21:39 - 30/01/2017

Περίεργο φαινόμενο στον Ήλιο

Αγαπητοί φίλοι αυτή η εικόνα είναι πραγματικά σπάνια για το μητρικό μας άστρο.

Για αρχή θα έχουμε από αύριο G1 κατηγορίας γεωμαγνητικές καταιγίδες(περίπου από τις 6 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 3 τα ξημερώματα Τετάρτης έως 6 το πρωί).

Φυσικά είναι DIRECT EARTH. Εκτός από τα γνωστά φαινόμενα (απόκοσμα και πανέμορφα) Ωρόρα Μπορεάλις ακόμα και σε χώρες όπως η Δανία και η Πολωνία ελπίζουμε το μαγνητικό πεδίο να μην κάνει τα τρελά του (τελευταία έχει μια τάση να πέφτει) και έχουμε άσχημες εξελίξεις…
Μετά το τέλος των φαινομένων και τις ακριβείς μετρήσεις ίσως να μπορέσουμε να πούμε αν ισχύει η θεωρία για πρόκληση ισχυρών σεισμών και σε ποίες περιοχές.
Υπομονή μέχρι να λήξει το φαινόμενο (λογικά δεν θα πάρει πάνω από 2-3 μέρες)

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 4
    0
    Περιμενουμε νεα ……..
  2. 1
    0
    ΑΙΤΝΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί