Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:35 - 09/10/2014

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ?

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η αστυνομια της πολης Dordrecht βρισκεται αντιμετωπη με μια γυναικα αινιγμα.Η οποια δε3ν μιλαει ολλανδικα και λεει πως ερχεται απο τον “Πλανητη Γη’!

Βρεθηκε στην πολη στις 4 Οκτομβριου και η ιδια λεει πως ονομαζεται Jane Doe και οτι γεννηθηκε στις 01/01/1900!Να σημειωθει πως στις αγγλοφωνες χωρες οι γυναικες που αγνοουνται,αναφεροναται με το ονομα «Jane Doe».

Η αγνωστη γυναικα μιλαει μονο σπαστα αγγλικα,αλλα η αστυνομια υποστηριζει οτι η γυναικα μαλλον προερχεται απο τις Σκανδιναυικες χωρες,με πιο πιθανη την Δανια. Η ηλικια της υπολογιζεται γυρω στα 50 χρονια και εχει καστανα ματια και ξανθα προς το ροζ μαλια.-

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Ανώνυμος 10/09/2014 @ 10:40 ΜΜ

    Τα εχει χαμενα η κυρια καμια τρελη θα ειναι

  2. Ανώνυμος 10/09/2014 @ 11:06 ΜΜ

    Jane Doe όπως λέμε John Doe, το παρατσούκλι του κάθε άγνωστου ή ανώνυμου; Το 1900 ακριβώς; Καλά, εντάξει.

  3. Ανώνυμος 10/09/2014 @ 11:07 ΜΜ

    Θα ειανι ανηψια του ΜιτσοΤακη

  4. απο ορθογραφια παντως!!!! ΣΟΥΠΕΡ.

    • Ανώνυμος 10/10/2014 @ 4:23 ΠΜ

      Νε νε σοστως

    • Ανώνυμος 10/10/2014 @ 5:11 ΠΜ

      Ναι εσύ μη χάσεις,οτι διεκδικούσαμε το πήραμε,κερδίσαμε πίσω τα χαμένα,επιτέλους έλαμψε η δικαιοσύνη στην Ελλάδα,θυμηθήκαμε την ιστορία μας και μας έλειπε η ορθογραφία…Πάντως αυτή η μόδα οι μισοί να ασχολούνται με το πώς γράφουν οι άλλοι μισοί δεν το καταλαβαίνω,κάντε δουλεία σας και μην ασχολήστε.καθηγητάδες όλοι…

      • Ανώνυμος 10/10/2014 @ 9:38 ΠΜ

        Η βλακεία βέβαια ας πηγαίνει σύννεφο. Δεν πειράζει να γράφουμε σαν εξωγήινοι.

        • Ανώνυμος 10/10/2014 @ 1:56 ΜΜ

          Εσύ γράφε όπως γουστάρεις και το πώς θα γράφουν οι άλλοι άστο..Ξεχάσαμε ρε παπαρα να σου φέρουμε και τον έλεγχο να μας βάλεις κάτω απο τη βάση..

          • Ανώνυμος 10/12/2014 @ 1:03 ΠΜ

            Βρε μην γίνεσαι κομπλεξικός, καλά λέει..!
            Απο τη στιγμή που απευθύνεται σε κόσμο και έχει και δική του σελίδα,το σωστό (αν όχι απαραίτητο) θα ήταν να ξέρει να μιλάει και να γράφει σωστά.
            Με τη λογική σου,θα ξεχάσουμε όχι μόνο να γράφουμε άλλα και τις ωραίες έννοιες των λέξεων…
            Αν-θρωπε μου..!

  5. Ανώνυμος 10/10/2014 @ 7:24 ΠΜ

    NEANDERTAL

  6. Ανώνυμος 10/10/2014 @ 1:35 ΜΜ

    Μαμά επιτέλους σε βρήκα?

  7. Ανώνυμος 10/10/2014 @ 2:08 ΜΜ

    ΤΡΕΛΗ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ

  8. Ανώνυμος 10/10/2014 @ 3:36 ΜΜ

    Βανζέλ Παπαντό, Βανζέλ όπως Βαν Γκόγκ…

  9. Ανώνυμος 10/10/2014 @ 8:08 ΜΜ

    YOU JAYNE ME TARZAN…
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΥΝΑΒΙΚΗ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ [ ΑΑΑΑΑΑΑ… ΓΚΑΝΓΚΑΡΙΣΜΑ ΑΛΑ ΤΑΡΖΑΝ ]…

  10. σσσσσσσσσσσσσ!!!!!! Η γυναίκα μου είναι..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*