16:10 - 19/08/2017

Ουρακοτάγκος βλέπει γυναίκα με εγκαύματα -Δείτε την συγκινητική του αντίδραση (βίντεο)

Γυναίκα επισκέφτηκε ζωολογικό πάρκο και έμεινε έκπληκτη όταν ουρακοτάγκος έδειξε τόσο ενδιαφέρον για τα εγκαύματά της. Δείτε στο βίντεο την γλυκιά αντίδρασή του.

Στο ζωολογικό πάρκο της Ιντιάνα, όταν ο Jason Costello και η σύζυγός του Darci Miller επισκέφτηκαν τους ουρακοτάγκους, ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι απρόσμενο. Η Darci λόγω ενός ατυχήματος, φέρει εγκαύματα στο δεξί μέρος του σώματός της. Από τον Rocky τον ουρακοτάγκο αυτό, δεν πέρασε απαρατήρητο…

Ο Rocky φαίνεται στο βίντεο περίεργος να δει τι κρύβεται κάτω από τις γάζες και τα τραυμαπλαστ. Στην αρχή, χρησιμοποιεί τα άκρα του για να της κάνει σήμα ότι θέλει να δει τα εγκαύματά της και ύστερα την κοιτά με τρυφερότητα, προσπαθώντας να της δείξει την ευαισθησία του για αυτά.

Ουρακοτάγκος ονομάζεται το μόνο μέλος του γένους των μεγάλων πιθήκων που ζει σήμερα στην Ασία. Αποτελεί ένα από τα πιο ευφυή πρωτεύοντα και είναι ικανό στην χρήση περίπλοκων εργαλείων. Η λέξη «ουρακοτάγκος» προέρχεται από τις λέξεις «orang» (άνθρωπος) και «(h)utan», δηλαδή, «ο άνθρωπος των δασών».

Δείτε την συγκινητική αντίδρασή του στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:


thesecretrealtruth.blogspot.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Βελλερεφόντης 19 Αυγούστου 2017 @ 16:44
  14
  2
  Kάπου αλλού μου φένεται κοίταζε ο ουρακοτάγκος…!
 2. 5
  0
  Τα εγκαύματα της κοίταζε ο ουραγκοτάγκος, ή τα τατουάζ της ή και τα δύο;
 3. 6
  0
  Ευφυΐα. Ποιός παρατηρεί ποιόν ??!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί