in

«ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ»… Τρόμος στην τουρκία από το κάλεσμα του Ισραήλ σε Ελλάδα και Κύπρο να ξεμπερδεύουμε με το απόστημα της Ιστορίας…!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Την νέα αμυντική συμμαχία του άξονα Ελλάδος-Ισραήλ Κύπρου και Αιγύπτου προαναγγέλλει ισραηλινό THINK TANK.

Η κατάσταση με την Τουρκία χειροτερεύει ημέρα με την ημέρα σύμφωνα με τους Ισραηλινούς και πολύ σύντομα οι χώρες της περιοχής θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το «θηρίο» που έφτιαξε ο Τούρκος πρόεδρος για να ικανοποιήσει τα απύθμενα νεο-οθωμανικά όνειρα του.
Τι αναφέρουν Ισραηλινοί ειδικοί:

«Μόνο του το Ισραήλ είναι απίθανο να αντιταχθεί στους Τούρκους εννοιολογικά, αλλά μπορεί να δράσει μέσω αμυντικών συμμαχιών και να συνεργαστεί σε μια κοινή ισορροπία με χώρες και δυνάμεις που δεν ενδιαφέρονται για τη νέα υπερ-ισχυρή Τουρκία», σημείωσε ο εβραϊκής καταγωγής Ρώσος ειδικός Μιχαήλ Τσέρνοφ.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πρόσφατα κατηγόρησε το Ισραήλ για την απελευθέρωση «ενός νέου κύματος τρομοκρατίας εναντίον των Παλαιστινίων».

Η δήλωση του Τούρκου ηγέτη ήταν αντίδραση στην κατεδάφιση κατοικιών στην συνοικία Wadi al-Hummus κοντά στην Ιερουσαλήμ.

«Όποιος στέκεται στην πλευρά του Ισραήλ, πρέπει να ξέρει ότι είμαστε εναντίον του. Δεν θα σιωπήσουμε όταν οι Παλαιστίνιοι γίνονται θύματα του ισραηλινού τρόμου. Διότι η σιωπή είναι ένα σημάδι συγκατάθεσης», είχε αναφέρει πρόσφατα ο Ερντογάν.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ;

Ο Μιχαήλ Τσερνόφ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος για την υποστήριξη και την ανάπτυξη του εβραϊκού πολιτισμού, των παραδόσεων, της παιδείας και της επιστήμης, απάντησε σε σχετική ερώτηση:

«Η δήλωση του Ερντογάν είναι σύμφωνη με τα βασικά στοιχεία της πολιτικής του, με την αναθεώρηση της στάσης και του ρόλου της Τουρκίας στην περιοχή και στον κόσμο. Η νέα Τουρκία πλησιάζει την οθωμανική Τουρκία, θέλοντας να γίνει μια περιφερειακή δύναμη στην Α.Μεσόγειο και ταυτόχρονα «ηγέτης και προστάτης» όλων των μουσουλμάνων του κόσμου, που είτε πραγματικά είτε φανταστικά καταπιέζονται από άλλα καθεστώτα. Ως εκ τούτου, η Συρία του Άσαντ, το Ισραήλ και το ίδιο Ιρακινό Κουρδιστάν θεωρούνται εν γένει από τη μία πλευρά, ως το έδαφος ευθύνης της Μουσουλμανικής Τουρκίας, στο οποίο υπάρχει «χάος» από την άποψη των Τούρκων μουσουλμάνων και επομένως των «νόμιμων» αρχών.

Μια αυταρχική Τουρκία που βρίσκεται στη Συρία, πιο κοντά σε αυτό που ονομάζει Παλαιστίνη, καθώς και στη Μέκκα και τη Μεδίνα, θα γίνεται όλο και πιο σκληρή έναντι του Ισραήλ.
Η Άγκυρα διαθέτει ήδη ΜΚΟ στο ανατολικό τμήμα της Ιερουσαλήm. Η κύρια προσπάθεια της Τουρκίας είναι πλέον οι σύμμαχοι ή οι αντισυμβαλλόμενοι του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, να αναγκαστούν τουλάχιστον να λάβουν υπόψη τη θέση της Τουρκίας. Την ίδια στιγμή το Ισραήλ ετοιμάζεται για μια πιθανή λέμε, στρατιωτική σύγκρουση με το Ιράν.

Το Ισραήλ, η Κύπρος, η Ιταλία και η Ελλάδα δημιούργησαν ένα φόρουμ των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου στον τομέα της παραγωγής φυσικού αερίου, ενεργώντας ενάντια στα τουρκικά συμφέροντα, σύμφωνα με τον Ισραηλινό πολιτικό αναλυτή Amr Eldiib.

Μόνο του το Ισραήλ είναι απίθανο να αντιταχθεί στους Τούρκους, για αυτό θα ενεργήσει μέσω συμμαχιών με χώρες όπως η Ελλάδα, η Κύπρος και η Ιταλία κατά του Τούρκου ηγέτη», καταλήγει ο Ισραηλινός ειδικός και σύμβουλος της ισραηλινής κυβέρνησης που σαφώς γνωρίζει κάτι παραπάνω.

Όλα αυτά πιθανότατα από ισραηλινής πλευράς να προεξοφλούν σφοδρές εξελίξεις το επόμενο διάστημα στην περιοχή της Α.Μεσογείου και του Αιγαίου με τις τουρκικές προκλήσεις περί ΑΟΖ, η οποία επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά, συμπίπτει με τον αγωγό East Med και τα σχέδια του Ισραήλ να εξάγει φυσικό αέριο στην Ευρώπη.

stoxos.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑΣ
  πολλές πληροφορίες για την επιρροή του ελληνισμού μεχρι την ιαπωνια , δεκάδες ελληνικά και ελληνιστικά βασίλεια που επιρρέασαν την Ασία
  triklopodia.gr/greekasia-blogspot-com-το-ιστολογιο-των-ελλήνων-της-κεντ/

 2. Όχι, δεν θέλουμε να συνεργαστούμε μ’ εσάς, διότι είστε υπαίτιοι, όλων όσων γίνονται στην Μ.Ανατολή και στην Ανατολική Μεσόγειο. Θα τους τελειώσουμε αλλιώς αλλά πρέπει να τελειώσετε κι εσείς. Είμαστε υπέρ του Ιράν, υπέρ της Συρίας και υπέρ των Παλαιστινίων.
  Ο άλλος μας στόχος, είναι ισορροπία στα Βαλκάνια, επαναδιεκδίκηση όσων μας ανήκουν, φίλοι με τους Αρμένιους.
  Είμαστε επίσης εχθροί, του βόρειου Ευρωπαικού άξονα της Γερμανίας, Ολλανδίας, Βρυξελλών κλπ. Και σκοπεύουμε ν’απεξαρτηθούμε από την επιροή των Αγγλοσαξόνων.
  Επίσης είμαστε αντίθετοι στην οικονομική, βιομηχανική επεκτατικότητα της Κίνας, καθώς έχει διαλύσει τα πάντα και θα μας καβαλήσει όλους.
  Με την Ρωσία ουδέτεροι. Με την Αφρική μι απ τα ίδια και στηρίζουμε τον αποκλειστικό έλεγχο της Μεσογείου, μόνο από τα Μεσογειακά έθνη.
  ”Τα πάμε επίσης καλά με τους Εσκιμώους και τους Πιγκουίνους της Ανταρκτικής”

 3. Εγώ συμφωνώ με αυτόν….. άσχετα αν θέλω να του πάρω το κεφάλι* ( «Όποιος στέκεται στην πλευρά του Ισραήλ, πρέπει να ξέρει ότι είμαστε εναντίον του. Δεν θα σιωπήσουμε όταν οι Παλαιστίνιοι γίνονται θύματα του ισραηλινού τρόμου. Διότι η σιωπή είναι ένα σημάδι συγκατάθεσης», είχε αναφέρει πρόσφατα ο Ερντογάν.) *ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 09 /5/2013 ΕΩΣ ΣΤΙΣ 17/8/2015 ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Κ. Ρ. ΚΑΝΑΛΙ ΤΟ 13 ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΈΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΉ ΕΝΤΟΛΉ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΙΟΤΗ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΕΝΙΑΊΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΉΞΕΡΕ ΤΗ ΕΙΧΕ ΜΕΘΌΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΉΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΉΞΕΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ !!!ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΑΚΟΎΜΕ ΚΟΛΛΗΤΉΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ……ΣΤΑ ΚΆΡΒΟΥΝΑ Η ΕΛΛΆΔΑ !!!

 4. Η Κύπρος δεν έχει καν στρατό ούτε αεροπορεία. Τι λεμε τώρα; ο Τσερνώφ δεν είναι προεδρος μιας ΜΚΟ ουσιαστικά, δεν είναι κυβέρνηση του ισραήλ (που οι ποιότητες της μοιαζουν πάρα πολύ μ αυτές των τούρκων) άρα ο τίτλος είναι άκαιρος.
  Αποστήματα δε είναι κι οι δυο τους.
  ..Θέλει κ διάδωση πολιτισμού… τι πολιτισμικό έχει επιδείξει αυτή η χώρα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Φιόντορ: Το πρώτο ανθρωποειδές ρομπότ που ταξιδεύει στο διάστημα

Βλάκα μου αυτή είναι η αλήθεια