19:30 - 10/01/2017

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Άνδρας κρατά ομήρους σε τράπεζα

Ομηρεία   εκδηλώθηκε σε τράπεζα που βρίσκεται μέσα σε χώρο του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα.

Ένοπλος   εισέβαλε μέσα στην τράπεζα και κρατά  ομήρους αρκετούς εργαζόμενους.

Η ομηρεία είχε σαν αποτέλεσμα άνδρες των ειδικών δυνάμεων να περικυκλώσουν το κτίριο ενώ οι φοιτητές είχαν  πάρει εντολή να μείνουν μακριά ενώ γειτονικές επιχειρήσεις έκλεισαν.

Ακόμη ειδικοί διαπραγματευτές προσπαθούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον ένοπλο για να διαπιστώσουν τα κίνητρα  του και να απελευθερώσουν τους ομήρους χωρίς να αποκλείεται και το κίνητρο της τρομοκρατίας

 

crashonline.gr

Εξαφανίστε την ακμή και τα σημάδια της σε πολύ σύντομο χρόνο με προβιοτικά!

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί