01:23 - 17/02/2017

ΛΟΥΠΕΡΚΑΛΙΑ ΕΧΘΕΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

ΛΟΥΠΕΡΚΑΛΙΑ ΕΧΘΕΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Πολλά τα θύματα που έπεσαν την σημερινή ημέρα…. σε δυο βομβιστικές επιθέσεις σε διαφορικές χώρες και γεωγραφικά πλάτη και ύψη.
Στις δυο μεγάλες επιθέσεις που είδαμε μέχρις στιγμής σήμερα έπεσαν στο Ιράκ τουλάχιστον 55 νεκροί…72 νεκροί στο Πακιστάν και πάρα πολλοί τραυματίες στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ…

Όπως γνωρίζετε ψάχνουμε τις ημέρες του χρόνου… τους χρονικούς κύκλους και περιόδους μεταξύ αιματηρών γεγονότων…τις εορτές των μαύρων και την τακτική του πονηρού αφεντικού τους..

Η σημερινή ημερομηνία είναι πάλι σε καθρέφτη και οι επιθέσεις με τόσα αθώα θύματα συμβαίνουν 1 μήνα και 16 ημέρες (116=911) από την αρχή του έτους.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Στέλιος Κομοτηνή 17 Φεβρουαρίου 2017 @ 01:25
  2
  1
  Γεια σου ρε Κόρακα
 2. 1
  0
  Αν ήταν καθρέπτης και όχι καθρέφτης τι θα γινόταν; «forbiden zone» xaxa

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί