17:26 - 05/12/2016

Πανικός σε γάμο στην Ινδία, πυροβόλησαν εν ψυχρώ έγκυο χορεύτρια

Με την ίδια της τη ζωή και τη ζωή του παιδιού που περίμενε πλήρωσε η 25χρονη χορεύτρια Kulvinder Kaur την άρνησή της να χορέψει με έναν μεθυσμένο καλεσμένο κατά τη διάρκεια γάμου στην Ινδία. Δέχθηκε τους μοιραίους πυροβολισμούς την ώρα που βρισκόταν επί σκηνής με τις υπόλοιπες χορεύτριες.

Η Kulvinder, που διένυε το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι το Σάββατο το βράδυ και πέθανε στο νοσοκομείο της πόλης Bathinda.

Ο άνδρας της Rajinder Singh είπε πως εργαζόταν ως χορεύτρια και χορογράφος κι εμφανιζόταν κυρίως σε γάμους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο δολοφόνος ήταν φίλος του γιατρού που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και εξαγριώθηκε όταν είπαν στον ίδιο και τους φίλους του πως δεν επιτρεπόταν να ανέβουν στη σκηνή για να χορέψουν με την Kulvinder και τις υπόλοιπες περφόρμερ.

«Της έλεγαν να κατέβει από τη σκηνή και να κάτσει μαζί τους, εκείνη αρνήθηκε και την πυροβόλησαν», περιέγραψε.

Οι Times of India αναφέρουν ωστόσο πως είναι πιθανό ο θάνατος της γυναίκας να οφείλεται σε ατύχημα και ο πυροβολισμός να έγινε στο πλαίσιο των εορτασμών για τον γάμο.

Πανικός σε γάμο στην Ινδία, πυροβόλησαν εν ψυχρώ έγκυο χορεύτρια - ΕικόναΠανικός σε γάμο στην Ινδία, πυροβόλησαν εν ψυχρώ έγκυο χορεύτρια - Εικόνα1Πανικός σε γάμο στην Ινδία, πυροβόλησαν εν ψυχρώ έγκυο χορεύτρια - Εικόνα2Πανικός σε γάμο στην Ινδία, πυροβόλησαν εν ψυχρώ έγκυο χορεύτρια - Εικόνα3

newsbeast.gr

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί