in

Κοινωνική Ψυχολογία για συνομωσιολόγους: "πάσχουν από χρόνιο στρες"

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Κοινωνική Ψυχολογία για συνομωσιολόγους: “πάσχουν από χρόνιο στρες”

Λόγω της εργασίας επάνω στην ψυχολογία και ψυχιατρική έχουμε αναπτύξει κάποιες λιγοστές γνώσεις για την ανθρώπινη φύση μας και επεξεργαστεί αρκετές θεωρίες τα τελευταία χρόνια για όσα γεγονότα εμφανίστηκαν στον ατομικό αλλά και συλλογικό επαγγελματικό δρόμο.

Απόψε όμως είδαμε κάτι απίστευτο…Η τηλεόραση έκανε πάλι το θαύμα της…εμφανίζει μια ειδική στο θέμα, μια κοινωνική ψυχολόγο που έπρεπε να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με όλους αυτούς τους συνομωσιολόγους που αμφισβητούν μαζικά τα μέτρα της Νέας Κανονικότητας.

Τι απαντάει λοιπόν η ειδικός, εξηγεί ότι “οι συνομωσιολόγοι πάσχουν από χρόνιο στρες και γι αυτό αναπτύσουν διάφορες θεωρίες που δεν μπορούν να κατανοήσουν αλλά έχουν και την ιδέα οτι κανείς δεν θέλει να τους πάρει σοβαρά…”

Τώρα λοιπόν για πρώτη φορά στην ζωή μου κατάλαβα σαν ακόρεστος μπουλντόζας συνομωσιολόγος,  ότι οι συνομοσιολόγοι πάσχουν από χρόνιο στρες. Άρα τόσα χρόνια άπασχα από την νόσο, αλλά και οι αναγνώστες συνομωσιολόγοι από το χρόνιο στρες…

Που να γνώριζε η ειδικός, πόσες ώρες εργάζομαι το 24ωρο, πόσες ώρες κοιμάμαι και πόσες ώρες ασχολούμαι με τα χόμπι μου!!! Τότε ίσως θα με έβγαζε για πολύ πιο άρρωστο από έναν άρρωστο συνομωσιολόγο που έχει μπει τόσο βαθιά μέσα στην τρύπα της ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΒΑΒΥΛΟΝΑΣ  και της βάζει κάθε μέρα πυρκαγιά..

Πόρνη Βαβυλώνα, ο Αστέρας δεν μιλάει, δεν γράφει αλλά στέλνει φωτόνια και έχει κάνει τις γάτες πιο γάτες, γι αυτό ένα καλό νιαου νιαου!!!

KORAKAS NEWS

Report

What do you think?

31 points
Upvote Downvote

Written by ΚΟΡΑΞ

Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε!
Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

2 Comments

Leave a Reply
 1. Κυρίες και κύριοι ,
  Αυτά είναι τα καλύτερα νέα που θα μπορούσαμε να έχουμε!!
  Και είναι και αλήθεια, και την τεκμηριώνει και η TV.
  Πράγματι, όποιος εδώ και χρόνια αντιλαμβάνεται (αποδεδειγμένα σωστά) τον ιστό που πλέκεται γύρω μας και την ψυχοπάθεια των δολοφόνων της ανθρωπότητας, είναι λογικό να πάσχει από χρόνιο στρες.
  Τώρα όμως που έχουμε και τη σύμφωνη γνώμη των (συνεργατών των) υπαίτιων, μπορούμε να κινηθούμε εναντίον τους για αποζημιώσεις !!
  Μπορούμε, αν τελικώς επιτευχθεί η σύσταση του σωματείου που προτείνουν τα “κατοχικά”, να το ονομάσουμε “χρονίων πασχόντων ένεκα – πχ. ένεκα παγκοσμιοποίησης, ή ένεκα υπερβολικής αντίληψης, ή ένεκα έλειψης δικαιοσύνης ή -ό,τι άλλο ” και με το νομικό μας εκπρόσωπο κ. Αντωνιάδη να τους ταράξουμε σε μαζικές αποζημιώσεις!!
  Μπορούμε επίσης να ξεκινήσουμε να ζητάμε την ένταξη μας στα ΑΜΕΑ , να εκμεταλλευτούμε και τον φοβερό και τρομερό “δικαιωματισμό”, να ζητήσουμε εν ολίγοις δικαιώματα πάσχουσας μειονότητας και μάλιστα σεβαστής αριθμητικά – αφείστε που οι τάξεις μας θα πυκνώνουν συνεχώς όσο θα επιδυκνείουμε θάρρος και “τρέλα”.
  Η πρόταση κατατίθεται σοβαρά. Ό υπογράφων έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή σε κάθε μαζική προσπάθεια και τα στοιχεία μου είναι γνωστά στη σελίδα.

  ΥΓ.
  Οραματίζομαι τη στιγμή που το δικαστήριο θα εξετάζει την περίπτωση του μέλους του σωματείου Δίας, καθώς θα αποδεικνύει περίτρανα (αν και με ενδεχόμενη λογομπερδεψοδιάρροια) ότι το στρες του χρόνια τώρα δεν τον αφήνει να ασχοληθεί με τίποτ’αλλο. Γερά Παναγιώτη !
  ΥΓ2
  Ας ενώσουμε τις αδυναμίες μας κάτω από αυτή την κοινή και αναγνωρισμένη πάθηση μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το ταμείο είναι προσωπικό

ΠΌΡΝΗ ΒΑΒΥΛΏΝΑ 2012: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΌΝΑ ΚΑΙ ΔΌΝΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΎΠΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΎ ΑΟΡΆΤΟΥ…