13:07 - 13/09/2017

Περίεργα γεγονότα σχετικά με τον αριθμό 23 για να σας κανουν να μεινετε με το στομα ανοιχτο…

Περίεργα γεγονότα σχετικά με τον αριθμό 23 για να σας κανουν να μεινετε με το στομα ανοιχτο…

Και μια παλια αναλυση που αξιζει να ενωσουμε μερικα κοματια ..

Και ενα ποιημα απο τον Αλιστερ Κροουλι

An esoteric poem by Aleister Crowley

23 SKIDOO

What man is at ease in his Inn?
Get out.
Wide is the world and cold.
Get out.
Thou hast become an in-itiate.
Get out.
But thou canst not get out by the way thou camest in. The Way out is THE WAY.
Get out.
For OUT is Love and Wisdom and Power.
Get OUT.
If thou hast T already, first get UT.
Then get O.
And so at last get OUT.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 2
  1
  Λυπαμαι αλλα το βιντεο δεν υπαρχει…..
 2. ο τελευταιος των ανθρωπων 13 Σεπτεμβρίου 2017 @ 16:14
  3
  1
  Το 5 (23) είναι ο αριθμός του Δία του Θεού που κανεί τη τομή στην Ιστορία ανατρέποντας τον πατέρα του με πόλεμο,που κάνει το λεγόμενο turning point την αλλαγή πλεύσης.Όχι όμως τη σχεδιασμένη και συνωμοτική σαν τον Κρόνο αλλά την απρόβλεπτη-επαναστατικά εκρηκτική -στο μέσον περίπου των 9 βασικών αριθμών το 5 συμβολίζει τη στροφή, το σημείο που δεν πάει άλλο. Γιατί όμως το 23 και όχι το 14 πχ; Γιατί το 23 είναι το πληρέστερο 5 αρι αφού αποτελέιται απο το 2 ‘Ηρα σύζυγος και το 3 Άρης μοναδικός νόμιμος υιος του ζευγαριού -Αγίας οικογένειας. Έτσι 2+3+5 = 10 = 1 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΑΕΝΑΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ Ωραία τα είπε ο Crowley και κάτι τσίγκλισε! αν εξαιρούσε τα θεατρινικά με τράγους, κερατάκηδες και κακομούτσουνους και έμενε στην ουσία θα τα πήγαινε καλύτερα.Ωστόσο ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ και η τεχνολογια μόλις ξεκινούσε τη φρενήρη πορεία της.
 3. 5
  12
  Believe in One God do we, Satan almighty! The uncreator of Heaven and Soil… And the unvisable and the visable, and in His Son, Begotten of Father, By whom all things will be unmade!!! Who for man and His damnation, Incarnated, Rise up from hell. From sitteth on the Left Hand of His Father… From thense he shall come to judge, out of one substance with Satan, whose kingdom shall haveth no end!!!!! Hear our Satan Prayer, Our anti nicene creed! Hear our Satan prayer, for the cuming of seed! Unholy Ghost, Overlord and Taker of Life !!! Hear our Satan Prayer, Our anti nicene creed! Hear our Satan Prayer, for the cuming of seed!
 4. 2
  2
  Ποῖα ἡ σχέσις ἐδῶ μεταξὺ τοῦ ἀρ. κγ΄ [23] καὶ τοῦ σατανιστοῦ ποιητοῦ Ἀλιστερ Κρῶλυ; Ὁ ὁποῖος συσχετιζεται μὲ τὴν Χρυσῆ Αὐγὴ (Golden Dawn) καὶ τὴν λατρειαν τοῦ Μπαφομέτ; Κάτι θὰ ὑπάρχει, ἀλλὰ τί; Ἰδοὺ ἡ ἀπορία !!!
 5. 3
  0
  Το κλειδί είναι εδώ: Revelation # 12. Στις 23 του μήνα θα το δείτε να εμφανίζεται στα άστρα. «Αποκάλυψη 12» ;)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί