εξουσίες. Πρώτα θα ξεκινήσω από τις θρησκευτικές.

Ρε πανίβλακες, φυσικά εγώ φταίω που είστε πανίβλακες, τα χάλια σας είναι απερίγραπτα. Έχετε πεισθεί ότι το ισλάμ είναι θρησκεία. Οπότε, έχετε αποδεχτεί ότι στο όνομα του Θεού, μπορούν να κόβουν κεφάλια, να βγάζουν άντερα, γιατί έτσι το θέλει ο Θεός. Δηλαδή βρε σατανάδες βλάκες μου, χρειάζεται πολύ μεγάλη σοφία από εσάς ότι αυτό το τερατούργημα το σοφίστηκα και σας το παρέδωσα εγώ και ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω ότι το έχετε αποδεχτεί σαν θρησκεία? Όλα αυτά που γράφει μέσα, ποιος άλλος θα μπορούσε να τα γράψει ρε βλαμμένοι, εκτός από εμένα?

Δηλαδή, 1300 χρόνια δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι αυτό το πράγμα είναι γραμμένο μόνο από εμένα? Και για να καταλάβαιτε πως και οι υπόλοιποι υπάλληλοι των θρησκειών είναι δικοί μου, σας ενημέρωσε κανένας επικεφαλής από τους άλλους υπαλλήλους μου των άλλων θρησκειών, για το τί γράφει μέσα το κοράνι? Και φυσικά μιλάμε για τις επίσημες θρησκευτικές εξουσίες. Ξέρετε γιατί δεν σας ενημέρωσε κανένας?

Γιατί αν έκαναν το παραμικρό και σας βγάζανε τις τσίμπλες απ τα μάτια σας και ξυπνάγατε, θα τους είχα καταπιεί.

Όχι μόνο δεν σας έχουν ενημερώσει για τίποτα, αλλά απεναντίας μαζεύονται σε στημμένες εκδηλώσεις όλοι μαζί, έχοντας το ύφος των περισπούδαστων ηλιθίων, ότι τάχα νοιάζονται για σας.

Φοράνε και τις αποκριάτικες ενδυμασίες μαζί με τα καπέλα που μοιάζουν με πύραυλους και χύνουν κροκοδιλίσια δάκρυα για την κατάντια σας. Εσείς υποφέρετε για να βρείτε τροφή και στέγη και αυτοί σας κοροιδεύουν να μη βάλετε μέσα σας τον πονηρό, δηλαδή εμένα.

Δηλαδή αυτοί στους οποίους είμαι μέσα, λένε σε σας να μην με βάλετε μέσα σας.

Σατανάκια μου εγώ ο εκπαιδευτής σας ο αρχισατανάς φεύγω απ το πλανήτη σας. Αλλά δε μπορείτε να φανταστείτε εκεί που θα πάω πόσο γέλιο θα μου προκαλείτε με αυτά που σας έχω κάνει.

Ποτέ δεν περίμενα ότι θα είχα τέτοια επιτυχία στην βλακεία σας και την ηλιθιότητά σας. Από τη μία θέλω ο Θεός να με συγχωρέσει και από την άλλη δε ξέρω αν πρέπει να κλάψω για σας ή να σκάσω στα γέλια για σας..

Ακόμα πάμε και στα πιο ψηλά γράμματα. Ρε βλάκες ξερετε γιατί στο άλλο μαγαζί μου, από την πλευρά των χριστιανών, έκανε κάποιους άγιους μόνο μετά θάνατον? Πολύ απλά, ήθελα να τσεκάρω με τα τσιράκια μου, τί θα σας έδινα ώστε η αποχαύνωσή σας να ναι απόλυτα σίγουρη.

Ένας που είναι άγιος και υποτίθεται θρησκευτικά σας δίνει κατευθύνσεις, είναι δυνατόν να είναι όντως άγιος που σίγουρα η λέξη άγιος σημαίνει και σοφός, να μην σας δώσει έστω μία κατεύθυνση πως να με αντιμετωπίσετε πολιτικοοικονομικά? Αυτός ο βλαμμένος νους σας δεν το σκέφτηκε?

Δηλαδή ρε βλάκες μου, σας λέει ο άγιος που το έκαναν άγιο τα τσιράκια μου μετά θάνατον, ότι θα πάρετε τη πόλη ή θα γίνει η τάδε καταστροφή, ή θα γίνει η οποιαδήποτε μπούρδα και να σας ξεστόμιζε, και ποτέ δεν πήρατε κατευθύνσεις για εσάς τους ίδιους πως να γλιτώσετε από όλο αυτό το μπάχαλο που σας έχω στείσει στα πόδια σας.

Βλαμμένα σατανάκια μου, ξέρετε τί σημαίνει άγιος και σοφός?

Φυσικά που να ξέρετε, γιατί ποιος να σας το μάθει.

Άγιος και σοφός σας εξηγεί εδώ ο αρχισατανάς σας, είναι αυτός που σας δίνει κατευθύνσεις για τα πάντα. Δηλαδή εγώ τί σας έχω κάνει, εσείς τί είστε, ποιος ο σκοπός της ενσάρκωσής σας, εμένα πως θα με αντιμετωπίσετε, δηλαδή πως θα ξεφύγετε από τα δίχτυα μου και άλλα πολλά. Έχετε χαζέψει τόσο πολύ που πραγματικά νιώθω μεγάλη λύπη για εσάς και μερικές φορές σκέφτομαι ότι αν εκπαίδευα ζώα όπως εσάς θα ήταν πιο αντιδραστικά από εσάς που τα έχετε χάψει όλα από εμένα και τα τσιράκια μου.

Ακόμα, και σεις σατανάκια μου χριστιανοί, του κάθε παραμάγαζου, ακόμα και αυτοί που έχετε έπαρση, που με περηφάνια λέτε ότι είστε πρώτα ορθόδοξοι και μετά χριστιανοί, ξέρετε τί λέτε? Τόσο πολύ έχω καταστρέψει τα κεφάλια σας?

Περιμένετε τη δευτέρα παρουσία να σας κάνει ο χριστός τι? Για τη βλακεία που κουβαλάτε στο κεφάλι σας και για τους εγωισμούς – επάρσεις που έχετε μέσα σας, χωρίς να έχετε κατανοήσει τίποτα για την ύπαρξή σας, ούτε να χετε δουλέψει γι αυτή, τί περιμένετε ρε βλάκες από τη δευτέρα παρουσία του χριστού? Τη ταμπέλα ή τις ταμπέλες από που τις κληρονομήσατε? Ρε βλαμμένα υπο-ζώα, δε καταλαβαίνετε ότ εγώ σας τις έδωσα? Ποιος άλλος θα μπορούσε να τις δώσει εκτός από μένα?

Έτσι λοιπόν καταλαβαίνετε ότι ακομα και τώρα που αποκαλύπτομαι μπροστά σας, μάλλον θα συνεχίζετε να ζείτε στη γυάλα σας.

Πολιτικά, που να αρχίσω και που να τελειώσω. Αφού δεχτήκατε τα ψεύτικα και ανύπαρκτα χρήματά μου για να τραφείτε και να στεγαστήτε, αυτόματα τελειώσατε.

Πολιτικά, θα μπορούσε, πιστεύετε, ρε βλαμμένοι και ηλίθιοι και παν-χαζοι, να υπάρχει ο οποιοσδήποτε πολιτικός ή πολιτικό κόμμα ή ιδέα ή όπως θέλετε να το πείτε, που να μην το έχω δημιουργήσει εγώ ο αρχισατανάς σας?

Υπήρχε περίπτωση κάποιος να φύγει από το μαντρί μου που είναι όλος ο πλανήτης και να μην τον είχα εξαυλώσει?

Εγώ ο αρχισατανάς σας, δε μπορώ να πιστέψω ότι τόσα μύρια χρόνια δεν είχατε καταλάβει τίποτα.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οτιδήποτε στον πλανήτη σας κυκλοφορούσε θα μπορούσε να μου έχει ξεφύγει.

Εγώ δημιούργησα τα πάντα σ’ αυτό το πλανήτη όσο αφορά την εκπαίδευσή σας, πολιτική, θρησκευτική, οικονομική και πολιτιστική.

Σας είπα βρε πανίβλακες ότι συνάντησα μόνο δύο δυσκολίες και τίποτα άλλο.

1. πως θα διαστρευλώσω τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού και

2. Πως θα υποτάξω το ελληνικό πνεύμα

Και υποζώα μου σας υπενθυμίζω. Στην διδασκαλία του Ιησού έφτιαξα παραμάγαζα και ο καθένας πανίβλακας από εσάς, θεωρεί το κάθε παραμάγαζο που εντάσσεται ότι είναι το καλύτερο.

Φανταστείτε τί απίστευτη δουλειά έχω κάνει που δεν πιστεύετε απλά στο παραμάγαζο του Χριστού, αλλά βρε, υποζώα, ηλίθιοι και βλάκες και πάνω απ’ όλα βλαμμένοι, είστε και φανατικοί..

Δηλαδή, δεν αρκείστε απλά να προσπαθήστε να γίνετε χριστιανοί που σας είπα ότι είναι ύψιστη εξέλιξη, προσπαθείτε να πείσετε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας ότι το παραμάγαζο είναι σωστό και μετά μπορεί να έχει, εάν φυσικά μπορεί με τόσο βλαμμένα μυαλά και λίγο χριστικό στοιχείο. Γιατί Ιησούς Χριστός είναι αυτός που έχει πάρει το χρίσμα.

Πώς θα πάρετε το χρίσμα, όταν αυτό προυποθέτει ένα πολύ βασικό παράγοντα, και αυτός είναι να έχετε οξύ νου..

Πού να καταλάβαιτε εσείς τώρα τί είναι οξύς νους..

Εσείς το πολύ πολύ – και αν το καταφέρετε κι αυτό, είναι να κουνάτε καμιά σημαία.. Και το λέω αυτό γιατί μάλλον κι αυτή θα σας πέσει απ’ τα χέρια.. Τόσο τζιμάνια είστε..

Βρε βλάκες μου, στεναχωριέμαι πολύ που σας έχω κάνει τόσο βλάκες.

Είναι δυνατόν να μην έχετε καταλάβει τί σας έχω κάνει? Είναι δυνατόν να μην έχετε καταλάβει πως ό,τι και να σηκώσετε, αγγίξετε, ασχοληθείτε, είμαι εγώ από πίσω?

Σας είπα, όλα τα θρησκευτικά/ πολιτικά/ οικονομικά και πολιτιστικά ζητήματα, είναι δικές μου παγίδες.

Και εκτός από αυτό, έχω μπει και σε όλους εσάς μέσα σας, κάποιους σας έχω κάνει υπαρχηγούς μου, και κάποιους άλλους – χωρίς να εξαιρείται κανένας – απλώς σατανάκια μου. Σατανάκια μου είναι οι εγωισμοί σας, οι σημαίες σας, οι θρησκείες σας, τα σεξουαλικά σας βίτσια, κάθε ανωμαλία σας, οτιδήποτε φανατικό και να ακολουθείτε, αλλά ακόμα και κάποιοι που πιστεύουν ότι δεν είναι πιασμένοι σ’ αυτά τα δίχτυα μου, σίγουρα τους έχω ακυρώσει το νου.

Να ξέρετε ότι και με ακυρωμένο το νου σας, το αποτέλεσμα για μένα είναι ακριβώς το ίδιο. Δηλαδή, όλοι εντάσσεστε, από τους αρχίπανίβλακες μέχρι τους βλάκες.

Αυτό προσπαθώ απεγνωσμένα τώρα που φεύγω από τον πλανήτη σας κι έχουνε μείνει πίσω όλοι οι σατανάδες υπαρχηγοί μου, κι απ΄οτι τους κόβω, θα πάνε την κατάσταση μέχρι τέλους.

Στο τέλος θα σας εξηγήσω γιατί φεύγω, πρώτα όμως πρέπει να σας πω ορισμένα πράγματα που σας έχω κάνει πολιτιστικά.

θα σας δώσω δύο-τρία παραδείγματα που είναι πολύ σοβαρά για να καταλάβετε πολιτιστικά που βρίσκεστε.

Στο μεσαίωνα υπήρχε το αλάθητο του πάπα. Δηλαδή, αυτός από τους πρώτους στη τάξη μαύρους εκπρόσωπούς μου, όταν σας έλεγε ότι πετάει ο γάιδαρος, όποιος από εσάς τολμούσε να πει ότι δε πετάει, του έπαιρναν το κεφάλι.

Ξέρετε πολύ καλά τις ιστορίες με τον Γαλιλαίο, την ιερά εξέταση, τα συγχωροχάρτια και άλλα πολλά απίστευτα.

Πάντως, δεν μπορείτε να πείτε, με τα καπέλα τα ψηλά, πρέπει να σας διασκέδασα πολύ. Μεταξύ μας, σατανάκια μου ,δε μοιάζουν με πύραυλο? Αν τους βάλετε λίγο φυτίλι και μπαρούτι στο κεφάλι, θα βλέπω να φτάνουν στον αστερισμό του δράκοντα.

Πάμε τώρα στις σημερινές μέρες.. Σήμερα θα μπορούσε να πει ότι έχει ισχύ το αλάθητο του πάπα με τις μπούρδες που έλεγε τότε? Φυσικά και δε μπορεί. Τί έκανα λοιπόν? Εφάρμοσα αυτή τη βλακεία που λέτε μεταξύ σας όλοι, το «ό,τι πει η επιστήμη». Ποια επιστήμη ρε βλάκες? Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι κάθε ένα χρόνο ή δύο ή δέκα, η κάθε επιστήμη ακυρώνει την παλιά? Ούτε αυτό δε πήρατε χαμπάρι?

Σας έβαλα και τους επιστήμονες και τους ψυχί-ιατρούς και ακόμα κι αυτό το έχετε αποδεχτεί. Με έχει φέρει σε απόγνωση η βλακεία σας.

Πάμε τώρα λίγο πιο βαθιά για να καταλάβετε πως σκεφτόμουνα μέχρι τώρα που αποφάσισα να φύγω απ το πλανήτη.

Στις σημερινές ημέρες, έχει βγει ένας τρόπος επικοινωνίας άμεσος ανάμεσά σας και σε όλο τον πλανήτη. Η πραγματική του λέξη δεν είναι ιντερνέτ, αλλά δια-δίχτυο.

Σας λέω δια-δίχτυο, γιατί είναι το δίχτυ του νου.. Δηλαδή, ενώ ήρθε να σας δώσει πληροφορίες πολύ σοβαρές, πάνω από το 99%, έχει γίνει όπλο μου. Έχω αποχαυνώσει όλη τη νέα γενιά από παιδικη ηλικία, και καθηλωμένοι στα κομπιούτερ, ασχολούνται όλη μέρα και όλη νυχτα με τα καραγκιοζάκια που πολεμάνε μεταξύ τους, με κάθε μορφής σεξουαλικό βίτσιο, ανωμαλία, διαστροφή και ότι άλλο μπορείτε και δε μπορείτε να φανταστείτε. Βλέπετε που σας λέω όλη την αλήθεια?

Ο αρχισατανάς σας σάς αποκαλύπτει όλα του τα όπλα. Κι έτσι λοιπόν σήμερα, από τη μία έχω όλους τους πολιτικούς και θρησκευτικούς κάφρους σας- ηγέτες υπό τον πλήρη έλεγχό μου, όλους τους επιστήμονες – ότι πει η επιστήμη – υπό τον πλήρη έλεγχό μου, και φυσικά όλα τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης (με κορυφαίο το δια-δίχτυο), όλες τις τράπεζες, οργανισμούς υπό τον απόλυτο και πλήρη έλεγχό μου.

Σατανάκια μου, για να μην έχετε καμία αυταπάτη.. Όλοι αυτοί είναι αγορασμένοι από εμένα. Τους έχω πείσει οτι χωρίς χρήματα δε γίνεται τίποτα, σε κανέναν άλλον στο πλανήτη δεν επιτρέπεται να εκδίδει χρήματα, οπότε άπαντες με υπηρετούν. Όποιος θέλω τον κάνω άγιο, όποιον θέλω τον ξεφτιλίζω, όπιον θέλω τον σκοτώνω, όποιο κράτος θελω το αφανίζω.. Δε νομίζω να έχετε καμία αμφιβολία?Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (120)

 1. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!

 2. Ανώνυμος. 08/22/2019 @ 11:37 ΜΜ

  Και εσύ βδέλυγμα πλάσμα Του Τριαδικού Θεού είσαι, οπότε τραγούδα όσο Εκείνος στο επιτρέπει και η βλακεία μας μέχρι να έρθουμε σε μετάνοια. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ!

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 08/23/2019 @ 9:46 ΠΜ

   Ανώνυμος………….Λάθος απροσεξία, εκ λάθους, . Να αγαπάς την αλήθεια αλλά να συγχωρείς το λάθος.Συγγνώμη ……….

 3. Νομίζω ότι υπάρχει και ο ανθρώπινος τρόπος να πείτε αυτά που θέλετε. Βρίσκω τον τρόπο γραφής πολύ προσβλητικό. Βεβαίως δε διάβασα το κείμενο, όπως και δεν είμαι υποχρεωμενη να το κάνω. Ότι θέλετε να μας μεταφέρετε, να το κάνετε σκεπτομενοι ότι σας διαβάζουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,επίσης σκεπτομενοι!!!

  • Μα αυτό ακριβώς θέλει και ο σατανάς να προσβάλλει το τεράστιο Εγώ σου για να μην μπεις στον κόπο να μάθεις τις αλήθειες που έτσι κι αλλιώς αποκλείεται ο ίδιος να σου έλεγε ποτέ

  • Sir Μητσος εξ Αγγλίας 08/23/2019 @ 10:28 ΠΜ

   Το πιο ωραίο ανέκδοτο ειπες σε αυτο το σχόλιο. Οτι το κείμενο το διαβάζουν άνθρωποι ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ !!!!!!!!
   Δες πιο πάνω και πιο κάτω και θα καταλάβεις ποσό σκεπτόμενοι ειναι !!!!!
   Κόρακα πολυ καλο το κείμενο, αλλα ήθελε νομίζω λίγο περισσότερο μπινελίκοστόλισμα .

   • Εγώ όμως γιατί διαισθανομαι ότι πρέπει να κοιτάξω ακριβώς το δικό σου σχόλιο για να “δω” πόσο και εάν είσαι σκεπτόμενος εσύ;;…..μπορείς να το εξηγήσεις τώρα αυτό;
    ένα περίεργο πράγμα !….


   • ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗ ΜΗΤΣΑΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ,ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΘΕΗΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!
    ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ!!!!

 4. ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΣ ΡΕ?ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ!!!
  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΕΦΑΓΕΣ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΠΑΛΑ!!!
  ΠΑΣ ΤΑΞΙΔΑΚΙ?ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!!

  • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/23/2019 @ 1:50 ΠΜ

   Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
   Ποιος είναι πιο ψεύτης, εσύ croif ή ο διάολος;

   Παραθέτω από δικά σου σχόλια:
   ▪️ «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (17 Απριλίου 2019 at 19:56)

   ▪️ «Δεν είμαι ορθόδοξος!» (2 Αυγούστου 2016 @ 18:10)

   Θα σου πω εγώ τι είσαι
   ? Ψεύτης!

   ➡️ Άγιος Χρυσόστομος: «Αυτόν, ο οποίος ήταν ο Χριστός που έρχεται από την γενιά του Δαυίδ και που αυτοί προσδοκούσαν…» (Λόγος του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Υπαπαντή του Ιησού Χριστού)

   ▪️ Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

   ? Είσαι και Αγιομάχος!

   ➡️ Ορθοδοξία: «Ὁ Θεός τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης, πού ἀναφέρεται σχεδόν σέ κάθε ἐδάφιο αὐτῆς, εἶναι τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, δηλαδή ὁ Υἱός καί Λόγος τοῦ Πατρός.»

   ▪️ Croif: Όχι, είναι ένα σατανικό λυσσασμένο κοπρόσκυλο. (3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

   ? Σκέτος Αντίχριστος!

   ▪️ Croif: «Η επίσημη εκκλησία (ορθοδοξία) καταρρίπτει κάθε τι που δεν την βολεύει.» (22 Αυγούστου 2019 at 18:33)

   ▪️ Croif: «Η ορθοδοξία είναι εβραιοχριστιανισμός!» (5 Αυγούστου 2019 at 21:46)

   Και το καλύτερο έρχεται τώρα
   ▪️ Croif: «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (17 Απριλίου 2019 at 19:56) ??

   Ο Croif διαλογίζεται και μέσα στην θολούρα του λέει:
   ? Ρε χέσε να πούμε και τους Αποστόλους και τους Αγίους και την Αγία Γραφή και την ορθοδοξία. ΧΕΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ! Εγώ ομολογώ Κύριο Ιησού Χριστό!

   ? Πιο καμένος δεν γίνεται!
   Croif μπροστά σου ο διάολος είναι Άγιος.

   • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/23/2019 @ 3:26 ΜΜ

    Γιατρε το πεισμα σου ειναι απιστευτο.δεν θελεις να καταλαβεις με τιποτα.φυσικα κ ειναι Ελληνας ο Ιησους.καλα λεει ο Γιοχαν.το γραφει ξεκαθαρα η Αγια Γραφη(ετσι την ονομαζει ο Γιοχαν).πως ξεκιναει ρε προβατο,δεν βλεπεις?”Βιβλος γενεσεως Ιησου Χριστου,υιου Δαυιδ,υιου Αβρααμ”.ο Δαυιδ κ ο Αβρααμ δεν ηταν Ελληνες?αιντε εξυπνακια.ο Ιησους δεν ηταν ξεδερφος με τον Ιωαννη τον Βαπτιστη?ο Ιωαννης δεν ηταν Ελληνας?απο Ελληνες γονεις,τον Ζαχαρια κ την Ελισαβετ?ηρθες να μας πουλησεις κ πνευμα ανοητε?στην Αγια Αποκαλυψη δεν λεει οτι ο Ιησους ειναι Ελληνας?εγω ειμι η ριζα κ το γενος Δαυιδ.αιντε καμενε που θα την πεις στον προφητη Γιοχαν.γιατι ειναι προφητης ο Γιοχαν.το καλοκαιρι του ’16 ελεγε να ετοιμαστουμε διοτι απο φθινοπωρο ξεκινανε τα γεγονοτα.ενταξει δεν ξεκινησαν.γι’αυτο το καλοκαιρι του ’17 ελεγε να ετοιμαστουμε παλι.απο φθινοπωρο θα ξεκινησουν.οκ,σιγα.ουτε παλι ξεκινησαν.γι’αυτο το καλοκαιρι του ’18 ελεγε οτι εφτασε ο καιρος,το φθινοπωρο ξεκινανε.λεπτομερειες,σιγα.κ τι εγινε που δεν ξεκινησαν.αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι προφητης.καποια στιγμη θα ξεκινησουν.να,κοντα ειναι η ωρα.ε Γιοχαν?

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/23/2019 @ 5:05 ΜΜ

     Γιδοβοσκέ ο διάολος στέκεται σούζα μπροστά στον Croif και λιώνει από θαυμασμό στο πρόσωπο του λέγοντας:

     ? Τι έφτιαξα ο βούστης!

     Πρόσεξε φιλαράκι μην έχεις πολλά πολλά με τον γιο του διαόλου (Croif) διότι οι κακές συναναστροφές διαφθείρουν τα καλά ηθικά στοιχεία. Το λέει η Αγία Γραφή!

     ➡️ Χριστός: «Σεις είσθε εκ πατρός του διαβόλου»
     ? Τ`ακούς croif; Για σένα λέει ο Χριστός.

     • Σωτηρης γυθειο 08/23/2019 @ 7:04 ΜΜ

      Δυστιχως για ολους μας ο κορακας εχει ΔΙΚΙΟ!!!!!!πρεπει να καψεις σχεδον τα παντα που σε εχουν μαθεις. Μεγαλο αλμα και δυσκολο και ευκολο.

    • ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΕΧΩΣΑ ΑΡΚΕΤΑ,ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.
     ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
     ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΛΕΛΑΙΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ?
     ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

  • Ψυχίατρο θες. Είσαι ένας βλαξ και γράφεις όπως θες και ότι θες. Αλλά και βλαξ αυτός που σε αφήνει εδώ μέσα να ανεβάζεις κείμενα.

 5. Ματθαίος 08/23/2019 @ 12:23 ΠΜ

  Αρχησατανουλη τα τσιράκια σού δεν σού τα έχουν πει καλά, μάλλον θα σε φοβούνται όπως σού αρέσει να λες, μάθε λιπών πώς υπάρχουν και ΑΝΘΡΩΠΟΙ που δεν μπορείς να ακουμπάς ούτε μία τρίχα από την κεφαλή τούς,, διότι αν μπορείς ιδού η Ρόδος,, άιντε και καλά ξεκουμπιδια,, παν βλάκα..

 6. Τι να σχολιάσουμε;; Είστε κατεστραμενοι…

 7. καλή η προσπάθεια αλλά βαρύς ο ύπνος.

 8. ε...ε...ε... 08/23/2019 @ 10:49 ΠΜ

  δεν μας εξηγεισες γιατι φευγεις? ο λογος που σε κανει να αφησεις το μερος αυτο το τυχαιο

 9. Καλημέρα σκεπτόμενη Πανδώρα! Διάβασε πρώτα το κείμενο χωρίς το φόβο των λέξεων σατανάς και σατανάκια, αφού το διαβάσεις διέκρινε και κατόπιν σχολίασε!

  • Καλημέρα Αδραστεια. Αυτό κατάλαβες από το σχόλιο μου;; ότι με “τρομαξαν” οι λέξεις;;…..Άστο….δεν…..

 10. ΚΑΝΕΝΑΣ 08/23/2019 @ 11:19 ΠΜ

  MΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΡΑΞ………..ΕΤΣΙ , ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΚΟΙΜ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ…………….ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ…………….ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ………….ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ……..ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ……….Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ………………ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ…………….ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ……ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ……..ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΙΚΗ…………ΙCXΡ ΝΙΚΑ ………….https://www.facebook.com/groups/2222137108107809/

 11. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/23/2019 @ 2:04 ΜΜ

  Γιοχαν ειδες φωτο?το προτυπο σου,ο αρσενικοθηλυκος Αδαμ Καδμον της καμπαλα!!τι,δεν ειναι?για να δουμε εαν ειναι.στο προηγουμενο αρθρο υποστηριζες το γνωστικο ”ευαγγελιο” του θωμα.τι λεει εκει?«όταν κάνετε τα δύο ένα …… και το αρσενικό και το θηλυκό τα κάνετε ένα, ώστε το αρσενικό να μην είναι αρσενικό και το θηλυκό να μην είναι θηλυκό …. τότε θα εισέλθετε (στη βασιλεία)».εισαι υποστηρικτης των ΛΟΑΤΚΙ!!!εισαι γνωστικος κ οχι χριστιανος.ποσο μαλλον Ορθοδοξος.εχεις για προτυπο τον Ρασπουτιν(οσο πιο βαθια τοσο περισσοτερη η φωτιση).τι λεει το Αγιο Ευαγγελιο για ανθρωπους του ειδους σου?”μη πλανασθαι,ουτε πορνοι ουτε μοιχοι (εδω μιλαει για σενα)ουτε ΜΑΛΑΚΟΙ ουτε ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΑΙ…..ουχ αρπαγες βασιλειαν Θεου ου κληρονομησουσι”.αποκηρυξε το γνωστικο ”ευγγελιο” του θωμα εδω κ τωρα εαν θες να λεγεσαι χριστιανος κ οχι καμπαλιστης

  • AΝΩΝΥΜΟΣ 08/23/2019 @ 3:57 ΜΜ

   Kαι εαν κάποιος είναι έστω λίγο “άπιστος” πως τυγχάνει να γράφει γνωστικά ευαγγέλια ενώ είναι και μαθητής του Ιησού; Σπούδαζε πρωϊ και βράδυ με διαφορετικούς μύστες; Δε μας τα λέει καλά η ναζωραϊκή αίρεση.

   • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/23/2019 @ 4:48 ΜΜ

    Καλησπερα φιλε/η.τα γνωστικα ”ευαγγελια”,οπως κ τα αποκρυφα δεν τα εγραψαν μαθητες Του Χριστου.γραφτηκαν πολυ αργοτερα.ξεκινησαν απο τα μεσα του δευτερου αιωνα κ φτανουν ως τον τεταρτο αιωνα.νομιζω κ αργοτερα.δεν ειναι δυνατον να γραφτηκαν απο μαθητες,ειχαν κοιμηθει ηδη.εξαλλου μια ματια να ριξει καποιος σε αυτα που γραφουν καταλαβαινει οτι δεν εχουν καμια σχεση με την διδασκαλια κ την ζωη Του Ιησου.πχ ριξε μια ματια στο σχολιο μου αποκατω κ θα καταλαβεις.αυτοι που τα εγραψαν ηθελαν να περασουν τις αιρετικες τους γνωστικες αποψεις.ετσι για να δωσουν κυρος στα γραπτα τους τα ονοματησαν με ονοματα μαθητων Του Ιησου.υπηρχαν κ καποια αλλα κειμενα τα οποια δεν εγραφαν αιρετικα πραματα.απλα επειδη τα κανονικα Ευαγγελια δεν ελεγαν στοιχεια για την παιδικη ηλικια Του Ιησου καποιοι θελησαν με παραμυθακια να γεμισουν το κενο αυτο.ειναι ομως παραμυθακια,δεν εχουν βαση

   • όχι σε θρησκευτικές απάτες 08/23/2019 @ 4:50 ΜΜ

    Κάθε αιρετική παρέκκλιση και μέσα από τους μαθητές του Ιησού θα έβρισκε σίγουρα κοινά με άλλες λατρείες που εξαντλούνται σε “θεολογήματα” που δεν ευδοκίμησαν μέσα στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Για πολλά απ΄αυτά των απόκρυφων ευαγγελίων η συγγραφή τους είχε γίνει πολύ αργότερα. Σαν επισήμανση όμως ο χριστιανισμός δεν απέχει κάποιων προϋπάρχουσων λατρειών.

 12. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/23/2019 @ 2:13 ΜΜ

  Ο Γιοχαν ειναι Ορθοδοξος.οι Αγιοι της Εκκλησιας δεν ειναι.αποδειξη το γνωστικο ”ευαγγελιο” του θωμα.Ορθοδοξος ειναι μονο αυτος που το ακολουθει.οριστε η αποδειξη.Στο λόγιο 14 διαβάζουμε: «O Ιησούς είπε: Εάν νηστεύετε, διαπράττετε αμαρτία στον εαυτό σας· και εάν προσεύχεσθε, θα κατακριθείτε, και εάν δίνετε ελεημοσύνη, θα κάνετε κακό στα πνεύματά σας…».κοροιδα χριστιανοι.προσευχηθειτε μσχαρια.καντε ελεημοσυνες προβατα.αλλα πραματα ειπε ο Ιησους.δεν προκειται να δειτε Βασιλεια μετα την κοιμηση σας.μονο ο γνωστικος Γιοχαν.κ ο Ρασπουτιν

 13. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/23/2019 @ 2:16 ΜΜ

  Γιοχαν ο Ιησους ιδρυσε την Εκκλησια Του.ΜΙΑ Εκκλησια,οχι χιλιαδες.κ σε αυτην εστειλε Το Πνευμα Το Αγιο.μπορεις να μας πεις ποια ειναι αυτη η Εκκλησια?εδω σε θελω καβουρα,να περπατας στα καρβουνα

 14. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/23/2019 @ 2:18 ΜΜ

  Γιοχαν γιατι οι αγιοι αποστολοι μετα την επιφοιτηση Του Αγιου Πνευματος δεν μπορεσαν να καταλαβουν οτι ο Γιαχβε ειναι το κοπροσκυλο?

  • ΕΛΑΒΟΝ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΑΥΤΟ.
   ΕΣΥ ΠΩΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΑΜΤΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ.
   ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΝΑ ΛΕΓΕΙ,ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΟ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ?
   ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ,ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ,(666),ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΧΙ ΑΓΙΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,(ΗΛΙΑΣ,ΕΝΩΧ),ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ?ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ,ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ,ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ,ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!
   ΓΑΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ.ΔΩΡΕΑΝ ΛΑΒΑΤΕ,ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΤΕ!!!
   Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ!!!
   ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ,ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ,ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ?
   ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ,ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΒΛΟ,ΑΧΤΙΧΡΙΣΤΕ.
   ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΡΕΤΗ,ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ!!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΧΑΜΕΝΟ!!!ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ,ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΣΕ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
   ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
   ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ?
   ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΙΣ ΝΑ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ(ΕΧΕΙΣ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟΝ ΘΟΛΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ?),ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΔΩΘΕΙ,Η ΑΝ ΔΕΝ ΨΑΞΕΙΣ?
   Ε ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ?

   • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/25/2019 @ 9:25 ΜΜ

    Σου κανω μια ερωτηση κ μου απαντας με το να κανεις ερωτησεις?αυτο λεγεται ”στριβειν δια του αρραβωνος”,”πεταω την μπαλα στην εξεδρα”,”κανω την παπια”,”κοκοκοκοκο” κτλ κτλ.εισαι μια ζωη εκτος θεματος.εχεις το μοναδικο χαρισμα να λες-λες-λες κ στο τελος να μην λες τιποτα.μηπως ησουνα υποψηφιος του Συριζα?Γιοχαν γιατι οι αγιοι αποστολοι μετα την επιφοιτηση Του Αγιου Πνευματος δεν καταλαβαν οτι ο Γιαχβε ειναι το κοπροσκυλο?η απαντηση που εδωσες στην αρχη ”ΕΛΑΒΟΝ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΑΥΤΟ” ειναι ασχολιαστη.θα προσβαλω τον εαυτο μου εαν παρω θεση.η αληθεια σε κολλησε στον τοιχο.Γιοχαν ονοματησε την Εκκλησια-Πνευματικο χωρο που ιδρυσε ο Κυριος κ εστειλε Το Αγιο Πνευμα κ δεν εχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΙΡΕΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ οπως μας λεει το Αγιο Ευαγγελιο ΥΓ εαν τα γνωστικα ”ευαγγελια” γραφτηκαν απο τους αποστολους τοτε κατι παιζει με Το Αγιο Πνευμα.μονο Αγιο δεν ειναι.φωτισε τους αποστολους κ εγραψαν αντιφατικα πραγματα.μαλλον πονηρο Πνευμα ειναι.ΑΠΟΔΕΙΞΗ Στο λόγιο 14(του γνωστικου ”ευαγγελιου” του θωμα) διαβάζουμε: «O Ιησούς είπε: Εάν νηστεύετε, διαπράττετε αμαρτία στον εαυτό σας· και εάν προσεύχεσθε, θα κατακριθείτε, και εάν δίνετε ελεημοσύνη, θα κάνετε κακό στα πνεύματά σας…»(μπουμπουνακο το αποκρυφο του Ενωχ γραφτηκε λιγους αιωνες προ Χριστου.ο Ενωχ ξεπερασε κ τον Μαθουσαλα,εζησε κατι χιλιετιες) ΥΓ2 υπαρχει ο θολος κ το θολο σου το μυαλο https://www.youtube.com/watch?v=58hwWGsNUeM

    • ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ,ΚΑΙ ΑΝ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΘΕΟΝ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ.
     ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ.
     Διαβάζουμε ακόμη στην Καινή Διαθήκη ότι, όταν ο Απόστολος Πέτρος ρώτησε τον Χριστό μας περί του Ιωάννη «ούτος δε τι; δηλαδή, αυτός τι θα απογίνει; καλά, εμένα μου είπες τι θα γίνω, αλλά ο Ιωάννης; Ο Κύριός μας απήντησε: «εάν αυτόν θέλω μένειν έως έρχομαι, τι προς σε;» (Ιω. κα’, 22) δηλαδή· «εάν εγώ θέλω να τον κρατήσω ζωντανό μέχρι που θα ξαναέλθω, στην Δεύτερη Παρουσία μου, εσένα τι σε νοιάζει; τι σε ενδιαφέρει; αυτό είναι θέμα δικό μου».
     ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΩΣ ΣΑΡΚΑ,ΚΑΙ ΠΝΕΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΩΛΩΣΕ ΤΟ!!!
     ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΩΤΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ!!!
     ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΕΝΥΜΑ ΜΙΛΗΣΕ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.
     ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ,ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ!!!
     ΤΟ ΣΦΑΛΛΕΙΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΣΤΙ,ΤΟ ΕΜΜΕΝΕΙΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΝ!!!

 15. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/23/2019 @ 3:02 ΜΜ

  Ο ΚΟΡΑΞ εχει δικιο σε αυτα που λεει.λιγοι θα ειναι μαζι με τον Χριστο.πεντε συγκεκριμενα.πεντε νεογνωστικοι που γνωριζουν τα βαθια νοηματα της διδασκαλια Του.Ο ΚΟΡΑΞ,Ο ΓΙΟΧΑΝ,Ο ΛΙΑΚΟ,Ο ΤΟΥΛΑΤΟΣ Κ Ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ.ισως να δεχθουν κ δυο γυναικες να τους μαγειρευουν κ να τους πλενουν τα σωβρακα.η μανταμ(οχι η Σουσου ρε) Μπλαβατσκυ κ η Αλικη(οχι αυτη απο το ναυτικο ρε) Μπειλι.ΚΟΡΑΞ εκει στην Ολλανδια πρεπει να παει η σκανκια συννεφο ε?ρε το αποκαιδι αποτρελαθκε ντιπ.Κυριε Ελεησον

  • ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΣ,ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ?
   ΚΑΛΑ ΤΟΠΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ.
   ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΩΘΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
   ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ?

 16. ΣΑΤΙΡΟΣ 11:13 08/23/2019 @ 11:14 ΜΜ

  ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!

 17. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/23/2019 @ 11:41 ΜΜ

  Παραθέτω από δικό σου σχόλιο Croif ⤵️
  «ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ (για τον γιδοβοσκό) 23 Αυγούστου 2019 at 22:11»

  Ιησούς Χριστός:
  ? «όποιος πει: Ρακά (Βλάκα) θα είναι ένοχος στο συνέδριο• και όποιος πει: Μωρέ, θα είναι ένοχος στη γέεννα της φωτιάς.» (Ματθαίος 5:21-22)

  Οι ύβρεις είναι ακάθαρτες αμαρτωλές πρακτικές που ο Χριστός απεχθάνεται.
  Μετανόησε τέκνον μου Βρούτε διότι σε περιμένει η κόλαση.

  • ΠΟΝΗΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΠΟΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΙΟΥΔΙΑΩΝ(ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΟΠΡΕ ΟΤΙ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠ ΓΗΣ).ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ.ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΘΕΕ,ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΙΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ,ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΝΙΟΥ ΘΕΟΥ.
   ΕΧΩ ΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΙΨΩ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗ ΚΑΝΩ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ.
   Ο Μεσσίας που έχει υποσχεθεί στους Εβραίους ο Γιαχβέ, θα πρέπει κατά τους ίδιους, τα κείμενά τους και την παράδοσή τους :
   1) Να είναι αυστηρά από τη φυλή του Ιούδα και απόγονος του βασιλιά Δαυίδ και του βασιλιά Σολομώντα.
   2) Να επαναφέρει τους Εβραίους από την εξορία.
   3) Να ξαναχτίσει τον ιερό ναό (του Σολομώντα).(Κατά τις μέρες του Μεσσία ο Ναός στην Ιερουσαλήμ θα ξαναχτιστεί (βλέπε: Ησαΐας 2:2-3, 56:6-7 , 60:7, 66:20, Ιεζεκιήλ 37:26-27, Μαλαχίας 3:4, Ζαχαρίας 14:20-21)
   Την εποχή του Ιησού, ο ναός ήταν ακόμη στη θέση του. Καταστράφηκε το 70 μ.Χ από τους Ρωμαίους και από τότε δεν έχει ξαναχτιστεί.(ΜΟΥΓΓΑ,ΜΕΓΑΛΟΘΟΛΟΛΟΓΕ!!)
   4) Να φέρει παγκόσμια ειρήνη.
   5) Να εδραιώσει υπακοή της Τορά (Νόμος) απ’ όλους τους Ιουδαίους, ενώ ταυτόχρονα να μην καταργήσει ούτε ένα στίχο από το νόμο του Γιαχβέ.
   Σύμφωνα με τα εβραϊκά κείμενα και την παράδοσή των Εβραίων,ο Μεσσίας του Γιαχβέ θα κυβερνήσει ως βασιλιάς τον κόσμο, όταν οι Εβραίοι θα υπακούν τις εντολές του Γιαχβέ που αναγράφονται στην Τορά. Πλην τούτου, αυστηρώς, τίποτε απ’ όσα αναγράφονται στο νόμο του Γιαχβέ δεν θα καταρρίψει. ( Βλέπε Ιεζεκιήλ 37:24, Δευτερονόμιο 30:8,10, Ιερεμίας 31:32, Ιεζεκήλ 11:19-20, 36:26-27),ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ,ΕΧΕΙΣ ΝΤΙΠ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ,ΑΔΙΑΡΕΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ ΩΣ ΓΙΑΧΒΕ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ?

   • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 1:57 ΜΜ

    Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!

    ? Αποκάλεσες βλάκα τον Γιδοβοσκό και συνεπώς σύμφωνα με τα λόγια του Χριστού είσαι ένοχος αν δεν μετανοήσεις.

    Τι απαντάς εσύ;
    Τίποτα! Ούτως ή άλλως ένα τίποτα είσαι. Αξία έχεις μόνο για τον πατέρα σου τον Διάβολο που έχει εκστασιαστεί με την βλακεία σου.

 18. ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ,ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!
  ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ!!!
  ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ?
  ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΓΙΑΧΒΕ,ΙΟΥΔΙΑΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΡΑΦ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ!!!
  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

 19. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 10:39 ΠΜ

  χα χα χα ο Croif λέει ανέκδοτα.
  « Έκανα σχολαστική ανάλυση για τον Γιαχβέ.» ??

  Την ανάλυση την έκαναν οι Άγιοι της εκκλησίας τους οποίους έχεις γραμμένους αφού είσαι γιος του διαβόλου.

  ➡️ Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Χριστός.» (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄)

  ? Croif: «Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι το κοπρόσκυλο ο διάολος» (3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

  Όταν έχεις για παρέα σου τον διάβολο δεν πας για ανάλυση αλλά για διάλυση.

 20. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 10:42 ΠΜ

  croif παραθέτω από δικά σου σχόλια:

  ▪️ «Ο Κύριος μου και Θεός μου Ιησούς Χριστός είπε το Ναι, Ναι και το Ου, Ου» (20 Αυγούστου 2019 at 04:27)

  ▪️ «Δεν είμαι ορθόδοξος!» (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 18:10)

  ▪️ «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (croif101 17 Απριλίου 2019 at 19:56)

  ? Είσαι ορθόδοξος Ναι ή Ου;

 21. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 10:46 ΠΜ

  Croif είπες στον Γιδοβοσκό ότι χλευάζει τον Χριστό λέγοντας ότι είναι ο Θεός της παλαιάς διαθήκης. (23 Αυγούστου 2019 at 21:34)

  Παραθέτω από την ορθόδοξη εκκλησία:
  ➡️ «Ὁ Θεός τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης, πού ἀναφέρεται σχεδόν σέ κάθε ἐδάφιο αὐτῆς, εἶναι τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, δηλαδή ὁ Υἱός καί Λόγος τοῦ Πατρός.»

  ➡️ Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Χριστός.» (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄)

  ▪️ Η ορθοδοξία (που λέει ότι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Ιησούς) βρίζει τον Θεό;

  ? Απάντησε αν μπορείς!

  • ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ,ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!!ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΥ.ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝ Τ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΙΣΩΣ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ,ΜΑΚΑΡΙ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ.
   Κατα Ιωάν. 12:34
   Τότε του αποκρίθηκε το πλήθος: «Εμείς ακούσαμε από το νόμο ότι ο Χριστός μένει στον αιώνα. Τότε, πώς εσύ λες ότι πρέπει να υψωθεί ο Υιός του ανθρώπου; Ποιος είναι αυτός ο Υιός του ανθρώπου;»
   (Ιωάν. 8:23-24
   Επίσης τους έλεγε: «Εσείς είστε από τα κάτω, εγώ είμαι από τα πάνω. Εσείς είστε από τούτο τον κόσμο, εγώ δεν είμαι από τούτο τον κόσμο.
   Σας είπα, λοιπόν, ότι θα πεθάνετε μέσα στις αμαρτίες σας. Γιατί, αν δεν πιστέψετε ότι Εγώ Είμαι, θα πεθάνετε μέσα στις αμαρτίες σας».
   (Ιωάν. 8:28
   Ο Ιησούς, λοιπόν, τους είπε: «Όταν υψώσετε τον Υιό του ανθρώπου, τότε θα γνωρίσετε ότι Εγώ Είμαι, και ότι από τον εαυτό μου δεν κάνω τίποτα, αλλά καθώς με δίδαξε ο Πατέρας, αυτά λέω.
   (Ιωάν. 12:32-33
   Κι εγώ, όταν υψωθώ από τη γη, όλους θα ελκύσω προς τον εαυτό μου».
   Αυτό λοιπόν το έλεγε, δίνοντας σημάδι με ποιο θάνατο έμελλε να πεθάνει.
   (Ιωάν. 2:19-22
   Αποκρίθηκε ο Ιησούς και τους είπε: «Γκρεμίστε το ναό τούτο και μέσα σε τρεις ημέρες θα τον εγείρω».
   Είπαν λοιπόν οι Ιουδαίοι: «Σε σαράντα έξι χρόνια οικοδομήθηκε ο ναός αυτός, κι εσύ θα τον εγείρεις μέσα σε τρεις ημέρες;»
   Εκείνος όμως έλεγε για το ναό του σώματός του.
   Όταν λοιπόν εγέρθηκε από τους νεκρούς, θυμήθηκαν οι μαθητές του ότι αυτό έλεγε, και πίστεψαν στη Γραφή και στο λόγο που είπε ο Ιησούς.
   Η Γραφή σε πολλά εδάφια δηλώνει ότι ο Πατέρας
   ανέστησε το σώμα του Γιου Του.
   Αυτό σημαίνει ότι ο Ιησούς σαν Πνεύμα είναι ο Πατέρας
   και σαν σάρκα είναι ο Γιος!!!
   Ο Πατέρας (o Θεός-Το Πνεύμα)
   και ο Γιός (o Άνθρωπος-η σάρκα)
   είναι Ένας στο Ένα και Μοναδικό Πρόσωπο του Ιησού Χριστού
   (Ιωάν. 10:30
   Εγώ και ο Πατέρας είμαστε ένα.
   (Ιωάν. 3:13
   καὶ οὐδεὶς ἀναβέβηκεν εἰς τὸν οὐρανὸν εἰ μὴ ὁ ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβάς, ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου*,
   και προσεξε και κατι αλλο γιατρε,αυτα ειναι δικα μου λογια.
   Ο Ιησους ο Χριστος Αυτον που εσυ τοσο πολυ τον απεχθανεσαι,θα σου πω δυο λογια.
   Πρωτον ο Ιησους ειναι ο ανθρωπος,ο Χριστος ειναι ο Θεος.ειναι Το Πνευμα Το Αγιον.
   Η γυναικα δεν μπορει να γεννησει ανθρωπον αν δεν λαβει σπερμα ανδρος.Ο σπορος προερχεται παντα απ τον ανδρα,η γυναικα λαμβανει και γονιμοποιει τον σπορο του ανδρα.Συνεπως δεν πιστευεις στην Θεια,και Αμωμο συλληψη Του?
   Λυπαμαι αλλα επειδη επρεπε να σου πω κατι μηπως και υπαρξει μεσα σου αλλαγη και πιστεψεις εις τον Ιησουν Χριστον,ενα να ξερεις!!
   Οτι οι Ιουδαιοι δεν πιστεψαν οτι Ιησους ειναι ο Μεσσιας γιατι γεννηθηκε απο ανθρωπους οπως και εκεινοι,δεν μπορουσαν να πιστεψουν στο εξωπραγματικο!!!οπως και πολλοι σημερα συνανθρωποι μας.
   Δεν υπαρχειουδεις αλλος Αληθινος Θεος αφου Ουσια,και Ενεργεια ειναι Ενας ο Ανθρωπος Ιησους,καιτο Πνευμα Αγιον,Πνευμα εινα,.Ο Θεος,δεν εχει μορφη,ελαβε μορφη ως Ιησους,και τελειοποιηε τον αμαρτωλο ανθρωπο,τον εκπεσοντα,και τον σηκωσε (με την Αγια Του Ανασταση) και τον εβαλε εκ Δεξιων Του!!
   Ο Ενας δεν χωριζεται,οπου ειναι ο ανθρωπος Ιησους,ειναι και το Πνευμα το Αγιον,ο Χριστος!!!
   Ιησους Χριστος,αυτος ειναι Ο θεος των παντων,που ταπεινωθηκε οχι μπροστα στον ανθρωπο,αφου εμας ηθελε να μας σωσει,αλλα ταπεινωθηκε μπροστα στον μεγαλυτερο εχθρο του,τον Διαβολον,και εδωσε εαυτον Του,αντι λυτρων πολλων.
   Ο Αδημιουργητος,ο ακατονοητος,Αυτον που τα παντα κλινουν γονυ,εκλεινε το Δικο Του,για χαρη μας,ταπεινωθηκε,και εξευτελιστηκε οσο κανενας αλλος.
   Αυτη την θυσια μονον ενας Πατερας μπορει να την κανει,για να σωσει το παιδι του.
   Λυπαμαι που πιστευεις οτι ειναι μια ανθρωπινη εφευρεση!!!
   Οσο για το αν ο Γιαχβε ειναι ο Θεος,ως Πνευμα πριν την Σαρκωση Του,ναι ειναι.Οι Ιουδαιοι περιμεναν τον Μεσσια εκ του Γιαχβε,αφου αυτο τους ειχαν πει οι προφητες.
   Ομως κανεις ενα πολυ μεγαλο λαθος,και ολοι οσοι ισχυριζονται το ιδιο.Ως Θεος αληθινος πριν λαβει σαρκωση ως Ιησους ουδεις ουτε ο Αγιος Ενωχ,δεν γνωριζε το Ονομα Του,ουδεις οπως το λεω,και στην Παλια Διαθηκη,ο ι ιδιος ο πρωτοπλαστος Αδαμ,δεν αποκαλεσε τον Θεον ως Πατεραν αλλα ως Κυριον!!!
   Κανεις δεν τολμουσε να προφερει το ονομα του Θεου,και ο Μωυσσης,τον ρωτησε πως να σε λεω,ποιος θα πω οτι μου μιλησε?και Εκεινος του ειπε,Εγω ειμι,το οποιον δεν μεταφραζεται ως γιαχ,αλλα ως Ο ΩΝ!!!Γι αυτο τον λογο σε καθε τεμπλο φερει και το Ονομα Του το Αγιο,Ο ΩΝ.
   Δεν υπαρχει γιαχβε,υπαρχει μονον Ιησους Χριστος,Θεος αληθινος!!!
   Και εκ δεξιων του Βρισκεται μονον η Παναγια μας!!!ο μονος ανθρωπος που ειναι παν απ το κοσμο του Φωτος.
   Και εμεις οσοι πιστευουμε ειλικρινα με πασσα δυναμη εις τον ανθρωπον Ιησουν,πιστευουμε με πασσα δυναμη και στον Χριστον,Ενα και το Αυτο Προσωπο.
   Μακρι λεω,να εισακουστουν τα λογια μου,και να ψαξεις μονος σου,αν ειναι οντως Ιησους Χριστος Ενας Θεος,η δεν πιστευεις καθολου.
   Αν νομιζεις οτι μενεις αμετοχος μη ομολογωντας Ιησουν Χριστον η διαβολον,οτι νιπτεις τας χειρας σου,ως αλλος Ποντιος Πιλατος θα πλανηθεις οικτρα!!!Δεν ειμαι ουτε χριστιανος,ουτε ουτε ορθοδοξος,δεν μενεις αμετοχος,και αυτο ομολογια ειναι!!!
   και λυπαμαι ειλικρινα λυπαμαι,που νομιζεις οτι ειμαστε δυνατοι!!!δυστυχως φιλε μου τωρα σου γραφω,και εσυ μπορει να με διαβασεις,αλλα μπορει και οχι.
   Καλη σου τυχη,αφου απο εδω και περα η επικοινωνια μας διακοπτεται.Εχει τελειωσει η διενεξη μας.
   Καληνυχτα σου!!!

   • Ευγε!!! Τον εστειλες αδιαβαστο τον άρρωστο γιατρο Κροιφ, χαχαχαχαχχα

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 2:32 ΠΜ

     Την καλημέρα μου φίλε Κόραξ. Μπορεί να μην συμφωνούμε αλλά μου αρέσει το γράψιμο σου και το γεγονός ότι είσαι αληθινός.

   • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 2:24 ΠΜ

    Πάνω στην ταραχή σου croif έκανες ένα μεγάλο λάθος. Παρέθεσες αυτούσια την θεολογική θέση της αίρεσης στην οποία ανήκεις.

    ? Θα σε εκθέσω ανεπανόρθωτα!

    «Ο Πατέρας (o Θεός – Το Πνεύμα) και ο Γιός (o Άνθρωπος – η σάρκα)
    είναι Ένας στο Ένα και Μοναδικό Πρόσωπο του Ιησού Χριστού…» (Εκκλησία του Ιησού Χριστού)

    ? Εκκλησία του Ιησού Χριστού! (Ελληνική Πεντηκοστιανή εκκλησία)

    Γιατί φίλε μου παρέθεσες το Δόγμα αυτής της εκκλησίας; Δεν σου κάνουν οι Άγιοι; Δεν σου κάνει η ορθοδοξία;

    Τι έχεις να πεις για τις ξεκάθαρες δηλώσεις των Αγίων; Άστο σε μένα. Τίποτα απολύτως!

    ➡️ Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Χριστός.» (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄)

    ➡️ Αφού λοιπόν δεν σου κάνει η ορθοδοξία και αφού έχεις γραμμένους τους Αγίους στα απο τέτοια σου, γιατί δηλώνεις ορθόδοξος;

    ? Croif: «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (17 Απριλίου 2019 at 19:56)

    Άστο σε μένα. Ο σκοπός του ψέματος έχει να κάνει με τον προσηλυτισμό. Είσαι ο λύκος με τον προβατοειδή ορθόδοξο χιτώνα!

    Ο γιατρός σε ξεσκέπασε και αν δεν την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια θα καταλήξεις στο ιατρείο του. Εσύ και κάποιοι άλλοι χρησιμοποιείτε το Κατοχικά για προσηλυτισμό. Οπότε δεν σας παίρνει να μου πουλάτε τρέλα.

 22. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 11:08 ΠΜ

  Croif (101 Devil frequency) οι πνευματικές σου κεραίες συντονίζονται στις συχνότητες του διαβόλου και ως γνήσιος αναμεταδότης του αναμεταδίδεις ?με φουλ σήμα το σατανικό του κήρυγμα καίγοντας με την σατανική ακτινοβολία σου τα ραδιόφωνα των χριστιανών.

  Αν θέλεις να σε ακούνε οι χριστιανοί άλλαξε συχνότητα! Από το 101 (σατανικό 11) πήγαινε το στο 89.5 (ραδιοφωνικός σταθμός της εκκλησίας της Ελλάδος) και γίνε ο croif 89.5 fm stereo με τα μυαλά στα κάγκελα της ορθοδοξίας.

 23. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 11:19 ΠΜ

  Ο σατανάκος Croif 101

  101 = 11 ο μαγικός χαρακτήρας του 11 δεν είναι ηλιακός, σύμφωνα δε με τον Rudolf Steiner, το 11 είναι καταχθόνιο και σατανικό, γιατί ξεπερνάει τον αριθμό της τελειότητας (10) και ταυτόχρονα ανταποκρίνεται (όπως ακριβώς ο αριθμός 2) στο βουνό του ελλειψοειδούς φωτοστέφανου και στο εστιακό σημείο της αντιστροφής και της αντίθεσης. Επίσης, είναι ο αριθμός του Had, έτσι όπως φανερώθηκε στο Liber Al vel Legis του Άλιστερ Κρόουλυ.

  Χαιρετίσματα στον πατέρα σου τον Διάολο!

  • ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ Μ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ!!!
   Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 101,ΚΑΙ ΟΧΙ 1 ΚΑΙ 1!!!
   ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΒΛΟ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ,ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ.
   Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 101 ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ,ΕΣΕΝΑ,ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕ (Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ), Η ΑΒΥΣΣΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.
   ΕΝΑΣ Ο ΘΕΟΣ,ΕΝΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
   ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕ ΟΜΩΣ ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟ,Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ!!!
   ΠΑΘΑΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ!!!!ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΧΑΟΣ!!!
   ΔΛΔ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ!!!!
   Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΩΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ(ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΜΝΗΜΗΝ,ΑΠ ΑΡΧΗΣ ΚΟΣΜΟΥ)!ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΠΙΑ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ!!!
   ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ,ΚΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ,Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ!!!ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ,ΑΛΛΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑΖΟΝΑ ΧΛΕΥΑΣΤΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ.ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.
   ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ,ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!
   ΓΙΝΑΜΕ ΞΑΝΑ ΟΧΙ ΔΥΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΟΗΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΣΗ!!!ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ!!!!
   101 ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ,ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΣΩΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ Η ΑΒΥΣΣΟΣ.
   ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΣΩΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ,ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ,ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ!!!!ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!!!
   ΤΟ ΕΝΤΕΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΥΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΥΚΟ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΣ!!!
   ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ!!!!
   ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΑΝΤΑΡΑ!!!
   ΑΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ,ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΑΜΕ,ΤΟΝ ΒΡΙΣΑΜΕ,ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ,ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΜΕ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΕΔΩ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΤΟΥ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ,ΤΟΥ ΚΤΟΝΟΥ!!!!
   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΧΕΣΙ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ,ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ,ΑΛΛΑ ΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ!!!ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΜΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ.
   ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ Ο ΘΕΟΣ,ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΓΕΙ.
   ΠΑΤΕΡ ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙΝ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙΝ!!
   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΞΑ ΑΠ ΑΥΤΗΝ!!!!
   ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΩΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ,ΚΑΙ Ν ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ,ΟΜΩΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟ,ΤΕΛΕΙΟΝ(ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ).ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ,ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ,ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ,Ν ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ,ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ!!!ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ,ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΩΣ 101!!!!
   ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ,ΕΧΕΙ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΤΑ!!!ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΦΙΑ!!!
   ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

   • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 4:19 ΜΜ

    Ως δικαιολογία για τον σατανικό αριθμό με τον οποίο στόλισες το ψευδώνυμο σου, βρήκες να πεις ότι οι αριθμοί 1+1 συμβολίζουν τον άνθρωπο + Θεό και το (0) είναι η άρνηση του ανθρώπου προς τον Θεό.

    ➡️ Συνεπώς λοιπόν όποιος φέρει το 101 είναι ο αρνητής του Χριστού!

    Πρωτοπρεσβύτερος π.Κυριακού Τσουρού επί των αιρέσεων:
    «Στα ελληνικά νεοπαγανιστικά κινήματα συναντάμε τέσσερις διαφορετικές τοποθετήσεις έναντι του προσώπου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού: … Ήταν Έλληνας και όχι Εβραίος. Οι φανεροί πολέμιοι του Ιησού Χριστού.»

    ? Croif: «Ο Χριστός είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

    ➡️ «Οι φανεροί πολέμιοι του Ιησού Χριστού.» Έτσι σε αποκαλεί η ορθόδοξη εκκλησία! Πολέμιο του Χριστού!

    ? (croif) 101 ο αρνητής του Χριστού!

    • ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ!!!ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΗ.ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΙΣΧΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!

     ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:
     Ο σατανάς δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κατασκεύασμα της θρησκευτικής πίστης η οποία προσωποποίησε το κακό ώστε να ανοίξει ο δρόμος για παραμυθένιους προορισμούς.
     ? Η δημιουργία εκφράζει τον δημιουργό και όχι τον χαζοδιάλολο των εβραϊκών αλκοολικών φαντασιώσεων.
     ➡️ Αυτή η θεολογία (μπουρδολογία) ασφαλώς εξήλθε μέσα από το πνευματικό σκότος και αυτό εκπροσωπεί. Οι οπαδοί της ζουν μέσα στον εικονικό κόσμο της πίστης τους.
     ? Ξυπνήστε πρόβατα!!!!ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Ν ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΗΣΥΧΟ!!!
     ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΕΦΥΓΕΣ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΗ.

     ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:
     Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον τον αμαρτωλό βρωμόστομο Χρήστο (χ). Μ`ακούς; Αλλά τι λέω τώρα; Ακούει; Τον σταύρωσαν και ξέχασε να αναστηθεί. Τα εδάφια της Νεκρανάστασης είναι προϊόν πλαστογραφίας και οι υποσχέσεις του αέρας κοπανιστός. (Ματθαίος 24:34 ??)
     Αν περιμένεις Χρήστο (χ) να σε ελεήσει ένας «Θεός» που η ιστορία έδειξε ότι ήταν ένας αποτυχημένος προφήτης, είσαι βαθιά νυχτωμένος. Κοιμάσαι μέσα στο Μάτριξ και μόνο εγώ ο doctor Μορφέας μπορώ να σε ξυπνήσω με τα πολύχρωμα χαπάκια μου. Έλα να σε χαπακώσω!
     5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 AT 21:22
     ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:
     Χρήστο (Χ) θα αφήσω να απαντήσει η Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας (οοδε) σχετικά με τις Σίβυλλες.
     ➡️ «Σε όλη την έκταση των σιβυλλικών χρησμών που σήμερα γνωρίζουμε ότι ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ από χριστιανούς, η θεματολογία αφορά στο χριστολογικό περιεχόμενο των ευαγγελίων.»
     ? Καληνύχτα!
     5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 AT 21:49
     ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:
     Χρήστο (χ) φαντάζεσαι τον Χριστό να λέει στους ακροατές του «πόσο μαλάκες είστε» και να τους κάνει κωλοδάχτυλο;
     Αυτός είχε πει στους μαθητές του ότι από τα έργα τους θα βλέπουν οι άνθρωποι ότι είναι δικοί του.
     Εσύ ποιανού είσαι μπρε;
     Είσαι του διαόλου (λέμε τώρα) ή του Χριστού ❓
     5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 AT 21:53
     ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ says:
     Χρήστο (Χ) αν με πείσεις ότι υπάρχει διάολος (τύπου εβραιοχριστιανικών αλκοολικών φαντασιώσεων) θα σου πάρω γλειφιτζούρι.
     Αν δεις τον Εωσφόρο (στην εβραιοχριστιανική ζάλη σου) ή έλα από το Ιατρείο μου για ? και ? ή πες του να πάει στο διάολο.
     ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΨΕΥΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΣΕΙΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΕΙΣ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΣΟΥ,ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΝΑΣ,ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑΝ ΔΙΑΘΗΚΗΝ!!!
     ΑΓΙΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!
     ΧΑΙΡΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥ!!!
     ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΕΚΝΟ,ΕΚ ΠΕΝΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΗΣΟΥΣ!!!
     ΣΙΧΑΜΑ!!!

     • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 3:59 ΠΜ

      Τι έκανε λέει; Είμαι ψεύτης; Ωραίο ανέκδοτο αυτό! ?

      ➡️ Είπα εγώ ποτέ ότι είμαι χριστιανός ορθόδοξος; Όχι! Γιατί λοιπόν με αποκαλείς ψεύτη;

      Μήπως το γεγονός ότι σε πολεμώ με τα όπλα της ορθοδοξίας υποδηλώνει ότι είμαι χριστιανός; Όχι!

      Παραθέτω από δικά σου σχόλια:

      ▪️ «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (17 Απριλίου 2019 at 19:56)

      ▪️ «Δεν είμαι ορθόδοξος!» (2 Αυγούστου 2016 @ 18:10)

      ? Είσαι ψεύτης!

      Σε πολεμώ με τα όπλα της ορθόδοξης εκκλησίας επικαλούμενος κάθε λόγο της.

      Παράδειγμα: «Γιαχβέ ο Θεός των Χριστιανών!» (Πατερική Θεολογία)

      Τι απαντάς; «Πόσο ψεύτης μπορείς να γίνεις και να χύσεις κροκοδείλια δάκρυα για τον Γιαχβέ σου.»

      Για τον Γιαχβέ μου; Μου; Επικοινωνείς με το μυαλό σου; Όχι βέβαια! Ο Γιδοβοσκός αρνείται να πιστέψει ότι είσαι τόσο μπουμπούνας. Δεν υπάρχουν τόσο χαζοί άνθρωποι λέει. Όπως και να έχει δεν ασχολούμαι μαζί σου για να δώσω αξία στα λόγια σου, αλλά για να διασκεδάσω. Είσαι μια καλοκουρδισμένη μαϊμού (εγώ σε κούρδισα) και χορεύεις για το εκλεκτό κοινό του Κατοχικά.

      Καλή μας διασκέδαση!

     • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 4:06 ΠΜ

      Croif όταν πάψω να σε πολεμώ με τα χριστιανικά όπλα και πιάσω τα δικά μου, να παραθέτεις όσο πιο πολλά σχόλια μου μπορείς, γιατί βαριέμαι να γράφω.

      χα χα χα ? Από αναμεταδότης του διαόλου θα γίνεις αναμεταδότης του Γιατρού.

 24. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 11:39 ΠΜ

  Το πιστεύω του Croif

  Πιστεύω σε έναν Διάβολο Θεό,
  Που λατρεύω κι αγαπώ,
  Ο οποίος με έκανε Τρελό,
  Και δεν έχω πια μυαλό,
  Με οδηγούν οι Άγιοι δαίμονες του,
  Που μου καταστρέφουν τη ζωή,
  Είμαι Τρελός,
  Πολύ γαμηστερός,
  Έχω δικιά μου φιλοσοφία,
  Και δικιά μου θρησκεία.

  • Α ΓΙΑΤΡΟΥΛΑΚΟ ΞΕΚΙΝΑΣ ΕΔΩ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑ ΥΜΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ!!!!
   ΡΕ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!
   ΧΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΟΣ(Ο ΜΕΓΑΣ ΔΡΑΚΟΣ?)ΚΛΑΙΩ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!
   ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑΣ ΟΜΟΙΟΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΙΣΙΟ?
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!ΜΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΙΖΕΙΣ.

   • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 4:35 ΜΜ

    Μην πιάνεις στο στόμα σου τον Παΐσιο διότι τον βρωμίζεις.

    Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Χριστός.»

    ? Croif: «Όχι είναι ο διάβολος!» (3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

    Για δες ρε έναν Αγιομάχο που πουλάει και πνεύμα! χα χα χα ?

    Α και κάτι άλλο. Μην αποκαλείς τους χριστιανούς εδώ μέσα αδελφούς σου. Δεν έχουν ουδεμία σχέση με σένα και το αφεντικό σου τον διάολο που σε έκανε βλάκα. Δεν το λέω εγώ αλλά ο ίδιος.

    • ΑΝ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ,ΑΔΙΑΡΕΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ,ΛΕΜΕ…..!!!!
     Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

     • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 3:40 ΠΜ

      Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο Χριστός.»

      Τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν υπάρχει αν!

      Είτε δέχεσαι τον λόγο των Αγίων της Γραφής και της ορθοδοξίας είτε όχι.

 25. ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΜΙΑ ΑΓΙΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ!!!ΕΣΥ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΑΝ ΑΓΙΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΕΚΛΗΣΙΝ ΠΡΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ?
  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ Σ ΑΠΛΟΣ ΧΩΡΟΣ,ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΝΤΗΛΙΑ,ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!
  ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΤΗΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΣΑΓΙΟΝ ΘΕΟΝ?
  ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ(Ο ΧΩΡΟΣ),ΟΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΜ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΟΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΟΧΗ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ?
  ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ,ΑΝ ΓΙΝΕΙΕΤΣΙ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΤΑΠΟΣ ΤΥΠΟΛΑΤΡΗΣ,ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΟΣ.
  ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΣΑΙ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙΣ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ,ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΙΟΣ,ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ,ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ ΩΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ,ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΩΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ!!!! ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΡΚΙΚΟ ΠΑΘΟΣ,ΚΑΜΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΣΑΡΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΣΕΙ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ!!!!
  ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΤΥΠΟΛΑΤΡΗ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ,ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΣΟΥ?
  ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΛΩΣ,ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΣ ΨΑΞΕΙΣ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ.
  ΙΣΧΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
  ΑΜΗΝ

  • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 1:42 ΜΜ

   Διαλογίζεσαι και μέσα στην θολούρα σου λες:
   ? Ρε χέσε να πούμε και τους Αποστόλους και τους Αγίους και την Αγία Γραφή και την ορθοδοξία. ΧΕΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ! Εγώ ομολογώ Κύριο Ιησού Χριστό!

   Πιο καμένος δεν γίνεται! ??

  • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 1:51 ΜΜ

   Είσαι ένα φίδι σαν τον θεό που εκπροσωπείς. Διότι δεν εκφράζεις τον Χριστό αλλά τον διάολο! Έδωσες και συνεχίζεις να δίνεις μομφή στο όνομα του Χριστού.

   Είσαι επιεικώς απαράδεκτος! Ένα αγκάθι στην ορθόδοξη εκκλησία.
   ➡️ «Οι φανεροί πολέμιοι του Ιησού Χριστού.» Έτσι σε αποκαλεί η ορθόδοξη εκκλησία! Πολέμιο του Χριστού!

   Είσαι ορθόδοξος χριστιανός;

   «Δεν είμαι ορθόδοξος!»
   «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!»
   «Δεν είμαι ορθόδοξος!»
   «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!»

   Πραγματικά είσαι το χειρότερο είδος ανθρώπου! Δεν έχει να κάνει τόσο με το τι πιστεύεις, αλλά με το γεγονός ότι είσαι ένας αλήτης με χριστιανικό μανδύα.

 26. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 1:45 ΜΜ

  Ο μέγας ψεύτης και διαστρεβλωτής της αλήθειας Croif ?

  Ιησούς Χριστός: «Εγώ ο Ιησούς είμαι η ρίζα και το γένος του Δαβίδ.» (Αποκάλυψη 22.16 )

  Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  ? Απορρίπτεις τον λόγο του Χριστού!

  Απόστολος Παύλος: «περί του Υιού αυτού, όστις εγεννήθη ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΑΒΙΔ κατά σάρκα» (Ρωμαίους 1.3)

  Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  ? Απορρίπτεις τον λόγο του Αποστόλου Παύλου.

  Ευαγγελιστής Λουκάς: «Ούτος θέλει είσθαι μέγας και Υιός Υψίστου θέλει ονομασθή, και θέλει δώσει εις αυτόν Κύριος ο Θεός τον θρόνον ΔΑΒΙΔ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΥ. (Λουκας 1:31-33)

  Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  ? Απορρίπτεις τον λόγο του ευαγγελιστή Λουκά!

  Ευαγγελιστής Λουκάς: «Ανέβη δε και Ιωσήφ από της Γαλιλαίας εκ της πόλεως Ναζαρέτ εις την Ιουδαίαν εις την πόλιν του Δαβίδ, ήτις καλείται Βηθλεέμ, επειδή αυτός ήτο εκ του οίκου και της πατριάς του Δαβίδ» (Λουκάς 2:4)

  Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  ? Απορρίπτεις τον λόγο του ευαγγελιστή Λουκά!

  Απόστολος Παύλος: «Ενθυμού τον εκ σπέρματος Δαβίδ Ιησούν Χριστόν, τον αναστάντα εκ νεκρών, κατά το ευαγγέλιόν μου.» (Β τιμοθεον 2:8)

  Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  ? Απορρίπτεις τον λόγο του Αποστόλου Παύλου!

  Ευαγγελιστής Ματθαίος: «Βίβλος της γενεαλογίας του Ιησού Χριστού, υιού του Δαβίδ, υιού του Αβραάμ» (Ματθαίος 1:1)

  Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  ? Απορρίπτεις τον λόγο του Ευαγγελιστή Ματθαίου!

  Άγιος Χρυσόστομος: «Αυτόν, ο οποίος ήταν ο Χριστός που έρχεται από την γενιά του Δαυίδ και που αυτοί προσδοκούσαν.» (Λόγος του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Υπαπαντή του Ιησού Χριστού)

  Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  ? Απορρίπτεις τον λόγο του Αγίου Χρυσοστόμου!

  Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: «Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός ότι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός ενανθρωπίστηκε ως ένας τυπικός και παραδοσιακός Εβραίος, καταγόμενος εκ της γενεάς του προφητάνακτος Δαβίδ. » (Ομιλία στην Πάτρα κατά την εορτή του Απ. Ανδρέου)

  Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  ? Απορρίπτεις τον λόγο του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου!

  Πρωτοπρεσβύτερος π.Κυριακού Τσουρού επί των αιρέσεων: «Στα ελληνικά νεοπαγανιστικά κινήματα συναντάμε τέσσερις διαφορετικές τοποθετήσεις έναντι του προσώπου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού: … Ήταν Έλληνας και όχι Εβραίος. Οι φανεροί πολέμιοι του Ιησού Χριστού.»

  Croif: «Σαφώς και είμαι χριστιανός ορθόδοξος» (croif101 17 Απριλίου 2019 at 19:56)

  ? Είσαι ψεύτης! Δεν έχεις λόγο! Σύμφωνα με την ορθόδοξη εκκλησία είσαι πολέμιος του Χριστού!

  Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας (οοδε) : «Ένα σύμπτωμα του νοσηρού εθνικισμού είναι η προσπάθεια κάποιων κύκλων του νεοπαγανισμού να αποδειχθεί η (δήθεν) ελληνική καταγωγή του Χριστού, ώστε και η σωτηρία του κόσμου, όπως και αν την κατανοούν οι εκπρόσωποί τους, να αποδοθεί στον Ελληνισμό.»

  ➡️ Ολόκληρος ο διάλογος του Χριστού με την Σαμαρείτιδα είναι διαφωτιστικός. Η γυναίκα αποκαλεί τον Χριστό Ιουδαίο και Αυτός δεν την διορθώνει. Η Σαμαρείτιδα αντιμετωπίζει τον Χριστό ως Ιουδαίο, «υμείς λέγετε ότι εν Ιεροσολύμοις εστίν ο τόπος όπου δεί προσκυνείν»,

  ΕΣΕΙΣ (δηλαδή οι Ιουδαίοι) λέγετε ότι πρέπει στα Ιεροσόλυμα να λατρεύεται ο Θεός. (Σημ: Οι Ιουδαίοι υποστήριζαν ότι μόνο στον Ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ πρέπει να λατρεύεται ο Θεός. Αντίθετα οι Σαμαρείτες λάτρευαν τον Θεό στο όρος Γαριζίν).

  Ο Χριστός απαντά στην Σαμαρείτιδα ως Ιουδαίος, «ημείς προσκυνούμεν ό οίδαμεν: ότι η σωτηρία εκ των Ιουδαίων εστίν», ΕΜΕΙΣ λέγει ο Χριστός (δηλαδή οι Ιουδαίοι).

  ➡️ Ιωάννης 18: 33-35 Ο Πιλάτος λέγει στον Ιησού: ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΕΔΩΚΑΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. Από τα λόγια του Πιλάτου βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Χριστός είναι ΟΜΟΕΘΝΗΣ των Εβραίων που τον παρέδωσαν στον Πιλάτο.

  ➡️ Πρωτομάρτυρας Στέφανος: Αυτός είναι ο Μωϋσής, που είπε στους Ισραηλίτας· Προφήτην εις σας θα αναδείξη Κυριος ο Θεός σας ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ, ωσάν εμέ, νομοθέτην και ελευθερωτήν. Εις αυτόν θα υπακούετε. (Πράξ. 7: 37)

  ▪️ Πως είναι δυνατόν να λες ότι είσαι χριστιανός ορθόδοξος και να απορρίπτεις την ομολογία της χριστιανικής πίστεως ότι ο Ιησούς Χριστός είναι απόγονος του Δαβίδ κατά σάρκα;

  Όλη η Γραφή αυτό ομολογεί. Δεν υπάρχει χριστιανική εκκλησία που να το αρνείται αυτό. Από την στιγμή που κάποιος το αρνείται παύει να είναι χριστιανός. Έρχεται σε αντιπαράθεση με τα ίδια τα λόγια του Χριστού ο οποίος κατά την επίγεια διακονία του διαβεβαίωσε τους ανθρώπους ότι ο προφητευόμενος Μεσσίας των Εβραϊκών γραφών είναι αυτός. «Σήμερον επληρώθη η γραφή αύτη εις τα ώτα υμών.» (Λουκάς 4:16-19.) Στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού εκπληρώθηκαν οι Μεσσιανικές προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης. Το βεβαιώνει ο ίδιος!

  ? Δεν ομολογείς τον Χριστό! Είσαι ένας ψεύτης! Ένας υποκριτής!

  • Και τότε ο Χριστός αναφωνεί: «ω γενεά άπιστος, έως πότε προς υμάς έσομαι; έως πότε ανέξομαι υμών;» (Μάρκ. 9, 19) «Άπιστη γενιά! Ως πότε θα είμαι μαζί σας; Πόσον καιρό ακόμη θα σας ανέχομαι;».
   ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΕΙΣ ΑΚΟΜΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!!ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΑΝΕΧΕΤΑΙ?
   ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΡΕ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΩΝ ΣΟΥ!!!
   ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ,Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ,Ο ΣΑΛΕΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΝΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ!!!
   ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΙ!!!
   ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΥΤΟΝ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ!!
   ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΕΙΣ,ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ!!!!ΓΙΑΤΡΕ.
   ΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ(ΠΟΙΟΝ ΝΟΥ),ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΨΕΥΤΗ,ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ,ΛΑΟΠΛΑΝΟ(ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ).
   ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΝΟΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΝΑΝ ΘΕΟΝ,ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ,ΚΑΙ ΤΡΕΙΣΠΟΣΤΑΤΟΝ.
   ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.
   ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΚΤΩΝ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ,ΕΧΕΙΣ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ,ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ!!!
   ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
   ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ Σ ΕΝΑΝ ΒΟΘΡΟ,ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΤΟΜΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ!!!
   ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΙΑΤΡΕ!!!ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ,ΕΥΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!!ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ?
   ΧΑΧΑΧΑΧΑ

   • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 11:26 ΜΜ

    Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!

    Ορθοδοξία + Άγιοι + Αγία Γραφή ο Χριστός κατάγεται από το γένος του Δαβίδ.

    Τι απαντάς εσύ;
    Τίποτα! Ούτως ή άλλως ένα τίποτα είσαι. Αξία έχεις μόνο για τον πατέρα σου τον Διάβολο που έχει εκστασιαστεί με την βλακεία σου.

   • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 11:39 ΜΜ

    ? Croif: «Ο Χριστός είναι Έλληνας!» (2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

    Πρωτοπρεσβύτερος π.Κυριακού Τσουρού επί των αιρέσεων: «Στα ελληνικά νεοπαγανιστικά κινήματα συναντάμε τέσσερις διαφορετικές τοποθετήσεις έναντι του προσώπου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού: … Ήταν Έλληνας και όχι Εβραίος. Οι φανεροί πολέμιοι του Ιησού Χριστού.»

    ? Είσαι ψεύτης! Δεν έχεις λόγο! Σύμφωνα με την ορθόδοξη εκκλησία είσαι πολέμιος του Χριστού!

    • ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΩΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ,ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΚΑΡΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Σ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ!!!!
     Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ!!!!
     ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ,ΠΟΥ ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ,ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ!!!ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.
     ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΣ ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΠΕΜΨΑΝΤΑ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΦΩΣ ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΝΟ ΦΩΣ!!!
     ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΩΣ?ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΝΟΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!!ΤΟ ΝΑ ΜΠΛΑΔΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ!!!
     ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΟΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ,ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΔΙΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΝΩΠΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ
     ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΟΝΗΡΕ ΓΙΑΤΡΕ!!!!

     • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 9:48 ΜΜ

      Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!

      Ορθοδοξία + Άγιοι + Αγία Γραφή ο Χριστός κατάγεται από το γένος του Δαβίδ.

      Τι απαντάς εσύ;

      ? Croif: «Ο Χριστός είναι Έλληνας!» (2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

      Και εφόσον λοιπόν μας το παίζεις ορθόδοξος, θα πρέπει να δεχτείς ότι δεν υπάρχει άλλο φως από αυτό που φέρνει επάνω στους πιστούς η ορθόδοξη εκκλησία.

      ➡️ Ομολόγησε λοιπόν ότι η ορθοδοξία είναι το φως του Χριστού.

      ? Έλα γιε του σατανά! Όρμα να φας τα μούτρα σου για άλλη μια φορά! Έχει δίκιο ο διάολος που λέει ότι σε έκανε βλάκα. Μπράβο μπράβο να σε χαίρεται!

  • ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗ Ν ΚΟΠΡΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!
   μή τις ἐκ τῶν ἀρχόντων ἐπίστευσεν εἰς αὐτὸν ἢ ἐκ τῶν Φαρισαίων; ἀλλ᾿ ὁ ὄχλος οὗτος ὁ μὴ γινώσκων τὸν νόμον ἐπικατάρατοί εἰσι! (: Μήπως πίστεψε σε Αυτόν κανένας από τους άρχοντες ή από τους Φαρισαίους; Κανένας δεν πίστεψε, διότι αυτοί μόνοι γνωρίζουν την αλήθεια και έχουν ορθή κρίση. Αλλά πίστεψε αυτός ο αγράμματος όχλος, που δε γνωρίζει τον νόμο και γι’ αυτό είναι καταραμένοι!)» [Ιω. 7, 48-49].
   ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΩΣ ΕΣΥ ΖΗΤΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΠΙΕΙΣ,ΥΣΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ,ΚΑΙ ΔΩΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΩΡ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΨΑΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!
   ΚΥΤΤΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΑΛΛΑΖΟΝΑ ΓΙΑΤΡΕ!!!
   ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΟΜΠΟΡΗΜΟΝΕΙΣ,ΑΛΛΑΛΑΖΕΣΑΙ,ΚΑΙ ΛΕΓΕΙΣ ΤΙ?ΜΙΑ ΧΑΖΑΟΜΑΡΑ,ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
   ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ,ΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ(ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΙΑ),ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ,ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΑΙΝΕ?
   ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΥΑΠΡΧΕΙ ΜΕΣΑ?ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ?
   ΚΥΤΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ,ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ,ΠΑΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ,Ο ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ!!
   ΠΩΣ ΜΩΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,ΑΦΟΥ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ?ΠΩΣ?

   • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/25/2019 @ 10:10 ΜΜ

    Ο αγιος Παισιος(που τοσο επικαλεισαι) δεν ειχε την αρετη της διακρισης ωστε να καταλαβει οτι ΔΕΝ ειναι η Παλαια Διαθηκη Θεοπνευστη αλλα εκει μεσα μιλαει κ το κοπροσκυλο?οι αγιοι αποστολοι μετα την επιφοιτηση Του Αγιου Πνευματος δεν την ειχαν την αρετη?ο αγιος Παυλος?(ΟΛΗ Η ΓΡΑΦΗ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟΣ.ουτε η μιση ουτε ψαξτε να βρειτε ουτε τιποτα.ΟΛΗ Η ΓΡΑΦΗ).κυλιεσαι μεσα στο ψεμμα κ στην υποκρισια.οι αναγνωστες του ΚΑΤΟΧΙΚΑ εχουν αηδιασει μαζι σου.στην αρχη καποιος θα πει ”ενταξει μωρε,ειναι μπουμπουνακος”.αυτο σταματαει οταν συνεχιζει κ σε διαβαζει.εισαι καλπικος οπως πολυ σωστα εγραψε ο Γιατρος.ο θεος που πιστευεις ειναι καλπικος οπως κ εσυ.θεος που επετρεψε να αλλοιωθει ο λογος του απο τον πονηρο κ να μπερδευτει ο κοσμος δεν ειναι θεος.θεος που παιζει στην ρουλετα την σωτηρια των ανθρωπων δεν ειναι θεος.σε τετοιο καλπικο θεο πιστευεις.δεν ειναι καθολου τυχαιο

   • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 11:28 ΜΜ

    Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!

    Ορθοδοξία + Άγιοι + Αγία Γραφή ο Χριστός κατάγεται από το γένος του Δαβίδ.

    Τι απαντάς εσύ;
    Τίποτα! Ούτως ή άλλως ένα τίποτα είσαι. Αξία έχεις μόνο για τον πατέρα σου τον Διάβολο που έχει εκστασιαστεί με την βλακεία σου.

   • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 11:35 ΜΜ

    Άγιος Χρυσόστομος: «ο Χριστός που έρχεται από την γενιά του Δαυίδ.»

    ? Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

    Στην ερώτηση μου αν αποδέχεσαι τους λόγους των Αγίων απάντησες:
    «και βέβαια!» (21 Αυγούστου 2019 at 19:05)

    ➡️ Είσαι κάλπικος από την κορφή ως τα νύχια!
    Ένας ψεύτης!

 27. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/25/2019 @ 2:29 ΜΜ

  ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ

  Γιαχβέ ο Θεός των Χριστιανών!

  «Αυτή εδώ η σύντομη μελέτη έχει σκοπό να ενημερώσει τους Χριστιανούς σχετικά με μία αιρετική διδασκαλία που διαδίδεται εντόνως στις μέρες μας. Αυτή η Αντιχριστιανική διδασκαλία αποτελείται από ένα σύνολο ψευδών που στόχο έχουν να πλήξουν την αλήθεια της Αγ. Γραφής και της υπόλοιπης Ιεράς Παραδόσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Η Αιρετική αυτή διδασκαλία λέγει ότι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης δεν είναι ο ίδιος με τον Θεό των Χριστιανών και της Καινής Διαθήκης. Ότι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης (δηλαδή ο Γιαχβέ) …»

  http://paterikiorthodoxia.blogspot.com/2013/10/Yaxve-o-Theos-ton-Xristianvon.html

  ? Croif: Ο Γιαχβέ είναι το σατανικό λυσσασμένο κοπρόσκυλο ο διάολος. (3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

  ? Croif: «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (17 Απριλίου 2019 at 19:56) ??

  ? Croif: «Δεν είμαι ορθόδοξος!» (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 18:10)

  Είσαι και ψεύτης μεταξύ των άλλων.

  • ΠΟΝΗΡΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
   ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΕΣΑΙ ΕΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΟΞΑΣΙΕΣ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΙΚΕΣΙΕΣ!!!
   Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ.ΟΣΤΙΣ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΕΚΕΙΝΟΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.
   ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ.
   ΠΑΤΕΡ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΣΟΥ,ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ!!!ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ.ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΓΩ!!!
   ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΕΛΕΓΑΝ ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ,ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ!!!
   ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ?ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ,ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΜΑΙ,ΑΞΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΟΜΟΛΟΓΩ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ.
   ΕΣΥ ΤΙ?

   • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/26/2019 @ 1:14 ΠΜ

    Η Γραφη γραφει οτι ο Ιησους ειναι απο το σπερμα του Δαυιδ.τι απαντας?”δεν ειναι απο σπερμα αλλα απο Το Αγιο Πνευμα”!!!!!!!!σαν να λες εμμεσα ”η Παναγια δεν εκανε Τον Ιησου με τον Δαυιδ”!!!!!!!!οχι Γιοχαν,δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο δισεκατομμυριο να εισαι τοσο μπουμπουνας.δεν το δεχομαι.δεν υπαρχει ανθρωπος στον κοσμο τοσο μπουμπουνας ωστε να μην καταλαβαινει τι σημαινει ”εκ σπερματος Δαυιδ”.εχεις γινει ρεντικολο,του κοσμου το περιγελο.σταματα να γραφεις.να σε προστατεψω προσπαθω

    • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 4:22 ΠΜ

     Γιδοβοσκέ πρόσεξε τι κόλπο έχει βρει ο croif.

     ➡️ Θάβει τα σχόλια μας ανακατευθύνοντας την συζήτηση ώστε να βρει διέξοδο από την δύσκολη θέση που έχει περιέλθει.

     Κατά τ`άλλα λέει εμένα πονηρό.

    • ΚΑΤΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΕΓΩ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ!!!
     ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΘΕΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΞ ΑΝΘΡΩΠΟΥ?
     ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ ΩΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ,ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣΧΡΙΣΤΟΣ,ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΣΥΝΝΟΥΣΙΑ ΔΛΔ ΑΠΟ ΣΠΕΡΜΑ ΔΛΔ ΣΠΟΡΟΣ ΔΑΥΙΔ?
     ΕΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΣΗΕΙ.
     ΓΙΑΤΙ Η ΣΠΟΡΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΣΥΝΝΟΥΣΙΑΣ,ΔΔ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ.
     ΕΛΑ ΠΕΣ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕ,ΚΑΙ ΕΓΕΝΝΗΘΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ?
     ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΟΥΤΕ ΞΕΦΕΥΓΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΠΕΙΛΩ.ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ.
     ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟΝ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΑΜΑΡΤΗΣΑΣ,ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΑΠΟ ΣΥΝΝΟΥΣΙΑ.
     Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ,ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ?
     Η ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ,Η ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΓΙΑΧΒΕ.
     ΠΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ Η ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ.
     Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΚΟΥΕΙ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΡΙΝΕΙ.
     ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΩΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ.

     • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/27/2019 @ 9:48 ΠΜ

      Γιοχαν θελει ρυθμιση το μυαλο σου.τι να κανω?να ομολογησω οτι η Παναγια ηρθε σε συνουσια με ανθρωπο?ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ!!εχεις προβλημα κατανοησης βασικων κ στοιχειωδων πραγματων.δεν μπαινω καν στον κοπο.δεν κατανοεις που οδηγουν αυτα που γραφεις.ουτε κατανοεις τι γραφουν οι αλλοι

   • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 4:12 ΠΜ

    Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!

    ? «Γιαχβέ ο Θεός των Χριστιανών!» (Πατερική Θεολογία)

    Τι απαντάς εσύ;
    Τίποτα! Ούτως ή άλλως ένα τίποτα είσαι. Αξία έχεις μόνο για τον πατέρα σου τον Διάβολο που έχει εκστασιαστεί με την βλακεία σου.

 28. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 4:28 ΠΜ

  ? Croif: Ο Γιαχβέ είναι το σατανικό λυσσασμένο κοπρόσκυλο ο διάολος. (3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

  Τι απαντά η ορθόδοξη εκκλησία;
  «Αυτή η Αντιχριστιανική διδασκαλία αποτελείται από ένα σύνολο ψευδών που στόχο έχουν να πλήξουν την αλήθεια της Αγ. Γραφής και της υπόλοιπης Ιεράς Παραδόσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας.»

  Και το καλύτερο έρχεται τώρα ⤵️
  «Γιαχβέ ο Θεός των Χριστιανών!» (Πατερική Θεολογία)

 29. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 4:40 ΠΜ

  Αφιερωμένο στον Γιο του σατανά (croif) 101 = 11 (το 11 είναι καταχθόνιο και σατανικό) όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πατέρα του τον έκανε βλάκα.

  Άγιος Χρυσόστομος: «Και παίρνει σάρκα και περιτέμνεται κι αυτός μαζί με τους Ιουδαίους. Πήρε το ίδιο με αυτούς σώμα, πήρε και την ίδια περιτομή. Έκανε α­ναντίρρητη την συγγένειά Του με αυτούς, ώστε να μη τον αρνη­θούν, Αυτόν, ο οποίος ήταν ο Χριστός που έρχεται από την γενιά του Δαυίδ, και που αυτοί προσδοκούσαν. Έδειξε το γνώρισμα της συγγενείας Του με αυτούς.»

  ? Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

  Στην ερώτηση μου αν αποδέχεσαι τους λόγους των Αγίων απάντησες:
  «και βέβαια!» (21 Αυγούστου 2019 at 19:05)

  ? Είσαι κάλπικος από την κορφή ως τα νύχια!
  Σκέτος διάολος!

  • ΔΑΙΜΟΝΑΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΥΦΤΕΙΣ!!!ΕΓΩ ΟΜΟΛΟΓΩ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΓΩ,ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΑΡΙΘΜΟΣ 11 ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ?
   ΑΠΟ ΠΟΥ?

   • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 9:12 ΜΜ

    Ρωτάς από που γνωρίζω ότι ο αριθμός 11 είναι δαιμονικός. Θα σου απαντήσω αμέσως.

    ? Διαβάζω Κατοχικά Νέα!

    ➡️ https://katohika.gr/sinomosia/h-arithmologia-ton-illuminati-telika-paizoun-megalo-rolo-oi-arithmoi/

    Ένα μικρό δείγμα: «Ο αριθμός 11 είναι ο αριθμός καταστροφής και κρίσης και ο θάνατος του ανθρώπου. Οποιοδήποτε γεγονός ή πράγμα με τον αριθμό 11 βοηθά στην ανύψωση του Αντιχριστου. Στα Λατινικά, το όνομα του Διαβόλου είναι LVX που μεταφράζεται ως (50 + 5 + 10 = 65 = 6 + 5 = 11)»

    Συμπέρασμα: Φέρεις συνειδητά το όνομα του διαβόλου βοηθώντας στην ανύψωση του Αντίχριστου. Περαστικά σου διάολε Croif !

    Λες κι ανέκδοτα από πάνω. Τι ομολογείς; Άστο σε μένα. Ομολογείς ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που ομολογούν οι Άγιοι της εκκλησίας.

    Παράδειγμα:
    Άγιος Χρυσόστομος: «…ο οποίος ήταν ο Χριστός που έρχεται από την γενιά του Δαυίδ και που αυτοί προσδοκούσαν. Έδειξε το γνώρισμα της συγγενείας Του με αυτούς.»

    ? Croif: «Όχι, δεν κατάγεται από το γένος του Δαβίδ. Είναι Έλληνας! (2 Αυγούστου 2016 @ 17:59)

    ? Είσαι κάλπικος από την κορφή ως τα νύχια!
    Σκέτος διάολος!

    • ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΙΣ?ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ?
     ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΛΔ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ,ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ!!!
     ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΑΙΜΟΝΑΚΙ,ΤΑΓΚΑΛΑΚΙ,ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝ!!!!
     ΤΟ ΦΩΣ ΦΑΙΝΕΙ ΕΝ ΤΗ ΣΚΟΤΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΟΥ ΚΑΤΕΛΛΑΒΕΝ ΑΥΤΟ!!!
     ΔΙΑΟΛΑΚΙ!!!ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΓΙΑΧΒΕ!!!ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΡΙΕΥΕΙ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ.
     ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ,ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΣΟΥ ΠΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!

     • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 1:12 ΠΜ

      Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου το (0) είναι η άρνηση του ανθρώπου προς τον Θεό. (25 Αυγούστου 2019 at 14:42)

      ➡️ Συνεπώς λοιπόν όποιος φέρει το 101 είναι ο αρνητής του Χριστού!

      Καλά λέει ο διάολος ότι σε έκανε βλάκα. Δεν μπορούσες να βρεις καλύτερη δικαιολογία για το devil number 11 με το οποίο σουλατσάρεις σε κάθε άρθρο του Κατοχικά κοροϊδεύοντας μας;

      ? Το γεγονός και μόνο ότι κόβεσαι τόσο πολύ για το 101 φανερώνει την ενοχή σου.

  • Εις τον Ευαγγελιστήν Ιωάννην κεφ. 12 § 20-23 διαβάζουμε:
   Ήσαν δε τινες Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή. Ούτοι ούν προσήλθον Φιλίππω τω από Βηθσαϊδά της Γαλιλλαίας και ηρώτων αυτόν λέγοντες: κύριε θέλομεν τον Ιησούν ιδείν.
   Έρχεται Φίλιππος και λέγει τω Ανδρέα και πάλιν Ανδρέας και Φίλιππος λέγουσι τω Ιησού, ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων: “ Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του Ανθρώπου”.ΕΝΑΣ ΣΩΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΝ?ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ?ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ,ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?
   ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ,Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!
   ΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΙΑΣ.ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΙΕΡΑΧΡΗΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΝ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ,ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΠΕΡΙ ΤΡΙΑΔΟΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ,ΑΔΙΑΡΕΤΟΝ,ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΝ?
   ΠΩΣ?
   Αν κοιτάξεις στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) θα δεις, τέφρα και σκόνη και τίποτε υγιές, αλλά τάφος ανοιγμένος είναι ο λάρυγγας (των Ελλήνων φιλοσόφων), όλα δε είναι γεμάτα ακαθαρσίες και πύον, και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν από σκουλήκια. Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, παίρνοντας από τους φιλοσόφους τους. Εμείς όμως, δεν παραιτούμαστε από την μάχη εναντίον τους».
   («Υπόμνημα εις τον άγιον Ιωάννην τον Απόστολον και Ευαγγελιστήν», Ομιλία Ξ’, 59.369-370)
   «Πού είναι τώρα οι σοφοί των Ελλήνων με τα πυκνά τους γένια, με τους έξωμους χιτώνες τους και με τα παραφουσκωμένα λόγια; Όλη την βάρβαρη Ελλάδα ο σκηνοποιός (ο Παύλος) επέστρεψε (εκχριστιάνισε). Ας είναι ανάμεσά τους κι αυτός ο περιβόητος Πλάτων, που τρεις φορές πήγε στη Σικελία, γεμάτος επίδειξη και κομπορρημοσύνη, μα κανείς δεν του έδωσε προσοχή. Όμως εκείνος ο σκηνοποιός όχι μόνο στη Σικελία, όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και σ’ όλη την οικουμένη πέταξε και δεν σκανδάλισε, και είναι φυσικό, γιατί οι διδάσκαλοι δεν καταφρονούνται από την εργασία τους αλλά από τα ψέμματά τους»ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!
   ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΟΦΕΙΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΟ ΜΙΣΟΣ,ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

   • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 3:37 ΠΜ

    Ιωάννης 12:20 «Ήσας δε τινές Έλληνες μεταξύ των αναβαινόντων διά να προσκυνήσωσιν εν τη εορτή.»

    ➡️ Η λέξη ” Έλληνες” που αναφέρονται εδώ, δεν αναφέρονται ως Έλληνες εθνοφυλετικώς, αλλά εννοούνται γενικώς οι εθνικοί ειδωλολάτρες, οιασδήποτε φυλής ή γλώσσας, όπως γίνεται χρήση της λέξης «Έλληνες» και σ’ άλλες περιπτώσεις (βλ. Ιωάν. 7:35 και πρβλ. Πραξ. 16, 1· 21:28· Ρωμ. 1. 14, Α’ Κορ. 1:14· Γαλ. 2:3).

    Ερώτηση: Οι “Έλληνες” στον Ιωάννη 12:20 ήταν ομόδοξοι και ακολουθούσαν τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων;

    Για να δούμε λίγο το εδάφιο. «Ήσας δε τινές Έλληνες μεταξύ των αναβαινόντων διά να προσκυνήσωσιν εν τη εορτή.» Α ωραία!

    Αυτοί οι “Έλληνες” εδώ πήγαν να γιορτάσουν το Εβραϊκό Πάσχα που καθιερώθηκε ως ανάμνηση της Εξόδου από την Αίγυπτο.

    Μήπως ο εορτασμός του Εβραϊκού Πάσχα συμπεριλαμβάνονταν στα ήθη και έθιμα των Ελλήνων; Γιόρταζαν την έξοδο των Εβραίων από την Αίγυπτο; Αυτοί οι “έλληνες” είχαν θρησκευτική Ελληνική συνείδηση;

    Σαν να λέμε με τα σημερινά δεδομένα
    Οικογένεια – Θρησκεία – Πατρίδα. Ελλάς – Ελλήνων – χριστιανών ή Ελλήνων Ιουδαίων;

    ➡️ Στην Καινή διαθήκη η λέξη «Έλληνας» χρησιμοποιείτε μόνο για το ελληνικό έθνος;

    Παράδειγμα: Ρωμαίους 1:16 «Διότι δεν αισχύνομαι το ευαγγέλιον του Χριστού· επειδή είναι δύναμις Θεού προς σωτηρίαν εις πάντα τον πιστεύοντα Ιουδαίόν τε, πρώτον και Έλληνα.»

    ➡️ Ο Έλληνας εδώ είναι αυτός που έχει την Ελληνική εθνική ταυτότητα; Δηλαδή ο Χριστός σώζει μόνο τον Ιουδαίο και τον Έλληνα; Δεν γνωρίζεις ότι ο Χριστός αποκάλυψε στους μαθητές του ότι έχει και άλλα πρόβατα (Ιωάννης 10:16) που δεν είναι από την αυλή αυτή (του Ισραήλ) και ότι είναι και αυτά (οι εθνικοί) συμμέτοχα στην ουράνια βασιλεία. Δεν έδωσε εντολή στον Απ Πέτρο να κηρύξει το ευαγγέλιο και στους εθνικούς;

    Αλλά εσύ δεν δέχεσαι την Αγία Γραφή. Δεν δέχεσαι ότι ο Χριστός γεννήθηκε εκ σπέρματος Δαβίδ. Να το λέει εδώ: Ρωμαίους 1:3.

    Για σένα ο Ιησούς είπε: «Εκείνος που πιστεύει εις εμέ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ, θα γίνει αστείρευτος πνευματική πηγή και από την καρδίαν του θα αναβλύζουν και θα τρέχουν ποταμοί από ολόδροσο τρεχούμενο νερό» (Ιωάννης 7:38)

    Έχε υπόψιν σου ότι αυτή η Γραφή που αναφέρει ο Ιησούς εδώ είναι η Παλαιά Διαθήκη και συγκεκριμένα το βιβλίο του Ησαΐα. Πάμε να δούμε και το εδάφιο από τον Ησαΐα. «Και εν ευφροσύνη θέλετε αντλήσει ύδωρ εκ των πηγών της σωτηρίας.» (Ησαΐας 12:3)

    Και ενώ ο ίδιος ο Χριστός μιλούσε μέσα από τις Εβραϊκές Γραφές εσύ αποστρέφεσαι τον λόγο του και τα Ιερά κείμενα τα οποία κατέστησε ο ίδιος Ιερά και οι Απόστολοι. Ασφαλώς για την Καινή διαθήκη δεν γίνεται λόγος.

 30. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 4:51 ΠΜ

  Γιε του διαόλου Croif μην αποκαλείς τους χριστιανούς εδώ μέσα αδελφούς σου. Δεν έχουν ουδεμία σχέση με σένα και το αφεντικό σου τον διάολο που σε έκανε βλάκα. Δεν το λέω εγώ αλλά ο ίδιος.

  Γιδοβοσκός: «κυλιεσαι μεσα στο ψεμμα κ στην υποκρισια.οι αναγνωστες του ΚΑΤΟΧΙΚΑ εχουν αηδιασει μαζι σου.» (25 Αυγούστου 2019 at 22:10)

  Είσαι μια σκέτη αηδία!

  • ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ?Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ.ΑΔΕΛΦΟΙ ΗΜΩΝ
   ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ.
   ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ?Ο ΓΙΑΧΒΕ Ο ΨΕΥΤΟΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ,ΔΟΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙ!!!

   • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 12:55 ΠΜ

    Γιόχαν διάβασες το άρθρο; Τον δικαιώνεις απόλυτα (τον διάολο) με τα μαργαριτάρια που πετάς.

    ? Είπα εγώ ποτέ ότι είμαι αδελφός σας; Σας αποκάλεσα ποτέ αδελφούς μου;

    Κόψε τον μπάφο γιατί θα σε κόψει.

 31. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 08/26/2019 @ 3:27 ΜΜ

  Καλησπέρα,με όλο τον σεβασμό,επειδή έτυχε να παρακολουθήσω τηλεοπτικά τον φίλο Παναγιώτη Τουλάτο,Είναι χρήσιμο να γράψω ορισμένα λόγια για να κατανοήσουμε ορισμένα πράγματα,όπως το γιατί, γνώρισε πριν χρόνια τον αφορισμό από τον Μακαριστό Χριστόδουλο .
  Από την Παλαιά Διαθήκη δέχεται ως θεόπνευστα κείμενα μόνο τους Ψαλμούς και
  τους Προφήτες, θεωρεί τον Θεό της Π.Δ σατανά ,τους θεούς του Ολύμπου
  άγγελους του Κυρίου,(αυτή είναι η βασική διαφορά του με τον Δημοσθένη
  που θεωρεί με την σειρά του τους θεούς του Ολύμπου δαίμονες),θεωρεί Τον Χριστό
  Ελληνα,μερικές από τις πιο γνωστές του δοξασίες. Η αυταρέσκεια,η προγονολαγνεία και η απέχθεια του προς τους εβραίους τον οδήγησαν να φτιάξει αθελά του μια δική του θρησκεία, που βρίσκει μεγαλύτερη ανταπόκριση σε παλαιοημερολογίτες ‘’εξτρα εξτρα λάρτζ’’ ελληνες,με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την αλήθεια,να πρεσβεύει την μετενσάρκωση και εδώ και χρόνια να βλέπει να έρχονται κάθε χρόνο φοβερά γεγονότα,τα οποία φυσικά δεν προκύπτουν τελικά.
  Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να πλανηθεί κάποιος.
  Διότι αυτή η κακοδοξία γαργαλάει και κολακεύει αγνά αισθήματα,όπως την αγάπη
  Στον Θεό και την πατρίδα ,τον θαυμασμό στους προγόνους.
  Κατά τον αείμνηστο Παναγόπουλο τον αιρετικό δεν τον πειράζει
  Ο πονηρός, διότι του αρκεί που είναι αιρετικός,δεν του χρειάζεται κάτι άλλο.
  Ο φίλος Γιόχαν ενστερνίσθηκε σαφώς αυτή την θεολογία ,παλαιότερα περισσότερο,
  εάν και ποτέ δεν πείσθηκε πλήρως.
  Γράφω δεν πείσθηκε διότι πολλές φορές έχει αναφέρει ,,’’εγω δεν ξέρω
  Αυτό που ξέρω ,ότι ο Χριστός είναι ο Θεός’’.
  Συνεπώς αυτός ο διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός,εάν γινόταν με τον
  Εμπνευστή και όχι με τον Γιόχαν.
  Δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

 32. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/26/2019 @ 5:56 ΜΜ

  Χαιρεται φιλε Ασχετε.γραφεις ”Γράφω δεν πείσθηκε διότι πολλές φορές έχει αναφέρει ,,’’εγω δεν ξέρω”.δεν ισχυει αυτο.εαν ισχυει τοτε πρεπει να παει για εξορκισμο η εστω στο ψυχιατρειο του Γιατρου.δεν γινεται πχ ο Γιδοβοσκος να λεει ”υπαρχει η μετενσαρκωση αλλα δεν ξερω εαν υπαρχει”.”δεν ξερω εαν ο Θεος της Παλαιας Διαθηκης ειναι το κοπροσκυλο αλλα ο Γιαχβε ειναι το κοπροσκυλο” κτλ κτλ.ειναι τρελα πραματα.εχω γραψει στο παρελθον οτι το ρημαδι το μυαλο μου δουλευει με μαθηματικη σκεψη.ενα κ ενα κανουν δυο.δεν το συζηταμε.ναι,Αναστηθηκε ο Κυριος αλλα μπορουμε να το συζητησουμε κιολας.γι’αυτο μιλαμε για πιστη,αυτη ειναι η διαφορα μας με τον Γιατρο.γραφεις ”Συνεπώς αυτός ο διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός,εάν γινόταν με τον
  Εμπνευστή και όχι με τον Γιόχαν”.ο Αρειος δεν ειναι εδω.ειναι ομως οι οπαδοι του οι ιεχωβαδες.η Αγια Γραφη ειναι εδω.ειναι η βαση της συζητησης,δεν ειναι ο Αρειος.οσο για τον τουλατο,εαν δεχεται τους ψαλμους κ τους Προφητες,δεν ξερω.τον εχω παρακολουθησει κ εγω.ολες τις εκπομπες κ πολλες φορες την καθεμια.ειναι ΚΑΡΓΑ αντιφατικος στα λεγομενα του.τα λεγομενα του ειναι ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ,ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ”ΠΟΙΟΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΡΕ Κ ΠΟΙΟΣ ΙΕΖΕΚΙΗΛ Κ ΠΟΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ!!!ΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ!!!παρακολουθησε(εαν δεν την εχεις δει) με ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ Κ ΔΙΑΚΡΙΣΗ(επαναλαμβανω την λεξη ΔΙΑΚΡΙΣΗ) κ βγαλε συμπερασμα ποσο αντιφατικος ειναι https://www.youtube.com/watch?v=d4f-lXIDZ7c&t=6263s Μονο κατι σαν τον Γιοχαν σε αυτη την εκπομπη θα χειροκροτουσαν τον τουλατο.ο ποινικολογος Αλβανος(ο Θεος να τον εχει καλα αυτον τον καλλιεργημενο ανθρωπο.εχει κοιμηθει) τον εγδυσε κανονικα.στα ματια της πλειοψηφιας ομως σιγουρα ο τουλατος ειχε δικιο.λειτουργει στις απαντησεις οπως ο Γιοχαν,δεν απανταει ποτε.ειναι κ με τον χωροφυλακα κ με τον αστυφυλακα.υποκρισια.με τρελαινει η υποκρισια,εχω θεμα.το ιδιο δαιμονιο υπαρχει,το δαιμονιο της αιρεσης.αυτη ειναι η αποψη μου κ την υποστηριζω χωρις φοβο κ παθος

  • ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΙΣΤΙΣ ΜΑΣ ?Σ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΙ ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΑΕΙ!!!
   ΕΔΩ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.ΟΤΙ ΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΤΤΑΡΟ,ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ Ν ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΟΤΙ Ο ΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ.
   ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΔΑΗ,ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΑΝ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΣ?ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ(ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ), ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ.ΑΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΘΕΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ,ΚΑΙ ΩΣ ΟΛΟΝ ΔΕΝ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙ!!!!ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΓΩ,ΟΙ ΑΓΙΟΙ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ,ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΠΛΗΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ.ΑΡΤΙΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΗ ΕΛΛΕΙΠΩΝ ΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!
   ΑΝ ΟΜΩΣ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΠΩΣ Η ΤΟ ΕΑΝ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ?ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΓΩ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ.ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΤΡΑΒΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ!!!ΑΥΤΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ,ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΕΝΑ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣΟ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ,Η ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ?ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ.ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΩΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΩΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΙΑΧΒΕ!!!ΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ.
   ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ(ΜΗΕΔΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ!!!)
   ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ,ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙ Μ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΟΡΘΙΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟ?
   ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΥΝΑΓΙΟΙ,ΚΑΙ ΣΥΝΔΑΙΜΟΝΕΣ.
   ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ,ΑΦΘΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟ.ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΚΑΡΙΖΕΤΑΙ,ΚΟΝΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
   Τ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ,ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΟΖΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΙΟ ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ,ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
   ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ,ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΝΤΕ Η ΜΝΗΜΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ,ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.
   ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΞΙΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΩ!!!
   ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ!!!ΚΑΙ Η ΜΗΜΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ!!!
   Η ΠΕΤΡΑ ΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ,ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΟΝΙΣΕΙ,ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
   ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.
   ΑΜΗΝ.

   • ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 08/26/2019 @ 9:39 ΜΜ

    Γιόχαν πιπέρι στο στόμα.
    Μετά από όλα αυτά,από που ξεκινάς?
    Αχρηστος ο αδελφός Γιδοβοσκός…Ντροπή!
    Οταν κάποιος πιστεύει ότι θα τρακάρεις με το αυτοκίνητο σου
    και σου φωνάζει θέλει το κακό σου?
    Πάνε περίπατο όσα έγραψα ….Πρόσεξε τα δαιμόνια.
    Τι λόγια είναι αυτά?Δεν αγαπάς ένα αδελφό ορθόδοξο χριστιανό
    που ασπάζεται την χριστιανική Παράδοση των Πατέρων της εκκλησίας?
    Ντροπή!Εάν πραγματικά αγαπάμε τον Χριστό αγαπάμε και τον άνθρωπο.
    Ούτε αγαπάμε μόνο τον Χριστό η μόνο τον άνθρωπο.
    Το να αγαπάμε μόνο τον Χριστό όσο και να μας έχουν πληγώσει οι άνθρωποι εκπορεύεται από δαιμονικό πνεύμα και όχι από Το Αγιο Πνεύμα!
    Που είναι Γιόχαν η αγάπη στον ανθρωπο?
    Εαν δεν αγαπάς έναν φίλο χριστιανό,έστω και να σε πληγώνουν τα λόγια του
    πως θα αγαπήσεις τον εχθρό σου?
    Γιόχαν φίλε μου, συμπάθα με μήπως δεν έχεις εξομολογηθεί ποτέ?
    Εαν δεν εξομολογηθεις δεν προχωράς διότι ο πανισχυρος δαίμονας της ντροπής θα σε έχει πάντα αιχμάλωτο .

    • ΜΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΓΑΙΤΙ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ,ΕΞ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ,ΕΞ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΜΑΣ,ΕΞ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΕΞ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ΜΑΣ.
     ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΑΔΛΕΦΕ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣ ΕΝΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ,ΚΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΝΟΣ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ!!!!ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ Ν ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ?ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΛΕΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ(ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ),ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΠΙ ΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΗΜΩΝ,ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΗΜΩΝ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΛΕΓΕΙ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΑΥΙΔ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΥΡΙΟΝ.
     ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΔΕΛΦΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ,ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟΝ!!!
     Λουκ. 1:34-35 [Μεταγλώττιση])
     Είπε τότε η Μαριάμ προς τον άγγελο: «Πώς θα γίνει αυτό, αφού δε γνωρίζω άντρα;»
     Και αποκρίθηκε ο άγγελος και της είπε: «Πνεύμα Άγιο θα έρθει πάνω σου και δύναμη Υψίστου θα σε επισκιάσει· γι’ αυτό και το άγιο που θα γεννηθεί θα κληθεί Υιός Θεού …..
     ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΣΕ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΕ(ΗΜΑΡΤΟΝ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ),ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΔΕΛΦΕ.
     ΛΕΓΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ.
     Ο Ματθαίος αναφέρεται στο Άγιο Πνεύμα (Πατέρας) σαν τον γεννήτορα του Ιησού Χριστού.
     (Ματθ. 1:20-21 [Μεταγλώττιση])
     Ενώ λοιπόν σκεφτόταν αυτά, ιδού, άγγελος ΚΥΡΙΟΥ φάνηκε σ’ αυτόν στο όνειρό του, λέγοντας: «Ιωσήφ, γιε του Δαβίδ(ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΓΧΙΣΗ ΑΔΕΛΦΕ), μη φοβηθείς να παραλάβεις τη Μαρία τη γυναίκα σου. Γιατί αυτό που μέσα της γεννήθηκε είναι από Πνεύμα Άγιο.
     Και θα γεννήσει γιο, και θα καλέσεις το όνομά του Ιησού, γιατί αυτός θα σώσει το λαό του από τις αμαρτίες τους».
     ΔΕΝ ΛΕΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ?Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΑΥΤΟΝ ΕΝΝΟΕΙ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΠΕΝΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΚΟΡΗΣ!!!
     ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ?
     ΜΟΝΟΝ Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.
     ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,ΟΤΑΝ ΧΛΕΥΑΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΟΥ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ,ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΑΞΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ,ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΤΙΝΑΞΩ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΑΠ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ!!!
     ΕΚΕΙ ΑΔΕΛΦΕ ΕΧΩ ΣΦΑΛΛΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ,ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.
     ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ.
     ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ΑΔΛΕΦΕ,ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ.
     ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ Σ ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

     • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 4:54 ΠΜ

      Γιόχαν δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Παραθέτω από την ορθόδοξη εκκλησία για τις δύο φύσεις του Χριστού.

      «Το πιο χαρακτηριστικό κείμενο για την ένωση των δύο φύσεων του Κυρίου σε ένα πρόσωπο, είναι το χωρίο της Επιστολής του Αγίου Ιγνατίου προς Εφεσίους 7, 2. Το κείμενο έχει ως εξής:

      Εις ιατρός εστι
      σαρκικός τε και πνευματικός,
      γεννητός και αγέννητος,
      εν σαρκί γενόμενος Θεός,
      εν θανάτω ζωή αληθινή,
      και εκ Μαρίας και εκ Θεού,
      πρώτον παθητός και τότε απαθής,
      Ιησούς Χριστός ο Κύριος ημών.

      Το χωρίο που ακο­λουθεί παρουσιάζει και αυτό τις δύο φύσεις του ενός Κυρίου:

      Ο γάρ Θεός ημών Ιησούς Χριστός εκυοφορήθη υπό Μαρίας κατ’ οικονομίαν Θεού εκ σπέρματος μεν Δαβίδ, Πνεύματος δε αγίου, ος εγεννήθη και εβαπτίσθη, ίνα τω πάθει το ύδωρ καθαρίση.»

      ? Είσαι ένα μάτσο χάλια φιλαράκι μου.

     • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 5:08 ΠΜ

      Ο άγιος Ιγνάτιος ο θεοφόρος λέει:

      Ο Θεός ημών Ιησούς Χριστός εκυοφορήθη υπό Μαρίας κατ’ οικονομίαν Θεού, εκ σπέρματος μέν Δαβίδ (σαν άνθρωπος), Πνεύματος δέ Αγίου (σαν Θεός) και γεννήθηκε «αληθώς εκ Παρθένου».

      Ξεκόλλα χαζούλη που προκαλείς κιόλας από πάνω.

     • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 5:26 ΠΜ

      Δεν έπρεπε να μου γυρίσεις την πλάτη, αλλά να πιάσεις την Αγία σου Γραφή στο χέρι και να μου αποδείξεις την αλήθεια του ισχυρισμού σου. Αλλά τι λέω τώρα; Όλα αυτά τα άσχετα που λες δεν έχουν καμιά σχέση με την Αγία Γραφή ούτε με τους Αγίους της εκκλησίας.

      Είσαι ψεύτικος, κάλπικος! Ο λόγος σου δεν έχει καμιά αξία. Μεγαλύτερη αξία έχει η πορδή του εωσφοριστή Θεόφιλου παρά ο λόγος σου.

     • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/27/2019 @ 9:27 ΠΜ

      Βλεπεις Ασχετε γιατι ειναι υποκριτης?η υποκριτης η πανιβλακας.διαλεξε κ παρε.ναι,δεχομαι Τον Χριστο κ Τον Λογο Του(την καινη Διαθηκη.ασε την Παλαια).δεν δεχομαι ομως αυτα που γραφει η Καινη Διαθηκη.η υποκριτης η πανιβλακας.διαλεξε κ παρε.γραφει ”πως ειναι δυνατον να ειναι απο την γενια του Δαυιδ?”.μα το γραφει η Αγια Αποκαλυψη,η Αγια Αποκαλυψη που δεχεσαι!!!εγω ειμι η ριζα κ το γενος Δαυιδ!!!ΟΧΙ,ΛΕΕΙ Ο ΓΙΟΧΑΝ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΑΥΙΔ.ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ!!!υποκριτης η πανιβλακας.διαλεξε κ παρε.γραφει οτι ο Θεος δεν εχει προελευση.κατι μας ειπες τωρα!!ο Ιησους ομως ειναι Θεανθρωπος.δεχεσαι οτι ειναι Θεανθρωπος?τελειος Θεος κ τελειος ανθρωπος?εαν ναι τοτε πως απορριπτεις το ανθρωπινο Του στοιχειο?τελειος ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ως προς το ανθρωπινο εχει προελευση,οχι ως προς το Θεικο.κ μετα γραφει ”δεν λεγει πουθενα οτι θα προερχεται απο την γενια του Δαυιδ”.ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΜΕΝΟΥ ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΑΥΙΔ ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ”.ΟΧΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!!!ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ!!!η υποκριτης η πανιβλακας.διαλεξε κ παρε

   • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/27/2019 @ 1:44 ΠΜ

    Γιοχαν προσεξε την διαφορα μας γιατι σου λεω οτι εγω ειμαι Ορθοδοξος κ εσυ γνωστικος.διοτι εγω δεν δεχομαι ΜΟΝΟ οτι ο Ιησους ειναι ο Κυριος.δεχομαι Κ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ.εσυ δεχεσαι οτι ο Ιησους ειναι ο Κυριος αλλα δεν δεχεσαι την διδασκαλια Του.ΕΝΑ ΓΙΩΤΑ,ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ(δεν το λεω εγω αλλα η Γραφη).εσυ λες ”ναι Ιησου εισαι ο Θεος.αυτα ομως που λες δεν ειναι σωστα,δεν μας τα λες καλα,ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΩ”.δεν υπαρχει μεγαλυτερη βλασφημια.καλυτερα να μη Τον δεχεσαι καθολου οπως ο Γιατρος.εγω δεχομαι Τον Ιησου ως Κυριο μου αλλα δεχομαι κ ως σωτηρια την Εκκλησια-Πνευματικο χωρο που ιδρυσε κ εστειλε Το Αγιο Πνευμα.εσυ δεν δεχεσαι την Εκκλησια Του.γι’αυτο κ δεν απαντας ποια ειναι αυτη.δεν δεχεσαι Την Εκκλησια Του διοτι δεν σε συμφερει.χρειαζεται ταπεινωση για να την δεχτεις.ταπεινωση την οποια δεν εχεις.σε εχει φαει ο εγωισμος κ το πεισμα.Γιοχαν τα σαπια σου σε καποιον αλλο.εδω ειμαστε καραγκουνηδες δεν πιανουν αυτα.προσπαθησα στο προηγουμενο αρθρο να σε συνετισω κ πουλησες πνευμα.μη με προκαλεις

 33. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 08/26/2019 @ 8:25 ΜΜ

  Καλησπέρα φίλε,συμπάθα με,
  τον Γιόχαν τον γνωρίζω από τα σχόλια πάνω από 3 χρόνια.
  Μάλιστα του έγραψα τότε να μην τρομάζει τον κόσμο,γράφοντας θα γίνει
  εκείνο ,θα γίνει το άλλο κ.λ.π..
  Χαίρομαι πραγματικά που κάποια που πρέσβευε ΄,δεν τα πιστεύει τώρα.
  Εάν ψάξεις τα σχόλια του τότε και τώρα θα καταλάβεις την διαφορά.
  Ποιός είμαι να του στερήσω το δικαίωμα στην μεταστροφή?
  Εάν τελικά λέει ψέματα και υποκρίνεται ”κακό του κεφαλιού του”.
  Γιατί να γράψω ότι είναι ψεύτης και υποκριτής?
  Θα τον κάνει καλύτερο η χειρότερο?
  Οταν λες κάτι τέτοιο σε έναν ωριμο άνδρα ίσως βάζεις ένα λιθαράκι για
  να σκληρήνει σαν πέτρα.Να γίνει αργότερα πελάτης του γιατρού.
  Οχι μόνο μιας ειδικότητας…
  Είμαστε κατά των αιρέσων όχι όμως των προσώπων.
  Κάθε ημέρα αιρετικοί γίνονται πραγματικά ορθόδοξοι χριστιανοί.
  Είμαστε υπέρ της κρίσης όχι της καταδίκης.
  Οσο για τον Παναγιώτη Τουλάτο ,ήταν ένας πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής
  στην Γαλλία που παράτησε τα εύκολα και ασχολήθηκε με τα δύσκολα,.
  Την διάδοση του Λόγου Του Θεού.
  Τα δαιμόνια δεν τον άφησαν ήσυχο ,ταξίδευοντας στον κόσμο για να ερευνήσει,τον οδήγησαν σε πολλά θεολογικά λάθη,
  Διατηρεί άριστη σχέση με τον εκδιωχθέντα πατριάρχη Ιεροσολύμων
  Ειρηναίο .Ο Ειρηναίος γιατί δεν τον καταδικάζει?
  Διότι γνωρίζει την πορεία της ζωής του και σαν πατέρας τον βοηθάει όσο μπορεί
  για να ξεφύγει από τις αιρετικές πεποιθήσεις του.
  Δεν ξέρω πολλούς τραγουδιστές με στρωμένη καριέρα στο εξωτερικό, στην συγχρονη Ελλάδα από τον ”ελληνικό έως τον Φραπέ και τον Φρέντο” να έκαναν τέτοια επιλογή ζωής ακόμα και με τα γνωστά αιρετικά σφάλματα ,λόγω δαιμονίων που δεν κατάφερε να αποχωρισθεί όπως η αυταρέσκεια και η προγονολατρεία.
  Ο Αριος ήταν χείριστος διότι δεν ήταν απλός λαικός αλλά πρεσβύτερος στην σημαντικότερη ενορία στην Αλεξάνδρεια με αρμοδιότητα να ερμηνεύει τις Γραφές!

  • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 10:13 ΜΜ

   Για να δούμε κατά πόσο έχει μεταστραφεί ο Γιόχαν.

   Παραθέτω από δικό του σχόλιο.
   «ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΑΦΑΝΙΣΣΜΟ ΤΗΣ!» (8 Οκτωβρίου 2016 @ 04:14)

   Croif απάντησε αν μπορείς στην παρακάτω ερώτηση.
   ? Είναι αλήθεια ή ψέμα η δήλωση σου για τους Ολύμπιους;

  • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/27/2019 @ 2:03 ΠΜ

   Ασχετε δεν γυρισα ετσι απλα ενα πρωι να πω τον Γιοχαν ψευτη κ υποκριτη.δε νομιζω να ειμαι κ τοσο καθικι.προηγηθηκαν διαλογοι.του μιλησα ομορφα,προσπαθησα μεσα απο την Αγια Γραφη(την οποια λεει οτι δεχεται) να του δειξω την αληθεια.κ το αποτελεσμα ποιο?να πουλησει πνευμα.κ περα απο αυτο δεν ανεχομαι την διαστροφη της αληθειας,την διαστροφη Του Κυριου μου.στην αιρεση σηκωνω κεφαλι.ειναι ψευτης κ υποκριτης.εαν δεν ηταν θα απαντουσε σε συγκεκριμενες ερωτησεις.οχι δικιες μου,του Γιατρου.χειροτερος κ απο τον Αρειο.οσο για τον τουλατο,κ αυτος ψευτης κ υποκριτης.δεν ξερω τι του εταξαν τα κοσμια κ τα υπερκοσμια.τα γεγονοτα φανερωνουν την αληθεια.σορυ φιλος,ειπαμε μαθηματικο μυαλο.εαν εχω λαθος για τον Γιοχαν ιδου η Ροδος ιδου κ το πηδημα.Γιοχαν ποιος ειναι ο πνευματικος χωρος που ιδρυσε ο Ιησους?ακρα του ταφου σιωπη.Γιοχαν υποστηριζεις το αποκρυφο του θωμα.τι λες γι’αυτο Στο λόγιο 14(του γνωστικου »ευαγγελιου» του θωμα) διαβάζουμε: «O Ιησούς είπε: Εάν νηστεύετε, διαπράττετε αμαρτία στον εαυτό σας· και εάν προσεύχεσθε, θα κατακριθείτε, και εάν δίνετε ελεημοσύνη, θα κάνετε κακό στα πνεύματά σας…».παρε θεση υποκριτη.ακρα του ταφου σιωπη.Γιοχαν γιατι οι αγιοι αποστολοι δεν μπορεσαν να καταλαβουν οτι ο Γιαχβε ειναι το κοπροσκυλο μετα την επιφοιτηση Του Αγιου Πνευματος?ακρα του ταφου σιωπη.θα μπορουσα να κανω αλλες 666 ερωτησεις.δεν χρειαζεται,το στιγμα το εδωσα

 34. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 9:28 ΜΜ

  χα χα χα ? Ο γιος του διαόλου Croif (101=11 satanic number) αποκαλεί τον Γιδοβοσκό άχρηστο διότι δεν γνωρίζει που στηρίζεται η πίστη του.

  Παραθέτω από την ορθόδοξη εκκλησία:
  «Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι εκείνη, η οποία μας εισάγει στην ορθή πίστη, γιατί είναι ο μοναδικός φορέας του Αγιοπνευματικού φωτός του Χριστού διά μέσου των αιώνων. Το πιστό μέλος της Εκκλησίας συναντάται με τον Θεάνθρωπο Κύριο, ανοίγοντας την καρδία του προς Αυτόν και κοινωνεί κατά χάριν μαζί Του. Επομένως, πρέπει να αγωνιζόμαστε να είμαστε πιστά τέκνα της Ορθοδόξου Εκκλησίας, η οποία μας μεταφέρει αδιάκοπα την Πατερική Εκκλησιαστική Παράδοση.»

  ? Croif: «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (17 Απριλίου 2019 at 19:56)

  Αφού είσαι ορθόδοξος ομολόγησε το παρακάτω:
  ➡️ Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι εκείνη, η οποία μας εισάγει στην ορθή πίστη, γιατί είναι ο μοναδικός φορέας του Αγιοπνευματικού φωτός του Χριστού διά μέσου των αιώνων.

  ? Έλα γιε του σατανά! Όρμα να φας τα μούτρα σου για άλλη μια φορά! Έχει δίκιο ο διάολος που λέει ότι σε έκανε βλάκα. Μπράβο μπράβο να σε χαίρεται!

  • ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΡΕ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ,ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ.
   ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΟΡΘΗ ΕΚΚΛΗΣΙΣ(Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ!!!).ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΜΙΛΑΣ!!!ΒΑΖΩ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΔΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!!!!ΕΣΥ ΓΙΑΤΡΕ,ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΜΙΛΑΣ?
   ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΙΛΑΣ,ΣΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΧΘΕΙ ΑΥΤΟ.ΜΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ!!!
   ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ!!!
   ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΠΕΡΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ,ΠΕΡΙ ΚΑΘΕ ΤΙ,ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΜΙΛΑΜΕ?
   ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ,Η ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΛΑΘΟΣ?
   ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ,ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΡΙΘΜΟ!!!ΑΣ ΕΙΝΑΙ.
   ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ?Η ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ?
   ΕΔΩ ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ,ΚΑΙ Σ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ,ΟΤΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ,ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ!!
   ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΛΔ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!(ΜΑΜΜΩΝΑ Η ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ)!ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΑΔΙΚΑΔΛΔ .ΑΝΔΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΕΣΤΟ-ΚΡΥΟ,ΗΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ,ΠΟΝΟΣ-ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ,ΚΛΠ,ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Η ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ?
   ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΘΑ ΠΑΣ(ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ!!),ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΩ,ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ,ΘΑ ΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ Σ ΕΝΑΝ ΜΑΓΟ,Σ ΕΝΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΤΑ ΚΡΙΜΑΤΑ ΣΟΥ?Η ΘΑ ΠΑΣ Σ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ?
   ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ.
   ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΡΕ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ.
   ΕΚΕΙ Σ ΟΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΜΙΛΑΓΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ,Σ ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!!!!
   ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΡΕ,ΞΕΡΩ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗΣΗ ΜΟΥ.
   ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ,ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ Ν ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ!!!!
   ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΡΕ ΣΤΑΜΑΤΩ.ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΣ,ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΒΡΙΖΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ,ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ,ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ.
   ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΡΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΡΑΤΩΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ .ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ!!!ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙΣ Σ ΕΚΕΙΝΟΝ?
   ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΕ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Η ΟΧΙ.ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ Σ ΕΥΤΕΛΙΖΩ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ!!!ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ,ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ.
   ΑΜΗΝ
   ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

   • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 12:34 ΠΜ

    Σατανικά ανέκδοτα:

    ? Croif: «Το θέμα είναι Γιατρέ σε ποιο από τα δυο μικρόφωνα μιλάς.»

    χα χα χα ? Τελικά ο διάολος έκανε καλή δουλειά σε σένα. Είσαι ο πρωτόπλαστος του, το οποίο σημαίνει σύμφωνα με τα λεγόμενα του ότι είσαι ο Αρχιβλάκας του. Είσαι το αγαπημένο του παιδί! Πως έχει ο Θεός τον αγαπημένο του υιο; Έτσι και ο διάολος έχει το αγαπημένο του παιδί. Εσένα δηλαδή!

    Κρατάς το 101 = 11 devil microphone με την κεραία σου σηκωμένη ? και συντονισμένη στις συχνότητες του διαβόλου απαγγέλλοντας το σατανικό του κήρυγμα. Αν θέλεις να σε ακούνε οι χριστιανοί άλλαξε συχνότητα! Από το 101 (σατανικό 11) πήγαινε το στο 89.5 (ραδιοφωνικός σταθμός της εκκλησίας της Ελλάδος) και γίνε ο croif 89.5 fm stereo με τα μυαλά στα κάγκελα της ορθοδοξίας.

    Μέσα στην ζάλη σου προερχόμενη από τον μπάφο – μετ με ρωτάς ποιο μικρόφωνο κρατώ. χα χα χα ? Είσαι όργιο!

    Θα σου απαντήσω αμέσως! Κρατώ το μικρόφωνο της ορθοδοξίας και σου ρίχνω σφαλιάρες με το τουλούμι. Να κάπως έτσι ⤵️

    ? «Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι εκείνη, η οποία μας εισάγει στην ορθή πίστη, γιατί είναι ο μοναδικός φορέας του Αγιοπνευματικού φωτός του Χριστού διά μέσου των αιώνων.»

    Αφού είσαι ορθόδοξος όπως λες ομολόγησε το παρακάτω:
    ➡️ Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι εκείνη, η οποία μας εισάγει στην ορθή πίστη, γιατί είναι ο μοναδικός φορέας του Αγιοπνευματικού φωτός του Χριστού διά μέσου των αιώνων.»

    Μπορείς; Όχι φλούφλη μου δεν μπορείς, διότι το μικρόφωνο που κρατάς είναι το 101 = 11 devil microphone και ως τέτοιο που είναι δεν αφήνει να περάσει από το πηνίο του η αλήθεια της ορθοδοξίας.

    Σου έδωσε ο διάολος ένα μικρόφωνο κι εσύ σαν μικρό παιδάκι μουγκρίζεις και βρυχάσαι προκαλώντας αρνητικές δονήσεις στο χριστιανικό ορθόδοξο οικοδόμημα. Θέλεις να το γκρεμίσεις όπως οι Ισραηλίτες τα τείχη της Ιεριχούς.

    Έχεις ιδέα τι θα σου κάνω; Θα βγάλω το βύσμα του μικροφώνου σου από τον διαβολικό ενισχυτή (Devil amplifier) και θα το βάλω στην πρίζα (220 volt) να δεις τον Χριστό φαντάρο. Όταν σκάσουν τα βόλτ στο μικρόφωνο θα γνωρίσεις την αλήθεια που θα σε ελευθερώσει από τα δεσμά του διαόλου σου.

    Τα λέω καλά Γιδοβοσκέ;

    • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/27/2019 @ 9:55 ΠΜ

     «Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι εκείνη, η οποία μας εισάγει στην ορθή πίστη, γιατί είναι ο μοναδικός φορέας του Αγιοπνευματικού φωτός του Χριστού διά μέσου των αιώνων.».Γιοχαν εχεις σημα?σημα καμπανα?ομολογησε οτι εισαι Ορθοδοξος αλλιως παραδεξου οτι εχεις πεσει θυμα αιρεσεων απωλειας(ετσι τις αναφερει η Αγια Γραφη)

   • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/27/2019 @ 2:44 ΠΜ

    ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.η Αγια Γραφη μας λεγει οτι ο διαβολος μεταμορφωνεται σε αγγελο φωτος.μπορει στην προσευχη να μας μιλανε διαολια κ να νομιζουμε οτι ειναι αγγελοι.πως θα το γνωριζουμε?με την Μυστηριακη ζωη,με τον πνευματικο μας οδηγο.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ποια ειναι αυτη?αυτη που εχει την ορθη πιστη.πως θα το κρινουμε?με βαση την Αγια Γραφη κ με βαση την ερμηνεια κ τα λεγομενα των αγιων.οι αγιοι ειναι οι καλυτεροι Θεολογοι.τι αποδειχτηκε μεσα απο τον διαλογο?ποιος δεχεται τους λογους των αγιων?εγω η εσυ?ποιος δεχεται τον λογο της Αγιας Γραφης?εγω η εσυ?εσυ δεχεσαι τον λογο των γνωστικων ευαγγελιων.τι μας λενε τα γνωστικα ευαγγελια?για να δουμε. Στο λόγιο 14(του γνωστικου »ευαγγελιου» του θωμα) διαβάζουμε: «O Ιησούς είπε: Εάν νηστεύετε, διαπράττετε αμαρτία στον εαυτό σας· και εάν προσεύχεσθε, θα κατακριθείτε, και εάν δίνετε ελεημοσύνη, θα κάνετε κακό στα πνεύματά σας…»το δεχεσαι Γιοχαν?ασε μας ρε Γιοχαν.α σαπερα ρε φιλε

 35. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 9:38 ΜΜ

  Croif η μόνη γνώση που κατέχεις είναι αυτή της αναπαραγωγής (και αυτό παίζεται). Ο πατέρας σου ο διάολος φρόντισε ώστε να μην εκλείψει το γένος του Βλάκα. Και μάλιστα υποσχέθηκε ότι θα δώσει το παρόν για να μαζέψει τους βλάκες του, ώστε να τους εγκαταστήσει μπροστά στο Θρόνο του για να του αποδίδουν δόξα και τιμή, κράζοντας μέρα και νύχτα hail satan.

 36. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 9:54 ΜΜ

  ▪️ Δεδομένου Croif ότι δηλώνεις ορθόδοξος δεν έχεις λόγο. Δεν ομολογείς τον Χριστό!

  ? Είσαι ένας ψεύτης! Ένας υποκριτής!

  Άγιος Παΐσιος: «Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης είναι ο Χριστός.» (Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου Λόγοι Α΄)

  Croif: «Ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης είναι το κοπρόσκυλο ο διάβολος» (croif101 3 Οκτωβρίου 2016 @ 03:13)

  ? Απορρίπτεις τον λόγο του Αγίου Παϊσίου!

  Ο Άγιος Στέφανος, αναγνωρίζει την ύπαρξη και την θεότητα του Γιαχβέ. Παραδέχεται ότι ο Γιαχβέ είναι ο Αληθινός Θεός ο οποίος παρουσιάστηκε στον Μωϋσή. (Πράξεις 7: 2)

  ? Περαστικά σου ψευτοχριστιανέ απατεώνα!

  Ορθοδοξία: «Ὁ Θεός τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης, πού ἀναφέρεται σχεδόν σέ κάθε ἐδάφιο αὐτῆς, εἶναι τό δεύτερο πρόσωπο τῆς Ἁγίας Τριάδος, δηλαδή ὁ Υἱός καί Λόγος τοῦ Πατρός.»

  Croif: Όχι, είναι ένα σατανικό λυσσασμένο κοπρόσκυλο.

  ? Σκέτος Αντίχριστος!

  Άγιος Χρυσόστομος: «Το αυτό πνεύμα υπάρχει και στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη. Διότι είναι αδελφές οι δύο Διαθήκες, από ΕΝΑΝ Πατέρα προερχόμενες.» (Migne P.G. τόμ. 50)

  Από έναν Πατέρα από ΕΝΑΝ Θεό!

  Croif: Όχι, η Παλαιά είναι του κοπρόσκυλου! ??

  Ορθοδοξία: «το όνομα Γιαχβέ οιονεί αναλύεται εις το «Πατήρ, Υιός και Άγιον Πνεύμα». Ούτω Γιαχβέ ο Πατήρ, Γιαχβέ ο Υιός, Γιαχβέ το Άγιον Πνεύμα. Πλην δεν υπάρχουν τρεις Γιαχβέ, αλλ’ εις Γιαχβέ (Δευτ. 6: 4), διότι υπάρχει μία θεία ουσία. Επειδή δε έκαστον των τριών προσώπων έχει όλόκληρον την θείαν ουσίαν…δυνάμεθα να λέγωμεν, ου μόνον ότι ο Υιός είνε Γιαχβέ, αλλά και ότι είνε ο Γιαχβέ (ενάρθρως), ο όλος δηλαδή θεός.»

  Croif: Όχι, ο Γιαχβέ είναι ένα σατανικό λυσσασμένο κοπρόσκυλο.

  ? Σκέτος Αντίχριστος!

  Ιάκωβος 5:11. «ο Απόστολος Ιάκωβος αποκάλεσε τον Γιαχβέ αληθινό Θεό πολυεύσπλαγχνο και στοργικό για το χαρούμενο και ευτυχισμένο τέλος που έδωσε στον Ιώβ.

  Croif: Όχι, ο Γιαχβέ είναι ένα σατανικό λυσσασμένο κοπρόσκυλο.

  ? Σκέτος Αντίχριστος!

  ➡️ Ολόκληρη η Καινή Διαθήκη, οι Απόστολοι και οι Άγιοι μαρτυρούν ότι ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης (Γιαχβέ) είναι ο Ιησούς του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ σώζει.

  ? Είσαι ένας ψεύτης! Ένας υποκριτής!

 37. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 9:58 ΜΜ

  ? «ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΔΟΞΟΣ.» (croif)

  χα χα χα ? Ωραίο ψέμα αυτό!

  Θα αποχωρήσεις ρεζιλεμένος όπως συνέβη και σε άλλους. Τα ίδια σου τα λόγια θα σε προδώσουν (ήδη συμβαίνει). Την κατάλληλη στιγμή θα φας ένα άπερκατ από τον μποξέρ της αλήθειας και θα σωριαστείς νεκρός στην πίστα του Κατοχικά. Μάλιστα η αποχώρηση σου θα είναι επεισοδιακή! Το αιρετικό πνεύμα σου αλλά και οι άπειρες κωλοτούμπες σου, θα χρωματίσουν την ατμόσφαιρα δίνοντας τελικά ένα εκρηκτικό φινάλε. Θα κάνεις μεγάλο μπαμ! Μέχρι και τα Γίδια του Γιδοβοσκού θα γελάσουν.

  ? Σου άναψα το φιτίλι και εντός ολίγου αναμένεται να εκραγείς.

 38. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 10:00 ΜΜ

  Ο croif είναι ένας από τους μεγαλύτερους αναγνωρισμένους Λόγιους της βίβλου. Έχει αποσπάσει καλές κριτικές καθώς και ένα βραβείο Βιβλίου Public 2017. Στο βιβλίο του με θέμα «Ο διάβολος Γιαχβέ» υποστηρίζει ότι η Αγία Γραφή στο μεγαλύτερο μέρος της δεν είναι Θεόπνευστη, επισημαίνοντας ότι ο λόγος του διαβόλου Γιαχβέ, έχει επισκιάσει τον Λόγο Ιησού Χριστό διαβάλλοντας την αλήθεια. Επίσης τονίζει ότι οι χριστιανοί θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί όταν διαβάζουν την Αγία Γραφή και καλό είναι για όσους το επιχειρούν να έχουν ως οδηγό το βιβλίο «Ο διάβολος Γιαχβέ.»

  χα χα χα ?

 39. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 10:02 ΜΜ

  Croif

  ? «Δεν είμαι ορθόδοξος!» (croif101 2 Αυγούστου 2016 @ 18:10)

  ? «Σαφώς και είμαι ορθόδοξος!» (croif101 17 Απριλίου 2019 at 19:56)

  ➡️ «Το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια έχει αντοχή.» (Edgar J. Mohn)

 40. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/26/2019 @ 10:05 ΜΜ

  Ετοιμάσου χαζοτρόλ Croif να αλλάξεις ψευδώνυμο! Αυτό το άρθρο είναι η ταφόπλακα σου. Όπου σε βρίσκουν οι αναγνώστες του Κατοχικά θα σε φτύνουν. Έχεις να φας ροχάλα που θα πάει σύννεφο! Είσαι για φτύσιμο!

  Γιδοβοσκός: «κυλιεσαι μεσα στο ψεμμα κ στην υποκρισια.οι αναγνωστες του ΚΑΤΟΧΙΚΑ εχουν αηδιασει μαζι σου.» (25 Αυγούστου 2019 at 22:10)

  ? Είσαι μια σκέτη αηδία!

 41. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 3:23 ΠΜ

  ………………………………………? ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ?

  Ασφαλώς δεν πρόκειται για την αποκάλυψη του Ιωάννη αλλά για την αποκάλυψη της θρησκευτικής ταυτότητας του Croif.

  Ο Croif ενώ δηλώνει ορθόδοξος ανήκει στην εκκλησία της πεντηκοστής «Η Εκκλησία του Ιησού Χριστού»

  Πάνω στην ταραχή του έκανε ένα μεγάλο λάθος. Παρέθεσε αυτούσια την θεολογική θέση της αίρεσης στην οποία ανήκει αντιγράφοντας σχεδόν ολόκληρο το άρθρο της.

  ➡️ «Ο Πατέρας (o Θεός – Το Πνεύμα) και ο Γιός (o Άνθρωπος – η σάρκα)
  είναι Ένας στο Ένα και Μοναδικό Πρόσωπο του Ιησού Χριστού…» (27 Αυγούστου 2019 at 00:56)

  ▪️ Η Εκκλησία του Ιησού Χριστού είναι μια μικρή ελληνική Πεντηκοστιανή εκκλησία που σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των εκκλησιών της Πεντηκοστής δεν δέχεται την Αγία Τριάδα, αλλά πιστεύει πως όλο το πλήρωμα της θεότητας κατοικεί στον Ιησού Χριστό, και τα πρόσωπα: Πατέρας, Υιός και ‘Αγιο Πνεύμα είναι απλά τρεις εκφράσεις του ίδιου Θεού.

  Απορώ με ποιο βιβλικό έρεισμα πρέπει να δεχτούμε την ανύπαρκτη «Αγία Τριάδα». Τέλος Πάντων!

  Κατάλαβες τώρα Γιδοβοσκέ;

  Εδώ το άρθρο από το οποίο παρέθεσε ο Γιόχαν στο σχόλιο του ⤵️
  http://www.themelios-lithos.gr/gnorizontas-ton-iesou/oiesouschristosogiostoutheou

  • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/27/2019 @ 10:39 ΠΜ

   Γι’αυτο υποστηριζει οτι ο Ιησους ειναι τρισυποστατος!!οι πεντηκοστιανοι ομως δεχονται την Παλαια Διαθηκη.δεχονται οτι ο Θεος της ειναι ο Ασαρκος Λογος.τι να πω,δεν ξερω.κ αυτοι ειναι σε διαφορες παραταξεις,δεν βγαζεις ακρη.αντε να δουμε τι θα σου απαντησει

 42. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 3:47 ΠΜ

  Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει. Μην το καθυστερείς φίλε, ούτως η άλλως θα συμβεί. Δεν έχει μέλλον μαζί μου ο Γιόχαν. Έτσι και μου κεντρίσει το ενδιαφέρον θα τον αποκαλύψω όπως τον Θεόφιλο με τα μυαλά στα κάγκελα του εωσφόρου.

 43. ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 08/27/2019 @ 1:00 ΜΜ

  ”Οσο για το αν ο Γιαχβε ειναι ο Θεος,ως Πνευμα πριν την Σαρκωση Του,ναι ειναι.Οι Ιουδαιοι περιμεναν τον Μεσσια εκ του Γιαχβε,αφου αυτο τους ειχαν πει οι προφητες”.αυτα ειναι δικα σου λογια Γιοχαν.στο σχολιο επανω που παρεθεσες το σεντονι των πεντηκοστιανων.κ παρακατω σε αλλο σου σχολιο γραφεις τη λεξη ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΓΙΑΧΒΕ.ο Γιατρος φανερωσαι τα σχολια οπου γραφεις οτι ο Γιαχβε ειναι το κοπροσκυλο.φιλε εχεις σοβαρο θεμα,κοιταξε το.χωρις πλακα κλεισε ενα ραντεβου με τον Γιατρο.περα απο τις μαλακιες που γραφουμε εδω μεσα.τωρα μιλαμε σοβαρα.πηγαινε αρχικα για ενα καφεδακι.δεν θα σου παρει επισκεψη την πρωτη φορα.Γιατρε το υποσχεσαι οτι την πρωτη φορα δεν θα του παρεις χρηματα?εαν θελεις ελα Καρδιτσα μερια.υπαρχει ενας καλος πνευματικος σε ενα χωριο που διαβαζει εξορκισμους.να σε εξετασει ρε φιλε.δεν ειναι κακο.πολλοι βασανιζονται απο δαιμονια.θα παμε κ στα Μετεωρα να δουμε μηπως γινει κατι εκει.επιλογες υπαρχουν.υπαρχει κ ο Πηνειος σαν τελικη λυση

  • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 08/27/2019 @ 2:56 ΜΜ

   Γιδοβοσκέ ο Croif έσκασε μύτη στο «Ο Χριστός άλλα δίδαξε και άλλα κάνουν οι εκπρόσωποι του» και λέει βλακείες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*