14:40 - 18/12/2016

Δεκατρείς νεκροί σε στρατιωτικό αεροπορικό δυστύχημα στην Ινδονησία

Δεκατρείς νεκροί σε στρατιωτικό αεροπορικό δυστύχημα στην Ινδονησία

Ένα μεταγωγικό της Πολεμικής Αεροπορίας της Ινδονησίας κατέπεσε σε ορεινή περιοχή, στην οποία έχασαν τη ζωή τους και οι 13 επιβάτες και το πλήρωμα.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της μονάδας διάσωσης το αεροπλάνο συνετρίβη κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης στην απομακρυσμένη περιοχή της Παπούα, στην ανατολική επαρχία της Ινδονησίας.

Το C130 Hercules είχε απογειωθεί από την πόλη Timika και Wamena είχε ως τελικό προορισμό και συνετρίβη στο βουνό Lisuwa.

koraks

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί