21:29 - 20/09/2016

Οι εντολές από τον ΟΗΕ στους εκλεκτούς

Δεν χωράνε δόγματα και ιδεολογίες όταν η χώρα σου καταστρέφεται όταν το σπίτι σου φλέγεται, όταν τα παιδιά σου είναι οι σύγχρονοι δούλοι της παγκοσμιοποίησης. Η ελίτ χαράζει την πολιτική σε παγκόσμια κλίμακα δίνει της εντολές και οι παρατρεχάμενοι πολιτικοί την εφαρμόζουν.

Μεγάλη προσοχή τώρα στον ΟΗΕ αφού δείνουν της εντολές για το τι θα ακολουθήσει. Ο εκλεκτός τους λαμβάνει της εντολές δες πίσω στο 2015 ο Πούτην μείλησε στον ΟΗΕ και προχώρησε στην δήθεν σωτηρία με αιματοκύλισμα. Εμείς είμαστε τα ενεργειακά αποθέματα για αυτούς αφού ότι παράγουμε τους δίνει ενέργεια για να υπάρχουν. Κατακερματίζουν την κοινωνία δίχως να τους ενδιαφέρει το μέλον μας αλλά να μπορούν να μας ελέγχουν. Δεν θέλουν έθνοι κράτοι ούτε να έχουμε πιστεύω και πίστη στης αρχές μας, αλλά μωσαϊκά από πολλές εθνότητες ώστε να δημιουργήσουν αναταραχές με σκοπό να επέμβουν μετά με το στρατιωτικό νόμο και το τσιπάρισμα για τον τελειωτικό έλεγχο. Όλα είναι καλα σχεδιασμένα όπου βλέπεις δράση υπάρχει αντίδραση, όπου δειλώνεται μια αλλαγή τότε ενεργούν για την χάραξη νέων γεγονότων.

Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί για την υπεροντοτητα πληροφορίας και ο streiger σας τα έχει αναλύσει Ουκ ολίγες φορές. Όλα αλληλο εξαρτώνται αφού αν δούμε το κράτος ή την γη ολόκληρη ως ένα ανθρώπινο σώμα οι νευρώνες του επικοινωνούν από άκρο σ άκρο όπως και το αίμα που τρέχει είναι ίδιο. Όταν δημιουργούν ένα γεγονός σε ένα σημείο του πλανήτη τότε αυτο θα μπολιάσει ένα νέο στην άλλη άκρη της γης. Βρείτε της ενεργειακές γραμμές δείτε το ενεργειακό πλέγμα ή το διαδίκτυο που είναι ικανό να φορτίσει ενεργειακά ολόκληρο τον πλανήτη με ένα κλικ. Ανάτρεξε στην κυματική και τα κβάντα και διάβασε για την διόγκωση των χορδών. Τίποτα δεν είναι μόνο του ούτε μένει ανεπηρέαστο από την σκέψη μας οι της πράξεις μας. Προσοχή στο ντόμινο που φέρνει η διάλυση συνθέσετε την εικόνα αφού σβείσετε κάθε στερεότυπο που σας αγκυλώνει στον πόνο, φόβο και τον πανικό. Κάθε μας βίμα με όραμα και σχεδιασμό να πράτεται αφού όσο καλύτερα Προετοιμασμένοι είμαστε τόσο θα αντέξουμε, αλλά και θα φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εάν δεν πιστέψουμε ούλοι μαζί στο κοινό καλό και να πράττουμε για αυτό ο γκρεμός είναι κοντά το ξέρουμε η έλευση του κακού την προφτάσαμε. Εμείς με πράξεις και όραμα στης παν ανθρώπινες αξίες και την πεμπτουσία του Αγίου πνεύματος στο όνομα του Χριστού και του πατρός του κόσμου να αγαπήσουμε ακόμη και τον εχθρό μας. Ο θεός να δώσει μην βρούμε την λάβα της πύρινης μάχης μην μας αξιώσει να σφάξουμε αδερφός αδερφό και φίλος φίλο. Το αίμα μας μόνο ως κοινός αγωγός αγάπης και πίστης. Ο άνθρωπος που δεν σέβεται της αρχές του τα πιστεύω του και τους συνανθρώπους του γίνεται υποχείριο στα χέρια του μαυροψύχη. Η ύλη θα έλθει και θα παρέλθει τα εγώ θα σβήσουν και θα μίνει η στάχτη που θα σκορπίσει στα χνάρια των αιώνων.

Loading...
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί