in

Το “Σούπερ Βάαλ”

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το “Σούπερ Βάαλ” είναι γύρω από τη γωνία όπου ο καθαρός αθλητισμός συναντά τον αποκρυφιστικό μέγα τελετουργικό. Όπου ο καλλιτέχνης μπορεί να συνδεθεί με τη μαγεία και τον αποκρυφισμό και να είναι διατυπωμένο ως τέχνη στη μουσική και την απόδοση. Μετά από τέσσερα χρόνια αφιερωμένης ανάλυσης συναυλιών, στις απόκρυφες τελετουργίες του Super Bowl που έχω σταδιακά ωριμάσει σε επέκταση συμπεράσματα και ορισμένες περιοχές των βασικών εικασίες. Διότι χωρίς τις πραγματικές αρχαίες διδασκαλίες πρέπει να βασίζονται σε διαισθητική αποκάλυψη, την εμπειρία, και συγχρονικότητες από τον Ύψιστο.

Φέτος ήμουν σε θέση να «βλέπω» την ατζέντα της θεμελίωσης μέσω ορισμένων σημαίνοντες προσωπικότητες. Οι “πεσόντες” άγγελοι σας θέλουν, αλλά στην πραγματικότητα θέλουν τα παιδιά. Το τελετουργικό Super Bowl 50 θα είναι για τις πανσεξουαλικες ενέργειες για να αλλάξουν τον κόσμο. Έχω καλύψει σε προηγούμενο άρθρο πώς διανοητική και συναισθηματική ενέργεια περιβάλλουν τη Γη σε ένα πεδίο το οποίο είναι γεμάτο από τη μαζική συνείδηση.

Αυτή η υπόθεση στο έργο των επιστημόνων μέσω της άμεσης παρατήρησης έγινε γνωστή στους ακαδημαϊκούς κύκλους ως το φαινόμενο “100ου πιθήκου.” Παρόλο που ορισμένοι επιστήμονες επέκριναν την εγκυρότητα των ευρημάτων:Τείνω να συμφωνήσω ότι υπάρχει ένα πεδίο μαζικής συνείδησης γύρω από τη Γη έχουμε όλοι πρόσβαση και πιστεύω επίσης το Άγιο Πνεύμα περιτυλίγει τη Γη. Οι άνθρωποι είναι μια ειδική δημιουργία του Υψίστου και σίγουρα επικοινωνούν με αυτά τα πεδία. Η φύση φαίνεται να λειτουργεί έξω από ένα κοινό πεδίο, όπου ξέρουν τι να κάνουν.Το λέω αυτό να καταλάβετε πως αυτό το πεδίο πλέον έχει χάσει την ισορροπία του και αυξάνεται ιδιαίτερα μετά τις Super Bowl τελετουργίες.

Το Super Bowl 48 ήταν το τελετουργικό που στόχευαν τον πλανήτη Άρη με τη θυσία του αλόγου. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ενέργεια του Άρη μπορεί να χειριστεί ως εποικοδομητική ή καταστροφική. Είναι όλα σχετικά με τις προθέσεις της τελετουργίας. Με βάση τον καρπό τις μαγείας γίναμε μάρτυρες της δημιουργίας του ISIS. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει τίποτα θετικό για αυτά τα τελετουργικά που έχουν ενορχηστρωθεί από σκοτεινές δυνάμεις μέσα από την ανθρωπότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολεμικές ενέργειες είχαν καλλιεργηθεί και προοριστεί για τη δημιουργία και την επιτυχία του ISIS.

 

giphy

 

 

Οι πόλεμοι τρέχουν μόνοι τους τώρα και ο έξυπνος σχεδιασμένος εχθρός η αυτοί που των παριστάνουν μπορούν να διαμορφώσουν τα παγκόσμια γεγονότα μέσα από παράλογη βία με πληρεξουσιότητα. Αν δεν έχει σπάσει τότε μην το φτιάχνεις! Αυτό το Super Bowl 50 θα κατευθυνθεί στην σεξουαλικότητα του παρατηρητή ως προς την προώθηση χωρις όριο σεξουαλικότητα. Οι Μάγια είχαν δίκιο όταν είπαν ότι οι “θεοί θα επιστρέψουν” με βάση τη προφητική προφητεία Jaguar Priest σχετικά με 21 του Δεκεμβρίου του 2012.
Φυσικά στις 21 Δεκεμβρίου 2012, προσδοκία ήταν θα υπήρχε μια φυσική εκδήλωση αυτών των θεών, όταν στην πραγματικότητα θα πρέπει να είναι πνευματικές προσδοκίες. . . Όχι φυσικές. Αυτά τα πνεύματα επιστρέφουν και φωλιάζουν στο εσωτερικό στους ανθρώπους που δεν έχουν κάνει την επιλογή να καταργήσουν τον εαυτό τους από το υλικό μυαλό. Αυτός είναι ο λόγος που ο Λόγος μας κατευθύνει να δοκιμάσει το πνεύμα σε ένα πρόσωπο. Υπάρχει η πραγματική αισθανόμενα αόρατη κινητήρια δύναμη μέσα σε ένα άτομο σαν τα κακά βακτηρίδια του εντέρου. Το πνεύμα που προωθείται τώρα είναι ο θεός Πάνας και ο ίδιος μπορεί να συγκριθεί με πορνοστάρ χωρίς όρια.

 

Είναι σχεδόν αδύνατο να ξεχωριστεί ο Πάνας και το σεξ ή το σεξ και ο Πάνας. Τα δύο θέματα πάνε μαζί, όπως το κέικ και παγωτό. Ο Πάνας συνδέθηκε με το σεξ από την αρχή. Ενώ το γυμνό μεταξύ των θεών της αρχαίας Ελλάδα ήταν κοινό, οι θεοί με τα παλλόμενα μέλη δεν ήταν. Το γεγονός ότι ο Πάνας γενικά απεικονίζεται με μια στύση μιλά για το γεγονός ότι ήταν σεξουαλικός θεός, αλλά όχι το σεξ με τον τρόπο που το βλέπετε πάντα στο σύγχρονο κόσμο.

Ο Πάνας ήταν ο προστάτης αυτού που έχει γίνει γνωστό ως “σεξ πανικού,” το σεξ για χάρη της λαγνείας και σωματικής ικανοποίησης. Ο Πάνας δεν ήταν ο θεός της αγάπης, και δεν ήταν ο τύπος που στρεφόσουν,αν ψάχνατε να ερωτευτείτε. Ο Πάνας ήταν ο θεός της λαγνείας, ή του σεξ με… γρύλισμα,βογγητά, γκρίνιας, βρόμικης μορφής. Ο Πάνας ήταν αντί-μονογαμκος, και ο μύθος του είναι γεμάτος από κατακτήσεις και παιδιαρίσματα, αλλά είναι κενός από μεγάλης διάρκειας φιλενάδων και συντρόφων.

Ο Πάνας έκανε σεξ με τις γυναίκες, τους άνδρες, τα ζώα και ήταν γνωστός για “σεξ πανικού”. Ήταν επίσης γνωστός για τη γονιμότητα, τη φύση, τα άγρια ζώα και την άνοιξη. Τώρα πιστεύω αυτά τα χαρακτηριστικά μεταφράζονται σε εκμεταλλεύσιμης ενέργειας που πρέπει να συλληφθούν και να κατευθύνεται από την ελίτ. Η ατζέντα της LGBT ήταν μόνο η αρχή, αλλά περισσότερη ενέργεια είναι απαραίτητη για τη δημιουργία φύρδην μίγδην αφύσικων σεξουαλικότητας. Ο Πάνας είναι απαραίτητος για να αλλάξει τη σεξουαλική φύση του ανθρώπινου μυαλού, και αυτό είναι ότι το Super Bowl 50 ημιχρόνιο συναυλία θα προωθήσει. Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα αυτές οι ομάδες NFL έχουν μια πλανητικό ένωση. Μου θυμίζει το τελετουργικό του γάμου: κάτι παλιό, κάτι νέο, κάτι δανεικό, κάτι μπλε.

 

                            Λεξικός Ορισμός:       CARNAL-ΣΑΡΚΙΚΟΣ

   1. Αφορά στην σάρκα; σαρκικός; αισθησιακός; σε αντίθεση με την πνευματική; ως σαρκική απόλαυση.
  2. Όντας στη φυσική κατάσταση; αδιόρθωτος.
  Το φρόνημα της σαρκός είναι έχθρα κατά του Θεού. ROM. 8.
  3. Αφορά στον τελετουργικό νόμο; ως σαρκικό διαταγμάτων. Εβρ. 9:10 
  4. ακόλαστος; λάγνος; λάγνος; δοθεί στην αισθησιακή απόλαυση.
  Σαρκική-γνώση, τη σεξουαλική επαφή.
 

Ο πλανήτης Ερμής σχετίζεται με το θεό Πάνα και θα είναι ένας στόχος του φετινου Super Bowl τελετουργικού. Πέρυσι ήταν ο Δίας επειδή ο Δίας ήταν τόσο κοντά στον πλανήτη Γη. Πιστεύω ότι οι North Carolina Panthers θα αντηχήσουν το θεό Πάνα. Η προφανής “Παν” στο όνομα Πάνθηρας μπορεί να φαίνεται λίγο εύκολο, αλλά με την χρωματική αλχημεία αρχή θα δείτε μια άμεση σύνδεση με τον πλανήτη Ερμή.

Υπάρχει μια έγχρωμη εικόνα του Ερμή και θα εκπλαγείτε αν δείτε έναν αγώνα με τις στολές της Βόρειας Carolina Panthers. Ο Ερμής δεν είναι γνωστός ως ο μπλε πλανήτης είναι στην πραγματικότητα γκρίζος και τα κράνη στους Πάνθηρες είναι γκρι. Ακολουθώ το ίδιο μοτίβο χρωματικής αλχημείας ανακάλυψα κατά τη διάρκεια αυτής της Super Bowl έρευνας αποκρυφισμού τελετουργικού. Ο Ερμής μπορεί τώρα να είναι “δεμένος” (θα μπούμε βαθύτερα σε αυτό αργότερα) στο ξόρκι (τελετουργικό) με τη χρήση του αγώνα χρωμάτων των North Carolina Panthers. Το βρίσκω ενδιαφέρον οι Ντένβερ Μπρόνκος “αποφάσισαν” να μην φορέσουν τις κόκκινες / πορτοκαλί φανέλες και να τις μετατρέψουν σε λευκό. Κατά τη γνώμη μου, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία προσπάθεια να συνδεθεί με τον πλανήτη Άρη μέσα από το χρώμα της αλχημείας.

Ο Ερμής θα είναι στα καλύτερά του κατά το πρωινό ουρανό για αρκετές εβδομάδες, επικεντρώνεται γύρω στις 7η Φεβρουαρίου 2016.

 

Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας θα πρέπει να συλλεχθεί από τον πλανήτη Ερμή και το όνομα του θεού Πάνα. Θα έπρεπε επίσης να μην είναι έκπληξη να μάθετε ότι την ημέρα του Super Bowl 50 (7, Φεβρουαρίου του 2016) είναι όταν ο Ερμής θα είναι στα καλύτερά του κατά το πρωινό ουρανό για αρκετές εβδομάδες. Καμία από αυτές τις συγχρονικότητες  δεν είναι τυχαίες, αλλά μέρος λεπτομερής σχεδιασμού από τους “εκπεσόντες” αγγέλους. Θυμηθείτε τον “εκπεσόντα” άγγελο Kokabiel στο Βιβλίο του Ενώχ δίδαξε στον άνθρωπο τα μυστικά της αστρονομίας και της αστρολογίας.

 

Mercury_Color_Pic_Panther_Beam.fw_.png-nggid041322-ngg0dyn-0x0x100-00f0w010c010r110f110r010t010
Γκρι κράνος και χρωματισμού μεταξύ του Ερμή και Panthers χρώματος ταιριάζουν

 

Αυτό είναι ο τρόπος που επηρεάζουν και κατευθύνουν την συμπεριφορά των μαζών. Η επιστήμη μαθαίνει ενέργειες μπορούν να μιμηθούν κάτω από εργαστηριακές ρυθμίσεις για να επηρεάσει τα μυαλά των ανθρώπων. Παρακαλώ ερευνήστε «Θεού Κράνος” να αποκτήσετε περισσότερη κατανόηση εδώ. . . αν ο άνθρωπος μπορεί να το κάνει. . . Η δημιουργία του Υψίστου θα κάνει το καλύτερο. Αυτές οι ενέργειες Ερμή θα αξιοποιηθούν για να ενεργοποιήσουν το Super Bowl 50 στο Transgender Bowl που θα χυθεί έξω στον υπόλοιπο κόσμο.

Ο θεός Πάνας είναι όπου ο όρος “pansexual” προέρχεται που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε σεξουαλική επαφή με έναν άνδρα, γυναίκα ή ζώο. Ο στόχος είναι να επεκτείνει αυτή την αφύσικη συμπεριφορά προς ένα μεγαλύτερο μέγεθος όπου η σεξουαλική συναίνεση θα κυβερνάται από τις ενέργειας του Ερμή. Έχουμε ήδη δει αυτή τη pansexual προώθηση όπου οι διάφορες διασημότητες που επηρεάζουν τη νεότερη γενιά με τον ισχυρισμό ότι είναι «pansexual.”

Πρέπει να επεκταθώ στην ανάλυση του θεού Πάνα, διότι πιστεύω ότι αυτοί οι θεοί είναι κωδικοποιημένα αρχέτυπα που αντιπροσωπεύουν πραγματικά τις ενέργειες που μπορούν να αξιοποιηθούν, σε σκηνοθετηθούν και μεταλλαχτούν. Τα σύμβολα χωρίς την αλήθεια είναι για το ευρύ κοινό να τα δεχτεί κυριολεκτικά, ενώ οι μυημένοι καταλαβαίνουν όλα τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τους θεούς και τη σχέση τους με τους πλανήτες. Υπάρχουν έμφυτες κοσμικές σχέσεις κωδικοποιημένες στη μυθολογία τους. Αυτό είναι που κάνουν πραγματικά οι ελίτ επειδή υπάρχει ένα απτό αποτέλεσμα. Δεν μας “δείχνουν” τη “λατρεία” τους, οι ελίτ έχουν αξιοποιήσει πρόσβαση σε Δύναμη που όλοι έχουμε πρόσβαση. . . Τη Δημιουργία.

 

about_pan.fw_
Baroque and Rococo Pictorial Imagery: The 1758-60 Hertel Edition of Ripa’s … By Cesare Ripa, Edward A. Maser

 

Έχουμε πολλές περιπτώσεις που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως παραδείγματα με διασημότητες όπως: Miley Cyrus, Jazz Jennings, και, πρόσφατα, “Girl Meets World» ηθοποιός Rowan Blanchard. Αυτές οι διασημότητες έχουν θέσει το παροιμιώδη τραπέζι με τη ρίψη του όρου “pansexual” στις συνεντεύξεις. Πώς ξαφνικά το Pan εισάγετε στο συνδυασμό της σύγχρονης σεξουαλικής ορολογίας; Νομίζω ότι οι Μάγια είχαν δίκιο όταν η προφητείες του Jaguar δήλωσαν ότι θα είναι η επιστροφή των θεών το 2012. Επειδή το θεό Πάνα έχουν στα χείλη τους σεξουαλικά συγχυσμένες προσωπικότητες στο πνεύμα!

Αυτή η αυξανόμενη “pansexual” νοοτροπία είναι μια σκηνοθετημένη προσπάθεια για να επηρεάσει τις μάζες να: “Κανε ότι θέλεις”. Βλέπουμε τον πολλαπλασιασμό πορνείον με κτηνοβασία στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο: όπου μπορείτε να νοικιάσετε ένα πρόβατο για σεξουαλική επαφή. Αυτή η pansexual πλύση εγκεφάλου ρυπαίνει το ψυχικό ενεργειακό πλέγμα γύρω από τη Γη και θα είναι σε ισχύ στη Super Bowl 50 συναυλία. Έχω κάνει τον εαυτό μου πολύ σαφής σχετικά με την καθολική επιπτώσεις της αφύσικη πράξη του άνδρα που βρίσκεται με άλλο άνδρα και της γυναίκας που βρίσκεται με άλλη γυναίκα.

Πορνεία κτηνοβασίας “εξαπλώνονται μέσω Γερμανίας” προειδοποιεί αγωνίστρια καθώς δράστες στρέφονται σε σεξ με ζώα ως “επιλογή τρόπου ζωής”.

Δεν υπάρχει τίποτα φυσικό για έναν ανθρώπινο αναπτυγμένο σπόρο ζωής να εκκενωθεί στο σύστημα αποβλήτων ενός άλλου άνδρα. Αυτή η αφύσικη σύζευξη ρυπαίνει το φυσικό ενεργειακό πεδίο και θα διορθωθεί οικουμενικά. Ίσως, η Γη είναι πλέον μαγνητισμένη να προσελκύσει έναν αστεροειδή, λόγω των ενεργειών του ανθρώπου; Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό δεν είμαστε; Έτσι, όταν είσαι χλιαρός στα πνευματικά θέματα γίνεσαι στην πραγματικότητα μέρος του προβλήματος! Στην ουσία το LGBT και τώρα η pansexual ενέργεια δεν μπορεί να συμβιβαστεί ως θετική ενέργεια. Ο Ύψιστος μας έκανε σαν πεταλούδες και κατά κάποιο τρόπο το ενεργειακό δίκτυο το σώμα μας ζει. . . αν έχουμε ρυθμιστεί σωστά για τη μετάβαση πάνω και μέσα από την αγάπη και την πρακτική του Φυσικού Νόμου.

Που σημαίνει ότι δεν θα περάσουν στην αιώνια Βασιλεία του Υψίστου αυτοί που λειτουργούν μέσου του υλικού πνεύματος ή επιδιώκουν την ευχαρίστηση. Έχω δηλώσει αυτό είναι το Transgender Bowl, επειδή μπορούμε να αναμένουμε μια προσωπικότητα τρανσέξουαλ να εμφανιστεί στο Super Bowl. Θα μπορούσε να είναι Caitlyn Jenner ή άλλη προσωπικότητα διασημότητα τρανσέξουαλ ή μια $10 εκατομμύρια δολάρια διαφήμιση. Μπορούμε επίσης να αναμένουμε μια διαφήμιση LGBT προκειμένου να επηρεάσουν τις μάζες. Η πιο σημαντική πτυχή γιαυτό το ξόρκι είναι η πρόκληση περαιτέρω pansexual διδασκαλίες μέχρι να εμφανιστεί να είναι φυσιολογικές. Ο Σατανάς διαστρέφει τη φυσική Δημιουργία σε αφύσικη δημιουργία.

“Θα μπορούσαμε να πούμε κάποια συναυλία είναι μια σατανική τελετουργία, γιατί σίγουρα αφήνει τόση ενέργεια ελευθερη. Θα μπορούσατε ίσως να το μετατρέψετε σε ένα από τις πιο ισχυρά σατανικές τελετές ποτέ αν κανατε με το σωστό τρόπο. Με όλη αυτή την ενέργεια, εάν κατευθυνόταν με το σωστό τρόπο,Θεε μου, θα μπορούσε να είναι ισχυρό.”  King Diamond

Οι Χριστιανοί τώρα διαμορφώνεται από τους όμοιους του ΤD Jakes.Ο Jakes και οι όμοιοι του μετατρέπουν τα πρόβατα σε χλιαρούς χριστιανούς. Ο Jakes τώρα προωθεί μια διδασκαλία της ένταξης της πλατφόρμας LGBT στην εκκλησία του, ακόμη κι αν οι Ρωμαίοι 1: 24-27 δίνει εντολή να κάνει διαφορετικά. Ο Λόγος και Νόμος του Υψίστου είναι αμετάβλητος, πάραυτα ο Jakes αισθάνεται ότι μπορεί να τους αλλάξει … αλλά εγώ εκτρέπομαι.

Και πάλι, η αρχαία σεβαστή Ασημένια Πύλη θα πλανάται πάνω από τη Γη και απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τον μεσημβρινό του Santa Clara, Καλιφόρνια: ακριβός όταν το Super Bowl ημιχρόνιο αρχίζει. Οφείλω να επαναλάβω εγώ δεν νομίζω ότι αυτό είναι σύμπτωση πως αυτές η συναυλίες Super Bowl εκτελούνται υπό την έξοδο σε αυτό που συλλογικά αναφέρεται ως τον Ουρανό από τις αρχαίες προσωπικότητες. Το ερώτημα είναι: Τι έρχεται από την Silver Gate- Ασημένια Πυλη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου;

silver_gate_levi_2.fw_.png-nggid041316-ngg0dyn-0x0x100-00f0w010c010r110f110r010t010

Μήπως η ελίτ περίμενε για την τεχνολογία για να είναι σε θέση να μιμηθεί αυτό που βγαίνει από την Ασημένια Πύλη ώστε να μην προκαλέσουν συναγερμό, προκειμένου να καλύψουν ότι είχε να δει το κοινό; Πιστεύω ότι οι ελίτ χρησιμοποιούν το ηλιακό μας σύστημα, όπως το Large Hadron Collider(CERN). Εδώ αξιοποιούνται πλανητικές ενέργειες χρησιμοποιώντας τελετές τύπου Καμπάλιστικες . Πρέπει να προσθέσω η Καμπάλα δεν είναι κακή, αλλά οι προθέσεις αυτού που τη χρησιμοποιεί σίγουρα μπορεί να είναι. Υποβάλλω πως ότι γίνεται στα κρυφά θα αποδοκιμαζόταν σε ένα δημόσιο φόρουμ.

Το Γαλαξιακό Πεδίο έχει μια πλούσια αρχαία ιστορία, όπου o ήρωας Hero Twins συζητείται στην ιστορία Popol Vuh της δημιουργίας του παρόντος Κοσμικής Ηλικίας. Ιώβ 38:21 λέει, “Μπορείς να δέσεις τις αλυσίδες των Πλειάδων ή να λύσεις τις χορδές του Ωρίωνα;” Ο Ωρίωνας είναι ακριβώς κάτω από την Ασημένια Πύλη και αναρωτιέμαι ποιος είναι ο ρόλος που διαδραματίζει σε αυτή την κοσμική ενεργειακή ληστεία. Ο Ωρίωνας είναι επίσης γνωστός ως το μέρος που γεννιούνται τα αστέρια. Τι ακριβώς λύνει τις χορδές του Ωρίωνα; Μιλάμε αρμονικές εδώ; Είναι απαραίτητος ο ήχος για να ξεκλειδώσει τον Ωρίωνα ; Η επιστήμη έχει ήδη αποδείξει τα ηλεκτρόνια μπορούν να επικοινωνούν αμέσως δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη η απόσταση στο χώρο. Οι Φυσικοί έχουν πλέον αποδείξει τα ηχητικά κύματα μπορούν να μεταφέρουν ηλεκτρόνια.

giphy

Θα πρέπει να παραδεχτείτε από 88 αστερισμούς οι δύο προσδιορίζονται ως η έξοδος προς τον Ουρανό δεσπόζει πάνω από το Super Bowl κάθε χρόνο. Σας υποβάλλω αυτό οφείλεται στη σχεδίαση και είναι ο λόγος που οι τελετουργίες που εκτελούνται στο πλαίσιο αυτό και αυτό είχε προγραμματιστεί πολύ καιρό πριν κατασκευάσουν τα γήπεδα. Πρέπει να αποδειχθεί απτό αποτέλεσμα εδώ ή θα εξακολουθήσουν η μπάντες να παρελάσουν στο Super Bowl ημιχρόνιο! Ας προχωρήσουμε με τις Πλειάδες, όπου η Αγία Γραφή αναφέρει “αλυσίδες της Πλειάδες” μπορεί να δεσμεύετε.

 

“Δέσιμο και λύσιμο είναι αρχικά μια εβραϊκή φράση που εμφανίζεται στην Καινή Διαθήκη, καθώς και στην Targum. Στη χρήση, να δεσμεύσει και να λύσει απλά σημαίνει να απαγορεύσει από μια αδιαμφισβήτητη αρχή, και να επιτρέψει από μια αδιαμφισβήτητη αρχή. [1] Η Targum σε ένα συγκεκριμένο Ψαλμός [2] υποδηλώνει ότι οι ενέργειες αυτές θεωρήθηκαν ως αποτελέσματος ως το ξόρκι ενός μάγου.”

Το βρίσκετε ενδιαφέρον η λέξη “ξόρκι” και “μαγεία” συνδέονται με δέσιμο και λύσιμο; Ένας από τους ορισμούς για τη λέξη μαγεμένος νοείται η κατάσταση του να είναι κάτω από ένα ξόρκι. . . μαγεία. Έτσι, η λέξη μάγος σημαίνει το πρόσωπο που εκτελεί τη μαγεία. Μεγάλος μας Δάσκαλος Ο Χριστός αναφέρεται στο δέσιμο και λύσιμο όταν είπε, “Αληθινά σας λέω: Οποιαδήποτε πράγματα δέσετε στη γη θα είναι πράγματα που έχουν δεθεί στον ουρανό, και οποιαδήποτε πράγματα λύσετε στη γη θα είναι πράγματα που έχουν λυθεί στον ουρανό”.(Ματθαίος 18:18)

Σε αυτό το σημείο στο ταξίδι μας, μπορούμε με ασφαλής αξίωση με βάση την προοδευτική εξέλιξη της προηγούμενης έρευνας πλανητική ενέργεια χρησιμοποιείτε να λύσει στη Γη. Γι ‘αυτό το τελετουργικό pansexual ενέργειας θα απελευθερωθεί από τη Γη μέσα από τον πλανήτη Ερμή. Αυτή είναι η αρχή της πολιτογράφησης των μη φυσιολογικών σεξουαλικών πρακτικών. Θα είμαστε σαν τους θεούς. . . οι “έκπτωτοι άγγελοι” Αυτό είναι το τελικό παιχνίδι τους, ονομάζεται “Πνευματική Μορφοποίηση”.

“Aν τα γήινα πράγματα που σας είπα δεν τα πιστεύετε, πώς θα πιστέψετε αν σας πω για τα ουράνια;”.(Ιωάννης 3:12)

Η ελίτ λύνουν τις ενέργειες που έχουν χαρακτηριστικά με βάση τις πλανητικές ενέργειες. Αν θέλετε πόλεμο δένετε και λύνεται τις ενέργειες του Άρη. Είναι ενδιαφέρον οι Denver Broncos επέλεξαν να φορούν λεύκες φανέλες. Αυτό εξαλείφει τη χρωματική αλχημική πρόθεση να συνδεθεί με τον πλανήτη Άρη και τώρα απλά συμβολίζεται ως “λευκό άλογο”. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να θυσιαστεί και πάλι σε αυτό το Super Bowl.

Υπάρχει πάντα μια θυσία συμβολική και φαίνεται κυριολεκτικά από το Super Bowl το 2012. Ποια διασημότητα πούλησε την ψυχή του, όπου θα είναι η θυσία του Super Bowl 50; Θα δούμε, αλλά με βάση το προηγούμενο σχέδιο αυτό θα συμβεί. Το αίμα πρέπει να χυθεί σύμφωνα με το τελετουργικό. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι που θα ριχτεί από τους Denver Broncos. Θα φανεί πάρα πολύ κακό για αυτούς, όπου οι πάνθηρες θα σκοράρουν με ειδικές ομάδες και άμυνα.

giphy

Όση περισσότεροι ανθρώπινη ενέργεια συλλέξουν τόσο πιο ισχυρό το ξόρκι από τους μαγευτικούς. Φέτος πρώτο όνομα θα είναι η Coldplay. Ειλικρινά, θα προτιμούσα να παρακολουθήσω τσάι να βράζει,πάρα να τους ακούσουμε, αλλά είναι εκεί για έναν συγκεκριμένο λόγο. Ως προγραμματιστής σχέσεων με βάση δεδομένων διαχείρισης, είμαι πρόθυμος να ψάξω για τις σχέσεις. Οτιδήποτε, θεωρείται ότι έχει απήχηση στο θέμα Πάνα ή τον πλανήτη Ερμή.

Θα ήθελα επίσης να τονίσω το βίντεο των Coldplay το οποίο διαθέτει ένα συνέδριο των πιθήκων, που εξελίσσονται αμέσως στην ανθρώπινη συμπεριφορά εξαιτίας ενός τραγουδιού των Coldplay. Δεν θα είναι έκπληξη αν δούμε μάσκες πιθήκων ή ψηφιακές αναπαραστάσεις σ ‘αυτό, διότι αυτό είναι ένας άλλος τρόπος να υψώσεις τη μύτη σου στον Ύψιστο. Εσκεμμένα διαδίδοντας την έννοια πως ο άνθρωπος εξελίχθηκε από ένα απλό κύτταρο οργανισμών σε πολύπλοκη «πνευματική» ζωή χωρίς τον Δημιουργό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την αύξηση των πωλήσεων του άλμπουμ και προβολές βίντεο καλλιτεχνών μετά το Super Bowl.

Περίεργος οι Coldplay απονεμήθηκαν το βραβείο Mercury(Ερμή), παλαιότερα ονομαζόταν το Mercury Prize Music το 1996. η οποία ορίζεται ως ένα ετήσιο βραβείο μουσικής βραβεύτηκαν για το καλύτερο άλμπουμ από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Ιδρύθηκε από τους Βρετανούς Φωνογραφικής Βιομηχανίας και Βρετανική Ένωση Εμπόρων Record το 1992 ως εναλλακτική λύση για τα βραβεία Brit. Είμαι περίεργος αν αυτό το βραβείο έχει ένα εσωτερικό σκοπό, επίσης;

Ποιες είναι οι πιθανότητες να έχουμε την ίδια αλχημεία χρωμάτων μεταξύ του Ερμή και τους πάνθηρες και το Ημίχρονο το κορυφαίο συγκρότημα να λάβει το βραβείο Mercury Music; Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ένα σύστημα αναγνώρισης για την ελίτ τυλιγμένη σε αυτά τα “βραβεία”. Αυτά ονομάζονται σχέσεις που συνδέουν τις ενδείξεις μαζί με το πρωτεύον κλειδί η λέξη Mercury. Ίσως, κάποιες από τις χορδές που παίζονται από τους Coldplay συντονιστεί με τον πλανήτη Ερμή;

Υπάρχουν περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις όπως έχουμε σκάψει βαθύτερα μέσα τους μηχανισμούς αυτών των τελετών, αλλά το να αφήσουμε την πλανητική διαμόρφωση έξω σε αυτό το σημείο θα ήταν ανεύθυνο. Αν δεν πιστεύετε οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις είναι σημαντικές για τα πνευματικά πράγματα,το μόνο που χρειάζεται είναι αναφορά της Νεκράς Θάλασσας. Εδώ θα βρείτε των Εσσαίων δηλώσεων ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες για να προσευχηθούν σε πλανητικές ευθυγραμμίσεις. Αυτό μας λέει η αστρονομία ήταν μέρος της πνευματικής εφαρμογής και έχουμε την τάση να το αγνοούμε αυτό, αλλά μάντεψε ποιος δεν το αγνοούν; Οι ελίτ χρησιμοποιούν πνευματικούς νόμους εναντίον μας, επειδή αυτοί οι νόμοι είναι αμετάβλητοι και αυτός είναι ο λόγος που ο Ύψιστος λέει ο Λόγος Του είναι για πάντα.

Οι πάπυροι Εσσαίων, η Τορά (Παλαιά Διαθήκη) και Ταλμούδ, όλες έχουν αναφορές σε αστρολογικά ή αστρονομικά υλικό. Περιλαμβάνουν όχι μόνο ερμηνείες των άστρων και των πλανητών, αλλά το γεγονός ότι παρατηρούνται άλλα φαινόμενα, όπως η νέα σελήνη και πανσέληνος, εκλείψεις και κομήτες.

Δεν θα πρέπει να σας συγκλονίσει ότι οι Coldplay θα εκτελέσουν ένα τραγούδι με τον τίτλο, «Ύμνος για το Σαββατοκύριακο” με την Super Bowl 47 στυπτηρία τη Beyonce. Οι Coldplay και η Beyonce πάνε μαζί, όπως το Ευαγγέλιο και Crunk μουσική … περίεργο. Αυτό θα πρέπει να είναι μια κόκκινη σημαία για όλους είναι στην εναλλακτική ενημερωση και ειδήσεις βασίζμενη στο Super Bowl 47 απόκρυφη απόδοσή της. Κατά τη γνώμη μου, η Beyonce στεγάζει ένα πολύ ισχυρό δαίμονα μέσα της: αν και ισχυρίζεται ότι είναι Χριστιανή. Επίσης, ανακοινώθηκε η Lady Gaga θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο που βάζει δύο μάγισσες στο κτίριο.

 

Πρέπει να πω οι χριστιανικές γυναίκες δεν κάνουν παρέλαση γύρω από το στάδιο με οδοντικό νήμα μέχρι τη “ρωγμή τους”. Ούτε κάνουν προσομοίωση σεξουαλικής επαφής σε μια ξαπλώστρα. Αυτή είναι η συμπεριφορά σαρκικού μυαλού. Το βίντεο «Ύμνος για το Σαββατοκύριακο” κυκλοφόρησε εννέα ημέρες πριν από το Super Bowl 50 και παρόλο που ισχυρίζονται η Beyonce ενεργεί ως μια ινδική θεά. . . η προέλευση τις ανθισμένης κόμμωσης της είναι Σουμερία και αποδεικνύει ο ρόλος της Beyonce είναι να συνδεθεί με την Ιστάρ.

 

flower_head_pattern_fix.fw_

Αυτή η ιδέα φέρνει τον πλανήτη Δία στο ξόρκι και αυτός είναι ο λόγος η Beyonce είχε αξιοποιηθεί για να το εκτελέσει. Όποια και αν είναι οντότητα που μοιράζονται το σώμα της Beyonce μπορεί να ασκήσει ενέργειες του Δια. Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει στους στίχους στο «Ύμνος για το Σαββατοκύριακο” ακούγεται σαν μια εισαγωγή σε έναν άγγελο. Πολλοί θα υποστηρίξουν πως οι στίχοι είναι αλληγορίες για μια γυναίκα, αλλά υποβάλω πως μιλούν απευθείας σε ένα αγγελικό πρόσωπο στην Ασημένια Πύλη.

beyonce_hindi_queen.fw_

Πολλοί Ινδοί ανταποκρίθηκαν στο ρόλο της Beyonce σε αυτό το βίντεο με την παρατήρηση ότι δεν φορούσε την παραδοσιακή ινδική ενδυμασία. Πιστεύω ότι ο λόγος για αυτό είναι έτσι μπορεί να αντηχήσει ως “Βασίλισσα των Ουρανών» κατά τη διάρκεια του Super Bowl 50 απόδοσή της. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι η Beyonce παραδέχθηκε ότι αισθάνθηκε «κάτι» να έρχεται μέσα σε αυτήν κατά τη διάρκεια τις εμφανίσεις της. Ότι είναι αυτό που έρχεται τις αφήνει ανωμαλίες στα μάτια, το στόμα και το λαιμό. Ο ρόλος της Beyonce σε αυτό το μέτριο τραγούδι «Ύμνος για το Σαββατοκύριακο” είναι μια παράξενη σύζευξη με το κοινότυπος φωνητικούς προσδιορισμούς του Chris Martin, αλλά τώρα ξέρετε την πραγματική πρόθεση του ρόλου της σε αυτό το «ύμνο».

Έχετε παρατηρήσει οτι φαίνεται να υπάρχει ένα σχέδιο εκτελέσεις με το σύμπαν; Θυμάστε το Super Bowl 48, όπου ένα τμήμα από τα μοτίβα παραστάσεις του Bruno Mars είχε χαρακτηριστικά σχεδία αστέρων με τη χρήση φακού; Στο Super Bowl 49 η Katy Perry πέταξε γύρω από το γήπεδο ως ένα αστέρι το οποίο σχετίζεται επίσης με την Ιστάρ. Και τώρα έχουμε ένα βίντεο όπου η Beyonce επιδεικνύει την ανθισμένη κόμμωση λουλούδιων της Ιστάρ.

Αυτή πιθανότατα θα εκτελέσει όπως αυτό το χαρακτήρα στο Super Bowl, επειδή στιχουργικά μιλούν για έναν άγγελο. Ας ρίξουμε μια ματιά στα λυρικά ποιήματα για “Ύμνος για το Σαββατοκύριακο» και συναγάγει τις προθέσεις αυτής της γοητείας:

 

“Hymn For The Weekend”

(feat. Beyoncé)
[Beyoncé:]
Drink from me, drink from me
Then we’ll shoot across the sky
Symphony
Then we’ll shoot across the sky
We’re on a…
Drink from me, drink from me
Then we’ll shoot across the sky
Symphony
(So high, so high)
Then we’ll shoot across the sky[Coldplay:]
Oh, Angel sent from up above
You know you make my world light up
When I was down, when I was hurt
You came to lift me up
Life is a drink, and love’s a drug
Oh now I think I must be miles up
When I was a river, dried up
You came to rain a flood[Coldplay & Beyoncé:]
And said drink from me, drink from me
When I was so thirsty
Pour on a symphony
Now I just can’t get enough
Put your wings on me, wings on me
When I was so heavy
Soaring in symphony
When I’m low, low, low, low[Coldplay:]
I oh, I oh
Got me feeling drunk and high
So high, so high
I oh, I oh, I oh
Now I’m feeling drunk and high
So high, so high
Woo![Coldplay & Beyoncé:]
Oh, Angel sent from up above
I feel it coursing through my blood
Life is a drink, your love’s about
To make the stars come out[Coldplay & Beyoncé:]
Put your wings on me, wings on me
When I was so heavy
Soaring in symphony
When I’m low, low, low, low[Coldplay:]
Got me feeling drunk and high
So high, so high
I’m feeling drunk and high
So high, so high[Beyoncé & Coldplay:]
So high, so high
I’m feeling drunk and high
So high, so high[Beyoncé:]
Then we’ll shoot across the sky
Then we’ll shoot across the…
Then we’ll shoot across the sky
Then we’ll shoot across the…
Then we’ll shoot across the sky
Then we’ll shoot across the…
Then we’ll shoot across the sky
Then we’ll shoot across the…

Αυτό είναι άλλο ένα λυρικό παράδειγμα ανοιγμάτων προς τον ουρανό, τα αστέρια, και έναν άγγελο. Αυτό είναι μέρος του δεσίμου της πλανητικής ενέργειας, η οποία θα λυθεί πάνω στη Γη. Ο Χριστός μας είπε πως έτσι είναι και θα πρέπει να Τον πιστέψουμε επειδή συνέβαλε στη δημιουργία Συμπαντικού Νόμου. Αυτοί οι αμετάβλητοι νόμοι μπορούν να καθοδηγηθούν από την πρόθεση σαν παράδειγμα του Force- Δύναμης στη ταινία Star Wars. Εδώ βλέπουμε δύο διαφορετικούς τρόπους σκέψης να εισχωρούν σε μια αιθερία δύναμη με βάση την αντίληψη και τις προθέσεις.

giphy

Υπάρχουν και άλλες συγχρονικότητες που συνδέει τους Coldplay στον Πάνα και τον πλανήτη Ερμή μέσα από την καλλιτεχνική τους προσπάθειας τους. Στο Δαρβινικο βίντεο με τίτλο, “περιπέτεια της ζωής” που προωθούν την υπόθεση της εξέλιξης. Εδώ πίθηκοι σκάβουν μέσα από τα φύλλα και βρίσκουν ένα ασύρματο ηχείο να παίζει το τραγούδι των Coldplay και εξελίσσονται αμέσως στην ανθρώπινη συμπεριφορά. Ως πιστός στον Ύψιστο αυτό ήταν ένα βίντεο που δεν πρέπει να δημιουργήσεις. Τώρα εδώ είναι η συγχρονικότητα, στην κινεζική Αστρολογία, 8 Φεβ 2016, αρχίζει η χρονιά του πιθήκου και ο πίθηκος συνδέεται με τον πλανήτη Ερμή. Δεν θα είναι έκπληξη αν οι πίθηκοι ενσωματωθούν στην παράσταση!

 

Οι αληθινές πνευματικές μας δυνατότητες στην πραγματικότητα περιλαμβάνουν συνεργασία με πλανητικές ευθυγραμμίσεις και οι Εσσαίοι το είχαν κάνει απόλυτα σαφές, όμως αυτή η κρίσιμη πληροφορία έχει παρακρατηθεί από το Βατικανό. το Super Bowl 50 δεν θα είναι διαφορετικό, διότι η 7 Φεβρουαρίου 2016, είναι επίσης η ημέρα που θα εμφανιστεί ο πλανήτης Ερμής σαν ένα αστέρι το πρωί … ακριβώς δίπλα από το πρωινό αστέρι Αφροδίτη. Αυτό είναι το ίδιο “αστέρι” η Katy Perry πέταγε γύρω από το γήπεδο μετά το Super Bowl 49.

 

chinese_new_year.fw_.png-nggid041325-ngg0dyn-0x0x100-00f0w010c010r110f110r010t010

 

Φέτος ο Δίας θα είναι στην Παρθένο, που πιστεύω ότι είναι ένας αστερισμός όπου η ενέργεια μπορεί να αξιοποιηθεί για οτιδήποτε. Ο στόχος ενεργείας αυτού του Δία είναι να εμποτίσουν τα μυαλά των Earthlings(Ανθρώπων) με παν σεξουαλικότητα. Αυτό θα απελευθερώσει τους pansexuals να λειτουργούν δημόσια και να μειώσει τη φυσική σύζευξη του άνδρα και της γυναίκας. Πράγματι, με τη συμπερίληψη του ιδίου φύλου από το Ανώτατο Δικαστήριο στην Αμερική αυτό έχει ήδη συμβεί, αλλά τώρα η σεξουαλικότητα πρέπει να επεκταθεί σύμφωνα με το δίκαιο του “Κάνε ότι θέλεις.”

 

giphy

 

Υπάρχουν, επίσης, αριθμολογίκες συγχρονικότητες που συμπίπτουν με το Super Bowl 50 και τον πλανήτη Ερμή. Χρησιμοποιώντας την αριθμολογία, “50” θα πρέπει να μειωθεί σε: 5 + 0 = 5. Επίσης, να καταλάβετε αυτό. . . 5 είναι η αριθμολογική αντιστοιχία για τον πλανήτη Ερμή! Πριν σκαλίσω τις αποχρώσεις του απόκρυφου αριθμό πέντε διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα για να κατανοήσετε τους πνευματικούς μηχανισμούς της απόκρυφης αριθμολογίας. Αυτό επίσης αξιόπιστα προσδίδει το Super Bowl 50 αριθμολογίκα χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τις πλανητικές ευθυγραμμίσεις.

 

Αποκρυφιστές αναγνωρίζουν αυτό που θεωρούν ως την απέραντη έμφυτη πνευματική δύναμη των αριθμών. Η αστρολογία είναι πολύ μαθηματική, και η πιο σημαντική χρήση του είναι να καλύψουν τα γεγονότα στο χρόνο. Αποκρυφιστές επιδιώκουν να σχεδιάσουν και να πραγματοποιήσουν γεγονότα χρονικά ανάλογα με το τι θεωρούν ότι είναι η πιο ευνοϊκή τοποθετημένη ώρα. Οι ειδικοί στην αριθμολογία χρησιμοποιούν τους αριθμούς για να καθορίσουν την καλύτερη στιγμή για σημαντικές κινήσεις και δραστηριότητες στη ζωή.

Η Αριθμολογία χρησιμοποιείται για να αποφασίσεις πότε να επενδύσεις, πότε να παντρευτείς, να ταξιδέψεις, πότε πρέπει να αλλάξεις εργασία, ή να μετεγκατασταθείς. Ο πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ της Αγγλίας δήλωσε πρόσφατα τις επόμενες εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου να είναι στις 05/05/05, “Η θέση του κ Μπλερ ως πρωθυπουργού του έδωσε την ευκαιρία όχι μόνο να επιλέξει την ημερομηνία, αλλά να κάνει το πρώτο παιχνίδι για ψήφους της εκστρατείας . ” “Ο κ Μπλερ προσπαθεί να γίνει ο πρώτος ηγέτης των Εργατικών να κερδίσει τρία (Η αυξημένη δύναμη του ‘3’ x 5) διαδοχικές θητείες στην εξουσία.”

 

Σύμφωνα με την Πυθαγόρεια θεωρία ο αριθμός πέντε συζητήθηκε στα Ηθικά Εκχυλίσματα. Εδώ ειπώθηκε ο αριθμός πέντε μπορεί να αλλάξει ό, τι έχει τρεις διαστάσεις σε μια ομοιότητα μιας σφαίρας μετακινώντας κυκλικά και παράγουν φως: και ως εκ τούτου “Φως” αναφέρεται στον αριθμό πέντε. Η επιστήμη έχει αποδείξει η πληροφορία μπορεί να κωδικοποιηθεί και να σταλεί με το φως. Θα πρέπει επίσης να καταλάβουμε ο Αιθέρας επίσης αναφέρεται ως το 5ο στοιχείο το οποίο δεν διακρίνεται από τις υλικές αισθήσεις μας.

Νωρίτερα σε αυτό το άρθρο συζήτησα για τον Ερμή και του Δία, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν 5 πλανήτες σε ευθυγράμμιση με τη τροχιακή διαδρομή τους και 7 Φεβρουαρίου του 2016 όταν ο Ερμής μετατοπίζεται πάνω σε ένα “αστέρι το πρωί.” Αυτά οι 5 πλανήτες (Ερμής, Αφροδίτη, Πλούτωνας, τον Άρης, και ο Κρόνος) θα λειτουργήσουν ως ένα κοσμικό μπουφέ, όπου το Super Bowl 50 (5) Warlock(Μάγος) Συναυλία θα δέσει και θα μιλήσει(μαγέψει) στην Ασημένια Πύλη και θα ενεργοποιήσει τις δυνάμεις. Επισήμανση αυτό το Super Bowl 50 επιτρέπει ο αριθμός 5 να έχει απήχηση στην πνευματική σφαίρα μέσω αριθμολογίας. Είναι σχεδόν σαν να επισημανθεί πνευματικά τον τόπο δένοντας την ενέργεια αυτών των πλανητών με τον Ερμή ως κορυφαίους τίτλους.

 

https://www.youtube.com/watch?v=HUi0dgoZSBA

 

Θυμόσαστε νωρίτερα στο άρθρο που ανέφερα τη Νεκρή Θάλασσα όπου οι Εσσαίοι μίλησαν για συγκεκριμένες ώρες προσευχής βασιζόμενες πάνω σε πλανητικές ευθυγραμμίσεις; Λοιπόν, αυτό είναι μια πλανητική ευθυγράμμιση που δεν έχει συμβεί για μια δεκαετία. Αυτό θα είναι ένα ισχυρό μέγα ξόρκι και πιστεύω ότι θα απαιτήσει περισσότερη ενέργεια από ό, τι τα τελευταία Super Bowl παιχνίδια. Αυτό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα είναι η υψηλότερη βαθμολογία Super Bowl στην ιστορία της Σούπερ Μπολ. Πρέπει να σημειωθεί οι ελίt ακολουθούν αυτές τις ευθυγραμμίσεις και διεξάγουν ειδικές εκδηλώσεις κάτω από αυτές. Ακόμη και τη γέννηση του πρίγκιπα William.

 

5-Planet-Alignment.fw_.png-nggid041317-ngg0dyn-0x0x100-00f0w010c010r110f110r010t010

 

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε αβοήθητοι σε όλα αυτά. Μας έχει δοθεί πρόσβαση σε μεγάλη δύναμη και τα όπλα μας δεν είναι φυσικά. Τα πιο ισχυρά όπλα είναι πνευματικά και αυτό είναι γιατί οι ελίτ τα χρησιμοποιούν εναντίον μας. Ενώ πολλοί θα διαφωνήσουν με αυτό το άρθρο δεν μπορείς να αποφύγεις τις πολλές συγχρονικότητες που δείχνουν στους Ουρανούς. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι μπορούμε να προσευχηθούμε Ψαλμοί ενάντια στους εχθρούς μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μέσα στην πλανητική ευθυγράμμιση. Θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δύο άνθρωποι να το κάνουν αυτό, αλλά πιστεύω ότι μια μεγαλύτερη ομάδα θα είναι πιο ισχυρή. Αν κάνω λάθος για όλα αυτά θα είναι σαν να δίνεις σε ένα νεκρό άνθρωπο ένα κλύσμα. . . δεν μπορεί να βλάψει.

Το Super Bowl 50 είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό νουμερολογικα γεγονός, διότι μπορεί να μειωθεί μέχρι τον αποκρυφιστικο αριθμό 5 και πιθανώς ο λόγος οι Λατινικοί Αριθμοί εγκαταλείφθηκαν. Τώρα, σε συνδυασμό με το χρωματική αλχημεία της Βόρειας Carolina Panthers η αριθμολογία 5 θα συντονίζετε με τον πλανήτη Ερμή. Ο θεός Πάνας συνδέεται με τον πλανήτη Ερμή και υπήρξε μια pansexual εκστρατεία με διασημότητες χιλιετιών. Βλέπουμε πορνεία κτηνοβασίας ανοικτά στη Γερμανία και περισσότεροι άνθρωποι εκτίθενται σε σεξουαλικές σχέσεις με ζώα, συμπεριλαμβανομένων των δελφινιών.

Υπάρχει μια σπάνια ευθυγράμμιση των 5 πλανητών, όπου θα γίνει η μετάβαση Ερμή σε ένα «πρωινό άστρο» στις 7 Φεβρουαρίου, 2016. Το συγκροτημα Coldplay αντηχεί συγχρονιστικά με τον πλανήτη Ερμή ως παραλήπτες του βραβείου Mercury και ακόμη και το όνομα «Παν», ως αποτέλεσμα της τους ρεκόρ “Ρολόγια” για το “Pan” soundtrack. Η Beyonce είναι μια αδέξια πρόσθεση στο τραγούδι των Coldplay “Ύμνος για το Σαββατοκύριακο” όπου αντηχεί η Ishtarian κόμμωση λουλούδιων και θα συντονιστεί με τον πλανήτη Δία ακριβώς όπως έκανε και πέρυσι από την ιππεύοντας μια μεγάλη γάτα και ένα αστέρι σαν την Αφροδίτη η Katy Perry.

Η Πάπυροι Νεκρός Θάλασσας έχουν τεκμηριώσει το γεγονός ότι η Εσσαίοι δήλωσαν ότι υπάρχουν ορισμένες πλανητικές ευθυγραμμίσεις για να προσευχηθούν. Η ελίτ σίγουρα φαίνεται να ακολουθεί αυτόν τον κανόνα. Σίγουρα, οι παίκτες NFL αγνοούν τις λεπτές φύσεις, τις αρχές και τους κανόνες του πνευματικού κόσμου και τη σχέση με τους πλανήτες. Πιστεύω ότι οι συναυλίες Super Bowl που χρησιμοποιούνται τώρα για ισχυρά ξόρκια, ακόμη και ο σατανικος rocker King Diamond συμμεριστηκε πόσο ισχυρή μια τελετουργική συναυλία είναι. Οι Denver Broncos φαίνεται να είναι η συμβολική θυσία και δεν φαίνεται να αντηχούν με τον Άρη αυτή τη φορά, επειδή θα φορούν λεύκες φανέλες.

Ο Πρίγκιπας William είναι το τέλειο παράδειγμα για να τονίσει το γεγονός ότι η ελίτ σχεδιάζουν εκδηλώσεις γύρω από πλανητικές ευθυγραμμίσεις. Η πραγματική ατζέντα αυτής της μέγα τελετουργίας είναι να χρησιμοποιήσουν αρκετή πλανητική ενέργεια από 5 πλανήτες όπου οι Pan-ic(Πανικου) ενέργειες θα κατευθυνθούν στην μαζική συνείδηση στο ενεργειακό πεδίο της Γης. Εδώ θα δούμε αύξηση pansexualism σε όλο τον κόσμο. Οι “εκπεσοντες” άγγελοι “μορφοποιούν πνευματικά” τη Γη ανάλογα με το γούστο τους, την επιθυμία, και τον τρόπο ζωής. Περιμένουμε να δούμε διαφημίσεις LGBT ή προσωπικότητες, προκειμένου να ρυθμίσει τις μάζες να το δεχθεί ως φυσιολογικό. Θα πρέπει να κρατάμε τα μάτια μας ανοικτά έξω για τις πανταχού παρούσες συμβολισμούς τρίγωνον, αλλά και το σύμβολο για τον πλανήτη Ερμή και άλλους πλανήτες.

Αν δεν διαβάσατε το άρθρο με τίτλο, PLUTO’S HEART: SMOKING GUN OF HOLLYWOOD’S HANCOCK ANCIENT COSMIC RITUAL διαβάστε το γιατί δείχνει πώς να επιλεγούν “ηθοποιούς” με βάση τα γενέθλιά τους και πλανητικές ευθυγραμμίσεις. Υπάρχουν πάρα πολλές συγχρονικότητες σε αυτή τη θέση για να είναι τυχαίο. Δείχνει ότι υπάρχει μια σχέση μεταξύ των κοσμικών, αρχέτυπων, και τους ηθοποιούς. Ούτε μπορούμε να αποκλείσουμε οποιαδήποτε από τους ερμηνευτές Super Bowl από αυτή την υπόθεση. Όταν γεννιόμαστε είμαστε δεμένοι με πλανητικούς ενεργητικούς χαρακτηρισμούς και αυτές οι “πράξεις” είναι πιθανό να επιλέγονται με βάση συγκεκριμένες πλανητικές ευθυγραμμίσεις. Σε μια πιο σκοτεινή εκδοχή πιστεύω ότι υπάρχει μια θυσία αίματος κάτω από το γήπεδο. Εδώ θα ακούσετε ένα μωρό που κλαίει, πριν το Ημίχρονο και μετά το Ημίχρονο δεν υπάρχει κλάμα.

Αν δούμε όλες αυτές τις συγχρονικότητες φέρνει περισσότερα ερωτήματα. Όπως και πώς αυτές οι ομάδες Super Bowl είναι ευθυγραμμισμένες με αστερισμούς και τα αντίστοιχα πλανητικά θεϊκά μοτίβα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες; Είναι σαν οι North Carolina Panthers έπρεπε να είναι στο Super Bowl 50 ότι και να γίνει. Αυτά τα παιχνίδια είναι καθορισμένα από σκοτεινές δυνάμεις στο πνευματικό κόσμο; Αυτό είναι το μόνο σενάριο που μπορώ να δω όπου η «λύση» δεν είναι ποτέ εντοπισιμη και εξηγεί επίσης γιατί οι παίκτες δεν γνωρίζουν το ρόλο τους: για να μην αναφέρουμε ότι ακούγεται εντελώς τρελό σε εκείνους χωρίς διάκριση και εκτεταμένη έρευνα.

Πρέπει να αλλάξουμε τη 2.000 χρόνον παλιά σκέψη για να ανακαλύψουμε αυτό που χρησιμοποιούν εναντίον μας. Στην ανθρωπότητα δόθηκε εξουσία πάνω στη Γη και μέσω της δύναμης του Αγίου Πνεύματος μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της δημιουργίας. Ωστόσο, εμείς συλλογικά ως “εκκλησία” δεν ενσωματώνουμε το σύνολο στις πνευματικές ικανότητές μας. Η ελίτ που μας δείχνει η δύναμη του σύμπαντος μπορεί να αξιοποιηθεί και στη συνέχεια μεταλλαχτεί σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Φυσικά αυτές είναι επιβλαβείς και αφύσικες προθέσεις από τις σατανικές καρδιές των ανθρώπων, αλλά μέσω του Χριστού το αποτέλεσμα θα είναι Άγιο, που σημαίνει σύμφωνα με το μυαλό του Υψίστου.

Πρέπει να θυμόμαστε ο King Diamond δήλωσε η συναυλίες θα είναι πραγματικά ισχυρά ξόρκια. Αυτό το Super Bowl είναι ένα μέγα ξόρκι και θα επηρεάσει το μυαλό των ανθρώπων, τις καιρικές συνθήκες, και άλλα επίπεδα που δεν έχουν ακόμη διακριθεί. Είναι καιρός να διεκδικήσουμε τη δική μας δύναμη και μετά από έρευνα της Νεκρής Θάλασσας, δεν πρέπει να παραλείψουμε την κοσμική από την πνευματική εφαρμογή μας. Γιατί; Επειδή αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν με τον Χριστό και διδάχθηκαν από Αυτόν. Ξέρουν τι λένε. Η οργανωμένη θρησκεία έχει αφήσει αυτές τις διδασκαλίες από την πνευματική εκπαιδευτική συστημάτων τους, όχι από κακία, αλλά από την άγνοια. Θυμηθείτε να προσευχηθείτε σε ομάδες των δύο ή περισσότερα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου Ψαλμός 91, διότι η καλύτερη επίθεση είναι μια καλή άμυνα.

 

Τελευταια κουβεντα: Οι North Carolina Panthers κερδιζουν.

 

Πηγη: http://revelationnow.net/2016/02/03/the-occult-prediction-for-super-bowl-50/

Report

What do you think?

Written by PanIko

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ……Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ!!!

---------------------------------------------------------
«ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ Ν' ΑΦΥΠΝΊΣΕΙΣ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ, ΤΌΤΕ ΑΦΎΠΝΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ... ΕΆΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΛΕΊΨΕΙΣ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΊΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΣΟΥ, ΕΞΆΛΕΙΨΕ ΠΡΏΤΑ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΌ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΑΠΆΣ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΌΠΩΣ ΛΕΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΔΏΡΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΌΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΏΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ»

6 Comments

Leave a Reply
 1. Σωστά, απλά θα πρέπει να απευθυνόμαστε στον Τριαδικό Θεό μέσω προσευχής αλλά και πίστης στην ενσάρκωσή του επι γης, στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟ δηλαδή και όχι στο εφυολόγημα της Ρωμαιοκρατίας, την Ιουδαική παραλλαγή του, της οποίας την ΠΕΡΙΤΟΜΗ γιορτάζει και το δεξί χέρι της εξουσίας, η εκκλησά!!!

 2. Ευχαριστούμε pan78 για τη προσπάθεια μετάφρασης ενός τόσο μεγάλου σε όγκο άρθρου.

  Αυτό που έχω να προσθέσω, είναι ως προς το Στάδιο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.

  Levi’s Stadium Santa Clara, California – San Francisco Bay Area.

  en.wikipedia.org/wiki/Levi%27s_Stadium

  η κατασκευή ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2012. Πού είναι το ενδιαφέρον ;

  Δομηκός μηχανικός (Structural engineer) του έργου: Magnusson Klemencic Associates

  …………….. στο ιστορικό των σημαντικών έργων της εν λόγω εταιρείας ΜΚΑ συμπεριλαμβάνεται το World Trade Center

  Levi αναγραμματισμός του Evil σε μια Live μετάδοση

  Levi in English Gematria Equals: 288
  Levi in Simple Gematria Equals: 48
  Levi – Evil – Live

  Hoax in English Gematria Equals: 288
  Hoax in Simple Gematria Equals: 48

  Crime in English Gematria Equals: 288
  Crime in Simple Gematria Equals: 48

 3. To αποψινό τελετουργικό στο Super Bowl είναι για “καλόπιασμα” γιατί γνωρίζουν τι τους περιμένει μέσα στο ’16…

  Και επίσης ο ΠΑΝ είναι ο θεός του Πολέμου που σπέρνει τον ΠΑΝΙΚΟ!

  Από τον πόλεμο θέλουνε να φυλαχθούνε, όχι από τις αλλαξοκωλλιές!

 4. Denver Broncos – Carolina Panthers 24-10.

  Καλή χώνεψη στο αμερικανάκι που έγραψε αυτές τις σαχλαμάρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτά που δε θέλουν να ξέρουμε… 3ο μέρος

Ρε τι δούλεμα είναι αυτό που τρωτε Έλληνες…;