21:06 - 10/01/2017

EKTAKTO: Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία: «Οι Ρώσοι θα πεθάνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες»

 

Ξεκίνησε εκ νέου η στρατιωτική σύγκρουση στη πρώτη γραμμή στα νότια του Ντόνετσκ, παρουσιάζοντας απότομα από χθες ραγδαία επιδείνωση.Το ΝΑΤΟ σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες αλλά με χιλιάδες αποχρώσες ενδείξεις ετοιμάζεται να εισβάλει στην Α.Ουκρανία με σκοπό να πιέσει την Ρωσία «μέχρι εκεί που δεν παίρνει».

Ο λόγος αφορά την πλήρη ενεργοποίηση των πολλών και «σκοτεινών κύκλων στις ΗΠΑ, οι οποίοι επιδιώκουν την μετωπική σύγκρουση με την Ρωσία του Πούτιν…τώρα, ειδικά μετά το αμερικανικό φιάσκο στην Συρία.

Σε ιστοσελίδα μη κυβερνητικής δεξαμενής σκέψης των ΗΠΑ που ασχολείται  στον τομέα των διεθνών σχέσεων καθώς και στην παροχή υπηρεσιών στο  ΝΑΤΟ, δημοσιεύθηκε άρθρο το οποίο απειλεί ξεκάθαρα τα ρωσικά  στρατεύματα τα οποία θα επιδιώξουν να σώσουν τους ομοεθνείς τους στην ανατολική Ουκρανία…από τι  όμως ;

Σαφώς  και δεν πρόκειται για μια απλή ΜΚΟ , αλλά για το βαθύ αμερικανικό κράτος της νέας τάξης που είδε ότι χάνει τον πόλεμο στην Συρία και σε ΕΕ και τώρα ξαναβάζει «φωτιά» στην Ουκρανία εμπλέκοντας και την ΕΕ.

Το άρθρο προϋποθέτει ότι η Ρωσία θα είναι αρκετά ικανή να αποστείλει δυνάμεις για την κατάληψη της Ουκρανίας, αλλά τονίζεται ότι οι απώλειες θα είναι τεράστιες, «όχι μόνο για τους Ουκρανούς, οι οποίοι θα πεθαίνουν κατά  εκατοντάδες χιλιάδες, αλλά και για τους Ρώσους οι οποίοι επίσης θα πεθαίνουν  κατά εκατοντάδες χιλιάδες».

Με βάση διάφορες αξιολογήσεις  Αμερικανών στρατιωτικών ειδικών,  η Ρωσία θα πρέπει να ακολουθήσει τα ακόλουθα επίπεδα μετά την όξυνση της έντασης και την κατάληψη της ανατολικής Ουκρανίας από  το ΝΑΤΟ.

«Να προελάσει προς την  περιοχή Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ μόνη της, με δύναμη γύρω στους 26000  στρατιώτες και εκατοντάδες άρματα μάχης . Σκοπός η δημιουργία «διαδρόμου» από την Κριμαία στην Υπερδνειστερία με ταυτόχρονη επίθεση και στην περιφέρεια της  Οδησσού η οποία θα σήμαινε αυτομάτως απαίτηση περίπου 46 χιλιάδων στρατιωτών .

Η κατοχή των επτά νοτιο-ανατολικών περιοχών  θα απαιτήσει 117 000  στρατιώτες (26.000  για τις περιφέρειες Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ  και 91.000 για τις  άλλες) και 133 000 για όλες τις υπόλοιπες περιοχές) . Αν η Ρωσία αποφασίσει να κατακτήσει το σύνολο της Ουκρανίας, θα απαιτηθούν 548 000  στρατιώτες  ή ένα σύνολο 667 000 στρατιωτών. Μόνο η περιοχή του Κιέβου θα απαιτήσει 90 χιλιάδες στρατιώτες κατοχής», σύμφωνα πάντα με τους αναλυτές των ΗΠΑ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δημοσίευση δεν αναφέρει την μεθοδολογία των Αμερικανών ειδικών , με την οποία πέτυχαν με τέτοια εκπληκτική ακρίβεια τον  υπολογισμό  του αριθμού των ρωσικών στρατευμάτων που απαιτούνται για την κατάληψη της Ουκρανίας.

Σε χθεσινό άρθρο μας με τίτλο (Η ανθρωπότητα στο χείλος του γκρεμού: Συγκλονιστικές εικόνες προετοιμασιών παγκοσμίου πολέμου στην Γερμανία), είχαμε προσδιορίσει με απόλυτη  σαφήνεια  τις πρωτόγνωρες εικόνες πολεμικών προετοιμασιών, στην ν πόλη Bremerhaven στην Γερμανία που είναι σε πλήρη εξέλιξη η αποβίβαση της  3ης και 4ης Ταξιαρχιών πεζικού του αμερικανικού στρατού για την αποστολή δυνάμεων στα σύνορα με την Ρωσία.

Την ίδια στιγμή νατοϊκές  δυνάμεις εκκαθαρίζουν τα δάση στις χώρες της βαλτικής για να είναι προσβάσιμα στα αμερικανικά, βρετανικά και γαλλικά άρματα  μάχης που «γεμίζουν» τις περιοχές αυτές.

EKTAKTO: Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία: «Οι Ρώσοι θα πεθάνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες» - Εικόνα0

Όλα τα γνωρίζουν οι Αμερικανοί , ακόμα και πως θα δράσουν οι Ρώσοι σε περίπτωση κλιμάκωσης του πολέμου στην Ουκρανία.

Όπως και να έχει όμως , αυτό που γίνεται σαφές είναι ότι το ΝΑΤΟ «παίζει στην κυριολεξία τα ρέστα του στην Ουκρανία μετά το φιάσκο στην Συρία».

Εμείς κρατάμε την δήλωση του Αλέξανδρου Νώε αναπληρωτή προέδρου  της  Bundestag και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας της Γερμανίας : «Η Ευρώπη με την μεταφορά αμερικανικών στρατευμάτων ωθείται άσκοπα σε ένα νέο επίπεδο έντασης  με τη Ρωσία».

EKTAKTO: Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία: «Οι Ρώσοι θα πεθάνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες» - Εικόνα1

Επιπλέον, ο Γερμανός πολιτικός είναι πεπεισμένος  ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βορειοατλαντική Συμμαχία, κινούνται όλο και περισσότερο από τα λόγια…… στις πράξεις.

Για να το λέει  αυτό ένας Γερμανός πολιτικός που συμμετέχει στην επιτροπή άμυνας της Γερμανίας ….κάτι θα ξέρει τουλάχιστον παραπάνω από όλους τους «κοινούς θνητούς».

EKTAKTO: Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία: «Οι Ρώσοι θα πεθάνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες» - Εικόνα2EKTAKTO: Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία: «Οι Ρώσοι θα πεθάνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες» - Εικόνα3EKTAKTO: Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία: «Οι Ρώσοι θα πεθάνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες» - Εικόνα4EKTAKTO: Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία: «Οι Ρώσοι θα πεθάνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες» - Εικόνα5EKTAKTO: Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία: «Οι Ρώσοι θα πεθάνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες» - Εικόνα6

 
pentapostagma

Διαβάστε περισσότερα

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. 35
  3
  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ…..Εισβολή ΝΑΤΟ στην Α.Ουκρανία. ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….ετοιμάζεται να εισβάλει στην Α.Ουκρανία με σκοπό να πιέσει την Ρωσία ….. ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ DEFENCENET . ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΡΑΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ . ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΡΡΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.
  • ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ 10 Ιανουαρίου 2017 @ 22:24
   16
   0
   ΑΥΤΟΣΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΩΣ ΤΟΥΣ !!! ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ !!! Η ΑΝΘΡΩΠΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΕΤΡΙΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΛΙΚ!!!
 2. 22
  3
  «Την ίδια στιγμή νατοϊκές δυνάμεις εκκαθαρίζουν τα δάση στις χώρες της βαλτικής για να είναι προσβάσιμα στα αμερικανικά, βρετανικά και γαλλικά άρματα μάχης» ——–Kαλέεεε… Οικολώγοι δεν λένε πως είναι αυτοί;
 3. 21
  1
  ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.
 4. 12
  2
  Προσπερνωντας τους τιτλους των αρθρων και αξιολογωντας την ουσια.. Πριν την αλλαγη της πολιτικης της ηγεσιας οι ΗΠΑ,παιζοντας το παιχνιδι του καλου(Τραμπ) και του κακου(Ομπαμα) μπατσου,θα προωθησουν τις δυναμεις τους σε σημεια στρατηγικα. Οι ΗΠΑ ,πριν την εισοδο του Τραμπ στον λευκο οικο,ο οποιος διαμηνυει την (στημενη) καλη του προθεση και φιλια στον Πουτιν, θα προελασουν χωρις την ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ..λογω..φιλιας του καλου μπατσου, που σε αλλη περιπτωση θα ηταν ΠΟΛΕΜΟΣ!! Θα προσπαθησουν να στησουν τα προπυργια τους στην Ουκρανια (επι Ομπαμα),ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ (αιγαιο μεσσογειο και Μ.Ανατολη), ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ως αντιπερισπασμο για να τραβηξουν εκει δυναμεις της Ρωσιας,η οποια υποχρεωτικα θα ακολουθησει για να αποφυγει τον θαλασσιο αποκλεισμο της στην Μεσσογειο!! ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ…’ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ’ με την Ρωσια του Πουτιν!! Ολες οι χωρες του ΝΑΤΟ ,θα ετοιμαστουν για το χτυπημα που θα γονατησει την ΑΡΚΟΥΔΑ απο…ΒΟΡΡΑ (Βαλτικη) βαζοντας την στη μεση των πυρων τους και απο τα Νοτια!! ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ,Η ΧΡΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ…,ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ !!! ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑ (ΙΣΣΟΠΕΔΩΣΗ ) της βορειας απειλης σε χρονο μηδενικο ,προκειμενου να επικεντρωθει σε αλλες περιοχες που βαλεται. Ετσι λοιπον ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΙΣΣΟΠΕΔΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΑΚΡΥΑ. Ετσι: Ολη η κεντρικη και βορεια Ευρωπη, η Γεωργια ,Ουκρανια,Τουρκια, Ελλαδα(αν παρουμε το μερος του ΝΑΤΟ), Ισραηλ..θα ειναι ΣΤΟΧΟΙ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ !!!! ΦΥΣΙΚΑ…και στρατηγικα επιλεγμενα τμηματα των ΗΠΑ στ στοχαστρο !!! Το πυραυλικο και πυρνικο οπλοστασιο της..ειναι τρομερο ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ!!! Το ΝΑΤΟ φυσικα δεν θα καθεται να τις ‘τρωει’ χωρις αντισταση..αλλα..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ..,οι οποιοι αντιθετως ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ!!! Η αλαζονια λοιπον ειναι εκεινη που θα διαλυσει ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ , χωρις ουσιαστικα να εχει επιφερει ΤΑ ΚΑΙΡΙΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ!!! Η ουσια ειναι οτι θα χαθει πολυς κοσμος απο ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ (απανθρωπες) ΣΥΡΑΞΕΙΣ !!!! Τοσο αμαχοι οσο και ενστολοι!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ !!!!!
 5. 5
  4
  Μαλακιες..τπτ δεν κουνιετε στην Ρωσία.και μη ξεχνατε και τους satan! Μη ανασχαισιμος πυρηνικος!
 6. ΠΑΝΟΣ ΣΑΜΙΟΣ 11 Ιανουαρίου 2017 @ 06:13
  0
  4
  ΠΑΝΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ 17/1 ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ!!!!!!!
 7. 5
  2
  KAΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ 40′ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ, 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. ΕΕΕΕΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΛΕΥΟΡΩΣΙΑ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ….ΠΟΛΥ ΕΚΤΟΣ , ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ. Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΗ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΡΩΣΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ. «Τhe best name»
 8. 6
  0
  …. ΘΑ ΥΠΟΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ… Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ … ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ… ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ… ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ… anargyros61.blogspot.gr/2016/02/blog-post_3.html?m=1
 9. ΒΑΣΙΛΕΥ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙ 11 Ιανουαρίου 2017 @ 20:19
  3
  0
  Οι Αμερικάνοι στρατηγικοί σχεδιαστές που εκπόνησαν αυτή την μελέτη φαίνεται να ξεχνούν πως οι περισσότεροι Ουκρανοί (με εξαίρεση μόνο την δυτική Ουκρανία) θα υποδεχτούν τους Ρώσους με χαμόγελα, αν όχι με ανοιχτές αγκάλες. Το δυτικόφιλο φασιστικό καθεστώς του Κιέβου έχει μικρή λαϊκή βάση και θεωρείται υπεύθυνο για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ουκρανία. Αυτό φυσικά αποκρύπτεται επιμελώς από τα ελεγχόμενα δυτικά ΜΜΕ (συμπεριλαμβανομένων και των εγχώριων). Επίσης υπερεκτιμάται η βούληση των Ευρωπαίων για πόλεμο κατά της Ρωσίας, οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες του ΝΑΤΟ έχουν ανεπαρκείς δυνάμεις για έναν πόλεμο κατά της Ρωσίας τύπου «Επιχείρηση Μπαρμπαρόσσα». Για να μην αναφέρω την απροθυμία της ευρωπαϊκών κοινωνιών για έναν τέτοιου είδους πόλεμο. Άρα, όπως το 1941 οι Γερμανοί, έτσι και σήμερα οι Αμερικάνοι θα πρέπει να παρατάξουν το μεγαλύτερο και πιο αξιόμαχο κομμάτι της δύναμης εισβολής. Άρα θα χρειαστεί να κινητοποιήσουν πολύ μεγαλύτερες αριθμητικά δυνάμεις από τις ήδη υπάρχουσες στην Ευρώπη. Θα χρειαστούν τουλάχιστον 1,5-2 εκατομμύρια στρατιώτες. Στην εποχή των δορυφόρων, κάθε κίνηση καταγράφεται και δεδομένης της υψηλής ρωσικής τεχνολογίας στον συγκεκριμένο τομέα, το στοιχείο του αιφνιδιασμού απλώς ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ για τους ΝΑΤΟϊκούς. Επίσης, παραβλέπεται η αντίδραση διεθνών γεωπολιτικών παικτών όπως η Κίνα και το Ιράν. Η Κίνα, αν και δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί – ακόμα – ως σύμμαχος της Ρωσίας με την πλήρη έννοια της λέξης, γνωρίζει πως ενδεχόμενη ήττα της Ρωσίας θα την αποδυναμώσει επικίνδυνα απέναντι στις ΗΠΑ. Οπότε, σε περίπτωση ΝΑΤΟϊκής εισβολής στην Ρωσία η Κίνα πολύ πιθανό να κινηθεί επιθετικά απέναντι στους Αμερικάνους στον Ειρηνικό και την κορεατική χερσόνησο (ενδεχομένως μαζί με την Βόρεια Κορέα) ή/και να στείλει στρατεύματα στο ευρωπαϊκό μέτωπο. Το Ιράν σε περίπτωση επίθεσης στην Ρωσία, δεν νομίζω να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα κινηθεί και αυτό είτε προς βοήθεια των Ρώσων, είτε κατά των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στο Αφγανιστάν, είτε ενάντια στα δυτικόφιλα αραβικά κράτη και το Ισραήλ. ΑΡΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!
 10. 5
  0
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΤΑΝΚΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΖΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ.
 11. 0
  2
  mhn mperdeueste…. mia anametrish rwsias amerikhs den 8a einai me simbatika opla alla me pirinika.. to proto pligma 8a to kanoun sigoura oi amerikanei me ta stelth to 8ema einai an me ta apo auto to pligma uparxei rosia na antidrash h 8a exei isopedo8ei apo mia aproidopihth kai anandrh epi8esh….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί