15:42 - 01/01/2018

ΈΧΑΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ! ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ

Βράζει το Π. Φάληρο με τον κόκκινο φτερωτό σατανά!

Η Κατάσταση δεν λέει να ηρεμήσει!

Και εκεί που ο πετυχημένος Δήμαρχος της πόλης πήγαινε καλπάζοντας για την Βουλή, καθώς είναι από τους λίγους που έχουν πάρει από τώρα το χρίσμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τώρα όλα κρέμονται από μια κλωστή!
Μετά τους κατοίκους της περιοχής τώρα στην αντεπίθεση περνάει και η Εκκλησία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και προσευχής κατά του Phylax πραγματοποίησε η ενορία Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Παλαιού Φαλήρου.

Ο εφημέριος της ενορίας μίλησε για λάθος του δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη και των συνεργατών του,κάνοντας λόγο για γλυπτό του Σατανά και βδέλυγμα.Επίσης κάλεσε τον Φαληρικό λαό να διαμαρτυρηθεί μαζικά και να απαιτήσει την απομάκρυνση του γλυπτού Phylax.

Παναγία Μυρτιδιώτισσα:Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον δήμαρχο για τον Phylax!

Π. Φάληρο, 28/12/017 «Αξιότιμε κύριε Χατζηδάκη,

Ως εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Παλαιού Φαλήρου, σάς γράφω αυτήν την επιστολή, σχετικά με το άγαλμα «PHYLAX» που τοποθετήθηκε στον δήμο Παλαιού Φαλήρου. Πρόκειται για ένα θέμα μείζονος σημασίας, που έχει απασχολήσει πολύ τη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, καθώς και το ποίμνιο του οποίου ηγούμαι.

Δεν θα αναφερθώ στην αισθητική του συγκεκριμένου έργου τέχνης, η οποία μπορεί να είναι και αμφιλεγόμενη. Θα αναφερθώ, όμως, στο πνεύμα που αποπνέει το συγκεκριμένο άγαλμα σε κάθε περαστικό που το αντικρύζει. Πρόκειται για ένα άγαλμα το οποίο θίγει το ορθόδοξο φρόνημα και προσβάλλει τη χριστιανική πίστη. Γνωρίζουμε όλοι ότι ένα άγαλμα τοποθετείται σε έναν δημόσιο χώρο προκειμένου να τιμήσει ένα πρόσωπο για την προσφορά του ή να εμπνεύσει ένα ιδεώδες στους πολίτες. Το συγκεκριμένο άγαλμα, κύριε Δήμαρχε, ποιο πρόσωπο τιμά για την προσφορά του; Αυτό που απεικονίζει είναι ένας δαίμονας, ανεξάρτητα από το παραπλανητικό όνομα «PHYLAX» (φύλακας, δηλαδή) που ο γλύπτης του έδωσε. Είναι ένας δαίμονας, στρατιώτης του σατανά, που όχι μόνο δεν πρέπει να τιμάται αλλά πρέπει να χλευάζεται και να περιφρονείται, ως πλάσμα βλάσφημο προς τον ίδιο τον Τριαδικό Θεό.

Κι από την άλλη πλευρά, ποιο ιδεώδες προσπαθεί να εμπνεύσει στους πολίτες; Τον εγωισμό ή τον φθόνο που εμφωλεύει σε κάθε όργανο του σατανά;

Αναφέρατε σε συνέντευξή σας ότι και στην αρχαιότητα οι κάτοικοι των ελληνικών πόλεων συνήθιζαν να στήνουν αγάλματα-φύλακες των πόλεών τους. Ξεχνάτε, όμως, ότι στην αρχαία Ελλάδα δεν ήταν γνωστός ο αληθινός Θεός. Από την έλευση του Ιησού Χριστού και μετά, ο αληθινός Θεός και οι δικοί Του στρατιώτες είναι αυτοί που πραγματικά μπορούν να προστατεύσουν μία πόλη. Και οι δικοί Του στρατιώτες σε καμία περίπτωση δεν είναι νυχτεριδόμορφα τέρατα, σαν αυτό που εσείς τοποθετήσατε στο Παλαιό Φάληρο.

Αυτά τα τέρατα μόνο από σατανολάτρες αναγνωρίζονται, προσκυνούνται, και λατρεύονται. Άλλωστε, κύριε Δήμαρχε, από πότε η ποιότητα και η έννοια ενός δημιουργήματος είναι συνάρτηση του χρονικού πλαισίου στο οποίο συνηθιζόταν να υπάρχει; Οτιδήποτε ανήκει στην αρχαιότητα είναι και αποδεκτό; Το μόνο κριτήριο ποιότητας που έχετε είναι η παλαιότητα; Αναφέρετε, ακόμη, το βιογραφικό του καλλιτέχνη που το δημιούργησε. Και σάς ξαναρωτώ: το βιογραφικό ενός καλλιτέχνη είναι το εχέγγυο για την ποιότητα των δημιουργημάτων του; Το γεγονός ότι έχουν φιλοξενηθεί έργα του σε αξιόλογες εκθέσεις ανά τον κόσμο δεν αναιρεί το αντίχριστο μήνυμα που το έργο του «PHYLAX» φέρει.

Άλλωστε, όπως κι εσείς θα έχετε παρατηρήσει, όλες οι αντιδράσεις γι΄ αυτό το έργο δεν σχετίζονται με την καλλιτεχνική του διάσταση αλλά με την πνευματική.

Δεν γνωρίζω πόσο κόστισε η δημιουργία και η τοποθέτηση αυτού του αγάλματος. Γνωρίζω, όμως, ότι το πνευματικό κόστος που αναλαμβάνετε απέναντι στον Θεό και τη συνείδηση του απλού πολίτη είναι μεγάλο.

Η χώρα μας, είναι μια χώρα ελληνορθόδοξη, χριστοκεντρική. Τέτοια δημιουργήματα σε δημόσιους χώρους προκαλούν αντιδράσεις στους πολίτες, όπως, άλλωστε, θα έχετε πληροφορηθεί από έγκριτες ιστοσελίδες του διαδικτύου και του τύπου γενικότερα. Και οι αντιδράσεις από το λόγια φτάνουν στην πράξη. Όταν, λοιπόν, οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με τον δήμαρχο στον οποίο εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στις εκλογές, αντιλαμβάνεστε ότι πέρα από το πνευματικό, επωμίζεστε κι ένα πολιτικό κόστος.

Κύριε Δήμαρχε, με την παρούσα επιστολή κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για εσάς και τους συνεργάτες σας οι οποίοι συνέβαλαν σε όλο αυτό το εγχείρημα. Η τοποθέτηση του «καλλιτεχνικού» αυτού έργου σας καθιστά συμμέτοχο στη βλασφημία και συνένοχο με τον σατανά. Κατεδαφίστε το. Και τότε θα έχετε στο πλευρό σας τον Τριαδικό Θεό αλλά και κάθε πολίτη με ορθόδοξη συνείδηση και πίστη. Και, πιστέψτε με, είμαστε πολλοί.»

Με εκτίμηση,
ο εφημέριος του Ι.Ν. Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Π. Φαλήρου
π. Πατάπιος Αργυρός

Με πληροφορίες από το paliofaliron.blogspot.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (29)

 1. Ανώνυμος 01/01/2018 @ 4:00 ΜΜ

  Συμφωνώ απόλυτα με την επιστολή του εφημέριου.Να φυλαχτούμε από τέοιους “φύλακες.Ο δήμαρχος κι ο χορηγός ας το πάρουν σπίτι τους να “φυλάει” αυτούς.

 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 01/01/2018 @ 4:54 ΜΜ

  ΚΑΛΩΣ, ΠΡΑΞΗ ΟΡΘΗ. ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΕΚΠΕΣΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΤΗΝΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο “ΠΟΙΗΤΗΣ”. ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ; ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

 3. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 01/01/2018 @ 5:27 ΜΜ

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΟΣ.

 4. Ανώνυμος 01/01/2018 @ 5:34 ΜΜ

  Συνεχίζουν το ταξίδι στο σκοτάδι οι εκπρόσωποι του μεσαίωνα. Κρατήστε τη χώρα στα υπόγεια, μην ξυπνήσει κανείς. Η τέχνη είναι του διαβόλου, η επιστήμη είναι του σατανά. Στην πυρά, στην πυρά,να επανέλθει το κυνήγι και η καύση των μαγισών. Άμεση επανασύσταση του θεάρεστου σώματος των παραβολάνων καλόγερων, που μαζί με νέους Αλάριχους να ξανακαταστρέψουν την άπιστη Ελλάδα.

  • Ανώνυμος 01/01/2018 @ 9:06 ΜΜ

   Σάλτα και μαμήσου ρε σατανιστή. Εμείς γουστάρουμε Χριστό και Παναγία. Τα λαμόγια ΑΛΛΟΥ!!!!!!!!!!

  • Νικητας 01/01/2018 @ 10:24 ΜΜ

   Κι ενω οι ‘προοδευτικομουριδες’,απαιτουν την αποκαθηλωση – ακομα και απο τους ορθοδοξους ναους – του ΣΤΑΥΡΟΥ, για ναμην ‘προκαλουν’ τα τζιχαντια και την αισθητικη ταχα,…..τοποθετουν με το ετσι θελω δαιμονες στις πλατειες και σε αλλεςπεριοπτες θεσεις των πολεων ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ το 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ των !!! Ααααυτη ειναι ‘προοδος’!!! ετσι δεν ειναι προοδευτικε αγνωστε;

 5. Έλληνας 01/01/2018 @ 6:55 ΜΜ

  Εγώ δεν κατάλαβα, αυτό το άγαλμα είναι κάποιο συγκεκριμένο πλάσμα; Μυθολογικό ή δαίμονας σε κάποιο θρησκευτικό βιβλίο; Αν δεν είναι τότε τι τους ενοχλεί; Από ότι βλέπω κάποιος από τους παρευρισκόμενους κρατάει μια εικόνα που απεικονίζει κάποιον φτερωτό με κόκκινο χρώμα…
  Δεν χλευάζω κανένα, σέβομαι την πίστη όλων,οι απορίες μου είναι πραγματικές χωρίς ίχνος ειρωνείας.

  • Το συγκεκριμένο απεικονίζει τον εωσφόρο, έκπτωτο άγγελο. Αυτό που βλέπεις στην εικόνα, είναι ο Αγ. Γεώργιος.

 6. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 01/01/2018 @ 7:19 ΜΜ

  Ξέρω κάποιους καλητέχνες μέσα στο Άγιο Όρος που φτιάχνουν αριστουργήματα.Τολμά κανείς από αυτούς να τοποθετήσει τέτοιο έργο στο Δήμο του;Το βγδέλημα όμως,το μοστράρατε δουλικά τετράποδα.Για τις καρέκλες σας πουλάτε την ψυχή σας ρε;

 7. αλλος την πινει αλλος την ακουει 01/01/2018 @ 7:41 ΜΜ

  καριολια δημαρχοι γραμματεις και φαρισαιοι προσεξτε καλα μην παιζετε με την φωτια..θα ερθει η ωρα σας και δεν θα ειναι για καλο

 8. Φοβαται ο παπας μην του φαει την πελατεια ο δαιμονας.

 9. AISXOS!!! KAI AYTA STIN ELLADA MAS!!! KALA EKANE H EKKLISIA, EPITELOUS!!!!

 10. Θεοδώρα 01/01/2018 @ 9:53 ΜΜ

  Όλα τα λεει αυτή η φράση:”Γνωρίζουμε όλοι ότι ένα άγαλμα τοποθετείται σε έναν δημόσιο χώρο προκειμένου να τιμήσει ένα πρόσωπο για την προσφορά του ή να εμπνεύσει ένα ιδεώδες στους πολίτες.Το συγκεκριμένο άγαλμα, ποιο πρόσωπο τιμά για την προσφορά του;”Κι όσοι μας λένε σκοταδιστές κ μεσαιωνιστες να παρουν τετοια αγάλματα στοσπίτι τους να τους το φωτίσει.Κ αν ποτέ θέλουν αλήθεια να φωτιστούν, ας κοιτάξουν κ πιο πίσω απο τον μεσαίωνα, τότε οι Καλλιτέχνες έφτιαχναν καλύτερα αγάλματα.

 11. Θεοδώρα 01/01/2018 @ 9:58 ΜΜ

  Και στο κάτω κάτω να το βάλει σε ένα μουσειο σύγχρονης τέχνης.. Ή να εκθέσει τις δημιουργίες του κι όποιος θέλει να παει να τις δει.. Γιατι ντε και καλα μας επιβάλλει να το βλέπουμε θέλουμε δε θέλουμε;; Φασιμός ακόμα και στην τέχνη;;

 12. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ 01/01/2018 @ 10:05 ΜΜ

  ΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑ 99 % ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΖΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΦΡΕΣΚΟΣΦΑΓΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

 13. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ 01/01/2018 @ 10:07 ΜΜ

  ΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑ 99 % ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΖΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΦΡΕΣΚΟΣΦΑΓΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

 14. Ακομη βλέπουμε να κωλυσιεργεί η απομάκρυνση του αίσχους που θέλησαν να μας τοποθετήσουν στην πιο περίοπτη θέση του φαλήρου περνώντας απο αραλία. Λοιπόν ένα να γνωρίζεται εκεί κοντά βρίσκεται ο ναός της Αγίας Σκέπης….κ.Δήμαρχε ή θα είστε με το Θεό ή με το σανατά.!!Μήν ξεπουλάτε τα πάντα ..!! Ο λαός δεν το θέλει και θα φύγει άμεσα. Κύριος ξέρει τον τρόπο πσριμένετε και θσ δείτε..!! Ολα εειναι δηνατά απκ τον Θεό .!!

 15. ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑΤΗΔΙΟ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ ΟΧΙ. ΚΟΤΕΣ. 01/01/2018 @ 10:22 ΜΜ

  Εμ είναι χαζομάρα, μ@@, παιδιαστικό, άνευ ουσίας, μας αρέσει ν ασχοληθούμε μ αυτό, γιατί πολύ απλά δεν είμαστε άξιοι για κάτι περισσότερο αλλά να υδρώσει ο κ@ς μας για σοβαρά πράγματα, όπως το να ματώσουμε για την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία όχι. Σαν ανώριμα χαζά παιδάκια, νήπια. Σαφώς αυτό οφείλεται και σε δειλία του νεοέλληνα που δημιουργεί ψευδαίσθηση στον εαυτό του, πως δηθεν κάτι κάνει, για να νιώσει καλά, επειδή δεν τολμά να κάνει κάτι. Ρε όξω και το σύστημα και οι ραγιάδες!

  • Ανώνυμος 01/02/2018 @ 12:08 ΠΜ

   Και πού το ξέρεις ότι δε ξεσηκωθήκαμε για το σύνταγμα που καταλύθηκε .Εμείς κάθε μέρα φωνάζουμε γιαυτό,εσύ δεν το ξέρεις γιατί απλά εσύ (προφανώς) είσαι αυτός που δεν ασχολείται με το σύνταγμα και την Πατρίδα.Κατηγορείς αυτούς που αγαπούν την Ελλάδα και τον Χριστό, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι κανείς δεν αγαπάει περισσότερο την Ελλάδα από αυτόν που αγαπάει τον Θεό.

  • Χρήστος Θωμάς 01/02/2018 @ 12:26 ΠΜ

   Και πού το ξέρεις ότι δε ξεσηκωθήκαμε για το σύνταγμα που καταλύθηκε .Εμείς κάθε μέρα φωνάζουμε γιαυτό,εσύ δεν το ξέρεις γιατί απλά εσύ (προφανώς) είσαι αυτός που δεν ασχολείται με το σύνταγμα και την Πατρίδα.Κατηγορείς αυτούς που αγαπούν την Ελλάδα και τον Χριστό, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι κανείς δεν αγαπάει περισσότερο την Ελλάδα από αυτόν που αγαπάει τον Θεό.

 16. ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ . ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. ΝΡΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ. ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΣ ΑΓΑΛΜΑ Ή ΕΝΑ ΆΛΛΟ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΜΑ .ΘΑ ΩΧΡΙΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝ ΓΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.ΜΑ ΤΙ ΠΟΤΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ….ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΚΟΠΡΘΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗ.!!

 17. Nα ρωτησω κατι κ δεν κοροιδευω ουτε ειρωνευομαι: αν ηταν λευκο το αγαλμα θα αντιδρουσανε; Τι συμβολιζει το κοκκινο που τους εκανε να ειναι σιγουροι οτι ειναι δαιμονας κ να ξερουν μαλιστα και για ποιον δαιμονα προκειται, Δε διακρινονται κερατα ή καποιο σατανικο/δαιμονικο προσωπο. Γιατι να μην ειναι αγγελος;

  Εκτος αν γνωριζει η Εκκλησια κατι για την κρυφη δραση του καλλιτεχνη που εμεις αγνοουμαι δηλ να ειναι μελος καποιας μαυρης αδελφοτητας, οποτε μετα δικαιολογειται η ενταση.

 18. Βγηκαν εκτος εαυτου οι Ελληναρες κ το παπαδαριο, οταν τους ξεσκιζουν στα μνημονια κ τους πηδανε οι τρπεζιτες σκυβουν να μπει καλυτερα κ η Εκκλησια λεει καντε υπομονη

 19. Ανώνυμος 01/02/2018 @ 1:24 ΠΜ

  Λύθηκε το θέμα.Αύριο βγάζουν τον φυλαξ και βάζουν τον φιλης,σε μπλουε χρώμα με στρουμφοσκουφακι

 20. ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 01/02/2018 @ 10:16 ΠΜ

  ΜΙΜΗ,ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΓΓΕΛΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΛΩ ,ΠΟΥ ΨΕΥΔΩΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΙ ΧΕΛΩΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΠΕΤΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΕΤΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΧΤΥΠΗΤΟ ΧΡΩΜΑ ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΙ;; ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΕΙΔΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ

 21. ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 01/02/2018 @ 10:28 ΠΜ

  ΩΣ ΦΑΡΟΣ,ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ;;; ΜΗΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞ’ ΟΥΡΑΝΟΥ ΘΕΑΣΗ ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ;;;ΤΟΣΟ Ο ΓΛΥΠΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ,ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΟΗ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΙ ΔΥΣΩΔΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…

 22. Ανώνυμος 01/02/2018 @ 1:23 ΜΜ

  έκτρωμα με κεφάλι πέος όφις, να αφήσει τα ΄΄με εκτίμηση΄΄ ο κάθε εφημέριος και να προβούν σε όλα τα σχετικά που προβλέπει ο αφορισμός όλα οσα προηγούνται του αφορισμού διότι πρόκειται για εξουσία που έδωσε ο Κύριος στους ιερείς ώστε να την ασκούν κατά των αντιχρίστων που βλάπτουν τα παιδιά Του, αφορισμός, εδώ είναι ορθόδοξο έδαφος και τα γούστα τους οι δούλοι του διαβολάκου να πάνε να τα κάνουν αλλού

 23. Σκεπτομενος πολιτης 01/02/2018 @ 4:39 ΜΜ

  Oσοι εχουν μια μορφωση θα ξερουν πως δεν προκειται για δαιμονα, αλλα για τον Αιγυπτιο Θεο Horus, ψαχτε λιγο πριν αναρτησετε αρλουμπες. Φιλικα

 24. ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 01/02/2018 @ 9:56 ΜΜ

  ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΑΜΨΟ ΡΑΜΦΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΙΟΥ; ΤΟ ΓΛΥΠΤΟ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ . ΑΛΛΑ ΡΑΜΦΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΙΑΔΗΜΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΛΥΠΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ , ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΓΛΥΠΤΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ Η’ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΝΕ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*