Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:45 - 20/12/2015

Τα Δώρα των Μάγων στον Νεογέννητο Χριστό έρχονται στον Βόλο (21-28/12/2015)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις


AfijiTimiaDora2014-11-620x330Τα Δώρα των Μάγων στον Νεογέννητο Χριστό έρχονται στον Βόλο(21-28/12/2015)

Με συγκίνηση ετοιμάζονται οι πιστοί να υποδεχθούν τα Τίμια Δώρα των Μάγων στον Ιησού. Τα Τίμια Δώρα φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Αγίου Παύλου Αγίου Όρους και κάθε χρόνο μεταφέρονται για τις εορτές των Χριστουγέννων και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος.

Τα Τίμια Δώρα θα μεταφερθούν την Δευτέρα 21/12/2015 στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστρια Νέας Ιωνίας Βόλου . Η υποδοχή των Τιμίων Δώρων, θα πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα στις 5 το απόγευμα και θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας έως τις 28/12 και κατά τη διάρκεια του οκταήμερου προσκυνήματος, προς αγιασμό των πιστών, θα τελούνται έκτακτες Ιερές Ακολουθίες.

 

 

νεα ιωνια ευαγγελιστρια



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Φιλοπατρία και Α-λήθεια 12/20/2015 @ 5:28 ΜΜ

    Λαός που πιστεύει ότι υπάρχουν τίμια δώρα στην πραγματικότητα και δεν καταλαβαίνει ότι όλο αυτό είναι ένας ΙΕΡΟΣ μεν, καθαρά ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ δε, ο οποίος θα πάει να στηθεί σε τεράστιες ουρές για… “προσκύνημα”, δεν έχει ούτε προοπτική, ούτε μέλλον, ούτε καν ΔΙΚΑΙΩΜΑ ωστε να συνεχίσει να υπάρχει σαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ούτε ΑΥΤΑΡΚΗΣ, ούτε φυσικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!
    Λυπάμαι για την ντροπή που θα προκαλούσαμε στην μνήμη των τεράστιων πνευματικών γιγάντων που έζησαν σε αυτά τα ιερά χώματα!

    • Αν θεωρείς εσύ ως ελευθερία και ανεξαρτησία τον συμβολισμό τότε ζήσε στον γυάλινο κόσμο σου όσα χρόνια σου έχει ο Θεός ακόμα και πρόσεξε μήπως και ο Θεός σου είναι κι αυτός συμβολικός γιατί τότε μάταια ζεις.

  2. Στη Ν. Ιωνία Βόλου!!!!

    το αρθρο στο defencenet ειχε ως εξης

    “Ιστορική στιγμή και σπάνια ευλογία αποτελεί η έλευση και φιλοξενία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ν. Ιωνίας, των πανσεβάσμιων Τιμίων Δώρων που οι Μάγοι προσέφεραν στον Τεχθέντα Κύριο. Η υποδοχή των Τιμίων Δώρων, που φυλάσσονται από αιώνων στην Ιερά Μονή Αγίου Παύλου Αγίου Όρους, θα πραγματοποιηθεί πανεπισήμως την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, στις 5.00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ναού, από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, επικεφαλής του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού. Τα Τίμια Δώρα θα κομίσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου Αρχιμ. Παρθένιος. Τα Τίμια Δώρα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας έως τις 28/12 και κατά τη διάρκεια του οκταήμερου προσκυνήματος, προς αγιασμό των πιστών, θα τελούνται έκτακτες Ιερές Ακολουθίες.

    Εχουν έρθει και στην Αθήνα ..παλια!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*