16:22 - 17/02/2017

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς …. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ οπωσδήποτε Ο Λ Ο …

 

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς στην διατήρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ! (Με πρώτη την ΟΥΓΓΑΡΙΑ!)

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ οπωσδήποτε Ο Λ Ο …

 

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΛΙΒΕΡΟ! ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ – έξωθεν εντολοδόχοι – ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 43 ‘ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ’ ΧΡΟΝΙΑ …ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ‘ΑΜΑΧΗΤΙ’ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ!

Η αντεθνική προπαγάνδα, η απαξίωση και η διακωμώδιση κάθε Εθνικού και ωφελίμου στοιχείου, οι αξίες και οι ιερές παραδόσεις του αιματοβαμμένου τόπου μας, οι οποίες ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ εκπονούνται και μέσα από θεσμικά πλαίσια, «πριονίζουν» νυχθημερόν τον κορμό του Έθνους μας!

 

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς …. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ οπωσδήποτε Ο Λ Ο … - Εικόνα2

Και όμως! Η Εθνική Ταυτότης παραμένει ισχυρή στην συνείδηση των Ελλήνων! Σε μια εποχή όπου η καλολαδωμένη άρα καλοπληρωμένη προπαγάνδα της παγκοσμιοποιήσεως και της ‘νέας τάξεως’, έχει καταφέρει να αμβλύνει ΒΑΘΙΑ σ’ άλλες ευρωπαϊκές χώρες το εθνικό αίσθημα, η Ελλάς αποτελεί μία ΔΥΝΑΜΙΚΗ θετική εξαίρεση.

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς …. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ οπωσδήποτε Ο Λ Ο … - Εικόνα3

Έρευνα του ‘Pew Research Center’, για τα κριτήρια που θέτει ο κάθε λαός, ως προς τον ορισμό της εθνικής του ταυτότητος, καταδεικνύει ότι οι Έλληνες αποτελούμε την εξαίρεση.

Οι περισσότερες χώρες δεν φαίνεται να πολυνοιάζονται για το πού έχει γεννηθεί κάποιος ώστε να θεωρείται νόμιμος πολίτης… Μόλις το 13% των Αυστραλών, το 21% των Καναδών, το 32% των Αμερικανών κρίνουν πολύ σημαντικό το πού έχει γεννηθεί κανείς.

Δύο μόνο χώρες διαφοροποιούνται, μάλιστα ΑΙΣΘΗΤΩΣ, ήτοι … η Ελλάδα, όπου το ποσοστό είναι 50% και η (έχουσα ισχυρότατη εθνικιστική κυβέρνηση, μοναδική στην Ευρώπη!) Ουγγαρία με 52%!

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς …. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ οπωσδήποτε Ο Λ Ο … - Εικόνα4

Στην κορυφή της λίστας με τις χώρες, που θεωρούν τα ήθη και τα έθιμα ουσιαστικό παράγοντα, για να έχει κάποιος την Εθνική Ταυτότητα της χώρας, είναι ΞΑΝΑ η Ουγγαρία και η Ελλάδα, δηλαδή χώρες που έχουν πληγεί αρκετά από την μεταναστευτική κρίση.

Στην Ελλάδα το 66% και στην Ουγγαρία το 68% αξιολογεί την πολιτισμική παράδοση, με αρκετή ευαισθησία. Αυτό δεν ισχύει στην Γερμανία και την Σουηδία, προορισμό εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων, όπου τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 29% και 26% αντίστοιχα.

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς …. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ οπωσδήποτε Ο Λ Ο … - Εικόνα5

Ο μέσος όρος εκείνων που απήντησαν, ότι το κριτήριο της πίστεως είναι καθοριστικό για την Εθνική Ταυτότητα κυμάνθηκε στο 15%.

Στην κορυφή όμως της λίστας των χωρών αυτών βρίσκουμε ξανά την Ελλάδα, με σχεδόν τετραπλάσιο ποσοστό, ένα εντυπωσιακό 54%.

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς …. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ οπωσδήποτε Ο Λ Ο … - Εικόνα6

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ! ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΤΟΥ 2013, Ο (ΠΡΩΗΝ …ΜΑΟΪΚΟΣ!) ΜΠΑΡΟΖΟ, ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΕΝΩ ΟΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΚΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ, Ο ΒΙΚΤΩΡ ΟΡΜΠΑΝ, ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΛΟΝ ‘ΚΑΚΟΤΥΛΙΓΜΕΝΗ’ ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ;;; Κ Α Ν Ε Ι Σ ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…(‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’-«ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»)

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς …. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ οπωσδήποτε Ο Λ Ο … - Εικόνα7

Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΡΩΤΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ …ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;;;(‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’-«ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»)

Η ρωμαιοκαθολική Πολωνία* είναι δεύτερη, με μεγάλη διαφορά, 34%, έκπληξη αποτελούν οι ΗΠΑ, όπου η ανεξιθρησκία προστατεύεται από το Σύνταγμα, με το ποσοστό να είναι 32%, και έπονται η Ιταλία (30%), η Ουγγαρία (29%), η Βρετανία (18%), ο Καναδάς (15%), η Αυστραλία (13%), η Γερμανία (11%), η Γαλλία (10%), η Ισπανία (9%), η Ολλανδία (8%) και η Σουηδία, με μόλις 7%…

Από τα παραπάνω αποτελέσματα είναι προφανές τόσο το ισχυρό εθνικό φρόνημα του Ελληνικού Λαού, όσο και το για ποιους λόγους οι διάφοροι ακόλουθοι της – πέραν του Ατλαντικού εκπορευομένης απο τα «γνωστά κέντρα»… – παγκοσμιοποιήσεως και του εθνομηδενισμού επιθυμούν και επιχειρούν να μετατρέψουν τον Ομοιογενή Λαό της Ελλάδος μας, σε ετερόκλητο άρα ‘ισοπεδωμένο’ πληθυσμό.

[* Η σημερινή «ρωμαιοκαθολική» Πολωνία, σας τονίζουμε με έμφαση, δεν ήταν ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ ρωμαιοκαθολική, προ ολίγων μόλις αιώνων, αλλά υπήρξε καθαρώς Ο Ρ Θ Ο Δ Ο Ξ Η ! Άν …»άνοιγαν» τα ε π τ α σ φ ρ ά γ ι σ τ α στόματά τους, το πλείστον των θεολόγων, ΑΛΛΑ και του κλήρου μας(…), όλων των βαθμίδων(…), θα μαθαίναμε οι απύθμενα ΣΥ-ΣΚΟ-ΤΙ-ΣΜΕ-ΝΟΙ Έλληνες Χριστιανοί, πώς οι Παπικοί ‘δια πυρός και σιδήρου’, με ποταμούς αίματος, ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ με το ‘στανιό’ την αιρετική τους «πίστη» στους ανέκαθεν δοκιμαζομένους και πρώην ορθοδόξους Πολωνούς… Σήμερα, είναι μόλις περί τους 30.000 οι ορθόδοξοι Πολωνοί…]
hellasforce.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. 55
  3
  Με τέτοια ιστορία, αυτό έλειπε, εμείς οι Έλληνες να μην έχουμε εθνική συνείδηση!! Αλλά να είναι μόνον η ιστορία?! Σαφώς και ΟΧΙ.
 2. 8
  47
  Αν αληθεύουν τα νούμερα, όλοι για το Δαφνί, πως είναι δυνατόν το θρήσκευμα να καθορίζει την φυλή;
  • 31
   3
   Άμα είσαι αδιάβαστος όλα είναι δυνατά . Με το αραχτός και λάϊτ δεν μαθαίνεις ούτε τις ρίζες σου αλλά και ούτε τα αληθινά γεγόνότα και τα αιτία τους.»Πως είναι δυνατόν το θρήσκευμα να καθορίζει την φυλή ;» Μα καλά ρε ανθρωπέ μου Ελληνική ιστορία δεν σου έτυχε ποτέ να διαβάσεις ; Δέν έχεις ακούσει για βίαιους εξισλαμισμούς χωριών ολόκληρων υπο την απειλή της σφαγής ; Για τους χιλιάδες νεομάρτυρες την περίοδο της Τουκοκρατίας; Αυτές ήταν οι συνθήκες που επικρατούσαν τότε , και το μόνο πράγμα που μας διαφοροποιούσε απο τους Τούρκους ήταν η θρησκεία , αλλιώς δεν θα υπήρχε σήμερα Ελληνικό έθνος . Αυτός ήταν κι ένας απο τους λόγους που έγινε η επανάσταση του 1821 . Τους Τούρκους δεν τους ένοιαζε η γλώσσα ή η καταγωγή αλλά η θρησκεία των υπόδουλων και αυτήν πολεμούσαν . Εξάλλου όσοι Ελληνες αλαξοπιστούσαν γινόντουσαν πιό εχθρικοί και πολύ πιο τυρανικοί εις βάρος της φυλή τους , για να αποδείξουν στους Τούρκους οτι έχουν ενσωματωθεί πλήρως μαζί τους .
  • ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 17 Φεβρουαρίου 2017 @ 21:31
   26
   4
   Σκουπιδοτρολ, στην Ελλάδα έχουμε δύο σπουδαίες τριάδες. Την Αγία Τριάδα και το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια. Τουτέστιν, Ελλάς-Ορθοδοξία είναι αδιαίρετος οντότητα. Θα τα καταλάβεις και όταν θα κρύβεσαι για να μην σε καταλάβουμε, μετά από λίγο καιρό…
  • ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 17 Φεβρουαρίου 2017 @ 21:37
   16
   3
   Υ.Γ. και όχι ότι θα σου κάνουμε τίποτα, απλά θα μαζέψεις το άσεμνο στόμα σου, εσύ και οι υπόλοιποι που σήμερα θέλετε να επιβληθείτε και να μας εξοντώσετε. Εμείς ανέκαθεν ανεχόμασταν τους ανθέλληνες και τους πούστηδες, χωρίς να τους ενοχλούμε στον τρόπο ζωής τους εφόσον δεν μας προκαλούσαν επίτηδες.
  • 8
   12
   Συμφωνώ μαζί σου όπως σήμερα οι μουσουλμανοι είναι τρομοκρατες έτσι και οι χριστιανοί ήταν τρομοκρατες για 2000 χρόνια.. Είμαι Ελληνας όμως όχι χριστιανός.. Είναι κάτι ξένο στην φιλοσοφία της Ελλάδος αυτές οι θρησκείες.. Και κόψτε της απειλές… Όπως εσείς έχετε φωνή και λέτε ότι πιστεύετε έτσι και όσοι δεν πιστεύουμε σε θρησκείες όμως αγαπάμε την πατρίδα μας έχω λόγο…
   • 7
    3
    Δεν ξεκινίσαμε εμείς τις «απειλές». Αλλά εσείς προκαλώντας συνεχώς με την κακοήθεια , το ψέμα και την χυδαιότητα σας παριστάνωντας κι απο πάνω τα θύματα . Και το ξέρω καλά γιατί παρακολουθώ την «καλοκάγαθη και γεμάτη καλή θέληση» δράση σας , εδώ και 20 χρόνια .
    • 1
     2
     Και εμείς βλέπουμε εδώ και 2000 χρόνια την καλή σας καρδιά και πως δείχνετε τον σεβασμό σας προς τους ανθρώπους..
 3. 21
  3
  Σκεφτείτε οτι απο τους 100 Έλληνες που ρώτησαν πολλοί μπορεί να είναι απο αλβανούς γονείς Υπάρχει δηλαδή η περίπτωση τα πραγματικά ποσοστά να είναι πολύ μεγαλύτερα
 4. 37
  4
  Eχει χυθει πολυ αιμα στην Ελλαδα,για να το ξεχασουμε ρεμαλια!!!Και για την πατριδα και για την θρησκεια μας.
 5. 14
  4
  Θεοί εστέ και υιοί του Υψίστου άπαντες». Και ό,τι πιστεύουμε γίνεται, διότι το γεννάμε ως θεοί,αφού είμαστε Ένα με τον Θεόν. Τι γεννάμε όμως; Ας επιτρέψουμε το ορθόν και αληθινόν, την αγάπη,τον Χριστό…τούτο εστί Χριστού-γεννα ….Χριστός να γεννηθεί στην κάθε ψυχή.
 6. Αυτή είναι η Συνείδηση σημερα 18 Φεβρουαρίου 2017 @ 03:17
  2
  1
  ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΙΜΟΔΕΤΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί