18:59 - 07/06/2017

Η Hürriyet εμπλέκει τη Ρόδο σε σενάρια νέας απόπειρας κατά του Ερντογάν. Σημαντικές πληροφορίες για το πραξικόπημα που αποτράπηκε στις 12 Μαρτίου!

Τη Ρόδο εμπλέκει δημοσίευμα της Hürriyet ο γνωστός Τούρκος αρθρογράφος Αμπουλανγκίρ Σελβί, σε πιθανή απόπειρα των οπαδών του Γκιουλέν κατά του Ερντογάν.

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο, οι Αρχές της Τουρκίας είναι σε συναγερμό μετά από πληροφορία που αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κάνει λόγο για νέα απόπειρα πραξικοπήματος από ομάδα Γκιουλενιστών που θα έχει σαν ορμητήριο τη Ρόδο, η οποία αναμένεται να εκδηλωθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με πιθανότερο χρονικό διάστημα από 15 Ιουνίου μέχρι 15 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει δε ο αρθρογράφος, οι οπαδοί του Φετουλάχ Γκιουλέν επιζητούν «να χυθεί πολύ αίμα», ενώ μέχρι σήμερα, από πέρυσι, υπάρχουν 15 φορές που οι τουρκικές Αρχές έχουν ενημερωθεί για σχεδιαζόμενα πραξικοπήματα.

Σημαντικές επίσης πληροφορίες δίνει για πραξικόπημα που αποτράπηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, μετά από ενημέρωση που παρείχαν το βράδυ της 12ης Μαρτίου 2017, οι μυστικές υπηρεσίες της Τεχεράνης (Ιράν)

ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 1
    0
    το ιδιο σεναριο με το,,,καταρ,,θελουν να ξεκινησουν στην ροδο οι,,,φιλοι,,μας..ετοιμαζουν τιποτα για αργοτερα,,,μηπως,,αποβαση,,,,

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί