22:17 - 17/10/2017

Ας μην ξεχνάμε ότι μενουν 9 μέρες μέχρι να αποχαρακτηριστούν τα απορητα αρχεία της δολοφονίας του JFK .

..Είμαι βέβαιος ότι μια «απόσπαση της προσοχής» θα συμβεί μια μέρα ή δύο πριν. ..

Αυτό γράφτηκε σε φόρουμ του Ρέντιτ από εναν ανώνυμο σχολιαστή…

Δεν ξέρω κατά πόσο θα βγει αληθινός αλλά θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά στο κατά πόσο θα βγουν όλα τα αρχεία και θα δείξουν όλα όσα στην πραγματικότητα γνωρίζουν.

Και ναι είναι σίγουρο ότι τους βολεύει να συμβεί κάτι που δεν θα τους αφήσει να βγάλουν όλα τα αρχεία ή να βγάλουν τα μισά ή με κάποιο τρόπο να μη δείξουν όλη την αλήθεια.

Στο κάτω κάτω αυτοί θεωρούν τι είναι απόρρητο.. Αυτοί αποφασίζουν πότε θα το βγάλουν… Ας ελπίσουμε μέσα στα νέα στοιχεία που θα βγούν να υπάρχουν αρκετές πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε πιο βαθιά μέσα σε αυτό το γριφο…

Πάντως αν συμβεί κάποιο γεγονός θα κάνει τα αρχεία να χαθούν θα εχει πάρα πολύ μεγάλη πλάκα!

Ρε μπας και δούμε ποτέ την αλήθεια για το Πόσα άτομα ήταν τελικά μέσα στη λιμουζίνα!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 8
    4
    Αυτό πάντως με το οτι και καλά ήταν 6 άτομα στη λιμουζίνα αντί για 4 δε θα το ξεπεράσω ποτέ…
  2. 3
    0
    Ποια απορρητα?? Κοιταμε και ξαναμανακοιταμε τον οδηγο του στο καρε 315. Αυτα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί