01:13 - 14/09/2017

Γιατί το Ξαφνικό «12» χτύπαει πιθήκους και ανθρώπους;;;

Πόσο πειραματίζονται επάνω σου;;; Εδώ η σημερινή έρευνα:

Χθες μας έδωσαν την είδηση με τα 12 πιθηκάκια που βρέθηκαν νεκρά στην Ινδία μια είδηση που κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον του αναγνώστη και εμφανίζεται σε ημερομηνία 12 του μηνός (8 μήνες και 11 ημέρες (811) απο την αρχή του έτους)…. την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι ο αριθμός 12 (=111) έχει αρχίσει να παίρνει ΝΕΑ σημασία, μέσα από σοκαριστικά γεγονότα, επιθέσεις, ταινίες, σειρές και συμβολισμούς που ποτε δεν θα αντιληφθούμε με τον γραμμικο τρόπο που μας εκπαίδευσαν. Όπου χτυπήσει ο απρόβλεπτος και ΞΑΦΝΙΚΟΣ θάνατος, βλέπουμε τώρα δυο μέρες και το 12!!!…

Ο κυκλώνας Ίρμα, ανάφεραν ότι έφερε και αυτός 12 νεκρούς ΣΗΜΕΡΑ…
(Irma= 120).
Πιάνεται την σειρά; εχθές είχαμε 12 πίθηκους που χτύπησε ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ θάνατος σήμερα είχαμε την αναφορά 12 νεκρών από τον κυκλώνα…επίσης μια ΞΑΦΝΙΚΗ αιτία που έφερε τον απρόβλεπτο θάνατο… αν ΑΥΡΙΟ ή μεθαύριο η υπεροντότητα φέρει την νέα είδηση με το θανατηφόρο 12…και τριτώσει μπορεί να έχουμε ένα πολύ μεγάλο γεγονός !!!

Εκτός από τα 12 πιθηκάκια που έπαθαν, σύμφωνα με τους αρμόδιους «επιστήμονες» ομαδική καρδιακή προσβολή την ώρα που ξεψείριζαν το ένα το άλλο…   μπαίνει ο αριθμός 12 σε μια επαναλαμβανόμενη σειρά γεγονότων. Του δίνουν τόσο μεγάλη σημασία στις τεχνικές προγραμματισμού του νου για τον Μαζικό Ψυχοτραυματισμό. Γνωρίζουμε ότι χρησιμοποιούν τους αριθμούς σε συνδιασμό με ΞΑΦΝΙΚΟ σοκ και δέος για να περάσουν μηνύματα θανάτου στο υποσυνείδητο της ανθρωπότητας,  να μαρκάρουν με άγκυρες και να διασπείρουν την απειλή νέου γεγονότος, σαν επιβολή νέας γενεσιουργού αρχής…

 Είναι μια επαναλαμβανόμενη τεχνική επιβολής στο πεδίο με τον προγραμματισμό του νου, εφαρμοσμένη κατά κόρο επάνω στις κοινωνίες επιβάλοντας τους σκοτεινούς σκοπούς τους, μια συνεχιζόμενη αναμετάδωση του φόβου και μέσα από τον φόβο η «σωτηρία» των νέων μέτρων ή γεγονότων…πάντα εναντίων σας! 
Τα νούμερα τα προβάλλουν ώστε να μας δείξουν ένα μελλοντικό γεγονός και επίσης είναι νούμερα που έχουν προγραμματίσει το συλλογικό ασυνείδητο και στο παρελθόν με 12 νεκρούς. Ψάχνοντας τους 12 νεκρούς σαν αφορμή την χθεσινή είδηση με τα πιθήκια φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι έχουμε να κάνουμε με μία νέα μελλοντική επίθεση, μία νέα επίθεση σοκ και δέους για μέσα στις επόμενες ημέρες ή και εβδομάδες. 

Φυσικά ψάξαμε τον αριθμό 12 μέσα στις τελευταίες επιθέσεις και βρίσκουμε ότι σαν πρώτη δωδεκάδα νεκρών πέφτουν θύματα στην false flag operation στο Παρίσι στις 7 Ιουνίου του 2015… εκεί βλέπουμε ότι οι κακοί μουσουλμάνοι, και μουσουλμάνοι=δολοφόνοι (η θέση-αντίθεση για διαχωρισμό χριστιανών-εβραίων ενάντιον τους)…βγάζει πάλι το απρόβλεπτο και ΞΑΦΝΙΚΟ 12.
…Εσύ συμπλήρωσε αν θες ότι θέλεις μέσα… πράκτορες… ψυχοπαθείς…πληρωμενοι ισλαμιστές…εφόσον το έχουν περάσει στο μυαλό σου θυμήσου λοιπόν… ότι στο Παρίσι στην επίθεση του Τσάρλι Χέμπτο βλέπουμε ότι 12 άτομα έπεσαν θύματα μιας ΞΑΦΝΙΚΗΣ απρόβλεπτης επίθεσης από φανατικούς ισλαμιστές!!! 

 


Πάλι το ΞΑΦΝΙΚΟ και θανατηφόρο 12…προγραμμάτισε το συλλογικό ασυνείδητο 

Δεν υπάρχει τέλος όμως στο θανατηφόρο και απρόβλεπτο 12…ας κάνουμε μια βόλτα στο Λονδίνο και να θυμηθούμε τι συνέβη με τον Πύργο Grenfell Tower…η βρωμιά τους δεν έχει πάτο…αποτέλεσμα ήταν το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ την ημέρα των γενεθλίων του Τρομπέτα με ΞΑΦΝΙΚΟ θάνατο 12 ανθρώπων. Δείτε όμως πόσο εξονυχιστηκά εργάστηκαν επάνω στην σατανική αυτή θυσία που έχουμε ξανακάνει άρθρο…ο Πύργος Grenfell είχε 24 πατώματα (=12Χ2) και συνολικά υπήρχαν 12(0) κατοικήσιμα διαμερίσματα!!! Ο τέλειος Πύργος για ΞΑΦΝΙΚΗ θυσία 12 ανθρώπων.

London tower fire: 12 deaths confirmed after giant blaze engulfs 24-storey Grenfell unit block 

Η απειλή θανάτου από την ταινία… Οι 12 πίθηκοι…εξελίσσετε σαν σεναρίο εξόντωσης της ανθρωπότητας από την απρόβλεπτη και ΞΑΦΝΙΚΗ εξάπλωση ενός θανατηφόρου ιού!!!  Αν κοιτάξουμε στο ίντερνετ υπάρχουν και άλλα πολλά σενάρια με 12 διάφορους επώνυμους νεκρούς… όλοι τους είναι νέοι και απεβίωσαν ΞΑΦΝΙΚΑ. Το 12 (δώδεκα) ίσως θα το δούμε συχνά στο άμεσο μέλλον… μπορεί σε ώρες ή εβδομάδες….από εδώ και στο εξής.

Βέβαια είστε ενημερωμένοι και να έχετε το νου σας ότι αυτά που προβάλλουν δεν είναι τυχαία, δολοφονούν πάντα μελετημένα, και άριστα προγραμματισμένα προκαλώντας τον μαζικό ψυχικό τραυματισμό και την δημιουργία του επόμενου γεγονότος στο πεδίο. 

Σίγουρα θα έχει και άλλο λάκκο η φάβα…

KORAKS

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά! Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. 3
  4
  Για τους 12 αποστόλους λένε…πιθίκια είναι για δαυτους… τρομάρα τους.
 2. 3
  0
  πως θα σταματήσουν να πειραματίζονται πάνω μου/μας? οι αριθμοί δεν τους ανήκουν ….οι λέξεις δεν τους ανήκουν….
  • 4
   0
   ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΤ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΘΑΝΑΤΟΥ…ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΤΑ 90-95% ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ…
 3. 5
  1
  ΚΟΡΑΞ κάτι που μόλις διάβασα: Eight Dead From Sweltering Nursing Home as Florida Struggles After Irma – SEPT. 13, 2017 (9 + 1+3 + 2+0+1+7=23). — [ .nytimes.com/2017/09/13/us/nursing-home-deaths-florida.html ]— Έντυπη Προκήρυξη nytimes: 8 νεκροί στο «αποπνικτικό» γηροκομείο. «Sweltering» (λεξαριθμεί 996/51) – «Nursing Home» (λεξαριθμεί 858=21) ~ 12. Ώρες: 3 a.m.+4 a.m.+ 5 a.m. = 12. «Sweltering Nursing Home» (λεξαριθμεί 113) http://www.agnosto.gr/index.php?topic=509.msg1523#msg1523 επίσης «Sweltering Nursing Home» (λεξαριθμεί 1650=12 και 275/1715 = 14)
 4. 3
  0
  δώδεκα επί δώδεκα εκατόν σαράντα τέσσερα κάνει. Ξαφνικά δεν είναι , απλά τώρα είναι απευθείας..
 5. ΠΡΩΗΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ 14 Σεπτεμβρίου 2017 @ 17:11
  4
  0
  ΚΟΡΑΚΑ ΒΟΥΝΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ…..!
 6. 2
  0
  Ο αριθμός 12 είχε σημαντικό νόημα για πολλούς αιώνες σε διάφορους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Πολλές ιστορίες που μας πέρασαν για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε γιατί αυτός ο αριθμός εξακολουθεί να είναι τόσο σημαντικός για όλους μας μέχρι σήμερα……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί