01:35 - 10/09/2017

Όλα είναι απλά τυχαία φαινόμενα μην ασχολείσαι άλλο….

Όλα είναι απλά τυχαία φαινόμενα μην ασχολείσαι άλλο….

 

Stranger,,,,

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 22
  0
  Το έχουμε ξανά γράψει… …»Αν ένας μετασχηματισμός εφαρμόζεται κατ’ επανάληψη σ’ ένα μαθηματικό σύστημα, και το σύστημα δεν μπορεί να βγει έξω από μια φραγμένη περιοχή, τότε αυτό θα πρέπει να επιστρέφει άπειρες φορές σε καταστάσεις κοντά στην αρχική του κατάσταση…(Πουανκαρέ Ανρί). Αυτά.
 2. 3
  1
  Υπάρχει σήμερα μια ανεπιβεβαίωτη τρομακτική είδηση από ξένους ερευνητές. Με όλον τον στρατό και την πυροσβεστική μαζεμένους στην ανατολική ακτή, ποιος προσέχει τη Δύση; Ο κόσμος που εγκαταλείπει τις κατοικίες του προς τα που πάει; Η είδηση έχει να κάνει με ταυτόχρονο ξύπνημα yellowstone. Ίρμα στα δεξιά, yellowstone στα αριστερά.
  Σεισμικό σμήνος στο Yellowstone από τα μεγαλύτερα και μακρύτερα που εχουν καταγραφεί
 3. Μανιάτη Βηρσαβεέ 10 Σεπτεμβρίου 2017 @ 12:01
  7
  2
  Τώρα αύριο θα κάνουμε αποτίμηση στις 11-9 και θα δούμε τι έχει προκύψει. Ο Λιακόπουλος δηλαδή θα πει ότι η λευκή αδελφότητα χτυπάει τις ΗΠΑ για να τις καταστρέψει επειδή δεν χωνεύει τον Τραμπ που είναι της μαύρης. Ο καθένας όπως θέλει τα βλέπει
 4. 4
  1
  Σαν τους πινακες του Van Gogh , night visions….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί