23:41 - 18/12/2016

Άσαντ: «Όλη η Δυτική βοήθεια έχει σταλεί σε τρομοκρατικές ομάδες στη Συρία, και όχι στους αμάχους» (βίντεο)Άσαντ: «Όλη η Δυτική βοήθεια έχει σταλεί σε τρομοκρατικές ομάδες στη Συρία, και όχι στους αμάχους»

“Όλη η βοήθεια των δυτικων χωρών για την Συρία, έχει σταλεί σε τρομοκρατικές οργανώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι η Δύση δεν ενδιαφέρεται για το λαό της Συρίας.” Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος της Συρίας Άσαντ σε μια συνέντευξη που έδωσε.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η αρχηγός εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ η Federica Mogherini είπε ότι τα κράτη μέλη της ΕΕ βρίσκονται πίσω από την ανθρωπιστική βοήθεια που θα παραδοθεί στη Συρία.
«Στην πραγματικότητα, οι δυτικές χώρες έστειλαν βοήθεια στους τρομοκράτες, για να είμαι σαφής», δήλωσε ο Σύριος αρχηγός Ασαντ.
 
δείτε το βίντεο με την συνέντευξη στο Ράσια Τουντει

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 9
    0
    Αν δεν υπηρχε το ιντερνετ δηλαδη, και το κατοχικα, δεν θα το μαθαιναμε ποτε. Κανονικη προπαγανδα. Φανταστειτε τη δεν ακουσαμε απο πολεμο γιουγκοσλαβια,ιρακ κλπ.
  2. 9
    0
    Μεγάλε πες τα όλα!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί