18:47 - 08/01/2017

Κλειστά σχολεία λόγω χιονιά (συνεχώς ανανεούμενη λίστα)

Μέχρι στιγμής κλειστά σχολεία ελέω χιονιά :

Θεσσαλονίκη  (Δήμους Καλαμαριάς, Πυλαίας- Χορτιάτη, Νεάπολης- Συκεών, Θερμαϊκού, Χαλκηδόνος και Ωραιοκάστρου),

Καρδίτσα,

Εύβοια,

Χανιά,

Δράμα,

Καβάλα,

Ηράκλειο Κρήτης,

Λέσβος,

Κεφαλονιά,

Ιθάκη,

Χασιά Αττικής,

Βίλλια Αττικής,

Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη Αττικής,

Αιγιαλεία (μέχρι και Τρίτη),

Έβρος,

Φωκίδα,

Κιλκίς,

Κοζάνη,

Χαλκιδική,

Πιερία,

Ανοιξη, Αγίου Στεφάνου, Διονύσου, Δροσιάς, Κρυονερίου, Ροδόπολης και Σταμάτας. Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Αφίδνες, Κάλαμο, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Αυλώνα, Συκάμινο, Χαλκούτσι, Ωρωπό, Σκάλα Ωρωπού, Νέα Παλάτια),Γραμματικού, Βαρνάβα, στον κυρίως οικισμό του Μαραθώνα και στο Κάτω Σούλι, Κύθηρα

Στα σχόλια μπορείτε να ενημερώσετε και για την δική σας περιοχή! Εμείς θα την προσθέσουμε στη ανωτέρω λίστα. Προσοχή να είναι επιβεβαιωμένο παρακαλώ!!!

Προσοχή: Πολλά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά  λόγω των προβλημάτων που προκαλεί ο παγετός στους καυστήρες των σχολικών κτιρίων, οπότε δεν είναι ανάγκη να έχει χιονίσει στην περιοχή. Για τα ΤΕΙ, ΑΕΙ και ΙΕΚ απευθυνθείτε στις σχολές σας απευθείας!

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί