Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:28 - 15/10/2017

H ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΊΑ ΤΩΝ ΙLLUMINATI ΤΕΛΙΚΆ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕΓΆΛΟ ΡΌΛΟ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΊ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι Illuminati (13 οικογένειες εγκληματιών) είναι μια τελετουργική οργάνωση που έχει περάσει από τις χριστιανικές σταυροφορίες. Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να κοιτάει  τους αριθμούς που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε και χρησιμοποιεί τους αριθμούς για  τελετουργική μαγεία. Ο αριθμός 11 είναι ο αριθμός καταστροφής και κρίσης και ο θάνατος του ανθρώπου. Οποιοδήποτε γεγονός ή πράγμα με τον αριθμό 11 βοηθά στην ανύψωση του Αντιχριστου. Στα Λατινικά, το όνομα του Διαβόλου είναι LVX που μεταφράζεται ως (50 + 5 + 10 = 65 = 6 + 5 = 11). Η Ημέρα της Ανάμνησης / Ημέρας της Ανάμνησης είναι 11 Νοεμβρίου στις 11:11 (Τρίκλινο 11).

Μπορείτε να δείτε τον αριθμό “13” στα λογότυπα του McDonald’s και του Arby; Ο πρώτος μυστικός κώδικας που χρησιμοποιείται συχνά από τα παιδιά είναι το αλφάβητο με αριθμό πάνω από κάθε γράμμα. Ο κώδικας ξεκινάει με το γράμμα Α με τον αριθμό 1 πάνω από αυτό και τελειώνει με το Ζ που αντιπροσωπεύει τον αριθμό 26. Τα παιδιά περνούν κωδικοποιημένα γράμματα σε φίλους στην τάξη χρησιμοποιώντας αυτόν τον κρυφό κώδικα. Είναι ένας από τους απλούστερους κώδικες που υπάρχουν.

Το Εστιατόριο McDonalds. Το μεγάλο χρυσό M είναι το 13ο γράμμα του αλφαβήτου. Ο Fritz Springmeier στις 13 αίθουσες του Illuminati έχει ήδη αποδείξει ότι η αλυσίδα του McDonald συνδέεται με τις οικογένειες του σατανικού κυβερνώντος εγκλήματος. Χρησιμοποιώντας τον παραπάνω κώδικα, εφαρμόστε το στα παρακάτω κυβερνητικά και μέσα μαζικής ενημέρωσης. Και κάνετε τα μαθηματικά. Ο αριθμός 13 ή 33, μερικές φορές και οι δύο είναι έξυπνα κρυμμένοι στα αρχικά

3 14 14 = 3+1+4+1+4 = 13
C N N

3 9 1 = 3 + 9 + 1 = 13
C I A   (Central Intelligence Agency)

Οι 13 οικογένειες (Illuminati) έχουν διεισδύσει σε επαγγελματικά αθλήματα. Ο ιδιοκτήτης του Pittsburgh Steelers είναι Ιππότης της Μάλτας. Ο ιδιοκτήτης των Ντιτρόιτ Λιοντάρ είναι Ιππότης της Μάλτας. Όλοι οι κορυφαίοι σας ιδιοκτήτες αυτών των σφαιρικών κλαμπ, ως επί το πλείστον, είναι οι Ιππότες της Μάλτας, κανουν τους ανθρώπους να ασχολούνται με αυτα τα παιχνίδια και αθλήματα να αποβλακονονται και να φανατίζονται, ενώ ”αυτοί” είναι απασχολημένοι με την ατζεντα τους (βλεπε Agenda 21)

Ένας άλλος που χρησιμοποίησε ήταν ο Walt Disney, μασόνος 33ου βαθμού. Ένας άλλος ήταν ο Milton Hersey, με το Hersey Park. Δημιουργούν όλες αυτές τις διασκέψεις και παιχνίδια και διασκέδαση για να απασχολούν τους ανθρώπους με ανούσια πράγματα.

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΥΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ILLUMINATI.

Οι Illuminati,είναι μια τελετουργική οργάνωση που ήταν γύρω από τις χριστιανικές σταυροφορίες, έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να κοιτάει τους αριθμούς και να τους χρησιμοποιεί για μαγεία.

Όταν πρόκειται για τις απόκρυφες και λατρείες που αναπτύσσουν αριθμούς στη χρήση της μαγείας, ο Πυθαγόρας είναι ο πατέρας των αριθμών και οι διδασκαλίες του λατρεύονται από όλες τις μυστηριώδεις σχολές. Στις “Μυστικές διδασκαλίες όλων των ηλικιών”, συγγραφέας Manly P. Hall αφιερώνει το κεφάλαιο 13 στον Πυθαγόρα. Ο Πυθαγόρας διδάσκει μόνο τους μυημένους στη δική του μυστήρια σχολή τα μυστικά των αριθμητικών συστημάτων. Οι Illouminati ακολουθούν πολύ προσεκτικά τις αρχές που εισήγαγε για πρώτη φορά ο Πυθαγόρας.

Μεταξύ των μαγικών μυστηρίων ήταν και πρωταρχικοί αριθμοί (αριθμοί που δεν έχουν άλλους διαιρέτες εκτός από τους εαυτούς τους.) Οι αριθμοί αυτοί που περιελάμβαναν 2, 3, 5, 7, 11, 13 και ούτω καθεξής λατρεύονταν ευρέως από τους Illuminati

Τα μέλη των Illuminati πιστεύουν επίσης ότι μια πιθανότητα επιτυχίας είναι πιο πιθανή εάν ο ίδιος αριθμός πολλαπλασιαστεί αρκετές φορές, ώστε να προγραμματίσει ένα ειδικό γεγονός σε μια ημερομηνία που έχει
εκτέλεση τριών αριθμών.Ο δεκατρία είναι ταυτόχρονα ένας τυχερός και άτυχος αριθμός. Θεωρείται κακός, επειδή οι Ναΐτες των Ιπποτών συνελήφθησαν στις 13 Οκτωβρίου του 1307. Ωστόσο, είναι και ο αριθμός της μετενσάρκωσης και της αιώνιας ζωής.

Υπάρχουν 13 μέλη σε συζύγους και σατανικές λατρείες – 12 τακτικά μέλη και ένας αρχιερέας. Αυτό είναι ένας καθρέφτης 12 δικαστών + 1 δικαστής = 13. Υπάρχουν 13 υψηλές μυστικές οικογένειες που τρέχουν τον κόσμο. (Fritz Springmeier Illuminati Bloodlines)

Ο αριθμός 13 είναι πολύ σημαντικός για τους Illuminati. Κάθε ομάδα έχει έναν πυρήνα 39 μελών που χωρίζει σε 13 φορές 3 μέλη. Δεκατρείς συνθέτουν μια διοικητική ομάδα και στη συνέχεια η ομάδα αυτή απαντά σε μια Στρογγυλή Τράπεζα που αποτελείται από εννέα μέλη. Οι εννέα είναι σημαντικές επειδή σχετίζονται με το τριπλάσιο των τριών που θεωρείται πολύ σημαντικό σε όλες τις τελετουργίες, συμπεριλαμβανομένων 3 φορές 3 φορές 3. Οι 3 φορές 3 φορές 3 κανόνες στη μαγεία ισχύουν για την ενίσχυση της αρχικής πρόθεσης ενός τελετουργικού cast καθώς και την ιδέα ότι οτιδήποτε έρχεται πίσω σε σας θα το κάνει επί 3.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

Εδώ είναι οι έννοιες των πιο σημαντικών αριθμών στο σύστημα αριθμολογίας των Illuminati

0 – Για τους Illuminati ο αριθμός μηδέν είναι συμβολικός της λατρείας του ήλιου. Συμβολίζει τον άνθρωπο που ξαναγεννιέται με απόκρυφα τελετουργικά.

1 – Αυτός είναι ο αριθμός της ενότητας του μυαλού, του σώματος και της ψυχής.

2 – Αυτός είναι ο αριθμός της διαίρεσης παρά της εναρμόνισης όπως είναι χαρακτηριστικό του άλλου αριθμητικού συστήματος … Είναι ο αριθμός του συνολικού χωρισμού του Πνεύματος.

3 – Αυτός είναι ο αριθμός των δικαιωμάτων. Συμβολίζει το μαγικό σχήμα του τριγώνου. Συμβολίζει την Αγία Τριάδα που είναι ο Nimrod Semiramis Tamus … ή ο Osiris, η Isis, ο Horus … ή ο Σατανάς, η Εύα και ο Κάιν

4 – Ο αριθμός των ιδρυμάτων. Ο Aleister Crowley έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο Book Four, το οποίο ήταν ένας πλήρης οδηγός για την μαγεία.

5 – Αυτός είναι ένας αριθμός που προστατεύει τα μέλη των φωτισμένων από τον θάνατο. Οι Ιλλουμινάτοι χρησιμοποιούν επίσης κάτι που ονομάζεται Νόμος των Πέντε, το οποίο είναι η δύναμη του νου να αντιληφθεί την αλήθεια σχεδόν στα παντα

6 – Ο αριθμός του ανθρώπου. Από την πεποίθηση ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε την έκτη μέρα της εβδομάδας.

7 – Ο αριθμός αυτός είναι σημαντικός με διάφορους τρόπους. Υπάρχουν 7 δημιουργικές δυνάμεις της θεότητας
Υπάρχουν 7 Μεγάλες Εποχές της Γης. Υπάρχουν 7 κούρσες της ανθρωπότητας. Υπάρχουν 7 νόμοι που διέπουν την ανθρώπινη ζωή. Υπάρχουν 7 σχολεία μυστηριακών θρησκειών. Στη Θεοσοφία υπάρχει μια διαδικασία επτά σταδίων της ανθρώπινης εξέλιξης στην οποία οι διαδοχικές φυλές εξελίσσονται από μια χαμηλότερη σε μια υψηλότερη μορφή ζωής.

8 – Αυτός είναι ο αριθμός του ήλιου και του προσκυνητή του ήλιου. Χρειάζονται 8 χρόνια για την Αφροδίτη να εκτοξεύσει τον ήλιο 13 φορές, κάτι που είναι σημαντικό για πολλές απόκρυφες ομάδες όπως οι Illuminati.

9 – Ο αριθμός της θείας ολοκλήρωσης και ο αριθμός της πτώσης του ανθρώπου.

10 – Ο αριθμός του νόμου και της αρχής. Λαμβάνεται από τις Δέκα Εντολές.

11 – Ο αριθμός της καταστροφής και της κρίσης και ο θάνατος του ανθρώπου. Οποιαδήποτε εκδήλωση ή πράγμα που έχει ανατεθεί με 11 είναι να βοηθήσει στην άνοδο του Dajjal /Αντιχριστου. Στη λατινική γλώσσα το όνομα του διαβόλου είναι LVX που μεταφράζεται ως (50 + 5 + 10 = 65 = 6 + 5 = 11)
Ακριβώς ως σημείο ενδιαφέροντος, Ημέρα της Ειρήνης / Ημέρα Μνήμης 11 Νοεμβρίου στις 11:11 (Τριπλό 11)

13 – Δεκατρεία είναι ταυτόχρονα ένας τυχερός και άτυχος αριθμός. Θεωρείται κακός, επειδή οι Ναΐτες των Ιπποτών συνελήφθησαν στις 13 Οκτωβρίου του 1307. Ωστόσο, είναι και ο αριθμός της μετενσάρκωσης και της αιώνιας ζωής. Υπάρχουν 13 μέλη σε  σατανικές λατρείες – 12 τακτικά μέλη και ένας αρχιερέας. Αυτό είναι ένας καθρέφτης 12 δικαστών + 1 δικαστής = 13. Υπάρχουν 13 υψηλές μυστικές οικογένειες που τρέχουν τον κόσμο. (Fritz Springmeier Illuminati Bloodlines)

17 – Ο αριθμός της αθανασίας.

19 – Ο αριθμός 19 είναι μαγικός. Οι σεληνιακοί κύκλοι συγχρονίζονται με το Γρηγοριανό ημερολόγιο κάθε 19 χρόνια.

22 – Ο αριθμός 22 είναι διπλός 11. Είναι επίσης  2. Είναι ο αριθμός των
το Master Builder.

23 – Ο αριθμός με τον οποίο συνδέονται όλα τα μεγάλα συμβάντα με κάποιο τρόπο. Οι Ναΐτες Ιππότες είχαν μόνο 23 Grand Masters (ο Jacque de Molay ήταν ο 23ος). Ο 23 είναι ο πρώτος πρωταρχικός αριθμός στον οποίο και τα δύο ψηφία είναι πρωταρχικοί αριθμοί που προστίθενται σε έναν πρωταρχικό αριθμό. Στο καμπαλιστικό δέντρο της Ζωής η 23η πορεία συνδέεται με την Κάρτα Ταρώ (που σύμφωνα με τον Αleister Crowley αποτελεί την ιδέα ότι η μόνη διέξοδος είναι μέσα)

27 – Ο αριθμός 27 = 9 + 9 + 9 η πιο ισχυρή μεγέθυνση 9, καθώς συμβολίζει 3 εννιά.

39 – Ο αριθμός 39 = 13 + 13 + 13. Η υψηλότερη δυνατή μεγέθυνση του αριθμού 13.

333 – Ο αριθμός 333 χρησιμοποιεί τον αριθμό 3 τρεις φορές. Το 333 αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο των αγγέλων που ακολούθησαν τον Εωσφόρο και επαναστάτησαν.

555 – Ο αριθμός 555 = 15 = 1 + 5 = 6. Όταν το 555 χρησιμοποιείται 3 φορές και μειώνεται σε αριθμό, είναι ένα κρυφό 666. Η μόνη γνωστή σημασία στους αριθμούς του κακού ή απειλητικού τριπλού 5 είναι η φώτιση ή ο φωτισμός.

666 – Όταν χρησιμοποιείται 6 φορές 3 φορές είναι ο αριθμός του θηρίου.

777 – Ο Aleister Crowley έγραψε ένα βιβλίο που ονομάζεται 777 που είναι σημαντικό για τους Illumnati

999 – 999 είναι ένα κρυμμένο και ανεστραμμένο 666 και συμβολίζει το κρυφό κακό.Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 10/15/2017 @ 3:43 ΜΜ

  τελικα φιλε εβγαλες ολους τους αριθμους προβληματικους……κατι πιο συγκεκριμενο ?

 2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 10/15/2017 @ 6:50 ΜΜ

  ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ 11:11 ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ,ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ.. ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΣΤΙΣ 16 /9 2017 ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 16 ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ 9 , ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 18:30 H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ, ΣΤΙΣ 18/ 9 Η ΚΗΔΕΙA ΣΤΙΣ 18:00 H ΤΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 18:30 Ο ΚΑΦΕΣ ..ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

  • Το άρθρο αναφέρεται στους αριθμούς που χρησιμοποιούν οι Ιλλουμινατι , αν και όπως λες υπάρχει πληθώρα αριθμών. Όμως, όταν, και πολλές φορές, οι αριθμοί αυτοί χρησιμοποιούνται από απλούς ανθρώπους είναι άποκλειστικα και μόνο μια σύμπτωση που δεν υποδηλει απολυτως τίποτα.
   Είναι όμως σίγουρο ότι οι Ιλλουμινατι έχουν τους δικούς τους αριθμούς και αυτούς και μόνο χρεισημοποιουν ειδικωτερα όταν πρόκειται για φυσικές καταστροφές και τρομοκρατική χτυπήματα. Γι’ αυτό και βλέπουμε το 11, 13, 18, .

   • … και τα πολλαπλασια τους ( 22, 36, 39 ) να εμφανίζονται συχνά. Για το 666 ούτε λόγος. Υπάρχει παντού.

 3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 10/16/2017 @ 10:17 ΜΜ

  ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΙΚΑΣΙΑ..

  • Επειδή έχουμε περιορισμό στο μέγεθος των σχολίων, ΧΡΟΝΟΣ 11:11 Για εμάς τους απλούς ανθρώπους σημαίνει «εφιστώ την προσοχή» για κάποιο επερχόμενο γεγονός – για τους illuminati έχει άλλη έννοια. http://www.agnosto.gr/index.php?topic=113.msg1654#msg1654
   16=7 & 18=9. Εδώ στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ στην ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, θα βρεις για τους συγκεκριμένους αριθμούς 7,9. Επίσης ο αριθμός 18 —.ridingthebeast.com/numbers/nu18.php — και αριθμός 16 — .ridingthebeast.com/numbers/nu16.php

 4. 39= 3×13
  Και ‘έσπαγα’ το κεφάλι μου γιατί στις 20.12.2023 η μέρα μου πήγε με έναν περίεργο τροπο όχι τόσο καλά, 20+2023=9 άρα 12+9=39 ή διαφορετικά 1+11 όπου το 11 είναι επίσης κακός αριθμός όπως και το 13.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*