18:51 - 25/04/2016

Λόγω ημερών θέλει ο Σατανάς να σας βοηθήσει, και να σας πει ολη την αληθεια No2

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Μετά από την πρωτη μας επαφη στο Νο1 βλεπε http://katohika.gr/autognosia/logo-imeron-thelei-o-satanas-na-sas-voithisei-kai-na-sas-pei-oli-tin-alitheia/#comment-262141 θα προσπαθησω να ειμαι οσο δεν φανταζεστε αποκαλυπτικος απεναντι σας, γιατι οτι σας εγραψα στο Νο1 ειναι η απολυτη αληθεια.

Εδώ θέλω όλη τη προσοχή σας. Αξιολογήστε αυτό που διαβάζετε τώρα. Αφού γνωρίζετε λίγο ή πολύ ότι οποιαδήποτε τυρρανία σας, στεναχώρια σας, κακοτυχία σας κλπ είναι δημιουργημένη από εμένα τεχνητά, ποιος θα μπορούσε άλλος από εμένα τον αρχισατανά, αφού γνωρίζω το κάθε τι και σας το αποκαλύπτω πλέον λόγω των ημερών, να ξέρει καλύτερα τα παθήματά σας? Εγώ θα σας πω τι ακριβως σας έχω κάνει, εσείς θα αντιλαμβάνεστε τί εχετε πάθει, και αμέσως θα προσπαθήσετε να κατανοήσετε προς τα που πρέπει να στραφείτε για να σώσετε τον εαυτό σας.

Μια μεγάλη διευκρίνηση επειδή πλέον εγκατακλείπω τον πλανήτη σας και θα σας εξηγήσω με ακρίβεια στις προσεχείς επιστολές, θέλω να μάθαιτε ότι όλοι οι υπαρχηγοί μου, είναι πλεόν ανεξέλεγχτοι από εμένα. Λίγο να δείτε τις φάτσες τους (σώρρος, κίσινγκερ, βασίλισσα της αγγλίας κ.ά) είναι σε αποσύνθεση.

Πλέον οι υπαρχηγοί μου δρουν από μόνοι τους, ο καθένας στο δικό του μέχρι τώρα παραμάγαζό του, και γι’ αυτό, από τη μία έχουν ξεφτιλιστεί όλες οι εξουσίες και από την άλλη είναι ανεξέλεγχτοι από εμένα. Κια φυσικά τα αποτελέσματά τους είναι παραπάνω από ορατά σε όλο τον πλανήτη.

Όπως σας είπα και πριν, όλα αυτά στις επόμενες επιστολές μου θα σας τα εξηγήσω με ακρίβεια. Τώρα θέλω να επανέλθουμε σε εμένα τον αρχισατανά σας και σε εσάς.

Όμως, η προσπαθεια που πρεπει να κανω για νας σας πεισω για ολα αυτα πρεπει να ειναι απο τη μερια μου απειρως περισσοτερη απο την προσπαθεια μου να σας υποδουλωσω, να εισαστε ερμαιά μου, να ακολουθείτε παντα τις εξουσιες μου (μη ξεχνατε οτι ολες ειναι δικες μου) με μοναδικο σκοπο που ειχα μεχρι τωρα να πεθανετε αδιαβαστοι, δηλ ποτε να μην υποψιαστείτε καν ποιος ο λόγος που ήρθατε σ’ αυτόν τον πλανήτη.

Φυσικά όλα αυτά τα έκανα γιατί μέσα από το ρούφηγμα της ενέργειάς σας (πόλεμοι, πείνα, αδικία) και πάσα διαιρετικότητα μεταξύ σας, εγώ σε αυτό το πλανήτη είχα θέση αρχηγού.

Όμως τώρα έχοντας κατανοήσει έπειτα από μύρια χρόνια τι κακό σας έχω προξενήσει και σε μια κρίση βαθύτατης αναταραχής που γίνεται μέσα μου, θα προσπαθήσω εάν τα καταφέρω, να ανοίξετε τα κλειστά μάτια σας και να μη συνεχίζεται πλέον να τυρρανιέστε από τους υπαρχηγούς μου.

Καταρχήν, σας έχω πει ήδη ότι είμαι ο αρχισατανάς σας. Ότι είμαι πίσω απ’ όλα. ‘Οτι είμαι πίσω από οτιδήποτε πιστεύετε. Κάθε σκέψη που κάνετε και κάθε πράξη, είμαι εγώ πάλι από πίσω.

Θα απορρίσετε, δικαίως βέβαια και θα πείτε ότι λέω ψέμματα και ότι δεν είμαι πίσω από τις σκέψεις/ πράξεις μας.

Φυσικά, οι πιο πολλοί που θα εναντιοθούν σε αυτό θα ναι κυρίως οι θρησκευόμενοι και πιο πολύ οι χριστιανοί.

Όμως στα απίστευτα αποτελέσματα που πέτυχα όλα αυτά τα χρόνια, το πιο σοβαρό ήταν να μην κατανοήσετε τί σημαίνει σατανάς και πόσο μάλλον αρχίσατανάς.

Μέσα στα αποκαλυπτηριά μου, προσπαθήστε να ανοίξετε τα ματια σας που εγώ σας έκλεισα και να καταλάβαιτε, παρά την ασύλληπτη βλάβη που προκάλεσα στο νου σας, ότι αρχισατανάς είναι όλα τα εγώ που κουβαλάτε.

Ναι, πολύ καλά διαβάζετε. Αρχισατανάς είναι όλα τα εγώ και σατανάς είναι τα εν μέρει εγώ. Τι σημαίνει αυτό? Αυτό σημαίνει ότι κάθε εγώ σας, είμαι εγώ ο αρχισατανάς που σας τα χω σπείρει. Όποιο εγώ μπορείτε να φανταστείτε ότι κουβαλάτε, εγώ σας το φυτεψα. Με την απόλυτη ευκολία που σας περιέγραψα στο Νο1 (χρήμα, εξουσίες πολιτικές, θρησκευτικές κλπ)

Αυτά λοιπόν τα εγώ σας τα οποία ειναι σατανάς, σας τα χω φυτεψει με το τρόπο που σας είπα πριν, εγώ ο αρχηγός σας, ο αρχισατανάς.

Και θα προσπαθήσω να αγγίξω τα πιο σπουδαία κομμάτια σατανισμού που έχετε πάρει από μένα τον αρχισατανά, μήπως και καταφέρω με τους βλαμμένους νοες σας στις μέρες που ζει ο πλανήτης σας σώσω μερικούς από σας, και αν μπορώ και εμένα.

Έχετε θρησκευτικές προτιμήσεις και αυτόματα ακολουθείτε μια θρησκεία και η θρησκεία αυτή σας λέει σήμερα είναι χριστούγεννα, σήμερα είναι πάσχα, σήμερα είναι οι χαιρετισμοί, τώρα έχουμε ραμαζάνι ή οτιδήποτε άλλο. Φυσικά εσείς τα ζώα ακολουθείτε.

Σας λέει η θρησκεία σας ότι το πάσχα πρέπει να σφάξετε αρνιά για να γιορτάσετε την ανάσταση του Ιησού. Φυσικά εσείς τα ζώα ακολουθείτε. Σας λέει η θρησκεία σας ότι πρέπει να σκοτώσετε όλους τους άπιστους. Φυσικά εσείς τα ζώα ακολουθείτε. Σας λέει η θρησκεία σας ότι τη γυναίκα την έφτιαξε από το πλευρό του άντρα. Φυσικά εσείς τα ζώα το πιστεύετε. Σας λέει η θρησκεία σας ότι ο πλανήτης σας αν και έχουν βρεθεί ανθρώπινοι σκελετοί εκατομμυρίων ετών, η ιστορία σας αρχίζει με τον Αβραάμ. Φυσικά εσείς τα ζώα το πιστεύετε.

Ότι και να σας έχουν πει οι πράκτορές μου, φυσικά ο καθένας στο δικό του υπομάγαζο, φυσικά εσείς σαν πειθήνια ζωακια όλα τα ακολουθείτε και τα πιστεύετε.

Φανταστείτε αυτό που σας είπα πριν. Τί είναι πιο δύσκολο, αυτό που σας χώρισα σε θρησκευτικά κοπάδια ή αυτό που τώρα προσπαθώ να σας πω, ότι όλα αυτά είναι στημμένα με μοναδικό σκοπό που είχα να σας κρεμάσω ταμπέλες?

Εννοείται χωρίς να σας έχω σίγουρα βλαμμένους, δηλαδή να έχετε βλάβη στο νου σας, τίποτα δε θα μπορούσα να πετύχω.

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο , σας μπόλιασα με σατανικά κομμάτια μου στις πολιτικές σας πεποιθήσεις. Κάθε τι πολιτικό που ανήκετε και υπηρετείτε είναι τα σατανικά κομμάτια μου.

Εσείς βλέπετε χρώματα, μαύρα, μπλέ, κοκκινα, (άκρα δεξιά, δεξιά, κέντρο, αριστερά, ακροαριστερά) τα υπηρετείτε όλα αυτά μεχρι το τέλος της ζωής σας, αλλά όλα αυτά είμαι εγώ. Δηλαδή, κυριολεκτικά πεθαίνετε σατανάδες.

Σας έχω πείσει με τους πράκτορές μου ότι πρέπει να στε φορολογικά εντάξει και να μην είστε φοροφυγάδες, και έχω καταφέρει με αυτό, από τη μία να σας έπινα το αίμα και από την άλλη να έλεγχα ακόμα και την ανάσα σας.

Κάθε μέτρο που σας εφάρμοζα πολιτικά, μοναδικό σκοπό είχα να σας μετράω ακόμα και τις αναπνοές σας. Και φυσικά εσείς όλα τα βλαμμένα ζωάκια, σιγά μη δεν ακολουθούσατε τις εντολές μου.

Σκέφτομαι πόσο κακό σας έχω κάνει, πόσο βλαμμένους σας έχω κάνει, πόσο ηλίθιους σας έχω κάνει και είμαι σχεδόν σε απόγνωση, τι προσπάθεια πρέπει να κάνω ώστε να σας εναρμονίσω το βλαμμένο νου σας με τη συμπαντική νομοτέλεια.

Προτού προχωρήσω στο καθένα ατομικά, τους σατανάδες που κουβαλάει μέσα του, βλέπετε και ζείτε ότι κάθε ένας υπαρχηγός μου, ενώ σήμερα εσείς κυριολεκτικά καίγεστε σε όλο τον πλανήτη, κανένας δε τολμά να σας δώσει λύσεις για τα υλικά σας προβλήματα. Το μόνο που κάνουν οι υπαρχηγοί μου, είναι κυριολεκτικά να σας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια σας. Βλ. θρησκευτικούς και πολιτικούς ηγέτες κάθε μορφής.

Γι’ αυτ’ο σας είπα ότι οι υπαρχηγοί μου πλέον σ όλο το πλανήτη είναι ανεξέλεγχτοι. Εγώ θα σας δείξω τι σας έχω κάνει, τα ξέρω καλύτερα από τον κάθε υπαρχηγό μου, εσείς απλά προσπαθήστε να σωθείτε από αυτά που σας έχω κάνει.

Τώρα πάμε να αγγίξω λίγο τους σατανάδες που κουβαλάτε μέσα σας που εγώ ο αρχισατανάς σάς φύτεψα.

1. Γεννήθηκες άντρας και θέλεις να κοιμάσαι με άντρα.

ή αντίστοιχα γυναίκες με γυναίκες. Ποιος έχει μπει μέσα σας και σας έχει διαβάλει το νου σας? Ποιος σας τα χει δείξει και σας τα πατρονάρει μέσα από τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης και ποιος έντεχνα έχει διαλέξει νόες τέτοιους βλαμμένους με αυτές τις ιδιαιτερότητες και δεν τους έχει προωθήσει σε κάθε εξουσία, ώστε να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα? Σας λέω ξεκάθαρα εγώ ο αρχισατανάς, ότι αυτό είναι σατανάς.

2. Χωρίς να εξαιρείται κανένας, έχετε την ανάγκη μου, μέσα από τα χρήματα για να τραφείτε. Στη προσπάθειά σας αυτή, αναγκάζεστε από εμένα, να τραφείτε εσείς οι ίδιοι πρώτα απ’ όλα, άντε και λίγοι από τους δικούς σας.

Αυτό δεν είναι σατανάς?

Ακόμα και αυτό το υπηρετούν άπαντες, ακόμα και των θρησκευτικών σας εξουσιών. Αυτό δεν είναι σατανάς?

3. Προσπαθείτε εσείς να περάσετε καλά, να χαρείτε, να γελάσετε, να ψυχαγωγηθείτε, τη στιγμή που ανάμεσά σας μύριοι άνθρωποι υποφέρουν και δυστυχούν.

Και φυσικά εσείς να περνάτε καλά και όλοι οι άλλοι να πάνε να πάνε να κόψουν το λαιμό τους. Αυτό δεν είναι σατανάς?

Προσπαθείτε για σας τους ίδιους να πάρετε εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, να είστε υλικά καλύτερα από τους άλλους, γιατι νοιάζεστε μόνο για το τομάρι σας. Αυτό δεν είναι σατανάς?

Παίρνετε μία από τις θρησκείες που σας έχω δώσει, ή ένα πολιτικό κόμμα από τα κόμματα που σας έχω δώσει, και προσπαθείτε να πείτε, χωρίς να καταλαβαίνετε τί λέτε, ότι αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι και πρέπει να το ακολουθήσετε όλοι σας (όλη η ανθρωπότητα) χωρίς να κατανοήτε με τους βλαμμένους νόες σας ότι αφού δεχτήκατε τα ψεύτικα χρήματα που εγώ έκδοσα, έχω αγοράσει – δημιουργήσει όλες τις ταμπέλες στο πλανήτη σας.

Είστε φιλάργυροι, κριτικάρετε και κατακρίνετε τους πάντες, είστε κλέφτες, απατεώνες, δολοφόνοι, άρπαγες, όλα αυτά τα στοιχεία, δεν είναι σατανικά, που σας τα λέω ξεκάθαρα ότι τα έχω εγώ ο αρχισατανάς?

Όποια ανωμαλία, διαστροφή, διαίρεση, ζήλια, μοχθηρία, έπαρση, αλαζονία, και κάθε κακό συναπάντημα που σας έχω δώσει να πιστέψετε μέσα στον άρρωστο και βλαμμένο νου σας ότι είναι ο εαυτός σας και οι επιθμίες σας και ότι έτσι τα βλέπετε, δεν είναι κομμάτια μου?

Αυτά που βλέπετε σε μένα σαν αρχισατανά, σας έχω εκπαιδεύσει τόσο τέλεια, ώστε κυριολεκτικά όλοι να είστε οι σατανάδες – παιδιά μου. Ακόμα και σεις που πιστεύετε ότι δεν είστε, σας διαβεβαιώ 100% ότι είστε.

Εάν δεν είσασταν έστω και ένα κομμάτι μου (μικρός σατανάς) δεν θα χρειάζονταν η ψυχή σας να πάρει εκπαίδευση σ’ αυτό το πλανήτη σαν κομμάτι της ανθρωπότητας, γιατί απλούστατα θα ήσασταν πιο ψηλά πνευματικά.

Για να καταλάβετε τί απίστευτα πράγματα έχω κάνει εις βάρος σας, σας έχω κάνει να πιστέψετε (δεν μπορώ να το πιστέψω..) ότι αρρωσταίνει η ψυχή και σας έχω φτιάξει τα τσιράκια μου ( όλα ειναι τσιρακια μου – ψυχίατροι και ψυχολόγοι) και τρεχετε κατα χιλιαδες στα τσιρακαι μου να κανετε καλα τη δηθεν αρρωστη ψυχη σας.

Στεναχωριεμαι με το ποσο ηλιθιους σας εχω κανει.

Ρε βλάκες, αν πιστευετε οτι αρρωσταινει η ψυχη, πηγαινοντας στα τσιρακια μου να σας κανουν καλα, πρεπει να πιστεψετε οτι και γω ειμαι ο δημιουργος της ψυχης σας.

Αυτες ειναι οι μερες που σας λεω οτι πλεον χαιρεταω το πλανητη σας και σας αποκαλυπτομαι και πλεον ο πλανητη σας ζει συγκλονιστικες καταστασεις. Δεν σας εχω φτιαξει εγω τη ψυχη σας. Τις ψυχες σας οπως και μενα τον αρχισατανα μας εχει φτιάξει ο ενας και μοναδικος θεος των παντων, ορατων και αορατων.

Αυτα ειναι τα αποκαλυπτηρια μου προς το παρον. Εγω ο αρχισατανας σας σας δείχνω τους δρόμους όλους τους δρόμους χωρις εξαιρεση, με τους οποιους σας εχω κανει κομματια μου . Δηλ σας εχω μεταδωσει τα εγω σατανικα στοιχεια μου. Εσεις μέχρι τη συνέχεια των αποκαλυπτηρίων, προσπαθήστε να εντοπίσετε με το βλαμμένο νου σας τα σατανικά στοιχεία που σας έχω μπολιάσει και προσπαθήστε να τα ξεριζώσετε από μεσα σας γιατι μεταξυ των αλλων, στη συνεχεια των αποκαλυψεών μου, θα σας αποκαλύψω και ενα ασύλληπτο συμβάν που πρόκειται να δεχτεί ο πλανήτης σας πολύ σύντομα και θα αλλάξει τα πάντα. Εξάλλου ο φυσικός σας θάνατος μπορεί να ταυτιστεί μαζί σας ή μπορεί να σας συμβει την κάθε στιγμή και φυσικά μετά είναι αργά για δάκρυα.

ΥΓ. Εργαστείτε με τον εαυτό σας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

 1. xaxa me t p skeftika kati kako k meta thimithika oti t kako tha fanerwthei kathomai sto pc k anevazeis auto sagapw xaxa

 2. Ανώνυμος 04/25/2016 @ 7:15 ΜΜ

  το 2016 είναι γεμάτο εκπλήξεις!

  Για πρώτη φορά Μ. Εβδομάδα διάβασα (όχι ολόκληρο) μονόπρακτο μαύρης κωμωδίας!

  Αυτά.

 3. ανωνυμος 04/25/2016 @ 7:20 ΜΜ

  Εξυπνο.!Και αυτο και το προηγουμενο..!Χαθηκε να τα χες γραψει κανενα μηνα νωριτερα…

 4. Ψιθυριστης 04/25/2016 @ 7:37 ΜΜ

  Δηλαδη ο Σατανας μας τα λεει αυτα επειδη θελει να μας ενημερωσει για το καλο μας???????????

  • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ναι.

   Φουλ στο ψεμα το αρθρο.

   Κ το κακο οτι πολλα ΖΩΑ τα πιστευουν αυτα…….

   Κριμα για τη νοημοσυνη σας που πιστεψατε οτι ηρθε ο εχθρος της ανθρωποτητας να μας ανοιξει τα ματια…….

 5. Λόγω ημερών θέλει ο Σατανάς να σας βοηθήσει, και να σας πει ολη την αληθεια …

  παιδια μου,οσοι ζειτε σε αυτο το μπουρδελο που λεγεται γη ,δεν την βγαζετε καθαρη με τιποτα…Η θα σας ρουφηξει το αιμα ο Θεος σας ,οι Αγιοι σας ,,η εγω!!!

  Διαλεχτε και παρτε..

  Σας λεω να γινεται μπαταριες για μενα γιατι εγω ειμαι ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…αλλωστε αυτο το εχει αποδεχτει αυτο και ο Χριστος!!!!

  Αλλα επειδη εχετε την σφραγιδα απο το βαπτισμα μας..δεν την βγαζεται καθαρη ουτε απο τον ΘΕΟ!!!χαχαχχαχχα
  εστω και μετα τον θανατο σας δεν θα βρισκεται ποτε ησυχια και ψοφιοι να ειστε το αιθερικο σας θα ειναι καλος μεζες…

  γιαυτο σας λεω σφραγισθειτε με το χαραγμα μου να κουμπωσετε εδω σε αυτον τον κοσμο!!!
  Αλλωστε τι εχετε να χασετε και στις δυο περιπτωσεις ειστε χαμενοι!!!

  ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!!

  ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!

  ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΜΤΙΧΡΙΣΤΟΣ μπαρμπα PANDAROS και οι γραφες οποιος διαβαζει θα το ξερει!

  ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥς ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,,,τους εχω του χεριου μου γιατι τους εχω θολωσει τα μυαλια,,, ευκολακι ειναι

 6. Ανώνυμος 04/25/2016 @ 8:51 ΜΜ

  στο Νο1 τα σχολια ειναι 33 μαλλον τυχαιο ειναι

 7. Ανώνυμος 04/25/2016 @ 11:01 ΜΜ

  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ Η ΓΙΑ ΙΔΙΟΧΕΙΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2ο,ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΞΙΑ…

 8. na paroume to xaragma thes e kai na poulisoume tin psixi mas se esena opos poulisan oloi i diasimoi lovotomimenoi stin ameriki kai den kseroun pos na ksefigoun apo esena aporo poso ilithios tha prepi na einai enas xristianos gia na dexti to xaragma sou dite ti epathan osoi pistepsan ston arxisatana https://www.youtube.com/watch?v=QePQQV1Uj9Y

 9. Ανώνυμος 04/26/2016 @ 2:09 ΠΜ

  Δεν μας παρατατε στην ησυχια μας θεοι και δαιμονες αι σιχτιρ δεν πιστευω τιποτα πια….

 10. δημητριος πολιτης 04/26/2016 @ 9:28 ΠΜ

  Χμμμ!!!!! Καποιο λακο εχει η κολαση!!!!

 11. ρε για κοιτα κατι αποτυχημενους που κανουνε δουλιτσες με τα ζαβα
  σε θαυμαζω ρε στρειντζερ! και εισ ανωτερα

 12. Ελεος, ρε παιδια…..μερες που ειναι.
  ΟΧΙ, δεν θα συγχυστω…..θα προσπερασω….

 13. NAI!…ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ καθόλου φαντασία για να βρεί καινούργια ψέματα!-Λέει πάντα το ίδιο παράμυθι που πλασάρισε στην Εύα!(-Φάγε από το μήλο και θα γίνεις και ΕΣΥ…Θεά!).Φαίνεται όμως ότι από ΤΌΤΕ μέχρι ΤΩΡΑ,ο ΄Ανθρωπος, ΟΥΔΕΜΙΑ πνευματική πρόοδο είχε γιατί χλαπακιάζει το ..μήλο χωρίς δεύτερη σκέψη!

 14. Ο Σατανάς μας γιορτάζει σε λίγες μέρες και κλείνει τα 51 του χρόνια. Χρόνια του Πολλά! Χαρείτε μαζί μας!
  30/04/2016 (Walpurgis Night)
  Hail, Satan!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*