09:23 - 07/06/2016

Υποκύπτοντας στην παράνοια…

Καλησπέρα, θα ήθελα απόψε να δανειστώ λίγο από χρόνο σας και να μοιραστώ μαζί σας ένα γεγονός που με προβληματίζει. Εδώ και κάτι μέρες το βραδάκι αργά 2:30πμ – 3:00 πμ, ακούγεται στους ουρανούς της Καλλιθέας ένας περίεργος ήχος σαν τουρμπίνα που τραβάει με μεγάλη ταχύτητα αέρα, κάθε περιστατικό κρατάει 5-6 δευτερόλεπτα.

Στην αρχή όταν αντελήφθην για πρώτη φόρα το περιστατικό δεν έδωσα σημασία, καθώς νυχτοπούλι έχω συνηθίσει να ακούω διαφόρους ήχους της νύχτας στην πόλη. Η παρατήρηση του φαινομένου άρχισε από την 3η φορά που άκουσα τον θόρυβο, και ο λόγος που ενδιαφέρθηκα ήταν η περιοδικότητα του φαινομένου και η ύποπτη ακρίβεια εντός του χρονικού ορίου που προανέφερα. Για αρκετό διάστημα αρκέστηκα μόνο στην παρατήρηση του φαινόμενου. Κάποιες βραδιές έβγαινα στο μπαλκόνι και κοίταγα τον ουρανό πριν και μετά, φυσικά πέρα από τον ήχο τίποτα άλλο δεν μπορούσα να αντιληφθώ. Άρχισα να αμφισβητώ τα αυτιά και το μυαλό μου, στην αρχή μίλησα με δικούς μου ανθρώπους και με πέρασαν για τρελό, ότι όλα ήταν ιδέα μου από τις ταινίες και τα παιχνίδια που παίζω. Συνέχισα να παρατηρώ το φαινόμενο αυτό και άρχισα να βυθίζομαι μέσα στη παράνοια μου, είχα αρχίσει να με θεωρώ και εγώ τρελό ως ένα βαθμό.

Απόψε όμως υπέκυψα στην παράνοια. Διότι το άκουσε και η κοπέλα που ήταν μαζί μου και με ρώτησε «τι είναι αυτός ο θόρυβος». Οπότε έκανα μια διαδικτυακή έρευνα/αναζήτηση να βρω άρθρα, πληροφορίες σχετικές με χαμηλές πτήσεις τζετ , με ασκήσεις και παράξενους θορύβους. Εντόπισα λοιπόν το παρακάτω βίντεο το οποίο έχει τραβηχτεί ημέρα και σας το παραθέτω για να μοιραστώ την παράνοια μου μαζί σας και να μου πείτε τη γνώμη σας.

Υ.Γ. Κατά διαβολική σύμπτωση (για όσους πιστεύουν στις συμπτώσεις), το βίντεο είχε τραβηχτεί στις 31/5/2016 όταν  είχα ήδη αρχίσει να παρατηρώ το φαινόμενο.

Loading...
Σχετικά με Nekios
Από μικρός είχα μια τρέλα ήθελα πάντα να σκέφτομαι και να μιλώ ελεύθερα, αγνοώντας τις συνέπειες. ~ I’d rather have a mind opened by wonder than one closed by belief ~

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 0
  0
  Μπαλόνια είναι ..
 2. 0
  0
  Λοιπόν επειδή βλέπω ότι πολύς κόσμος ακούει και βλέπει πράγματα, θα πω κάτι για πρώτη φορά. 2015 καλοκαίρι στην πόλη της Δράμας νύχτα κατά της 02:00 είδα 3 αντικείμενα στον ουρανό σε μορφή φανταστείτε κάτι σε σχήμα σαν μολύβι που γράφουμε ήταν όμως κάθετα προς την γη με την μύτη προς το έδαφος από όσο τα έβλεπα σαν μια πολυκατοικία φανταστείτε.. Δεν είχε σύννεφα και δεν τα είχα αντιληφθεί άμεσος λόγο ότι ήταν μαύρα το κατάλαβα όταν κοιτούσα τα άστρα και κατάλαβα ότι κάτι τα έκρυβε.. Μέχρι της 04:30 που τα κοιτούσα και προσπαθούσα να καταλάβω τι βλέπω ήταν εκεί ακίνητα πάνω από την πόλη.
 3. 0
  0
  Πεπρομένου φυλής αδύνατον….
 4. 0
  0
  Γαμότι και τους έχω πει να μη βάζουν ηλεκτρική σκούπα αργά!!!!!!!!!!!! Εεεεε, συγγνώμη!!!!!
 5. Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ 7 Ιουνίου 2016 @ 17:37
  0
  0
  ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΧΝΟ ΒΟΥΗΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΒΡΑΔΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;
 6. 0
  0
  Ενταξει!!!!Ας παιξουμε ενα παιχνιδι… Τι πεφτει συνηθως απο τον ουρανο???? Αλ…….ο Τι μπορει να κουβαλαει-ριχνει ?????? Ε……μο. Για ποιους ????? Λ……..ες Ποιος τα ριχνει???? Εδω δεν θα βοηθησω…..θα το βρειτε μονοι σας… Εμεις τι κανουμε ????? Κ……..ε με τα τ…….α. Νομιζω οτι βοηθησα αρκετα……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί