Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:18 - 29/05/2017

Το 1994 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προειδοποιούσε από τη Βουλή ότι η Ελλάδα θα προσφύγει στο ΔΝΤ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κατηγορούσε τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι με την πολιτική που εφαρμόζει η χώρα θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια «ικέτης» στο ΔΝΤ

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, είχε αυτό που χαρακτηρίζει τους μεγάλους πολιτικούς: τη διορατικότητα.

Σε ομιλία του το 1994 στη Βουλή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε προειδοποιήσει ότι η ελληνική οικονομία έτσι όπως βαδίζει θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια «ικέτης» στο ΔΝΤ.

Συγκεκριμένα στη συζήτηση για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών της κυβέρνησής του για την ιδιωτικοποίηση της ΑΓΕΤ-Ηρακλής ο τότε πρόεδρος της ΝΔ αφού επέκρινε τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι πετάει λάσπη για να εμποδίσει τον λαό να καταλάβει ότι η πολιτική που εφαρμόζει οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή. Χαρακτηριστικά έλεγε:  «Το τραγικό πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι ότι δεν αντέχει τα βάρη και τα ελλείμματα, ότι δεν είναι μακριά η στιγμή που η Ελλάδα δεν θα μπορεί να δανειστεί και θα καταφύγει ικέτης στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Η Ελλάδα του κ. Παπανδρέου θα έχει την τύχη της Τουρκίας της κυρίας Τσιλέρ». 

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα

iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 05/29/2017 @ 1:01 ΜΜ

    Η λέσχη Μπίλντερμπεργκ,ενημερώνει τα μέλη της,για τα σχεδια της παγκοσμιοποίησης,είχαν προδιαγράφει το μέλλον μας και της χώρας μας,έλα όμως που έχουν γνώσιν οι φυλακές,ο επόμενος ποιος να ειναι;

  2. ανωνυμος. 05/29/2017 @ 1:48 ΜΜ

    δυστυχως για εμας,σαν λαος,εχουμε πολλη κοντη μνημη…το χρυσοψαρο εχει μεγαλυτερη…οποτε τωρα τρεχουμεεε!!!

  3. Μικροκαταθέσεις των 15.000 05/29/2017 @ 1:58 ΜΜ

    Το ήξεραν από τότε, διότι το σχεδίασαν από τότε. Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του ’93, τρώγανε για να προλάβουν την κρίση. Τί σχέση μπορεί να έχει ο Μ., με τον Μ., τον Κ., την Γεν Γραμμ. απόδημου Ελληνισμού, και τα χρήματα που άλλαξαν τσέπη;

  4. ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ1912 05/29/2017 @ 2:53 ΜΜ

    Καλά τά έλεγε αυτός αλλά οι Έλληνες δεν θέλουν να βλέπουν την πραγματικότητα, τούς αρέσει να τους χαϊδεύουν τά αυτιά με εύκολες λύσεις και 《λεφτά υπάρχουν》.

    • Ανώνυμος 05/29/2017 @ 4:52 ΜΜ

      Τα μυαλό σου και μια λύρα κοιμισμένο γίδι. Κοίτα και τι σχολιάζει εύστοχα ο ανώνυμος από κάτω σου…. και πολλά άλλα…..

  5. Ανώνυμος 05/29/2017 @ 3:18 ΜΜ

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!! Μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όλα τα χρέη των εμπλεκόμενων χωρών διεγράφησαν. Όμως, το 1964, με Πρωθυπουργό τον Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και Υπουργό Οικονομικών Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, εγινε μια «ΑΝΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ», δηλαδή επανέφεραν τα προπολεμικά διαγραμμένα χρέη, και μάλιστα υπερδιογκωμένα, με περίοδο αποπληρωμής 42-45 έτη (λήξη: 2009).
    logiosermis.net/2013/10/1964.html#.WSwQxDQlH8s

    • Ανώνυμος 05/29/2017 @ 4:56 ΜΜ

      ΩΡΑΙΟΣ !!

    • ΣΩΣΤΟΣ! 05/29/2017 @ 5:48 ΜΜ

      ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    • Δηλαδη ηταν ΠΑΝΤΑ συνεταιροι οι Παπανδρεου με τους Μητσοτακηδες και ολα τα αλλα για τους μαλακες.Και αν εχει δικιο ο Χατζαρας εκτος της απατης τους ενωνε και η ΚΟΙΝΗ καταγωγη .

  6. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 05/29/2017 @ 4:20 ΜΜ

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/07/epeteios-tis-dimokratias.html
    για να ξαναδιαβασουμε,για να μαθουμε τελικα γιατι ηταν “προφητης” ο μητσοτακης!
    Γιατι το ειχαν σχεδιασμενο,ολη η βενιζελικη συμμορια,αυτο που ζουμε σημερα

  7. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 05/29/2017 @ 6:47 ΜΜ

    Οιμητσοτακηδες είναι ζαμπλουτοι,δεν είναι θέμα φθόνου ,αλλά ανήκουν στην παγκοσμια ελίτ,παίδες ,νομίζουν οτι μας έχουν κυκλωσει,ωρα να τους δείξουμε ποιος έχει το απάνω χερι!

    • το ιδιο και οι Κραμανληδες ειναι ζαμπλουτοι και οχι απο τα γιδια της Μαρικας αλλα απο τα καθαρματα τους αβανταδορους τους που εφερναν (γιδια) για αρμεγμα.Τοσο απλα .

  8. Κάνω μεταφράσεις στα Γερμανικά 05/29/2017 @ 11:29 ΜΜ

    …κυκλοφορούσα με ένα κουτάλι και έτρωγα 3 φασουλάδες σε 3 διαφορετικά συσσίτια, μια των δικηγόρων μια επειδή ήμουν φοιτητής και μια ως στρατιώτης και το βράδυ άκουγες τον κόσμο να φωνάζει “πεινάω, πεινάω” και δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε…
    Καληνύχτα

  9. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 05/29/2017 @ 11:30 ΜΜ

    Η εχθροτητα παπανδρεου μητσοτακη ηταν οντως πραγματικη,σιγουρα για τους λογους που ηδη ξερουμε,τωρα περαιτερω και πισω απο την κουρτινα, μονο οσοι ησαν διπλα τους γνωριζουν, την αληθεια βεβαια και οχι πολιτικες αρλουμπες που μας κοιμιζαν

  10. Ανώνυμος 05/29/2017 @ 11:57 ΜΜ

    του τα ειχαν δωσει γερμανοι και κισινγκερ τα μελλουμενα.και εφοσον τα γνωριζε γιατι δεν εριχνε την τοτε κυβερνηση,αφου ειτανε μεγαλοσ τεχνιτης τησ πολιτικης……..αχ,,,,,μαστορα,μου…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*