20:21 - 08/08/2015

Αχ Βαχ Αντιγόνη μου…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εκεί που θα μαζευτείτε όλοι εσείς οι αφυπνισμενοι ΕΛ-ΛΑΝΙΟΙ , εσείς που έχετε διαφορετικό μπαμπακα από εμάς τους κοινούς θνητούς ΕΛΛΗΝΕΣ και οχι ΕΛ-ΛΗΝΕΣ … Άμα δείτε και μαζεύει σύννεφα έχετε το νου σας ….ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΑΝΟΥΣ …Η ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ 08/08/2015 @ 8:50 ΜΜ

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
    ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ, ΙΕΧΩΒΑΔΙΣΜΟΣ, ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΜΑΣΩΝΙΑ, ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟΣ, ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑ, ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΣ, ΑΘΕΪΑ, ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΤΟΧΟΥ. ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!
    ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ, ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΓΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΠΟΛΕΜΟΙ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΦΤΩΧΙΑ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ, ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.

  2. Προσοχη στις επικλησεις..
    η σεληνη θα κινηθει προς τη γη μετα απο τελετη / επικληση σε ενα ονειρο που ειχα δει περσι ειχε γινει μια τελετη επικληση και κινηθηκε η σεληνη προς τη γη.
    Στη τελετη συμμετειχαν κανονικοι ανθρωποι που λιγο πριν τελειωσει η τελετη αλλαξαν μορφες και γιναν δαιμονες.

    Μπροστα ο αρχιερεας (αρχιδαιμονας) ο οποιος διαβαζε τα λογια της επικλησης και λιγο πιο πισω το πληθος..

    η σεληνη κινηθηκε δε ξερω αν απλα κινηθηκε ή ηρθε κοντα στη γη ξερω μονο οτι κινηθηκε την ειδα την ωρα που κινιοταν μεταφερθηκα σαν παρατηρητης απο κοντα και εβλεπα τη κινηση της που προερχοταν απο την επικληση..

  3. Ρεεεεε.... 08/08/2015 @ 9:22 ΜΜ

    Ποιοι ελλανιοι ρε; Πάμε καλα; Οι δωδεκαθειστες; Εκ των ορφηκων;

    Αυτοι που παίζουνε στο Όνομα Άλλων και κερδοσκοπουν απο βιβλία που εκδίδει κάθε μασονικος οίκος;

    Οι ελλανιοι του καλογεροπουλου του παλμου του κακογεωργιου και ΟΛΩΝ αυτών που μαζεύτηκαν απο ολες τις μασονικες στοές
    Και φτιάξανε το μουφα αντιροπο Ε [τα καμπυλοειδης;];

    Μιλάς γι αυτούς που:

    Μαζεψαν κάθε ανήσυχη ψυχη, με κάθε είδους προβληματισμό ως προς την ύπαρξη.
    Μιλάς γι’ αυτούς που κερδοσκοπουν πάνω στις σκέψης των αγαθών ελλήνων.
    Μιλάς ΓΙ αυτούς που γίνανε ένα με τους λαιονς ροταρυ πηθαγοριους κτλ.
    Με σκοπό να μαζέψουν τα πρόβατα σε ένα άλλο μαντρί νομίζοντας πως άλλαξαν και τροπο ζωής.

    Θα μπορούσα ΟΛΑ αυτα τα σκουπίδια [μιλω για Τους Δήθεν ηγέτες τους και οχι για τα βλαμαδια που κάνουν αλλου είδους δανικες προσευχες] να πω την αλήθεια της προπαγανδας τους μπροστα στα ΜΟΥΤΡΑ τους. Και να δούμε τότε τι θα λέγανε σε ερωτήσεις φωτιάς.

    Δεν πειράζει.απο τα πρόβατα αυτα θα ΦΆΝΕ πέτρα μια μέρα. Όταν συγκεκριμενα καταλάβουν πως παίζουν με τα πάθη τους και κερδοσκοπουν πάνω στην ΨΥΧΗ των ανηδεων.

    Προσοχή μάγκες και αναφέρομαι σε ολους αυτούς που τους κάνανε πολυθειστες και Δήθεν ελλανιους. Προσοχή γιατι το σύστημα είναι τόσο νοθο που οι ίδιοι οι αφενταδες σας σας “στείλουν” χωρίς τύψεις και ενοχές εάν τους ζειτηθει απο κάποιον αρχών ΑΦΕΝΤη αυτών.οχι τίποτα άλλο. Δήθεν οι τζιχαντ μας απειλή.

    Π Ρ Ο Σ Ο ΧΗ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ θέλω όλους αυτούς που παιξανε στο Όνομα Των Καθαριων Πιστευων Των Ελλην για σάκο του μποξ στο σπίτι μου η στο βουνό μου, αλλα ΑΥΤΟ δεν συμβαίνει πως θέλω οι Ελλην που την πάτησαν στην πλεκτανη τους να πάθουν κάτι.

    Το σύστημα πανε χιλιάδες χρόνια που γαμιεται με κάθε τροπο για να αφανησει μέχρι και των τελευταίο Ελλην χωρίς να φανεί “κάπως” στους υπόλοιπους. Μην μαζευεστε σε μαντρια με ψεύτικα φώτα. Εάν κοπεί το ρεύμα θα φανούν οι κρεμαλες.

    Πουτανα μασονια σκουπίδια της αγγλιας,
    Στην χώρα μας πονάτε γιατι σας την χαλαμε.

  4. ανωνυμος 08/08/2015 @ 9:49 ΜΜ

    Με τις μαγικες τελετες Ασωτε υποτιθεται οτι μπορουν και κατεβαζουν την σεληνη…

  5. ΤΟ ΤΟΝΊΖΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΉ ΦΟΡΑ,,,ΟΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΥ,,,,,
    ,μπορειτε να πειτε ποιος εισαι εσυ που λες αυτα,,,,
    ,,ο τίποτα απαντω,,,αλλα η επικληση ειναι στοχευμενη συντομη με λακωνικο υφος ουσιας σε αυτο που ζητουν ολοι,,,,,,,για σκεφτητε οι στρατιωτες την ωρα της μαχης που ξεκινουν ,,αντι να λενε δυο λογια ιδια κατανοητα και στοχευμενα,,,βγαινοντας με μια ανασα,,,,,,να λενε ολα αυτα που σας ειπαν οτι ειναι επικληση,,,,,
    2-προσοχη στο τι κανετε ,,μην παρασυρόσαστε,,, κανετε κακο σε εσας στον τυπο που σας διαταζει[δηλσδη ειστε υποζυγια],,και το χειροτερο στον θεσμο που λεγετε πατριδα και ελλαδα,,,,,πολλοι εχουν ερθει εδω ,,να παιξουν τον ρολο του ΛΑΓΟΥ ,,,,να μας ταμπελιασουν ολους και να διαστρεβλωσουν την αληθεια,,,,,,στο αρθρο μου ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ,,,,,ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ
    ,,,,,,,,,,,,ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦΕς ΕΙΝΑΙ ,,ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟς,,,ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς δηλαδη και οι δυο μαζι,,, και την ιδια ωρα,,,,,και που το ξερουν ,,τετοια συννενοηση ΙΔΙΑ εχουν?????εκτος αν ειναι σε ενα αποδεχτη……… γνωριζω οτι απο την αρχαιοτητα μεχρι σημερα ,,ποτε δεν γινοντε αντιθετες δεησεις επικλησεις ταυτοχρονα ,,,γιατι δημιουργηται μια ενεργεια που ποτε δεν ξερεις οπως θα ειναι μεγαλη σε ποιο απο τα αντιπαλα μέρη θα κατευθυνθεί ..η μαχη των πλαταιων μας το δειχνει καθαρα,,,,

    προσοχη στους λαγους,,,,,αυτος ηρθε να καψει μια αληθεια,,ενα δυνατο χαρτι ,,,που οταν ειναι να αποκαλυφθει,,,θα σκασει και η απατη αυτουνου,,,ωστε να διαχωρηστει ο κοσμος ,,,,η κοινη γνωμη ,,,,,να κολησουν ταμπελα,,,, οτι ετσι ειναι ολα απατη,,,,,,ο αριστοτελης μας λεει να εχουμε λογικη,,,,,,δηλαδη ο αστυνομος ειναι οργανο και το μπουζουκι ειναι οργανο αυτο δεν σημαινει οτι ο αστυνομος ειναι μπουζουκι,,,κατι που το επειδιωκουν να μας πεισουν χρονια τωρα,,και βλεπω συνεχιζουμε ακαθεκτοι να το δεχομαστε ,,μας πηραν την μια ΣΥμΒΟΥΛΗ ,,,,και γιναμε βαβελ ετσι οι ενοιες χαθηκαν οποτε ευκολα εβαλαν τιμη,,,ακομη και στην κριση,,στην λογικη,,στην ζωη,,,απο το 80% και πανω θα εχεις κριση,,,τι λετε μωρε,,,,,,καλο ειναι να σκεφτουμε ξανα,,,,,,,,,

  6. Ενταύθα μέντοι πάντα τ” ανθρώπων νοσεί, κακοίς όταν θέλωσι ιάσθαι κακά. (Τίποτα στους ανθρώπους δεν πάει καλά, όταν θέλουν να γιατρέψουν τα κακά χρησιμοποιώντας το κακό) – ΣΟΦΟΚΛΗΣ

    ΙΩ

  7. Ανωνυμος 08/09/2015 @ 9:44 ΠΜ

    Πριν αρκετο καιρό είδα ένα ζωντανό όνειρο, ειδα οτι ενας πλανητης πλησίασε την γη τόσο πολύ που πέρασε μέσα από το μαγνητικό της πεδίο και αλληλεπιδρασε με αυτο.

  8. Ναι. Όντως είναι. Αλλα 08/09/2015 @ 11:25 ΠΜ

    Για ποιους θεωρείτε εποικηνωνια ; Μήπως για να λειτουργήσει η ενεργειά αυτη χρειάζεται και κάποια θύματα; Τους θεατές;

    Γιατι εάν τα θέατρα , ξέρεις ε σε ΟΛΑ αυτα που κάνουν μυησεις ανενόχλητοι ονομάζοντας το τέχνη. Δείχνουν ολα απο ψηλα σαν ένα μάτι;

    Η πραγματικη γνώση έρχεται απο τις απορίες της ψυχης μας.

  9. Μπορω σε παρακαλω να έχω την σελιδα τους;

    Το θεωρω πολυ λάθος να συνεχίζω να στέλνω σχόλια εδω γι αυτούς.

    Δώσε μου σε παρακαλω την σελιδα τους να αφήσω και εκει ένα σχόλιο γιατι θα εκραγω.

    Όσο για την Ένωση που αναφέρεις μόνο ένα έχω να πω. Έχεις κάποιο χαρτί απο το κρατος με μια μουτζουρα του πάνω του; Έχεις κάτι τύπου σορουλη δηλαδη που να σου επιτρέπει το γαμοκρατος να μαζέψεις κόσμο; Και να μπορει να ελέγξει ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΌΓΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ; Το γιατι δηλαδη.

    Το ΚΑΛΟ μέσα στην μαλακια που κάνανε αυτα τα σκουπίδια της αυτης ιστοσελίδας [ σορρας, παλμος, κακογεωργιου, καλογεροπουλος, κτλ μασονοι που ενωθηκαν ετσι ωστε να το παιζουν στον κοσμο ομας ε…. γαμω τα ματια τους] είναι πως μου επέτρεψαν να σου πω πως.

    Πιστεύω πως ο πόλεμος είναι πνευματικός, ναι.
    Πιστεύω πως καποιος ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΘΕΟΣ [= αγαπητός. ΓΙ ΑΥΤΟ ο ασωτος φωνάζει πως η ΑΓΑΠΗ είναι κλειδι]
    Με κάποιον μοναδικό μυστικό αλλα παράλληλα απλο τροπο φροντίζει πρώτα να ενωθούν οι πραγματικα ΕΛΛΑΝΙΟΙ μεταξυ τους μέσο της απόστασης. Ψυχικά δηλαδη πνευματικά νοητα και με ελεύθερη σκέψη.

    Κατακλείδα. Κανένα σύστημα δεν θα επέτρεπε καμια πραγματική Ένωση ελλήνων. Αφου τόσα χρόνια κάνουν το αντίθετο μέσο των Πιστευων που σπέρνουν. Άντε τώρα τα ρουφιανακια των μασονων της σελίδας με την επίκληση να μεταφρασουν και βουρ στους αφενταδες. Όταν ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΆΤΙ [την πατρίδα τους ΠΙΣΩ] ΚΑΝΈΝΑ ΟΒΡΙΑΚΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ.

    ΆΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΥΜΗΣΕΙ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΎΩ.

  10. καλημερα stranger και καλως επεστρεψες , θα ητανε πολυ ενδιαφερον αν εκανες ενα νεο ηχητικο η εστω εγραφες ενα νεο αρθρο σχετικα με αυτο http://katohika.gr/2015/08/%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BF-stranger-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9/.html.

  11. ποιημένος Ιεροφάντης από τους Θεούς. 08/09/2015 @ 3:35 ΜΜ

    ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΣ.Οταν πολλοί άνθρωποι αυτοαποκαλούνται Ελλάνιοι…παίρνουν την δύναμη του,την ουσία του!διότι ο Διας χάνει την ιδιοτητά του σαν ο μόνος ΕΛΛΑΝΙΟΣ.Όταν γίνετε επίκληση σε ιερό χώρο ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που σχτίζετε με το θέατρο(ψυχή) και την Υγεία(σώμα) ,πολλοί που αυτοαποκαλούνται ΕΛΛΑΝΙΟΙ τότε αυτοαποκαλούνται αυτόματα ΘΕΟΊ,τότε ο Θεός Διας χάνει…….Μόνο από αυτό για να δείτε ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο……. “””ΔΙΑΣ”” και κανένας άλλος!
    Για να κάνω παραλληλισμό,όταν όλοι αυτοαποκαλούνται Χριστος,τότε ο Χριστός χάνει την αξιά του,όπως και οι χιλιάδες προφητείες που σκοπό έχουν να πλήξουν την ορθοδοξία σαν κάτι το τραγελαφικό εώς και γελοίο!Όταν έχεις ένα κομμάτι ανεκτίμητο και ξαφνικά έχεις χιλιάδες …το κομμάτι μπερδεύεται με τα κάλπικα…..
    δεχόμαστε επίθεση και στην Πατρώα αλλά και την ορθοδοξία….δημιοουργόντας ενδιάμεση κατάσταση ,με ανθρώπους “ανώτερους-φωτισμένους” κ;αι κατώτερους
    οι Θεοί είναι αναμεσά μας…ζουν σε διαφορετική συχνότητα του χρονου από εμάς(είναι απίστευτα γρήγοροι(φανταστήτε τον φλας 200 φορές ποιο γρήγορο),σε σημείο που βλέπουν τον κόσμο μας όπως βλέπουμε εμείς τον δίκο τους,αέρα σύννεφα,νεφέλες βροντές καταιγίδες σεισμοί κλπ κλπ..αυτά που βλέπουμε(αστραπές σύνεφα κύμματα σεισμοι,είναι οι κινήσεις τους στον κόσμος τους έτσι όπως φτάνει σε εμάς στην δικιά μας χρονική συχνότητα,και τα ίδια έχουν-βλέπουν αυτοί από τον δικό μας κόσμο…όταν όμως εμείς θα τα παραβούμε τους και δημιουργούμε σεισμούς-καταστροφές στον δικό τους κόσμο…τότε και αυτοι θα αντιδράσουν!!!!όλα όσα βλέπουμε στην φύση είναι τα αποτυπώματα τους,στον δικό μας κόσμο…ανάλογα έχουν και αυτοί και βλέπουν τα ίδια.Έχουν τεχνολογία και μπορούν να έρχονται εδώ μέσω ΑΒΑΤΑΡ δικά τους……το ίδιο κάνουν και οι δικοί μας “ΜΑΓΟΙ”,αλλά μπαίνουν με μαγεία στον κόσμο τους(Σαμάνοι).

  12. Γελάω. Άρα μέχρι κάπου έχω δίκιο όταν αναφέρομαι σε ουργό δήμων (πολλών), άρα έχω μέχρι κάπου δίκιο όταν αναφέρομαι σε ουργούς δήμων (πολλών). Μόνο Ένας χαίρεται όταν μετά την πτώση που έπαθες σου δίνει το χέρι και σε σηκώνει να στέκεσαι πάλι όρθιος, χωρίς να νιώθη ζήλια στην στιγμή που θα σηκώθης και πάλι θα έχεις το ίδιο μπόι με εκείνον. Μα πως είναι να μην γελάση κάποιος όταν με παλιό μπάλωμα θέλουν να ράψουν καινουργείο ρούχο, η με “καινουργείο” μπάλωμα θέλουν να ράψουν Παλιό ρούχο. Από την άλλη μεριά η λύση για της “καθημερινές” ανησυχίες δεν φέρνει σωτηρία. Πόσοι από εκείνους που γιάτρεψε ο Σωτήρας στην σάρκα δεν πέθαναν; Πόσοι από εκείνους είδαν τι εννοούσε με τα θαύματα που έκανε και βιώνουν την αιώνια ζωή όσο είναι ακόμα ντυμένοι με τα κουρέλια του θανάτου (σάρκα). Μα πόσο ανίδεοι είναι εκείνοι που προσφέρουν αρχαίους “φιλοσόφους” και “σοφούς” για να βρουν σωτηρία έστω και περαστικοί “σωτηρία” επί της γης αυτής; Μα δεν ξέρουν πως στο τέλος όλοι οι “σοφοί” και “φιλόσοφοι” θα κριθούν από τον Σωτήρα; Άμα πραγματικά τους σέβονται εκείνους τους “σοφούς” και “φιλοσόφους”, πρέπει οι ίδιοι να σταματάνε να αναφέρουν της “γνώσης ” που προσφέρανε εν καιρό τους, επειδή οι ίδιοι “σοφοί” και “φιλόσοφοι” την ημέρα της κρίσεως θα στραφούν εναντίον τους η θα τους ζητάνε τα λίτρα. Τι έχει να πει κάποιος από μόνος του εκείνη την ημέρα, όταν είδε όλη αυτήν την πλάνη και άγνοια στον κόσμο τούτο εν δράση; Μακάριος είναι ο μοναχικός και ο εκλεκτός λέει ο Σωτήρας. Από την άλλη μεριά όμως κανείς δεν θα έχει ούτε το παραμικρό δικαίωμα να φέρει αντίρρησης την ημέρα της κρίσεως, επειδή ο καθένας διάλεξε τον δρόμο και τον τρόπο του να πάει εκεί που επιθυμούσε και όχι εκεί που ήταν το θέλημα του Πατρός. Το θέλημα του Πατρός απαιτεί και την συμμετοχή του εκλεκτού, και να γίνουν και το θέλημα του Πατρός και του Παιδιού, Ένα, και αυτό δεν γίνετε φανερά σε τόπους με πέτρες και χώμα, αλλά μυστικά μέσα στον καθένα. Χαμογελάω. Η ζάλη είναι γεγονός που συμβαίνει συνήθως από την μεθύσι και εξαρτάται με τι έχει μεθύσι ο καθένας. Έτσι δεν ξαφνιάζομαι από καλέσματα του τύπου επί-κλήσεις που γίνονται από άτομα που ζουν στο ίδιο ύψος με εκείνους που έχουν την ίδια ανάγκη, την Σωτηρία. Δεν έχει ανάγκη ο θεός για μας, εμείς έχουμε ανάγκη για τον θεό, και εκείνος είναι ο Μόνος που σε φέρνει μπροστά Του σαν μονάδα.

  13. ΓΙΑΓΚΟΣ 08/10/2015 @ 8:02 ΠΜ

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
    ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ….ΚΑΙ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ…..ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ,Η ΕΛΙΤ,Ο ΔΙΑΟΛΟΣ,ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ,Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ…ΟΚ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ….
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ….. ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΒΟΥΔΑΣ,ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ,ΙΝΔΟΥΙΣΜΟΣ,ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ,ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ,ΑΘΕΟΙ,ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΙ…ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ….
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ….ΘΕΛΕΤΕ ΤΗ “ΣΩΤΗΡΙΑ ” ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ?
    ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ,ΔΕ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΑΦΗΣ?
    ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ…..
    ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ….
    ΟΙ “ΚΑΛΟΙ” ΟΜΩΣ…ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ?…..ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ,ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΣΤΗΜΕΝΟΣ” ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ?
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ…ΑΠΟ ΤΙ?
    ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΑΛΟ”….
    ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
    ΚΑΙ ΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΘΩ….ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ….
    ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΜΕΤΑΝΣΑΡΚΩΣΗ,ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ..ΚΤΛ….
    ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ?….ΑΣ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ…..
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΛΑΣΗ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ…….
    ΚΑΙ ΣY STRANGER…ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ…ΣΕ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΙΚΟΣ?
    ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΑTRIX ΕΙΣΑΙ STRANGER…..
    ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΣΟΥ…..
    ΚΑΙ ΣΥ ΥΠΟΣΧΕΣAI ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΤΕΛΕΙΑ STRANGER…..
    OK ΣΑΣ KAΤΑΛΑΒΑΙΝΩ….
    ΕΝΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ….
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ,ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ…..
    ΚΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ…ΟΚ….
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ,ΔΕ ΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ….ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ?
    ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*