14:07 - 28/10/2017

Ο Μαύρος θάνατος χτυπάει στην Μαδαγασκάρη, 124 νεκροί και εκατοντάδες οι άρρωστοι

Η «εξάπλωση του Μαύρου δολοφόνου» η βουβονική πανώλη είναι γεγονός αυτή την περίοδο στην Μαδαγασκάρη. Η εκδήλωση της πνευμονικής πανώλης, η οποία έχει ονομαστεί στο παρελθόν σαν Μαύρος Θάνατος, έχει σκοτώσει τουλάχιστον 124 ανθρώπους με τους γιατρούς να προειδοποιούν ότι «ο αριθμός των ασθενών αυξάνεται».

Ο αριθμός των νεκρών από την εκδήλωση της πανώλης της Μαδαγασκάρης ανήλθε στους 124 με συνολικά 1.133 μολυσμένους από τον ιό, καθώς εξαπλώνεται πολύ γρήγορα στην αφρικανική χώρα.

Περισσότεροι από 50 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη πέθαναν από τον Μαύρο Θάνατο το 1300, κάτι που πολλοί ιστορικοί πιστεύουν ότι προκλήθηκε από πολλές ασθένειες δολοφόνους, συμπεριλαμβανομένης της πνευμονικής πανώλης.

the greek-truth

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ 28 Οκτωβρίου 2017 @ 14:29
  1
  0
  ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ*
 2. 9
  0
  Η Πανώλης ως νόσος σε τριτοκοσμικές χώρες εξακολουθεί να υφίσταται. Γιατί τώρα τόσο ενδιαφέρον…. για να μας τρομοκρατήσουν … δεν μας φτάνουν τα δεινά μας …
 3. 1
  1
  2018: Large Reduction of the Population on Earth! 2018: Μεγάλη Μείωση του Πληθυσμού στη Γη!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί