Πρώτη μέρα ενός άγνωστου χρόνου…

Ο χρόνος κατακερματίζεται μέσα από τη δική μας συνείδηση και με δική μας κοινή συμφωνία του δίνουμε την ανάλογη αξία και χρονολόγηση..

O ίδιος ο χρόνος δεν γνωρίζει τι αξία του έχουμε δώσει και πως τον  χρονολογούμε… και είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία από ότι θα μας άφηναν ποτέ να μάθουμε και να φανταστούμε!

Mέσα στην ηλικία του χρόνου έχουν κρυφτεί καταγωγές, αλήθειες, σημεία και ενθυμήσεις!

H σύμβαση της αλήθειας μας είναι αυτή που ψεύδεται για το χρόνο!

Oι ευχές Πάντα κάθε χρόνο οι ίδιες, ξεχνώντας ότι οι λέξεις, ο ήχος, Η προφορά μιας ευχής έχουν την ιδιότητα και την δυναμική να γίνουν εντολή Εάν είναι σωστά τοποθετημένες με την σωστή καρδιά!Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Mία ευχή που πάει στα κουτουρού μιας και η εντολή μέσα στο Πεδίο δεν υπάρχει εφόσον δεν υπάρχει σωστή καταμέτρηση για αυτό που πραγματικά είναι ο χρόνος!

Είναι σαν να δίνεις εντολή σε ενα ηλεκτρονικό υπολογιστή θέλωντας να χρησιμοποιήσεις ένα κουμπί για έντερ  το οποίο δεν υπάρχει πάνω στο πληκτρολόγιο!

Ο χρόνος έχει Γεωμετρία, ο χρόνος έχει μοτίβα, επαναλήψεις, συμπαντικες αρχες άγνωστες ακόμα στην ανθρωπότητα.

Οι κρυφοι κύκλοι του χρόνου, οι κρυφοι κύκλοι της ζωής μας  είναι ίσως το σημαντικότερο βήμα της εξέλιξης μας όταν τους κατανοήσουμε και καταφέρουμε να τους διαχειριστούμε!

Κάθε ζωντανό ον μέσα στο Πεδίο της πραγματικότητας μας έχει μία γνήσια υπογραφή μοναδική και έχει πάντα τους δικούς του προσωπικούς κύκλους!

Αυτοί οι κύκλοι είναι που μας εκπαιδεύουν στό ποιοι θα είμαστε αύριο, αυτοί οι κύκλοι μας εξελίσσουν Ή μας τελειώνουν… μέσα από αυτούς τους κύκλους και την κατανόησή μας μπορούμε να αλλάξουμε την υπογραφή και ετσι να αλλαξουμε δονηση και να τη μετατρέψουμε σε μία άλλη ανωτερη δόνηση έτσι ώστε να καταφέρουμε να μεταπηδήσουμε από τον έναν κύκλο στον άλλον!

Αυτή είναι η μοναδική πραγματικότητα και όλα τα άλλα είναι φυτεμένα ώστε να εκπαιδευόμαστε σε μικρότερους κύκλους για να μη δούμε τους πραγματικούς κύκλους, Να κοιτάμε και να γιορτάζουμε λάθος πράγματα έτσι ώστε οι ευχές μας να σταματήσουν να είναι οι Εντολές του σύμπαντος!

Το 1941 στις 6 Απριλίου οι Γερμανοι  εισχώρησαν στην Ελλάδα, Εύχομαι το 2018 στις 9 Αυγούστου η Ελλάδα να βρίσκεται ακόμα στην Ειρήνη!

Εύχομαι σε όλους σας να έχετε κύκλους με εύνοια, το μυαλό και τη θέληση να ανακαλύψετε τους προσωπικούς σας κύκλους και να τους κάνετε με τη δόνηση σας και τη συνείδησή σας να αλλάξουν και να μετατραπούν σε όχημα το οποίο θα σας εξελίσσει και δεν θα  παραμένει πάντα  μία κυκλική εποχή όπου θα σας απορροφά Συνείδηση και ενέργεια ή θα σας δίνει την τύχη που χρειάζεστε αλλά χωρίς εσείς να καταλαβαίνετε Από πού προέρχονται όλα αυτά!

Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους της γης να επιλέξουν να ανακαλύψουν την αλήθεια της πραγματικότητας μας γιατί έτσι όπως το κάθε ον έχει τους δικούς του κύκλους τους ίδιους κύκλους έχει δημιουργήσει και η ανθρωπότητα ως ον… Όλοι οι οργανισμοί έχουν δικούς τους κύκλους…. Όπου τα επιμέρους στοιχεία τους είναι αυτά που μπορούν με τη συνείδησή τους, την αλλαγή στις συνήθειες τους, την αποφυγή από το συνεχόμενο ψέμα και τις πεποιθήσεις που έχουν φυτέψει οι επικυρίαρχοι τους… να αλλάξουν την πορεία και την μοίρα του κύκλου της ανθρωπότητας!

Μέσα από αυτή τη διαδικασία μόνο μπορείς να αντιληφθείς το ρητό που λέει ότι αν θες να αλλάξεις τον κόσμο άλλαξε τον εαυτό σου.. αν θέλουμε να αλλάξουμε την ανθρωπότητα και την πορεία της στον κύκλο της συγκομιδής τότε θα πρέπει η δόνηση μας,η φωνή μας,η καρδιά μας  να ανέβουν Επιτέλους επίπεδο και  να θυμηθούμε για ποιο λόγο βρισκόμαστε πάνω στη γη!

Ανωτερους κύκλους σε όλους σας  είναι η ευχή μου ώστε να μη συμμετέχω στο ψέμα των ευχών που θέλει η εκπαίδευση της ύπνωσης να με κάνει να συμμετέχω…. οι ευχές είναι όπλα, σφαίρες που δεν πρέπει να καταναλώνονται στο πουθενά αλλά στην υπαρκτή κατάσταση και εντολή που μπορεί να της δώσεις την ευκαιρία να γίνει πραγματικότητα!

Stranger….

17 thoughts on “Πρώτη μέρα ενός άγνωστου χρόνου…

  • ΝΙΚΟΣ 56 says:

   Επειδή βλέπω ότι η κατάστασή σου είναι προχωρημένη, να πας να πεις στον Ψυχίατρό σου να σου αυξήσει τη δόση. Έτσι, ίσως ξανάρθεις και μας πεις για 8 μήνες ή μήπως ησυχάσουμε εντελώς από σένα. Καλή Χρονιά.

 1. Ανώνυμος says:

  “δεν θα παραμένει πάντα μία κυκλική εποχή όπου θα σας απορροφά Συνείδηση και ενέργεια ή θα σας δίνει την τύχη που χρειάζεστε αλλά χωρίς εσείς να καταλαβαίνετε Από πού προέρχονται όλα αυτά!”

  Σαν έννοια, αυτό είναι το “μυστικό” που πολλοί αναρωτιούνται. Η ανάρτηση είναι η πιο ενδιάφερουσα από τις αναρτήσεις σου. Ελπίζω οι αναγνώστες/σχολιάστες να τη διαβάσουν ξανά και ξανά μέχρι να εμπεδώσουν και κατά συνέπεια να το δούμε αυτό να αντανακλάται στην ποιότητα και ύφος των σχολίων.

  • ΝΙΚΟΣ 56 says:

   Είσαι σίγουρος για τις 9 Αυγούστου;;; Διότι κάπου αλλού διάβασα στις 8 Αυγούστου. Ξανακοίταξε το και πες μας. Μην μας αφήσεις έτσι διότι έχουμε μεγάλη αγωνία… Τόσο μεγάλη, όση είναι και η ΗΛΙΘΙΌΤΗΤΑ που σε δέρνει.

 2. ΝΙΚΟΣ 56 says:

  Νίκο καλησπέρα. Εύχομαι σε σένα και τους συνεργάτες σου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, για σας και τις οικογένειες σας. Επίσης και σε όλους τους πραγματικούς φίλους των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ.

 3. ΑΝΤΙΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ says:

  ΝΙΚΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ…!!!!!!
  Η ΔΟΝΗΣΗ ΤΟΝ ΛΕΞΕΩΝ ΣΟΥ ΣΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ……ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ…..

 4. ΚΥΝΗΓΟΣ says:

  Καλή χρονιά με υγεία.Γελαω πολύ με αυτούς τους ((ΑΣΤΕΙΟΥΣ)) που μπαίνουν και βρίζουν.Αλλα κάθε μέρα μπαίνουν και διαβάζουν.ΑΣΤΕΙΟΙ βρείτε καμία γυναίκα γιατί δεν σας βλέπω καλά.

 5. Stardust says:

  Αγάπη όταν θα σε συναντήσω δεν θα είμαι πια μόνη δεν θα ξυπνάω στεναχωρημένη ούτε θα κλαίω στα κρυφά δεν θα φοβάμαι πια ούτε θα κρύβω τις ατέλειες μου δεν θα φορώ στολίδια και χρώματα στα μάτια γιατί εσύ θα με θεωρείς όμορφη με την αλήθεια μου με τα μπερδεμένα μου μαλλιά ούτε θα θυμώνεις με τις ευαισθησίες μου ούτε θα σου φαίνεται βαρετή η καλοσύνη μου και όλα όσα κουβαλω δεν θα σου φαίνονται βάρος παρά θα με κοιτάς με θαυμασμό που επιβιώνω και όταν θα σου χαρίζουν όλο τον κόσμο εσύ απλά θα θες

 6. Stardust says:

  Απλά την αγγαλια μου γιατί εσύ θα ξέρεις πόσο ψεύτικος είναι αυτός ο κόσμος.Ευχομαι σε όλους όσους νιώθουν μόνοι γαλήνη υπομονή και να δημιουργείται αγάπη η αγάπη είναι το όπλο μας.stranger είχες πει πως όλοι είμαστε φίλοι θυμασαι?Εύχομαι να σε γνωρίσω μια μέρα γιατί με κρατάς πολλές φορές σε δύσκολες στιγμές και πάντα θα σε ευχαριστώ εύχομαι να μάθω να πολεμώ μια μέρα το σκοτάδι να έχεις μόνο ευλογία και ανέβασε κάνα βίντεο φωνητικό μας λείπουν είναι παρηγοριά να είσαι καλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *