θα στα πω όσο  πιο απλά γίνεται,  αλλά διάβασε το μόνο αν είσαι σίγουρος ότι μπορείς  να διαχειριστείς την αλήθεια

Oι επικυρίαρχοι,  η Φάρα που διοικεί τον κόσμο μέσα από  μυστικούς ναούς  και στοες  έχει δική της πίστη,  Πιστεύει σε δικούς της θεούς,  έχει αφήσει δαίμονες και ενέργειες να μπουν μέσα τους για να τους βοηθήσουν στο μεγάλο σχέδιο τους!

Οι επικυρίαρχοι επί της ουσίας είναι η μεγαλύτερη μαύρη μαγεία πάνω στον πλανήτη γη,  εκτελούν τυπικά καθημερινά, κάνουν θυσίες καθημερινά  και με όποιο τρόπο μπορούν  αφού ελέγχουν την εικόνα και τον παγκόσμιο συμβολισμό  σου δείχνουν καθημερινά τα σύμβολα, την πίστη τους, τους σκόπους τους και τα σχέδιά τους.

Επειδή ακριβώς έχουν να κάνουν με ενέργειες έξω από το δικό μας πλανητικό σύστημα  είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν συμπαντικούς νόμους αγνώστους σε εμάς τα ανθρωπάκια  γιατί αλλιώς οι οντότητες που τους εξυπηρετούν θα είχαν πολύ μεγάλο πρόβλημα στο δικό τους δικαστήριο… στους δικούς τους συμπαντικούς νόμους!

Είναι αναγκασμένοι λοιπόν  να μας δείχνουν καθημερινά τι σκοπεύουν να κάνουν,  είναι αναγκασμένοι καθημερινά να μας δείχνουν τα ιερά τους,  τα σύμβολα πίστης τους και τους σκοπούς τους!

Και αυτό ακριβώς κάνουν,  μπορεί να αλλάζουν τις  εννοιολογοιες των λέξεων,  μπορεί να αλλάζουν τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις μία πληροφορία,  μπορούν να σε κάνουν με την εκπαίδευση σου να θεωρείς μία ολοφάνερη πληροφορία ως γραφική η ψεύτικη…. αλλα Αυτό ακριβώς έχουν πετύχει , αυτος ηταν ο σκοπος τους… σε έχουν κάνει να μην βλέπεις αυτά που πρέπει ενω αυτοι πρεπει να σου τα δείχνουν!

Βρισκόμαστε ήδη στον τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο με την ονομασία ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας,  μιας τρομοκρατίας όμως που στήθηκε  έτσι ώστε να ταΐζει καθημερινά την τρομοκρατία για εκδίκηση!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μας τα λένε καθημερινά όλα  και με αυτό τον τρόπο γνωρίζουν ότι δεν θα τιμωρηθούν από τους δικούς τους συμπαντικούς κανόνες,  εμείς από την άλλη αμόλαμε αετό… θεωρούμε ότι θα ρθει η δικαιοσύνη από κάπου ψηλά…. αλλά η δικαιοσύνη δεν μπορεί να έρθει όταν ήδη σου δείχνουν και συμφωνείς… Όταν συναινείς σε αυτό το έγκλημα… καμία ανώτερη οντότητα δεν θα κάτσει να σε ρωτήσει αν το είδες ή όχι εφόσον στο έδειξαν…. καμία οντότητα δεν θα ασχοληθεί Εάν δεν προλάβαινες ή αν σε έμαθαν  να Κοιτάς μόνο την πάρτη σου το σπίτι σου και τα προβλήματά σου…. καμία μεγάλη οντότητα δεν θα δεχθεί σαν δικαιολογία ότι ήσουν μόνος σου και τι να έκανες εσύ…. δεν υπάρχουν δικαιολογίες εδώ…. δεν δουλεύει η ανώτερη δικαιοσύνη έτσι όπως νομίζεις σαν το δάσκαλο στο σχολείο που θα σου τραβήξει το αυτί!

Αλλοιώνουν τη φυσική εξέλιξη της ζωής,  χρησιμοποιούν ανθρώπους με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά  για να φυτέψουν στη συνείδηση όλης της ανθρωπότητας την τάση να επιβληθούν στην φυσιολογική εξέλιξη της ζωής,  όπως είναι  παραδείγματος χάρη  η προσπάθεια ένα παιδί να μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες…  θέλουν πάση θυσία να αλλάξουν την εξέλιξη της φύσης γιατί μόνο έτσι μπορούν οι οντότητες που συνεργάζονται οι συγκεκριμένοι να μπορέσουν να αντέξουν στη δικιά μας διάσταση!

Έχουν καταφέρει να φυτέψουν  ιδεολογίες, που επί της ουσίας και αυτοι που συμμετέχουν δεν τις κατανοούν,  που μέσω της επιφάνειας πληροφορίας, την Τάση και τη μόδα να ακολουθούν και να συμφωνούν οι νέοι άνθρωποι με πράγματα που η συνείδησή τους δεν τα έχει ακόμα αναγνωρισει Και σίγουρα ωριμάζοντας θα μετανιώσουν..

Ταυτόχρονα  βιάζοντας εννοιολογικά  τις έννοιες που θέλουν να χτυπήσουν…. τις εννοιολογικές τοποθεσίες του μυαλού μας… περί Ελευθερίας,  ρατσισμού,   ομοφοβίας  και όλα όσα θεωρούσαν ως εμπόδια… καταφέρνουν να δημιουργούν μία νέα βάση συνείδησης μέσα στη συλλογική Συνείδηση της κοινωνίας ώστε αύριο και τα επόμενα χρόνια το χτύπημα στη φυσική εξέλιξη να είναι τεράστιο!

Βλέπεις ανθρώπους που υποστηρίζουν την ομοφυλοφιλία τους στην δική τους μέρα όπως λένε… στην δική τους γιορτή…. αλλά ταυτόχρονα ω τι τυχαίο… η κοπελίτσα κρατάει μία τσάντα με πεντάλφα…. το άφυλο είναι δίπλα της… το πράγμα και η μαγική πεντάλφα… είναι η εικόνα που παίρνει σήμερα η συνείδησή σου… που σου λέει ξεκάθαρα… Ότι στη νέα τάξη πραγμάτων το πράγμα είσαι εσύ… και εμείς είμαστε αυτοί που γνωρίζουμε και λατρεύουμε τους δικούς μας θεούς!

Είναι μπροστά από τη Βουλή,  είναι μπροστά από το κτίριο όπου διαφυλάσσει και υπερασπίζει τη δημοκρατία σου,  το κτίριο που Σου θυμίζει την έννοια πατρίδα χώρα Ελλάδα….Ή τουλάχιστον έτσι έκανε πριν χρόνια…. μέχρι πριν αποδομήσουν και όλη την έννοια του και σε αυτό….!

Αύριο μεθαύριο,  Όταν θα αρχίσουν και τις θυσίες οι επικυρίαρχοι και στην Ελλάδα,  οι περισσότεροι από σας θα λέτε και θα μιλάτε για το τραγικό συμβάν… και σας το λέω ξεκάθαρα ότι θα Είστε αστείοι μία ζωή…..   σκλάβοι μία ζωή… σε ένα κρυφό κόσμο πού η ψυχοσύνθεση σας,  ο τρόπος που σας έμαθαν να ζείτε, η ευκολία σας, η βόλεψη σας…. η αδυναμία σας να έχετε δημιουργήσει σθένος και σχέσεις με τους συνανθρώπους σας… Θα είναι η αιτία για όλα όσα Αύριο θα κλαίτε!

Μας τα έχουν δείξει όλα,  δεν υπάρχουν γραφικοι και συνωμοσιολόγοι,  υπάρχουν πια μαλάκες που δεν θέλουν με τίποτα να ξεφύγουν από το Αγκίστρι του μαυροψυχη,  υπάρχουν ζώα όρθια τα οποία νομίζουν ότι κάποια στιγμή θα δικαιολογηθούν στην ψυχή τους λέγοντας συγνώμη δεν γνώριζα…. συγνώμη δεν μου τα είπε κανείς…..!

Stranger…

Loading...

37 thoughts on “θα στα πω όσο  πιο απλά γίνεται,  αλλά διάβασε το μόνο αν είσαι σίγουρος ότι μπορείς  να διαχειριστείς την αλήθεια

 1. Ανδρέας says:

  Πφφφ ελα μωρε πεντάλφα τώρα…η σημαία του μαροκο είναι αλλά μαύρη!!το τζεισον πάντως τον κόβω για πληρωμένο πρακτορι αν τον παρατηρήσεις είναι νορμαλ…σε λίγα χρόνια μπορεί να τον δεις με γυναίκα και παιδί όταν θαχει αποτύχει όλο αυτό το πανηγύρι.

 2. Αgela says:

  Κυριε Stranger ξεχασατε να αναφερετε οτι στα σχολεια διδασκετε ο σατανισμος σαν επισημη θεησκεια,οσοι ειναι γονεις και ασχολουντε με τα παιδια τους το γνωριζουν.Αυτο απο μονο του τα λεει ολα.Το παιδι μου που πηγαινει β λυκειου οταν μιλησε για αυτο το θεμα τον θρησκευτικων μεσα απο το fasedook ,το απειλησανε με αποβολη, χωρις να ενημερωσουν τους γονεις του.Τελικα δεν του εδωσαν αλλα τον τρομοκρατησαν και τον απειλησαν και φυσικα τον στοχοποιησαν .Συγκεκριμενα ανεβασε μια φωτογραφια με τον πινακα του σχολειου να γραφει για το ισλαμ και σχολιασε » κοιταξτε τι μας διδασκουν » αυτο ηταν την επομενη μερα τον καλεσαν στο γραφειο της διευθυνσης και αρχισαν τις απειλες ,να κατεβασει την φωτογραφια γιατι εβγαλε τον πινακα με τα γραμματα της καθηγητριας και πολλα αλλα ,φυσικα τους απαντησε καταλληλα » Αυτα που διδασκετε ειναι παρανομα ;;;δεν αναφερα ουτε το σχολειο,ουτε την καθηγητρια ,ποιος ο λογος να μου δωσετε αποβολη; Ακομη τον εκβιασαν οτι το εμαθε ο υπουργος μαλακιας εεεε παιδειας ηθελα να πω και πολλα αλλα.Καταλαβαινετε οτι το συστημα εχει απλωσει πολλα πλοκαμια.Ολα ξεκινουν απο τα παιδια μας .Δεν ασχοληκαμε καθολου ,αν ομως ειχε επιπτωσεις η θα εχει στο μελλον το παιδι μου απο τους δηθεν καθηγητες τοτε θα με βρουν μπροστα τους με οτι συνεπαγεται αυτο.Τα παιδια που εχουν αρχες και αξιες ,ιδανικα απο τους γονεις ,δεν φοβουντε τιποτα και κανεναν ,εχουν το θαρρος να υπερασπιστουν τα πιστευω τους.Μιλατε με τα παιδια σας και να ειστε παντα με κοντα τους .

 3. ΚΑΝΕΝΑΣ says:

  Επειδη φιλε Νικο το σκατοφατσοβιβλιο με εχει ξαναμπλοκαρει για τις ελευθερες ιδεες μου αλλα και για το χωσιμο που τους κανω στην παραλογια ανωμαλια σατανοκαβαλα και ετσι δεν μπορω να σου στειλω μηνυμα ή σχολια……………..εχω να σου πω για την τελευταια μου διαπιστωση…………….οι ανθρωποι που βλεπουμε γυρω μας…………….ειναι υαινες υποζωα σατανοκαβαλημενα ανθρωποειδη…………..οι περισσοτεροι φυσικα……………ελαχιστοι ειναι ανθρωποι της Αληθειας………….Του Θεου…………….τιποτα δεν ερχεται τυχαια……..και το αξιζουμε………..και δυστυχως μαζι με τα ξερα καιγονται και καποια χλωρα…………….εχει ομως σχεδιο Ο Θεος………….Ο Κανενας……………..

 4. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΟ ΤΖΑΙΣΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΔΡΑ; Η ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΟ ΤΖΑΙΣΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΨΥΧΙΚΟ;
  ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΚΑΤΟ-ΣΠΡΩΧΤΕΣ,
  ΕΙΣΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ.
  ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

 5. Dr.Van Helsing says:

  Έτσι ακριβώς και οχι αλλιώς. Απο μια παραξενιά της φύσης, το άνθρωπινο όν, είναι το μόνο που πέραν όλων των υπολοίπων χαρακτηριστικών που το διαφοροποιούν απο τα υπόλοιπα αισθανόμενα όντα, κυβερνάται απο την αδυναμία και όχι απο την δύναμη(!!). Αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο, ΔΕΝ είναι οι δυνατοί αυτού του κόσμου, αλλά οι πιό αδύναμοι αυτού. Βρωμιαρέοι και βρωμιάρες κρατούν τα κλειδιά αυτού του κόσμου γιατί μόνο αυτό το είδος ανθρώπινου ζώου τα έχει ανάγκη. Γιατί? Γιατί ΞΕΡΟΥΝ οτι δεν έχουν θέση σε αυτόν τον κόσμο. Στην φύση ΔΕΝ θα υπήρχαν, δεν θα είχαν ύπαρξη μετά την γέννηση και ίσως και πιο πρίν!! Ίσως κάποια στιγμή να πρέπει να γράψω όλο το ιστορικό για το πως ξεκίνησε αυτό. Θα περιοριστώτώρα να πω οτι ευθύνονται πρωτίστως αι γυναίκαι και οι ομοφυλόφιλοι, απο αρχαιοτάτων εποχών!!!
  Όπως και να έχει, οι αδύναμοι άντρες, δια του πρωκτού και του στόματος, και οι γυναίκες επίσης+άλλη μιά τρύπα, και εξ’αυτών των οπών και της φυσιολογίας της δράσης τους όταν ερεθιστούν δια της τριβής και της διάνοιξης(σύραγγος), δημιουργείται ένας εθισμός ο οποίος είναι ισχυρότατος και μονολιθικός. Δια μέσω αυτού, η ανθρώπινη υπόσταση δύναται να χαθεί και να μείνει μόνο η ζωώδης. Η ζωώδης υπόσταση σε συνδυασμό με τις ανθρώπινες ικανότητες που παραμένουν -σε κάποιες/κάποιους- στερούμενες όμως ηθικών αξιών-ανθρωπιάς λόγω του κυνηγιού της ικανοποίησης του εθισμού και έτσι γεννιέται η απανθρωπιά. Η απανθρωπιά με την σειρά της σταδιακά ριζώνει και φουντώνει. Όσο φουντώνει μεταδίδεται. Όσο φουντώνει γίνεται και πιο σκοτεινή. Σε κάποιο σημείο μη επιστροφής, μπαίνει στο βασίλειο της λάσπης. Όταν εισέλθει σε αυτό, αρχίζει το πανυγήρι… Βλέπετε, το βασίλειο της λάσπης…κατοικείται!
  Οτι πιο στρεβλό υπάρχει εκεί. Ας πούμε χοντρά χοντρά, ένας δαιμονικός κόσμος. Ο οποίος έχει επεκτατικές τάσεις και επεκτείνει τα οριά του με ψυχές. Η συναίνεση σε αυτόν είναι αυτόματη παράδοση ψυχής. Η συναίνεση είναι το συμβόλαιο. Σαν το κρεμμύδι έχει πολλά στρώματα μέχρι την εκδηλωσή του στην υλική πραγματικότητα, και περνάει μέσα απο διαύλους. Οι τελετουργίες είναι ένα είδος διαύλου. Η ανοικτή εκδήλωση αυτών είναι μια επεκτατική κίνηση όπως καταλαβαίνετε. Ούτε λίγο ούτε πολύ, για να μην μακρυγορώ, όλα τα σκατά του πλανήτη έχουν ενωθεί για να φέρουν την κόλαση στην γη. Οι τρόποι τους δεν νομίζω να χρειάζονται ανάλυση. Τους βλέπουμε κάθε ημέρα. Όπως γράφει ο στρέιντζερ όμως, ΑΓΝΟΟΥΜΑΙ οτι είναι τελετουργίες γινόμενες μπροστά στα μάτια μας μιάς και εντέχνως μας έχουν ρίξει στάχτη σε αυτά με 10.000 τρόπους (και ο αριθμός δεν είναι συμβολικός…). Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε η μετατροπή σε κόλαση(και με τον αντίχριστο μάλλον ηγέτη- αν και προσεγγίζω το θέμα απο άλλη γωνία, εδώ κολλάει…)θα ολοκληρωθεί. Όταν η κρίσιμη μάζα της ποταπότητας και του τίποτα φτάσει σε κάποια κορύφωση μάλλον, για να αλλαχτεί το στάτους της πραγματικότητας. Τότε κλάφτα χαράλαμπε. Και όσο εμείς κοιμόμαστε, το κακό που μεγαλώνει συνεχώς(το οποίο παρεπιμπτόντως έχει καλή γνώμη για τον εαυτό του, κάτι ΔΙΟΛΟΥ παράξενο ή αντιφατικό…), δεν θα σταματήσει την αυξησή του μέχρι να μας αφομοιώσει και καταναλώσει όλους στο τέλος, γινόμενο και νόμιμα πλέον, άρχων του κόσμου τούτου, αφού στην τελική, με την δική μας ΨΗΦΟ , ενεργητική ή/και παθητική, εξελέγη. Και τότε, όσοι ζούν, τον ήπιανε…

 6. Christos Vergopoylos says:

  ετσι….καμαρωστε τους….!!!!!!! καμαρωστε την ξεφτιλα και μοστραρετε την πενταφλα για εξελιξη….!!!!!!! μα πανω απο ολα ευγε στον Ελληνα που ψηφισε Συριζα , επι δυο φορες και εις ανωτερα ..!!!!!!! και εις ανωτερη ξεφτιλα…..!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕ….!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. filarianna says:

  «Ζούμε σε αυτό που οι Έλληνες αποκαλούσαν καιρός – η σωστή στιγμή – για την «μεταβολή των θεών» , των θεμελιωδών αρχών και των συμβόλων. Αυτή η ιδιαιτερότητα της εποχής μας είναι η έκφραση του ανθρώπινου ασυνείδητου που μεταβάλλεται. Οι γενιές που έρχονται θα πρέπει να λάβουν υπόψη αυτή τη σημαντική μεταμόρφωση, εάν η ανθρωπότητα δεν καταστραφεί μέσω της δύναμης της δικής της τεχνολογίας και επιστήμης. Τόσα διακυβεύονται και εξαρτώνται τόσο πολλά από την ψυχολογική σύσταση του σύγχρονου ανθρώπου. «- Καρλ Γιουνγκ

  «Στις γυναίκες αναζητούμε τη σωτηρία των ιαματικών και αναζωογονητικών υδάτων του Υδροχόου. Προσδοκούμε τώρα τη Νέα Εποχή, καθώς η τωρινή εποχή της αρρενωπότητας κατάφερε να αυτοκαταστραφεί.» Ρόσμαρι Ράντφορντ Ρούθερ βιβλίο Γυναικείοι Οδηγοί: Ερμηνείες κατά τη φεμινιστική θεολογία

  Χμ…. ας μην ξεχνάμε πως αστρολογικά, ο μαύρος ήλιος – Κρόνος – χρόνος (4° κίνημα φεμινισμού Times Up ) είναι κυβερνήτης του Υδροχόου – στοιχείο αέρας ( =πρίγκιπας).

  Η θεά «μέλισσα» ….. ο όρος Hive mind

  jbspins.blogspot.com/2009/12/future-is-now-hive-mind.html

  Ιδρυτής του νεοπαγανιστικού κινήματος – Γουίκα (WICCA), το οποίο εμφανίζεται στα μέσα του 20ου αιώνα, θεωρείται ο «Άγγλος πατέρας των μαγισσών» Τζέραλντ Γκάρντνερ.
  Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, γνωρίστηκε με τη Μπεσάντ Σκοτ, θεοσοφίστρια και μέλος της ελευθεροτεκτονικής μυστικιστικής τάξης, με την ονομασία «Αδελφότητα της Τάξης των Ροδόσταυρων του Κρότωνα», στους κόλπους της οποίας, δραστηριοποιείτο κι μία σύναξη παγανιστών Μαγισσών – Η σύναξη του Νιου Φόρεστ.
  Τα μέλη προσκάλεσαν τον Γκάρντνερ, ο οποίος μυήθηκε από την αρχηγό της σύναξης – τη «Γριά» Ντόροθυ ή Ντόροθυ Κλάτερμπερκ, όπως την ονόμαζε. Το 1946, ο Γκάρντνερ γνωρίζει τον Άλιστερ Κρόουλι, ο οποίος τον χρίζει επίτιμο μέλος της «Αδελφότητας του Ο.Τ.Ο.» . Είναι η περίοδος κατά την οποία ο Γκάρντνερ συνέλαβε την ιδέα της αναβίωσης των συνάξεων των Μάγων/Μαγισσών (covens) κατά τα πρότυπα που περιέγραφε η «γιαγιά της Γουίκα» , όπως την αποκαλούν – Δρ. Μάργκαρετ Μάρεϊ.

  Το κίνημα της θεάς – στο οποίο έχω αναφερθεί σε προηγούμενο σχόλιο- συνδέεται με το φεμινιστικό κίνημα (βρισκόμαστε στο 4° κύμα) και το νεοπαγανιστικό κίνημα. δεν έχει Δέκα Εντολές που να υπαγορεύουν κάποιον συγκεκριμένο κώδικα συμπεριφοράς, υπάρχουν κοινές αρχές και έννοιες μέσα στο κίνημα που αποτελούν τη βάση της ηθικής συμπεριφοράς.
  Οι συμμετέχοντες στην πνευματικότητα της θεάς που ορίζουν τον εαυτό τους ως Γουίκαν/εν (Μάγισσες/Μάγοι), ακολουθούν συνήθως αυτό που είναι γνωστό ως οι 8 λέξεις που πληρούν την συμβουλή της Μάγισσας (Wiccan Rede)
  An it harm none, do what thou wilt
  Κάνε ό, τι θέλεις, αρκεί να μην βλάψεις κανέναν
  Παράφραση δηλαδή του νόμου του Άλιστερ Κρόουλι:
  «Do what thou wilt shall be the whole of the Law»…
  «Κάνε αυτό που θέλεις, αυτό θα είναι ολόκληρος ο Νόμος».
  Λίγο δύσκολο να ακολουθηθούν ηθικοί κανόνες … για παράδειγμα λατρεύοντας την «θεά» Κάλι, ή σε κλινική αμβλώσεων της μη κερδοσκοπικής θρησκευτικής εταιρείας Wiccan Religious Cooperative of Florida … «μία θυσία στην θεά Άρτεμη, η οποία αρνείται να δώσει ζωή, αν η προσφορά δεν είναι αγνή»….

  ovadosepeace.wordpress.com/2015/03/17/massacre-of-innocence-the-occult-roots-of-abortion/

  «Εσύ άσκησε την δική σου θρησκεία, και άσε με να ασκώ την δική μου»
  «Η δική μου θρησκεία είναι μια ιερή τελετή βρεφο-θυσίας».
  (Πατρίσια Μπαίρντ-Ουίντλ,
  Ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Κέντρου Ενήμερων Γυναικών υπέρ της Επιλογής).

 8. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ says:

  Η ΣΧΈΣΗ ΜΗΤΈΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΎ ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΈΝΝΗΣΗ ΜΈΧΡΙ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ. Η ΣΧΈΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΆΡΡΗΚΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΆΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΔΕΜΈΝΕΣ . Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΒΆΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΌΠΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΣΉΜΕΡΑ. ΑΥΤΉ Η ΣΧΈΣΗ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ. ΔΙΌΤΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΓΎΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΊΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΈΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΩΝ ΘΑ ΕΚΛΕΊΨΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΊΑ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΕΊΔΟΥΣ .ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ . ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΎΛΛΩΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΊ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΤΡΌΠΟ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΈΚΛΕΙΨΗ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΕΊΔΟΥΣ .ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ Προσπαθουν να ισοπεδωσουν τον βιολογικο μας προσδιορισμο δηθεν στο ονομα της ισοτητας. Οι πολιτικοι ανα τον κοσμο που εχουν αποδειξει οτι δεν ενδιαφερονται για τον λαο τους αφου συνεχεια παιρουν αποφασεις που μειωνουν το βιοτικο τoυ επιπεδο και περιοριζουν τις ελευθεριες του.Κοπτονται συστηματικα για τα δικαιωματα και τις ελευθεριες των ομοφιλοφυλων.ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

 9. Ανωνυμος says:

  Κοιτα να δεις πλακα, που οταν ερθει η ωρα ολοι αυτοι οι ψευδοκουλτουριαρηδες θα ζητανε τη συνδρομη των φυσιολογικων να τους σωσουν…..χαχαχαχα….κοντοφθαλμοι…..stranger μια χαρα τα λες χρονια τωρα….

 10. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Βασικα τα πραγματα ειναι καπως ετσι αλλα ειναι ακομα χειροτερα, καθως ο πυρηνας της συνειδησης μας ο οποιος εκφραζει την γλωσσα του κατασκευαστη παρηγαγε και ο εξης αποτελεσμα: Παρηγαγε την λεξη «MALE-volent» (Latin volent, volens, present participle of velle to will) που σημαινει ΚΑΚΟ-βουλος(volent..).

  Ασφαλως καποιος μπορει με τα επιφανειακα κριτηρια της ανθρωπινης λογικης να απορριψει αυτο που υπαινισσομαι ομως συμφωνα και με την σε βαθος ερευνα μου επι του θεματος ειναι εντελως εκτος πραγματικοτητας αυτος που νομιζει οτι η Εννοια επι της ουσιας που εκφραζει τον πυρηνα της συνειδησης μας ειναι εξαρτωμενη απο την ανθρωπινη λογικη. Μιλαμε για τις ανωτερες συχνοτητες που ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ τα επιπεδα συνειδητοτητας/διαστασεις και εκφραζουν τον ΠΥΡΗΝΑ της συμπαντικης συνειδησης η αλλιως το «θεικο στοιχειο».

  Η εκφραση του αρσενικου λοιπον στοιχειου μεσα και απο τις εξουσιαστικες δομες του παρελθοντος παρηγαγε καποια συγκεκριμενα αποτελεσματα και με βαση μαλιστα το δεδομενο που συνιστα οτι ο αρσενικος οφις ειναι θανατος και ο θηλυκος (η αλλιως η Σ-Οφια) Ζωη. Θηλυκη ειναι και η Ψυχη η συζηγος του Ερωτα και το γεγονος ειναι και περα απο ολα τα υπολοιπα που μπορει να βασανιζουν το μυαλο σας αναφορικα με το σημερα οτι η Ψυχη του πλανητη εχει υποστει βιασμο απο τις πατριαρχικες δομες και αυτα ειναι και ενα αποτελεσμα αυτων των ενεργειων.

 11. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ ……………….Πιο ανθρώπινος………………….

  Ο Προμηθέας καρφωμένος στον Καύκασο, ο Χριστός σταυρωμένος στο Γολγοθά. Ο συμβολισμός είναι φανερός. Είναι η καρφωμένη και σταυρωμένη ανθρωπότητα, που πρέπει να απαλλαγεί από τα δεσμά της που άλλοι χάλκευσαν γι’ αυτήν ή και η «ίδια» με τα λάθη και την απρονοησία της. Προμηθέας και Χριστός πληρώνουν το τίμημα της αγάπης – προσφοράς τους στον αιώνιο άνθρωπο. Ο Προμηθέας εξομολογητικά δηλώνει: «Θνητοίς γαρ γέρα/ πορών ανάγκαις ταίσδ’ ενέζευγμαι τάλας˙» (Αισχύλος, «Προμηθεύς Δεσμώτης»,107…) (Για τα δώρα/ που έδωσα στους ανθρώπους, μπήκα ο δόλιος/ σε τέτοια βάσανα).

  Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης παρουσιάζει το Χριστό ως «ίδε ο αμνός του Θεού ο αίρων την αμαρτίαν του κόσμου» (Α,29) και «Ούτω γαρ ηγάπησεν ο Θεός τον κόσμον, ώστε τον υιόν αυτού τον μονογενή έδωκεν, ίνα πας ο πιστεύων εις αυτόν μη απόληται, αλλ’έχη ζωήν αιώνιον. Ου γαρ απέστειλεν ο Θεός τον υιόν αυτού εις τον κόσμον ίνα κρίνη τον κόσμον, αλλ’ ίνα σωθή ο κόσμος δι’ αυτού» (Γ, 16-17). Η αγάπη, λοιπόν, προς τον κόσμο και η σωτηρία αυτού συνιστούν τη βασική αιτία των παθών του Χριστού.

  Και οι δυο, Προμηθέας και Χριστός, υφίστανται τα πάνδεινα, χωρίς παράπονα, γογγυσμό ή μίσος για τους διώκτες: «οράτε δεσμώτην με δύσποτμον Θεόν/….δια την λίαν φιλότητα βροτών»(Κοιτάχτε με δεσμώτη το βαριόμοιρο θεό,/… γιατί τους ανθρώπους αγάπησα τόσο, Αισχύλος, «Προμηθέας Δεσμώτης» στ 119-120,123) διακηρύσσει ο Προμηθέας, κι ας ένιωθε κάπως προδομένος από τους ανθρώπους και τους άλλους τιτάνες.

  Το παράπονο του Προμηθέα αποδίδει με γλαφυρότητα ο Κ. Βάρναλης στο «φως που καίει» (Ο Μονόλογος του Μώμου) «Τους έσωσα κ’ εγώ μια φορά και πρόκοψα!… Έκλεψα τη φωτιά από τον Όλυμπο και τους την έφερα. Τους έδωσα το λογικό και τη γλώσσα. Τους ανέβασα ψηλά, ίσαμε τους θεούς. Κι αφτοί με προδώσανε»

  Ανάλογη και η προδοσία του Χριστού από το μαθητή του Ιούδα «Και έτι αυτού λαλούντος ιδού Ιούδας…ο δε παραδιδούς αυτόν έδωκεν αυτοίς σημείον λέγων˙ ον αν φιλήσω, αυτός εστί, κρατήσατε αυτόν….» (Ματθαίος, ΚΣΤ 47-49). Την προδοσία του Ιούδα ακολούθησε η προδοσία και η εγκατάλειψη από τον όχλο «οι δε περισσώς έκραζον λέγοντες˙ σταυρωθήτω» (Ματθαίος, ΚΖ 24) και «οι δε εκραύγασαν˙άρον, άρον, σταύρωσον αυτόν» (Ιωάννης, Ιθ 16).

  Προμηθέας και Χριστός βάδισαν προς το Πάθος με συνείδηση, γνωρίζοντας τα πάντα κι γι’ αυτό δε λυγίζουν: «Ευ ‘γω ταύτα πάντ’ ηπιστάμην,/ εκών άκων ήμαρτον, ουκ αρνήσομαι˙/ θνητοίς αρήγων αυτός ηυρόμην πόνους» (Αισχύλος «Προμηθέας Δεσμώτης» 277-79, «Πολύ καλά τα γνώριζα όλα αυτά˙/ Το θελα κι έφταιξα, ναι, δεν τ’ αρνιέμαι,/ και βρήκα συμφορές θνητούς βοηθώντας).

  Αλλά και ο ίδιος ο Χριστός προοικονόμησε το τέλος του και προϊδέασε τους μαθητές του γι’ αυτό: «Και ήρξατο διδάσκειν αυτούς ότι δει τον υιόν του ανθρώπου πολλά παθείν, και αποδοκιμασθήναι… και αποκτανθήναι, και μετά τρεις ημέρας αναστήναι» (Μάρκος, Η 32). Ωστόσο, παντού διέβλεπε, ακόμη και στους μαθητές του, πως ο όχλος δεν είχε πειστεί για την ταυτότητα και το έργο – διδασκαλία του «τίνα με λέγουσιν οι άνθρωποι είναι;» (Μάρκος, Η28).

  Το μεγαλείο και των δυο «πασχόντων» συνίσταται στο γεγονός ότι γνώριζαν το τέλος το οποίο αντιμετώπισαν ως μια αναγκαιότητα: «πάντα προυξεπίσταμαι/ σκεθρώς τα μέλλοντα, ουδέ μοι ποταίνιον,/ πήμ’ ουδέν ήξει. Την πεπρωμένην δε χρη/ αίσαν φέρειν ως ράτσα, γιγνώσκονθ’ ότι/ το της ανάγκης έστ’ αδήριτον σθένος» (Καλά τα ξέρω όλα… Πρέπει την τύχη τη μοιρόγραφτη ο καθένας… να βαστάζει, μια και το ξέρει πόσο ανίκητη είναι της Ανάγκης η δύναμη», Αισχύλος «Προμηθεύς Δεσμώτης», 101-105).

  Ο Χριστός έδειξε την αδυναμία του μόνον λίγο πριν εκπνεύσει λέγοντας το: «ηλί, ηλί, λιμά σαβαχθανί; Τούτ’ έστ’, Θεέ μου Θεέ μου, ινατί με εγκατέλιπες;» (Ματθαίος, ΚΖ47). Ο ανθρώπινος θάνατος του Χριστού επισημαίνεται κι από τον υμνογράφο του Επιταφίου θρήνου: «Ως βροτός μεν θνήσκεις εκουσίως, Σωτήρ, ως Θεός δε τους θνητούς εξανέστησας εκ μνημάτων και βυθού αμαρτιών».

  Γενικότερα, περιδιαβαίνοντες το μύθο του Προμηθέα (Ησίοδος, Αισχύλος, Βάρναλης) μπορούμε να ανιχνεύσουμε σε αυτόν το σύμβολο του αγώνα του ανθρώπου ενάντια σε εκείνες τις δυνάμεις που τον κρατούν δέσμιο. Ο Προμηθέας εκπροσωπεί την Ηθική Ελευθερία και τη βαθιά επιθυμία του ανθρώπου για πρόοδο σε όλα τα επίπεδα (Υλικό, Πνευματικό…). Η πορεία, βέβαια, προς τη γνώση και την πρόοδο δεν συμβαίνει πάντα «ατιμωρητί». Ο άνθρωπος πρωταγωνιστής «πάσχει»και παθιάζεται.

  Γνωρίζει, δηλαδή, πως η μετάβαση από το «βασίλειο της αναγκαιότητας» στο «βασίλειο της ελευθερίας» προϋποθέτει συνειδητοποίηση των ορίων των ανθρώπων αλλά και των θυσιών. Ο Προμηθέας ενσαρκώνει σε απόλυτο βαθμό αυτή τη συνειδητοποίηση. Εξάλλου η «πράξη που γεννά βάσανα» είναι παράλληλα «πράξη που γεννά ευτυχία».

  Ο Χριστός στέκεται συγκαταβατικός απέναντι σε αυτούς που τον αδικούν και τους συγχωρεί «άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασιν τι ποιούσιν». Είναι η έκφραση μιας αγάπης χωρίς όρους και όρια. Μια αγάπη που τόσο ο Προμηθέας όσο και ο Φρόυντ δεν αναγνωρίζουν. Σχετικά ο Προμηθέας διακηρύσσει «απλώ λόγω τους πάντας εχθαίρω θεούς,/ όσοι παθόντες ευ κακούσι μ’ εκδίκως».

  Ο Βάρναλης στο «φως που καίει» παρουσιάζει τον Προμηθέα και το Χριστό να διαφωνούν σε πολλά και ο ένας να μην κατανοεί τη θυσία και τα παθήματα του άλλου. Ο Προμηθέας με τα δώρα στους ανθρώπους απέβλεπε στο λογικό του ανθρώπου (φωτιά, γλώσσα…), ενώ ο Χριστός στην αγάπη – καρδιά. Στη θέση – απάντηση του Προμηθέα «Αφτά δεν είναι λογικά πράματα!», ο Χριστός απαντά «Όσο ξανοίγεται η σκέψη, τόσο πιο στενέβουν οι καρδιές. Κι ο άνθρωπος χάνεται» (Κ. Βάρναλης, «το φως που καίει»).

  Ωστόσο, το τέλος – θάνατος και των δυο συνοδεύουν τρομερά φυσικά γεγονότα «χθων σεσάλευται./ βρυχία δ’ ηχώ παραμυκάται/ βροντής» (Αισχύλος, «Προμηθεύς Δεσμώτης» 1095) και «…και η γη εσείσθη και αι πέτραι εσχίσθησαν..» (Ιωάννης, ΚΖ 52).

  Πιο ανθρώπινος και πιο επιθετικός ο Προμηθέας υπερασπιζόμενος τα δίκαια του αιώνια «πάσχοντος» ανθρώπου ομολογεί με ένα ανθρώπινα δραματικό τρόπο «ω μητρός εμής σέβας, ω πάντων/ αιθήρ κοινόν φάος ειλίσσων,/ εσοράς ως έκδικα πάσχω» (κοιτάξτε πόσο άδικα πάσχω).

 12. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Απλα να πω και σε οτι αφορα την WICCA οτι ειναι και προφανες οτι η πολωση και η ανισορροπια εχει επιρρεασει και την συνειδηση αυτου του οργανισμου ομως σε γενικες γραμμες δεν θεωρω οτι αυτοι ειναι μεγαλυτερο προβλημα απο τους μαυροφορεμενους ευνουχους που εκφραζουν μια πολυ χειροτερη συνειδησιακη πολωση σε αντιθεση και με τον πυρηνα της WICCΑ που προσπαθει να αναστησει τα μυστηρια του Ιερου Γαμου η αλλιως τα χριστικα μυστηρια

  Ενδιαφερον ειναι επισης το γεγονος οτι αρκετοι Wiccans και αν οχι δηλαδη οι περισσοτεροι ειναι θετικοι προς τον Ιησου και αρνητικοι προς τον Σατανισμο και και τον Κροουλιανισμο ειναι θετικο ασφαλως που συγκρουστηκαν με τους εθνοκαπηλους/αρχαιοκαπηλους λεγομενους εθνικους που παριστανουν τους «ανωτερους» και τους «ηγετες» στις σχετικες συγκεντρωσεις νεοπαγανιστων και προκαλουν οπως ειναι και φυσικο την απεχθεια, καθως απο την μια πλευρα μιλαμε για την λατρεια της Μητερας Θεας που θα πρεπει ασφαλως να επανελθει με καθε κοστος ακομα και αν αυτο προβλεπει την ολοκληρωτικη ισοπεδωση της παλαιας ταξης και απο την αλλη μιλαμε για τον πυρηνα των πατριαρχικων δομων της δυσης και το ολο σχημα ειναι ασφαλως παραδοξο και σε οτι αφορα δηλαδη την συγκρουση του πυρηνα της Ελληνορωμαικης πατριαρχειας με το παραγογο της.

  Η απελευθερωση την ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ της Μεγαλης Μητερας Θεας με την πολυ σημαντικη συνδρομη των θεραπευτων και λευκων μαγων της Wicca και των Δρυιδων κλπ ειναι η μοναδικη λυση για τα συνειδησιακα προβληματα του πλανητη και οχι το προβλημα και το ζητουμενο ασφαλως ειαι η ισορροπια και οχι η πολωση ειτε απο την μια πλευρα ειτε την αλλη και σε οτι αφορα δηλαδη το θεμα της ομοφυλοφιλιας που δεν μπορει ασφαλως κανενας σοβαρος ανθρωπος να ισχυριστει οτι η «λυση» ειναι η επιστροφη στο παρελθον των πατριαρχικων δομων.

  https://www.youtube.com/watch?v=HmpiqxHRrzs

 13. ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

  Ετσι ειναι τα πραγματα αλλα μην το μυστηριοποιουμε στο επακρον. Οι πουστηδες κ οι λουγκρες στα καβούρια τους. Ας ενωθούμε κ ας αντισταθούμε. Όλα τα άλλα για τους μεμψιμοιρους. Διδακτέα τα παιδια σας τους αρχαιους σοφους τον Ιησου Χριστό την ορθοτητα. ΜΗ ΚΩΛΟΝΕΤΕ! Αγωνιστειτε σε ολα τα επιπεδα. Αναπαράγετε παλαιούς σπόρους πολύ σημαντικό κ αυτό. Κ μην ξεχνιόμαστε έχουμε να δώσουμε τη μάχη για τη Μακεδονία. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.

 14. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Επισης απλα να πω σχετικα και με αυτο που αναφερθηκε στο αλλο θεμα για τον Σωρρα οτι ειναι και προφανες οτι μιλαμε για ενα ακομα παραγογο της πολωσης της πατριαρχειας και οχι για το αντιθετο.

  Δεν μιλαμε σε καμια περιπτωση για λατρεια η εστω και για σεβασμο της Μητερας Θεας αλλα για την προσπαθεια του μικροτσουτσουνου να εγκλωβισει την θηλυκη ενεργεια και αυτο προβλεπει και το παραληρημα του Λαμπρακη αναφορικα με την «εξηγηση» του διπλου Εψιλον (που δεν υπαρχει πουθενα) καθως ολα αυτα που λενε επι της ΟΥΣΙΑΣ τους ειναι ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ και εκφραζουν την πολωση που γεννησε και θεσμοθετησε η πατριαρχεια καθως αλλωστε το θεμα ειναι ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ περα απο την τεχνητη πολωση των σκεπτομορφων και η ΕΝΕΡΓΕΙΑ της Μεγαλης Θεας και δηλαδη της ΣΟΦΙΑΣ ειναι κατι το πολυ συγκεκριμενο που δεν θα μπορουσε ποτε να προσεγγισει επι της ουσιας ενας αποβλακωμενος μικροτσουτσουνος και μαλιστα ΚΑΚΟβουλος ΝΕΟΝΑΖΙ (εκει οπου μαλιστα ο Ναζισμος εκφραζει την χειροτερη οψη της πατριαρχειας) ανεξαρτητα και απο την θρησκεια του και απο οτιδηποτε.

 15. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Σε οτι αφορα το θεμα της τρυπας βασικα ολοι απο μια «τρυπα» βγηκαμε καθως η Ζωη σε ολοκληρο το συμπαν προηλθε ασφαλως απο την ΜΗΤΡΑ και το Vesica Piscis και οχι απο τον ΚΩΛΟ που ασφαλως εκφραζει το συμπαντικο συστημα χωνεψης και αποβολης των παρασιτων που και αυτα απο καποια τρυπα βγηκαν και για αυτο αλλωστε το ορθο ειναι να υποθεσει καποιος οτι οι δαιμονες βγηκαν απο τον κωλο του Σατανα η και του Θεου ακομα αναλογα με την αντιληψη και την πολικοτητα καθως και εγω μερικες φορες που κλανω με το μυαλο μου νιωθω σαν δημιουργος και αρα βασικα η προελευση καποιας δαιμονικης προδης θα μπορουσε να ειναι ο κωλος του οποιουδηποτε κλανει και θα ηταν ασφαλως παραλογο να θεωρησει καποιος οτι ο Θεος δεν εχει συστημα χωνεψης και οτι δεν χεζει τα αποβλητα στην κολαση και οτι βασικα δεν εχει ΚΩΛΟ. Πρεπει καποιος να δει το ολο θεμα μεσα απο την ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ της τρυπας και του in/out την οποια κατειχαν στο υψιστο βαθμο οι αρχαιοι Ελληνες.

  Για να καταλαβετε καλυτερα πως εχει το θεμα απλα να σας πω οτι ενας αρχαιος Θεος μου εδειχνε με νοημα τον ποπο του και εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι απο εκει χεζει ολα τα αποβλητα και για αυτο βασικα μερικοι πατριαρχες ειναι «συγχυσμενοι» και δεν ξερουν αν βγηκαν απο ΜΗΤΡΑ η απο…

  Αυτο και ως απαντηση στο θεμα της Μητερας Θεας.

  Πανω σε αυτο να πω και κατι που ειπε ο Keneth Grant:

  “Thus the blasphemy of the homosexual formula, for it denies Babalon and breeds devils in chaos.”

 16. filarianna says:

  Συλλογικός Νους – Hive Mind
  Hive (Κυψέλη-μελίσσι-συλλέγω σαν σε κυψέλη-συναθροίζομαι σαν σε κυψέλη)

  Εξετάζοντας το σύστημα του θηρίου και ειδικότερα το σύστημα της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας, παρατηρούμε πολλά κωδικοποιημένα μηνύματα και σύμβολα, τα οποία προβάλλονται ξανά και ξανά.
  Παρακολουθούμε την ανθρωπότητα να διαιρείται σε υποομάδες που συγκρούονται μεταξύ τους. Μία μέθοδος που χρησιμοποιεί η ελίτ της κορυφής της πυραμίδας, προκειμένου να διατηρεί τον έλεγχο της μάζας .

  Οι μέλισσες κρύβουν «μυστικά» λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου
  tovima.gr/science/article/?aid=955325
  […] Ο νόμος του Pieron θεωρεί ότι ο εγκέφαλος είναι ταχύτερος στη λήψη αποφάσεων μεταξύ δύο επιλογών υψηλής ποιότητας. Ο εγκέφαλος είναι βραδύτερος όταν οι δύο επιλογές είναι χαμηλής ποιότητας.
  Όταν παρατήρησαν την αποικία των μελισσών οι ερευνητές παρατήρησαν ότι ήταν ταχύτερη στην λήψη απόφασης μεταξύ δύο σημείων υψηλής ποιότητας για το χτίσιμο της κυψέλης.
  Ομοίως ο νόμος του Hick υποστηρίζει ότι ο εγκέφαλος είναι βραδύτερος στη λήψη αποφάσεων όταν ο αριθμός των επιλογών είναι αυξημένος. Στην παρούσα μελέτη διαπιστώθηκε ότι το μελίσσι ήταν βραδύτερο στη λήψη απόφασης όταν όντως είχαν πολλές επιλογές σημείων για να φτιάξουν την κυψέλη τους.
  «Η μελέτη είναι εντυπωσιακή γιατί δείχνει ότι μια αποικία μελισσών υπακούει στους ίδιους νόμους με τον ανθρώπινο εγκέφαλο όταν πρόκειται για τη λήψη αποφάσεων. Επίσης ενισχύει τη θεωρία ότι τα μελίσσια είναι σχεδόν όμοια με ολοκληρωμένους οργανισμούς, και συντίθενται από έναν μεγάλο αριθμό πλήρως ανεπτυγμένων και αυτόνομων μονάδων που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για να παραχθεί μια συλλογική αντίδραση», σχολιάζει ο Δρ Αντρεατζιοβάννι Ρέινα, ερευνητής στο Τμήμα Επιστήμης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ. […]

  American Horror Story : Cult – Έβδομος κύκλος
  https://static1.squarespace.com/static/56c6586337013bf807abd4ac/t/59d2769432601eafbd766dc7/1506965143682/220px-American_Horror_Story_Season_7.jpg

  Νιώθεις ποτέ μόνος σου; Σου φαίνεται πως κανείς δεν σε καταλαβαίνει πραγματικά;
  Μήπως κάποιοι άνθρωποι απλά σε αρρωσταίνουν; Φοβάσαι; Μπορούμε να σε ελευθερώσουμε. Θα σε κάνουμε ισχυρό. Σε θέλουμε.

  https://youtu.be/4g0-cSWmN9o

  Άλμπουμ της Ντέμπι Χάρι : «Pollinator» – Επικονιαστής – κυκλοφόρησε στις 5 Μαΐου 2017

  https://i.pinimg.com/originals/d0/1c/8d/d01c8d182265d61668fe08b95195d5a5.png

  Επικονιαστής: το έντομο που συμμετέχει στην γονιμοποίηση των ανθέων και γενικότερα στην αναπαραγωγή των φυτών μέσω της εναπόθεσης γύρης (επικονίαση)

  https://www.billboard.com/files/media/blondie-performance-june-2017-billboard-1548.jpg

  Τα άνθη παράγουν νέκταρ και γύρη. Όταν οι επικονιαστές, όπως οι βομβίνοι και οι μέλισσες, επισκέπτονται τα άνθη, συλλέγουν νέκταρ και γύρη μέσα στο “τρίχωμα” της κοιλιάς και του θώρακά τους, τα οποία μεταφέρονται σε καθημερινή βάση σε ειδικά «καλαθάκια» γύρης στα πίσω πόδια τους. Η γύρη μεταφέρεται πίσω στη φωλιά και χρησιμοποιείται ως τροφή για τις προνύμφες. Κατά τις επισκέψεις στα άνθη, πολλή γύρη κολλάει τυχαία στο τρίχωμα του εντόμου. Έτσι, η γύρη μπορεί να μεταφερθεί από το ένα λουλούδι προς το στίγμα του ίδιου ή άλλου λουλουδιού, επιτρέποντας την σταυρωτή επικονίαση. Στις καλλιέργειες που επικονιάζονται μόνες τους, οι επισκέψεις των βομβίνων είναι ιδιαίτερα ευεργετικές, για τον λόγο ότι τα άνθη δονούνται από τις μέλισσες (“επικονίαση δόνησης”), με αποτέλεσμα την ιδανική επικονίαση.

  το χρώμα της χρονιάς είναι το μωβ…..

  https://img.wennermedia.com/article-leads-horizontal-800/blondie-live-at-beacon-theater-review-2017-6e396f17-81ae-4042-a9b3-23ad83de5104.jpg

  Στις 6 Δεκεμβρίου 2017, δημοσιεύτηκε το βίντεο του «αποκαλυπτικού» (σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stones) τραγουδιού ‘Doom or Destiny’

  https://youtu.be/YI2z27Ufy8k

  […] Η Ντέμπι Χάρι και η «νονά της πανκ» – σύμβολο του φεμινιστικού κινήματος, Τζόαν Τζετ ένωσαν τις δυνάμεις τους για το πολιτικά φορτισμένο βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται ως τηλεπαρουσιάστριες μίας χαοτικής, βίαιης και ασεβούς παράλληλης πραγματικότητας […]

  Παρεμβάλλονται καρέ με μέλισσες και κυψέλες. Αναφορά στη Μητριαρχία Vs Πατριαρχία

  Clear as a bell σαφές σαν κουδούνι … ποιο καθαρά δε γίνεται να μας «δηλώσουν» πως πρόκειται για «fait accompli» (τετελεσμένο γεγονός)

 17. ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ!!!!!! says:

  Etsi ζουσε και ο χριστος σαν Εσαιος-Χυπις εκεινα τα χρονια ενω τα σημερινα ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΑ αλλα με φεραρι [ολοι πρακτορες της ερημου του ΣΙΝΑ , οι οπιουχοι κοκαινιδες του μανδραγορα ασιατες].

 18. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Το σχημα Μητριαρχεια VS Πατριαρχεια προεκυψε εκ της αναγκης των συνθηκων μεσα στα πλαισια μιας καταστασης που εγκλωβιζει την πνευματικη ενεργεια και μεσα σε αυτο το σχημα απο την πλευρα της Μητριαρχειας ασφαλως συμμετεχουν και οι ανατολιτες οπως για παραδειγμα οι Ινδουιστες και ολοι οσοι βασικα αντιλαμβανονται το μεγεθος του προβληματος το οποιο ειναι και η βασικη αιτια της υλιστικης πολωσης του δυτικου πολιτισμου που μοιαζει περισσοτερο με ενα πτωμα που περιφερετε ασκοπα μεσα στο σεντουκι του και ελπιζει σε μετα θανατον ζωη παρα με εναν ζωντανο πνευματικο οργανισμο που αναπαραγει τον θεικο σπορο καθως ασφαλως για να προκυψει αναπραγωγη πρεπει να υπαρξει συνουσιασμος και ο ευνουχος «θεος» δεν συνουσιαζετε με την αντιθετη πολικοτητα και αντι αυτου προσπαθει να την σκοτωσει και για αυτο το ορθο ειναι να υποθεσει καποιος οτι ειναι MALE-volent.

  Αυτο φυσικα δεν εχει να κανει μονο με το σχημα Νεοπαγανισμος VS Χριστιανσιμος καθως και χριστιανοι εσωτεριστες σφαγιαστηκαν απο τον Αντιθεο του ιερατειου και αυτος ειναι και σημαντικοτερος λογος που φτασαμε στο σημερα που ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τον αφανισμο του ευνουχου «θεου» με καθε κοστος.

  Απο εκει και μετα το θεμα δεν ειναι ουτε η Μητριαρχεια ουτε η Πατριαρχεια αλλα η ισορροπια και αυτο ασφαλως δεν μπορει να υπαρξει με βαση τις υπαρχουσες θρησκευτικες δομες των ευνουχων που παριστανουν τους εκπροσωπους και καλα καποιου «θεου» που και καλα δεν ειναι βασικα ενας ΔΑΙΜΟΝΑΣ που εγκλωβιζει την πνευματικη ενεργεια του πλανητη και φερει ενα σημαντικο μερος της ευθυνης για την πολωση και την υπαρχουσα κατασταση και αν οχι δηλαδη το σημαντικοτερο.

  • ΙΑΣΟΝΑΣ says:

   Περσεα σαν συγχρονος της ζησης φαινεται οτι »’περασες»’ και εσυ απο την Ινδια. Θυμισου οτι οταν αυτοι ηταν πανω στα δενδρα ο Περσεας τους »’κατεβασε»’ και τους εκανε απλους διποδες και με καποια αναλογα για αυτους θρησκευματα.

 19. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Η Ελληνικη παραδοση στο συνολο της εκφραζει τα μυστηρια της ανατολης και την ψυχη του ολου που εχει ξερασει ασφαλως ολους του αποβλακωμενους βιαστες της οπως για παραδειγμα οι Ελληναρες τυπου Σωρρα κλπ που ειναι αλλωστε ολοι το ιδιο καθως βγηκαν ολοι απο το ιδιο καλουπι του αλαζονα παπαρομακακα που ειναι και καλα «απογονος».

  Σε οτι αφορα τα νεοναζιστικα και εθνικιστικα σας συμπλεγματα αυτο που σας ταιριαζει πραγματικα ειναι η σημαια με το ουρανιο τοξο για να θυμηθειτε και τις πραγματικες ριζες σας για να μην ψαχνετε και αδικα βασικα να βρειτε την πηγη της πουστιας που σας χαρακτηριζει σε ολα τα επιπεδα.

  Ποιο αχρηστα υποκειμενα απο τους «απογονους» και τους πολιτσμικους «κληρονομους» (και μαλιστα των των αρχαιων παιδοφιλων επι του προκειμενου) ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο να συναντησει καποιος και αυτο ειναι που πραγματικα συμβαινει και σε οτι αφορα την θρησκεια σας που ειναι ενα παραγωγο της συγκεκριμενης αρρωστημενης νοοτροπιας που καταδικασε σε θανατο και εξωστρακισμο ολους του ανατολιτες φιλοσοφους οπως ο Σωκρατης και ο Πλατωνας κλπ και για αυτο αλλωστε αυτη η συγκρουση εκφραζει ασφαλως μια πραγματικα περα απο τα σκατα που εχει εκ των πραγματων ενας «εθνικιστης» μεσα στο κεφαλι του.

 20. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Το προβλημα ασφαλως δεν ειναι ο Ιησους που ειναι κατι σαν το γιαγκ μεσα στο γιν.

  Το προβλημα εχει πολυ βαθυτερες ριζες και εχει να κανει και με την δολοφονια του Αλεξανδρου και την σφαγη και τον διωγμο των φιλοσοφων που ηταν μυημενοι στα μυστηρια της ανατολης οπως για παραδειγμα οι Ιωνες φιλοσοφοι και δηλαδη βασικα οι δημιουργοι του Ελληνισμου που ειχαν μια πολυ συγκεκριμενη αποστολη και αυτο αλλωστε λεει και ο κωδικας τους και οι συχνοτητες οι οποιες λαμβαναν απο το συμπαν που εξεφραζαν ασφαλως μια ανωτερη «θεικη» συνειδηση περα απο την αντιληψη και την κατανοηση τους και προσπαθουσαν με τα μεσα που ειχαν να φερουν τα πανω κατω και να μεταφρασουν στην γλωσσα τους αυτες τις συχνοτητες που απεκτησε ενα ειδικο βαρος ακριβως λογω αυτων των συχνοτητων απο το συμπαν και οχι λογω της καταγωγης τους και του χρωματος του δερματος τους οπως προσπαθουν να περασουν οι Σωρρες και οι λοιποι νεοναζι που σχεση θα μπορουσαν να εχουν μονο με τους δολοφονους του Αλεξανδρου και του πνευματος και οχι ασφαλως με αυτες τις συχνοτητες που εκφραζουν μεχρι σε καποιο επιπεδο τον πυρηνα της συμπαντικης συνειδησης η αλλιως την «θεικη σπιθα» και οχι ασφαλως καποια συγκεκριμενη εξωγηινη φυλη.

  Για παραδειγμα απλα να αναφερω οτι το λογικο ειναι να υποθεσει καποιος με ΝΟΥ οτι ο Ερως ειναι μια δυναμη που εκφραζει τον πυρηνα της συμπαντικης συνειδησης και ειναι μεσα σε ολους και οχι μονο μεσα στους Ελληνες για παραδειγμα και στους εξωγηινους «συγγενεις» τους (καταρχην ολοι ειμαστε οντα του συμπαντος και ολοι ειμαστε «συγγενεις» καθως ολοι φερουμε την μηνημη της αστροσκονης). Αυτο ειναι και ενας νεος κωδικας που ελαβα απο τις συχνοτητες των κατασκευαστων EROS GENE CODE = 888 = ESSENCE OF EROS = THE FLAME OF EROS = WITHIN US ALL.

  Αμα καποιος αντιλφθει το που ζουμε και το πως πραγματικα δομειται η πραγματικοτητα μας και οτι βασικα τα ΠΑΝΤΑ δονουνται σε καποια συχνοτητα τοτε θα μπορεσει επισης να αντιληφθει οτι ολα αυτα με την Γεματρια και με τους κωδικους (οπως για παραδειγμα ο Κωδιξ Περσευς που κανω download τις τελευταιες εβδομαδες) σχετιζονται με τον γενετικο μας κωδικα και με τον ΠΥΡΗΝΑ του προγραμματισμου μας που εκφραζει τις ανωτερες συχνοτητες της συμπαντικης συνειδησης τις οποιες μπορει καποιος να προσεγγισει αναλογα με το επιπεδο της «αφυπνισης» του και αναλογα δηλαδη με το ποσο κοντα εχει φτασει στον ΠΥΡΗΝΑ της υπαρξης του. Αυτο ειναι ο Θεος που ειναι ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

  Τα παντα ειναι συχνοτητα, δονηση και ενεργεια και οι κατασκευαστες μας εκπεμπουν τις συχνοτητες της δημιουργιας και εμεις τις μεταφραζουμε στην γλωσσα μας αναλογα και με το επιπεδο αντιληψης μας και αναλογα με το ποσο καλα γνωριζουμε τον ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ και τον ΠΥΡΗΝΑ της υπαρξης μας και οι αρχαιοι λογω κυριως του Πυθαγορα και του Πλατωνα εφτασαν σε αυτο συμπερασμα οτι βασικα ο Δημιουργος ειναι ο Μεγας Μαθηματικος και ο Μεγας Γεωμετρης που εκφραζει επι της ουσιας τον πυρηνα της πραγματικοτητας μας και το «source code» του ματριξ αλλα ασφαλως αυτη τους η διαπιστωση εχει να κανει και με την γνωση και την ΕΜΠΕΙΡΙΑ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ που απεκτησαν απο τα μυστηρια της ανατολης.

  Δεν εχει κατι να κανει με την καταγωγη τους και δεν ειναι ασφαλως οι αρχαιοι φιλοσοφοι εθνικη «ιδιοκτησια» οταν μαλιστα εκφραζουν οχι μονο την συλλογικη πραγματικοτητα της ανθρωποτητας αλλα ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

  Εδω ειναι και ενας ενδιαφερον συνδεσμος που βρηκα προσφατα:

  http://www.platoscode.com/

 21. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Αυτο που συμβαινει λοιπον με τους Αντιθεους ειτε ειναι μασονοι ειτε οχι οπως φημολογειτε και σε οτι αφορα δηλαδη αυτη την αρρωστια με τους Εψιλον ειναι οτι καποιοι «παιζουν» με τον κωδικα και τις συχνοτητες του κατασκευαστη που ασφαλως για να το κανουν αυτο θα πρεπει να εχουν προσεγγισει τον κωδικα και αυτες τις συχνοτητες μεχρι σε καποιο επιπεδο και για αυτο αλλωστε ολη αυτη η ιστορια και σε οτι αφορα δηλαδη τους «Εψιλον» και τους Σωρρες μοιαζει με ρομποτικη που οδηγει μαλιστα σε ενα αδιεξοδο που επι της ουσιας στοχο εχει να μας αποσυνδεσει απο τον πυρηνα της υπαρξης μας μεσα απο την εστιασει στο ειδωλο και αυτο που ειναι ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ και με εξωγηινες παπαριες δηλαδη κλπ και ειναι και λογικο αλλωστε να υποθεσει καποιος οτι ακομα και αν αυτο γινεται σε ασυνειδητο επιπεδο οι διαφοροι Καλογερακηδες κλπ λαμβανουν εξωγηινες συχνοτητες και δηλαδη οχι ΘΕΙΚΕΣ συχνοτητες που εκφραζουν τον ΠΥΡΗΝΑ της συμπαντικης συνειδησης αλλα malevolent (κακοβουλες) συχνοτητες που προσπαθουν να εγκλωβισουν την συνειδηση μας και να μας μετατρεψουν σε «ρομποτ».

  Με πιο απα λογια αυτες οι συχνοτητες στοχο εχουν την ΨΥΧΗ μας που ειναι μια προσωποποιηση της ψυχης του ολου (Anima Mundi) και μια ενεργειακη εκφραση της συμπαντικης συνειδησης.

  ΠΟΤΕ δεν υπηρχε καμια διεξοδος απο το ματριξ των κακοκουβουλων οντοτητων που εξουσιαζουν αυτον τον πλανητη ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ και δηλαδη μεσα στους υλιστικους υπολογισμους και την αρρωστημενη πολωση της επιφανειας που παραγει και τους ναζι και τους libtards κλπ και εγω αυτο προσπαθουσα να κανω και σε οτι αφορα τα ηλιθια θρησκευτικα σας προβληματα να σας οδηγησω στο να εστιασετε στο ΜΕΣΑ αλλα ασφαλως το αρρωστημενο εγω του ειδωλολατρη απογονου εκανε τα ΠΑΝΤΑ για να εμβαθυνει την τεχνητη πολωση μεσα απο την εστιαση στο ΕΞΩ και στο ΕΙΔΩΛΟ και για αυτο εγω βασικα χεστηκα για την καταγωγη του οποιουδηποτε και για τα εθνικα του συμπλεγματα και για τις θρησκειες κλπ καθως η μοναδικη λυση αλλωστε που υπηρχε ποτε με αυτη την αρρωστημενη πολωση ειναι να σηκωσει καποιος τις δυναμεις τις αβυσσου να σας κανουν ολους να ψαχνεστε μηπως και τελικα βρειτε κατι και καταλαβετε οτι βασικα το προβλημα δεν ειναι εξω απο εσας.

  • αγνωστος says:

   PERSEA PINEIS POLY FRAPE STHN YPHRESIA POY EISAI KAI EXEIS IKANOTHTES PRAGMATI SAN YPOYLOS THS ANATOLHS NA SKATONEIS TA PANTA THS ISTORIAS THS ELLHNIKHS [γαμισε σωρες και λοιπους χαβαλεδες εσυ γιατι ετσι ?] Kai εισαι ξαδελφος του » Γιατρου» βλεπω …

 22. Pingback: ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΊΜΟΝΑ PAZUZU ΡΕ ΤΖΈΙΣΟΝ ΜΠΡΟΣΤΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΒΟΥΛΉ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΚΆΛΕΣΕΣ;;; «ΌΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΩ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΚΆΤΩ».

 23. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Το θεμα λοιπον ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ σχετικα με αυτον τον διαστρικο πολεμο δεν ειναι Ελληνες εναντιον Εβραιων η εναντιον καποιας αλλης φυλης. Το θεμα ειναι αυτοι που εξουσιαζουν τις κατωτερες συχνοτητες που εκπορευονται απο τον πυρηνα της συμπαντικης συνειδησης και εγκλωβιζουν την συνειδηση μας μεσα και εξω απο τις θρησκειες και τις ιδεολογιες.

  Για παραδειγμα ακομα και αν υποθεσουμε οτι ο Ιησους ηταν μια απατη (εγω δεν το λεω αυτο καθως αλλωστε ο κωδικας και οι σχετιζομενες συχνοτητες μου το κανουν ξεκαθαρο οτι μιλαμε για μια εκφραση του κατασκευαστη που ειναι και ο Δημιουργος του Πλατωνα κλπ) αυτο δεν σημαινει οτι τα αρχετυπικα sequence και οι σχετιζομενες συχνοτητες δεν μπορουν να μας οδηγησουν στον πυρηνα και οτι βασικα ακομα και οι κατασκευες αυτων που εξουσιαζουν τις κατωτερες συχνοτητες για να εξυπηρετησουν περιεργες ατζεντες δεν ειναι ΜΕΣΑ στην πραγματικοτητα του/των κατασκευαστη/κατασκευαστων. Τα παντα ειναι Ενα και τα παντα προερχονται απο μια μοναδικη πηγη ανεξαρτητα με την ενεργειακη τους πολωση που ειναι και ενα συνεπακολουθο της καθοδου του πνευματος (δηλαδη της πνοης της Δημιουργιας) μεσα στην υλη και τις κατωτερες συχνοτητες.

  Καταρχην καποιος πρεπει να καταλαβει οτι και η υλη ειναι ενεργεια και δεν υπαρχει αυτη διχοτομια υλης και πνευματος που προσπαθουν να περασουν καποιες σκεπτομορες. Μιλαμε απλα για διαφορετικα επιπεδα δονητικης συχνοτητας.

  Η υλη ειναι συμπυκνωμενο πνευμα/ενεργεια που δονειται σε μια συγκεκριμενη συχνοτητα και εκφραζει το θηλυκο/παθητικο στοιχειο μεσα στο οποιο ενυπαρχει το πνευμα/yang (το ενεργητικο στοιχειο).

  Εκφραζει δηλαδη ΕΜΑΣ και δεν μπορουμε να «αποβαλουμε» την υλη. Αυτο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ανεβασουμε την συχνοτητα της και να την παντρεψουμε 69 με τις ανωτερες συχνοτητες της συμπαντικης συνειδησης και δηλαδη με τον «Θεο».

  Σε οτι αφορα το «αφυλο» απλα να αναφερο την Ερμητικη αρχη του γενους για να καταλαβετε καλυτερα οτι βασικα αυτα που λενε και αυτα που κανουν αυτα τα παρασιτα ειναι ανοησιες που οδηγουν στην παρακρουση και στον εκφυλισμο:

  Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ»Το γένος είναι σε όλα, όλα έχουν τις Αρσενικές και τις
  Θηλυκές τους Αρχές, το Γένος εκδηλώνεται σε όλα τα Επίπεδα. «– Το Κυμβάλειον.

  ypernoisis.gr/sciences/filosofies-tou-kosmou/101-filosofies-tou-kosmou/563-oi-epta-ermitikes-arxes-ermis-trismegistos

  Δεν υπαρχει «αφυλο» λοιπον. Υπαρχουν απλα παρασιτα που πρωτα τους εφαγα ο Θεος και επειτα τους απεβαλα καθως βρισκομαι στην διαδικασια της χωνεψης και τωρα μολις ρευτηκα κιολας.

 24. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Η μορφοποιηση λοιπον της ενεργειας ειναι ΚΑΙ δικο μας δημιουργημα μεσα στα πλαισια της αναλογικης σχεσης του πανω και του κατω και του επιπεδου αντιληψης μας που ειναι παντα περιορισμενο απο την σχεση την σχεση του αριστερα με το δεξια μεσα στα πλαισια της συλλογικης πραγματικοτητας.

  Δεν μπορει δηλαδη καποιος απλα να «ξεφυγει» απο τις συσχετιζομενες ΔΥΝΑΜΕΙΣ που εκφραζουν την ισορροπια των αντιθετων και αυτο το λεω γιατι ειναι και προφανες οτι ολη αυτη η ιστορια με το «αφυλο» εχει σχεση με τις συχνοτητες του new age που εκφραζουν μια καθολικη παθητικοτητα στις κατωτρες συχνοτητες με το προσχημα της «αγαπης» και της «ειρηνης» και ειναι και κωμικοτραγικο βασικα αυτο που γινεται καθως μιλαμε ξεκαθαρα για ΠΟΛΕΜΟ που στοχευει στον εκμηδενισμο της ανθρωπινης υπαρξης μεσα απο την πληρη υποταγη στην διαστροφη και την ανοησια και στην παθητικοτητα που αυτη προβλεπει με το προσχημα των «ανθρωπινων δικαιωματων» και της «ελευθεριας» που προβλεπει ο εκφυλισμος επι της ουσιας και ειναι και προφανες πλεον οτι δεν μπορει και δεν θελει κιολας η επικρατουσα θρησκεια να ειναι η απαντηση στον εκφυλισμο και μεσα απο την νοηματοδοτηση ενος αξιακου συστηματος καθως μιλαμε για ενα ΠΤΩΜΑ που απλα ελπιζει βασικα σε «ζωη» μετα θανατον.

  Ο πρωτος εχθρος λοιπον ειναι η επικρατουσα θρησκεια που δεν μπορει και δεν πρεπει βασικα να της επιτραπει να συνεχισει να σπερνει την πολωση. Για παραδειγμα στο θεμα της ομοφυλοφιλιας δεν μπορει να βγαινει και να λεει οτι ο «θεος» επεβαλε αυτο και για αυτο θα πρεπει να απαγορευσουμε στους ομοφυλοφιλους να αναπνεουν και θα πρεπει μαλιστα να αμολυσουμε τους νεοναζι να τους «σφαξουν» και γιατι μαλιστα καποιοι γεννηθηκαν με ορμονικο προβλημα. Αμα ειναι να «τιμωρησει» ο «θεος» τους «ανωμαλους» θα το κανει ο θεος και οχι ο παπας και οι θρησκειες και τα τσιρακια του συστηματος.

  Απο εκει και μετα αυτος που μπορει να νοηματοδοτησει ενα αξιακο συστημα θα πρεπει να το κανει ανεξαρτητα με την ενεργειακη πολωση των θρησκειων με βαση τα δεδομενα και οχι με βαση καποιες ατεκμηριωτες πεποιθησεις και αυτο ειναι που «πληρωνει» ο χριστιανικος κοσμος, και δηλαδη την επιβολη ενος «αξιακου συστηματος» που αδυνατει να νοηματοδοτησει (Νοημα = ΕΝΝΟΙΑ = ΣΟΦΙΑ = ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ) τον εαυτο του καθως μαλιστα οι «ηγετες» αυτου του καρκινωματος ειναι ευνουχοι και αυτο που επι της ουσιας προτασσουν ειναι ειτε την υποταγη του θηλυκου στοιχειου σε μια σαδιστικη θρησκευτικη εξουσια που εχει προσεγγισει τα ορια της διαστροφης, ειτε τον σφαγιασμο και την αποβολη του που οδηγει και στην παρακρουση του «μοναχισμου» που μαλιστα στοχευει στον βιασμο της υλης και τον ΘΑΝΑΤΟ και οχι για παραδειγμα στην πνευματικη ανελιξη και στον ΓΑΜΟ της υλης και του πνευματος.

  Η επικρατουσα λοιπον κατασταση ΝΟΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ την αντιδραση και τα φαινομενα του ειδους και δεν μπορει σε καμια περιπτωσει να ειναι η «λυση».

 25. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Βασικα εγω «σκοτωνω» την βλακεια και το ψεμα και την αρρωστια που στραφηκε εναντιον μου με το προσχημα του εθνους και της φυλης που πρεπει και καλα να εκφραζει τον νεοναζισμο και την «ανωτεροτητα» της φυλης μεσα σε μια κατασταση μαλιστα οπου τα παντα εχουν εκφυλιστει με την δυναμικη συνδρομη του «απογονου» που εχει ανυψωσει την εγωικη του αρρωστια πανω απο το συμπαν πανω σε μια πλασματικη βαση (foundation) που ειναι και επομενο να καταρρευσει.

  Θα πρεπει βασικα ακομα και ο μακακας ο «κληρονομος» σε καποια φαση να συνειδητοποιησει οτι το συμπαν δεν γυρναει γυρω απο την εγωικη του αρρωστια και οτι το «δερμα» που φοραει δεν του προσδιδει καποια «αξια» περα και απο την υποχρεωση εναντι της Αξιας ως οντοτητα και ως μια ακομα ομορφη γυναικα για τον «γαμπρο» της Ενεργειας ανεξαρτητα ασφαλως απο την καταγωγη και το θρησκευμα του.

 26. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Η ουδετεροποιηση και η επανασταση του ατομου εναντια στην μαζικη παρακρουση ειναι η μοναδικη ελπιδα για την σωτηρια της Εννοιας (και δηλαδη της ΘΗΛΥΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) απο τους βιαστες της που προσπαθουν να την εγκλωβισουν και να την βιασουν συμφωνα με τις προσταγες των κατωτερων στοιχειακων που εξουσιαζουν το νοητικο αλλα και το συναισθηματικο της μαζας και κατευθυνονται απο τις κατωτερες συχνοτητες.

  Αλλωστε ολοι αυτοι οι φιλοσοφοι η αλλιως οι Απολλωνιοι τους οποιους σφαγιασαν ΚΑΙ οι νεοελληνες σε συλλογικο επιπεδο (οχι μονο οι Σωρρες) ακολουθησαν την οδο της Απολλωνιας ατομικοποιησης και αρκετοι αν οχι οι περισσοτεροι πληρωσαν αρκετα ακριβα αυτην τους την «διαφοροποιηση» απο την ενεργειακη πολωση της μαζας.

  Για μενα δεν υπαρχει ουτε εθνος ουτε φυλη ουτε το οποιοδηποτε προσχημα προβλεπει την ενεργειακη πολωση και την διαστροφη της Εννοιας και εκ των πραγματων δηλαδη δεν θα μπορουσα ποτε να εχω καποια σχεση με τους «Ελληνοκεντρικους» νεοναζι που με οδηγησαν ενα βημα πριν απο τον θανατο γιατι βασικα δεν μπορουσαν να αντεξουν την ΕΝΕΡΓΕΙΑ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ αναφορικα και με το θεμα του Ιησου που δεν ηταν Ελληνικης καταγωγης και με τους αρχαιους παιδεραστες κλπ καθως αλλωστε η ΠΛΑΝΗ που εσπειρε η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΑ της αρχαιοπληξιας εχει παρει απιστευτες διαστασεις και μονο ως προσβολη θα μπορουσε να θεωρηθει προς αυτους που σφαγιαστηκαν και διωχθηκαν απο τον «ιδανικο» κοσμο των αρχαιων και ποσον μαλλον προς τους ΘΕΟΥΣ και τις ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ που ειναι περα απο την ενεργειακη και την εγωικη πολωση του υλικου πεδιου και χωρις μαλιστα να πρεπει καποιος να συνυπολογισει το γεγονος οτι οι παραδοσεις και η ΕΝΕΡΓΕΙΑ των θεων ηρθε απο την ΑΝΑΤΟΛΗ καθως ειτε μιλαμε για ΘΕΟΥΣ και δηλαδη για ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ μεσα στα πλαισια της αναλογιας του πανω με το κατω ειτε για κλανιες των αρχαιων που ειναι οι θεοι στην θεση των θεων και οι «δημιουργοι» στην θεση του/των δημιουργου/δημιουργων που εκλασαν το συμπαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *