Τα Δώρα των Μάγων στον Νεογέννητο Χριστό έρχονται στον Βόλο (21-28/12/2015)


AfijiTimiaDora2014-11-620x330Τα Δώρα των Μάγων στον Νεογέννητο Χριστό έρχονται στον Βόλο(21-28/12/2015)

Με συγκίνηση ετοιμάζονται οι πιστοί να υποδεχθούν τα Τίμια Δώρα των Μάγων στον Ιησού. Τα Τίμια Δώρα φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Αγίου Παύλου Αγίου Όρους και κάθε χρόνο μεταφέρονται για τις εορτές των Χριστουγέννων και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος.

Τα Τίμια Δώρα θα μεταφερθούν την Δευτέρα 21/12/2015 στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστρια Νέας Ιωνίας Βόλου . Η υποδοχή των Τιμίων Δώρων, θα πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα στις 5 το απόγευμα και θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας έως τις 28/12 και κατά τη διάρκεια του οκταήμερου προσκυνήματος, προς αγιασμό των πιστών, θα τελούνται έκτακτες Ιερές Ακολουθίες.

 

 

νεα ιωνια ευαγγελιστρια


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

7 thoughts on “Τα Δώρα των Μάγων στον Νεογέννητο Χριστό έρχονται στον Βόλο (21-28/12/2015)

 1. Φιλοπατρία και Α-λήθεια says:

  Λαός που πιστεύει ότι υπάρχουν τίμια δώρα στην πραγματικότητα και δεν καταλαβαίνει ότι όλο αυτό είναι ένας ΙΕΡΟΣ μεν, καθαρά ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ δε, ο οποίος θα πάει να στηθεί σε τεράστιες ουρές για… «προσκύνημα», δεν έχει ούτε προοπτική, ούτε μέλλον, ούτε καν ΔΙΚΑΙΩΜΑ ωστε να συνεχίσει να υπάρχει σαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ούτε ΑΥΤΑΡΚΗΣ, ούτε φυσικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!
  Λυπάμαι για την ντροπή που θα προκαλούσαμε στην μνήμη των τεράστιων πνευματικών γιγάντων που έζησαν σε αυτά τα ιερά χώματα!

 2. Mini me says:

  Στη Ν. Ιωνία Βόλου!!!!

  το αρθρο στο defencenet ειχε ως εξης

  «Ιστορική στιγμή και σπάνια ευλογία αποτελεί η έλευση και φιλοξενία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ν. Ιωνίας, των πανσεβάσμιων Τιμίων Δώρων που οι Μάγοι προσέφεραν στον Τεχθέντα Κύριο. Η υποδοχή των Τιμίων Δώρων, που φυλάσσονται από αιώνων στην Ιερά Μονή Αγίου Παύλου Αγίου Όρους, θα πραγματοποιηθεί πανεπισήμως την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, στις 5.00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ναού, από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, επικεφαλής του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού. Τα Τίμια Δώρα θα κομίσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου Αρχιμ. Παρθένιος. Τα Τίμια Δώρα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας έως τις 28/12 και κατά τη διάρκεια του οκταήμερου προσκυνήματος, προς αγιασμό των πιστών, θα τελούνται έκτακτες Ιερές Ακολουθίες.

  Εχουν έρθει και στην Αθήνα ..παλια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *