12:06 - 13/04/2016

Αρμονική 33, 288, 695

Αρμονική 33, 288, 695

Harmonic

Bruce Leonard Cathie (11 February 1930 – 2 June 2013)

Στο πρώτο του βιβλίο Harmonic 33 που τυπώθηκε το 1968 δοθήκαν οι έρευνες του για τα ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα). Ο Λονδρέζος εκδότης του ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσε να το εκδώσει, γιατί κάποιο ισχυρό γκρουπ πιέσεως δεν το ήθελε. Τελικά εκδόθηκε από ένα Νεοζηλανδό εκδότη. Ήδη είχε εξαντληθεί ο ίδιος και ήθελε να σταματήσει τις δραστηριότητες με τις αρμονικές στα μαθηματικά, τους ιπτάμενους δίσκους ή το παγκόσμιο ενεργειακό δίκτυο που υπάρχει στην γήινη σφαίρα. Φυσικά κορόιδευε τον εαυτό του και, κατάλαβε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι οι σοβαροί ερευνητές UFO.

Κάθε μέρα κάπου στον κόσμο υπάρχουν πολλές επιβεβαιωμένες θεάσεις UFO. Δεν είναι πάντοτε ορατά στο μάτι αλλά είναι στα ραντάρ, πράγμα που αποδεικνύει ότι είναι φυσικά αντικείμενα. Κάνουν απίστευτες μανούβρες και χάνονται με τρομακτικές ταχύτητες.

Όταν αρχικά γνωστοποίησε τα ευρήματά του, βασισμένα σε παρατηρήσεις ΑΤΙΑ και ένα Αγνώστου Ταυτότητος Υποβρύχιο Αντικείμενο, καθώς και το ενεργειακό πλέγμα της γης που γνώριζε με απόλυτη βεβαιότητα ότι υπάρχει, μερικοί που τον γνώριζαν επαγγελματικά θεώρησαν ότι του έστριψε (κλασική αντίδραση Οργανικής Πύλης και Συγκινησιακής Πανούκλας). Για να το ανατρέψει αυτό έδωσε όλα τα στοιχεία του που είχε ανακαλύψει ώστε να τα εξετάσουν ερευνητές κι εκπαιδευμένοι επιστήμονες. Ανακάλυψε ότι υπήρχαν πολλές αποδείξεις πως επιστήμονες επικοινωνούν με τους επιβάτες των UFO και τα μυστικά της αντιβαρύτητος και των διαστημικών ταξιδιών σταδιακά τους αποκαλύπτονται.

Η αποδεδειγμένη ύπαρξη ενός αχανούς δικτύου ισχύος, είναι γεγονός, όπως και οι συσκευές που κατασκευάζονται για να αποκαταστήσουν την επικοινωνία μεταξύ κάποιων γκρούπ του πλανήτη με τα UFO, αφότου την γνωστοποίησε στην κυβέρνηση του, περίμενε να τον περάσουν για τρελό ή να του πουν να σταματήσει τις έρευνες του. Ένοιωσε κατάπληξη όταν του είπαν να συνεχίσει και να δημοσιοποιεί ότι εύρισκε και του έδωσαν επίσημη άδεια.

Ανακάλυψε μια Αρμονική Εξίσωση που εάν ετίθετο σε πρακτική εφαρμογή δημιουργούσε αντίδραση στον χωρο-χρόνο. Κατά την διάρκεια των Γαλλικών πυρηνικών δοκιμών στο νησί Mururoa στον Ειρηνικό η κυβέρνηση του ζήτησε να δώσει κάποιες ημερομηνίες προ-υπολογισμού των πυρηνικών εκρήξεων. Στο πρώτο του βιβλίο έχει αποδείξει ότι οι πυρηνικοί αντιδραστήρες είναι συνδεδεμένοι με το παγκόσμιο γήινο πλέγμα ισχύος στο οποίο διακινούνται τα UFO. Εχει δε αποδείξει πως οι γεωμετρικοί παράγοντες καθορίζουν την πιθανότητα μιας πυρηνικής εκρήξεως. Φυσικά παρέδωσε τις ημερομηνίες όπως του ζητήθηκε. ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΩΣΤΗ.

Αργότερα ένα ηφαίστειο παρουσιάσθηκε στον Ειρηνικό κοντά στο νησί Tonga. Οι συντεταγμένες του αντιστοιχούσαν με τις αρμονικές τιμές της βαρύτητας και τους αντίστροφους αριθμούς του φωτός που είναι ενσωματωμένοι στο παγκόσμιο πλέγμα των UFO. Αυτές οι πληροφορίες θα έπρεπε να συγκλονίσουν τους παγκόσμιους επιστημονικούς οργανισμούς, αλλά φυσικά αυτό δεν έγινε ποτέ. Οι γνωρίζοντες ήταν ήδη δεσμευμένοι στα μυστικά πυρηνικά προγράμματα και οι υπόλοιποι υπακούουν στα λαγούμια-στοές που ανήκουν για τα οφίτσια και τις τιμές προδίδοντας την ανθρωπότητα κατ’ επανάληψη.

Πριν χρόνια νόμιζε ότι ζούσε σ’ ένα τακτοποιημένο κόσμο. Ώσπου κατάλαβε την συνωμοσία και το πώς προσπαθούν να μας «προστατέψουν» από την πιο απίστευτη γνώση που κάνει πανεύκολα τα διαστημικά ταξίδια, τα ταξίδια στον χρόνο, την γεωμετρική υφή της ύλης και της αντιύλης, την άντληση ενέργειας από την ίδια την γη. Θα μπορούσαμε να είμαστε ένας υπερ-παράδεισος. Αλλά αυτό δεν είναι διατεθειμένοι να το επιτρέψουν οι κάθε λογής Επικυρίαρχοι.

«Μη κουνάς την βάρκα, έλα μαζί μας» του είπανε οι άνθρωποι των στοών-λαγουμιών «και δεν θα έχεις ανάγκη από οτιδήποτε έως το τέλος της ζωής σου. Κράτα τις γνώσεις για τον εαυτό σου, δεν πρέπει να έχει αυτές τις γνώσεις ο κόσμος, σε προειδοποιήσαμε». Περισσότερο ενοχλήθηκε ουσιαστικά από την CIA. Φυσικά δεν δέχτηκε. Κατάλαβε ότι ο κόσμος αργά και ύπουλα καταλαμβάνονταν από μια πανίσχυρη ελίτ. Όσο και αν προσπάθησε να βρει ποιοι ήταν αυτοί δεν μπόρεσε. (αναζήτησε το άρθρο:Mark Richard: Μαύρος Ιππότης, Σφαίρες DYSON για να μάθεις ποιοί είναι αυτοί που κάνουν παιχνίδι στην πλάτη της ανθρωπότητας)

Με τα χρόνια μπόρεσε να παράγει ενοποιημένες εξισώσεις που αποδεικνύουν την σχέση μεταξύ της γωνιακής ταχύτητος του φωτός με όλη την φυσική ύλη. Τον πλησίασαν επιστήμονες, μηχανικοί, μαθηματικοί και αντιπρόσωποι διάφορων μυστικών υπηρεσιών που του προσέφεραν πολλά λεφτά για να ελέγξουν την γνώση την οποία είχε συγκεντρώσει. Αρνήθηκε πιστεύοντας ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν άμεση πρόσβαση στην επιστημονική γνώση. Τους ρώτησε να του πουν κάποιο ηθικό λόγο, στο γιατί πρέπει να εξαφανισθεί αυτή η γνώση, αλλά δεν μπόρεσαν να δώσουν κανένα.

«Η ζωή μου άλλαξε δραματικά το 1952. Αυτός ήταν ο χρόνος που είδα το πρώτο μου UFO. Το αντικείμενο αιωρείτο στο λιμάνι Manukau, στο Auckland City, στην Νέα Ζηλανδία. Μέσα στο απογευματάκι εκτελούσε μανούβρες που κανένα ανθρώπινο κατασκεύασμα δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει εκείνο τον καιρό. Αυτό το πράγμα ότι και να ήταν είχε ένα έντονο λευκό φως με ένα μικρότερο κόκκινο φως σε κάποια απόσταση από αυτό και για είκοσι λεπτά εγώ και άλλοι μάρτυρες το βλέπαμε να εκτελεί μια σειρά από στροφές 90 μοιρών, κατόπιν εξαφανίσθηκε κάθετα πάνω στον καθαρό απογευματινό ουρανό.

Από τότε συνέλεξα κάθε κομμάτι πληροφορίας διαθέσιμη για τα φαινόμενα των UFO. Κατά την διάρκεια των χιλιάδων ωρών πτήσεως μου έψαχνα συνεχώς τους ουρανούς και ανταμείφθηκα με πολλές άλλες θεάσεις. Όσο πέρναγε ο χρόνος με πληροφορούσαν άλλοι συνάδελφοι πιλότοι στην Νέα Ζηλανδία ότι και αυτοί επίσης βλέπανε αντικείμενα για τα οποία δεν είχαν εξήγηση. Έγινε φανερό ότι είτε μας παρακολουθούσαν κάποιο είδος εξελιγμένων οχημάτων από το εξωτερικό διάστημα, είτε κάποια επιστημονική ομάδα στην Γη είχε ανακαλύψει αρχές της φυσικής άγνωστες σε μας τους υπόλοιπους και ότι εκτελείτο μυστική έρευνα. Είμαι τώρα σίγουρος ότι και οι δύο απόψεις είναι σωστές και πολλά αποκρύβονται από το κοινό» Αυτά έγραψε ο Νεοζηλανδός κυβερνήτης αεροπλάνων Bruce Cathie

Ο Cathie συνέχισε να ψάχνει. Ζήτησε από τους συνάδελφους του να του δίνουν όλα τα στοιχεία από τις θεάσεις τους με λεπτομερή στοιχεία πάνω στους χάρτες. Ήταν έξυπνος άνθρωπος και γρήγορα ανακάλυψε το μοτίβο. Ένα πλέγμα που μόνο πάνω σε αυτό κινούνταν τα UFO. Το επέκτεινε πάνω σε όλη την Ν. Ζηλανδία και έπεσε πάνω στις κεραίες … που δεν ήταν κεραίες. Κάποιοι τύποι με απίστευτα λεφτά κι άπειρα μέσα, γνώριζαν όχι μόνο για το φυσικό δίκτυο της Γης, αλλά στήνανε άλλο ένα τεχνητό που δημιουργούσε ετεροδύνωση με το πρώτο και παραγόταν ένα τρίτο για λόγους που θα πούμε παρακάτω.

Παρόλο που εκείνη την εποχή αρχάς του ’60 παιδεύονταν με λογαριθμικό κανόνα (όσοι θυμούνται τι ήταν) ανακάλυψε ότι το σύστημα μετρήσεως του δικτύου ήταν μια ελαφρά παραλλαγή του Αγγλικού συστήματος μετρήσεως (πους, δάκτυλος, πήχης). Μήπως αυτό σας θυμίζει ένα φυσικό σύστημα μετρήσεων πανάρχαιο Αρχαιοελληνικό κατά βάση; Εμάς μας δώσανε το ηλίθιο Γαλλικό δεκαδικό σύστημα και παραλλάξανε λίγο το δικό τους. Γιατί ανάμεσά τους κινούνταν οι Τηλεπαθητικοί Επικυρίαρχοι που γνώριζαν ήδη από πολύ παλιά. Έτσι εμείς τα ανθρώπινα όντα με ένα άχρηστο σύστημα μετρήσεων προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη και “επιστημονικά” συμπεράσματα του είδους “λαλεί ο κόκορας και βγαίνει ο ήλιος”.

harmonic-33

Δεν μπορούσε όμως να επεκτείνει το σύστημα εκτός της χώρας του γιατί υπήρχε η θάλασσα. Ώσπου το ωκεανογραφικό USNS Eltanin το 1964 φωτογραφίζει χίλια μίλια απο το ακρωτήριο Horn σε βάθος 3.904 μέτρων μια κεραία παρόμοια με αυτές που έβλεπε στην στεριά ο Cathie και έδωσε τις συντεταγμένες ! Φυσικά οι βιολόγοι το κάνανε σπόγγο με στοιχεία cladorhiza concrescens. Αυτός ο «σπόγγος» λοιπόν του έλυσε τα χέρια. Κατόρθωσε να επεκτείνει το δίκτυο κι έφαγε την κεραμίδα όταν έφθασε Ιαπωνία, στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Τότε κατάλαβε και έπαθε χοντρό σοκ.

Κατάλαβε ότι οι ατομικές και υδρογονικές βόμβες σκάνε μόνο

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  «Εμάς μας δώσανε το ηλίθιο Γαλλικό δεκαδικό σύστημα» Δεν μας το έδωσε κανείς, δεν είναι Γαλλικό, καί δεν είναι ηλίθιο. Κάνε μιά βόλτα από το νέο μουσείο Ακρόπολης, να δεις μια ανάγλυφη πλάκα ύψους ακριβώς 617 χιλιοστών. Ο αριθμός αυτός σημειώνεται στην επεξηγηματική πινακίδα από δίπλα. Πρόκειται γιά το 1000/φ σε χιλιοστά, με ένα χιλιοστό σφάλμα του λιθοξόου. (Η σωστή τιμή είναι 618 mm.) Προσπάθησε λοιπόν να καταλάβεις τί συνεπάγεται αυτή η αριθμητική τιμή. (Ότι το μέτρο, ως μονάδα μήκους, το ήξεραν από τότε. Ότι γνώριζαν την τιμή του χρυσού αριθμύ φ. Κι ότι μετρούσαν σε καθαρό δεκαδικό, ΠΡΙΝ τη μετατροπή του αριθμητικού συστήματος στην Ελληνιστική εποχή!) Μη βιάζεσαι, κύριε Μάγγο. Μη βιάζεσαι, γιά να μη σκοντάφτεις.
 2. Αριστοφάνης 15 Απριλίου 2016 @ 18:16
  0
  0
  Λίγο απότομα δεν τελείωσε το άρθρο? Ή μήπως ο υπολογιστής μου χάνει 3η σελίδα, ίσως?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί