15:27 - 14/02/2017

Το φράγμα κρατά μακριά από τα σπίτια τους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους στην Καλιφόρνια

Για άγνωστο χρόνο φαίνεται πως θα παραμείνουν στα καταφύγια δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι της Καλιφόρνιας καθώς συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι εργασίες στο ψηλότερο φράγμα της χώρας.

Ύστερα από χρόνια ανελέητης ξηρασίας στην Καλιφόρνια, ο φετινός χαρακτηρίζεται ο χειμώνας με τις περισσότερες βροχές.

Στο φράγμα Όροβιλ παρατηρήθηκαν σημάδια διάβρωσης ενώ μια βοηθητική εγκατάσταση κατέρρευσε με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Τα συνεργεία και οι μηχανικοί εργάζονται ακατάπαυστα για να εκτονώσουν την πίεση του νερού στο φράγμα αλλά οι αρχές δεν μπορούν ακόμα να προσδιορίσουν πότε θα είναι ασφαλές για τους περίοικους να γυρίσουν στα σπίτια τους. Σύμφωνα με το Reuters, τουλάχιστον 188.000 άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες λένε πως ο άμεσος κίνδυνος καταστροφής στο φράγμα έχει αποφευχθεί. «Κάνουμε ό,τι μπορούμε, είναι πολύ δύσκολο» δήλωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας.

Το φράγμα κρατά μακριά από τα σπίτια τους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους στην Καλιφόρνια - ΕικόναΤο φράγμα κρατά μακριά από τα σπίτια τους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους στην Καλιφόρνια - Εικόνα1Το φράγμα κρατά μακριά από τα σπίτια τους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους στην Καλιφόρνια - Εικόνα2Το φράγμα κρατά μακριά από τα σπίτια τους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους στην Καλιφόρνια - Εικόνα3Το φράγμα κρατά μακριά από τα σπίτια τους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους στην Καλιφόρνια - Εικόνα4Το φράγμα κρατά μακριά από τα σπίτια τους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους στην Καλιφόρνια - Εικόνα5Το φράγμα κρατά μακριά από τα σπίτια τους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους στην Καλιφόρνια - Εικόνα6Το φράγμα κρατά μακριά από τα σπίτια τους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους στην Καλιφόρνια - Εικόνα7Το φράγμα κρατά μακριά από τα σπίτια τους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους στην Καλιφόρνια - Εικόνα8Το φράγμα κρατά μακριά από τα σπίτια τους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους στην Καλιφόρνια - Εικόνα9
Πηγή

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 14 Φεβρουαρίου 2017 @ 23:17
  0
  0
  I PET GOAT, 3.32 ΛΕΠΤΟ, ΙΝΤΙΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ, JUANITA ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ [YΠΑΡΧΕΙ JUANITA BAY KIRKLAND ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ. KAI ANAΛΥΣΗ ΑΠΟ STRANGER….. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.
 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 14 Φεβρουαρίου 2017 @ 23:43
  4
  1
  818 …. 188 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ. ΓΙΑ 72 ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ…. 72 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί