21:25 - 04/03/2017

Πως να αντιδράσουμε μανα μου …;;

..Κανείς δεν έχει κατανοήσει ότι λείπουν τα αρχικά συστατικά από μέσα μας ώστε εμείς να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την όποια αντίσταση !

Η αντίσταση γενικά είναι το σημείο-εργαλείο-υλικό το οποιο στέκεται ανάμεσα σε μια ελεύθερη ενέργεια που ρέει έτσι ώστε να καταφέρουμε να παράγουμε το όποιο έργο!!!!

Αν δεν βάλεις αντίσταση σε μια σόμπα ..ζέστη δεν παίρνεις !

Αν δεν βάλεις αντίσταση μέσα σε μια λάμπα φως δεν παίρνεις !

Για να μπορέσεις να αισθανθείς την ανάγκη να γίνεις η αντίσταση θα πρέπει μέσα σου να έχει υλοποιηθεί η ανάγκη ενθύμησις , να έχει δημιουργηθεί η περιέργεια του πως αλλιώς; , να υπάρχει μέσα σου το κάλεσμα για το ανώτερο ,για το καλύτερο , για το δίκαιο , για το ίσο …και ένα τόνο ακόμα αξίες που δυστυχώς σήμερα όχι μόνο δεν ενθυμούμαστε αλλά ούτε καν αναγνωρίζουμε μέσα στον νου μας τις λέξεις πια !

Οι λέξεις είναι ο κώδικας λειτουργίας σου και επικοινωνίας σου , αν και αυτό το άρθρο θα έπρεπε να πιάσει και το θέμα …του ποιος δημιούργησε και γιατι τις γλώσσες …θα το αφήσει να εννοείται μέσα στην φαντασία σου ..μπας και έτσι δεις με μιας το φως σου!

Αν κάποιος ελέγχει τον κώδικα σε έναν υπολογιστή ελέγχει και τις πράξεις του υπολογιστή , αν αφαιρέσεις εντολές απο τον κωδικά του υπολογιστή τοτε αυτός για να εκτελέσει σβησμένη εντολή θα πρέπει να ενθυμηθεί….αν έχει βέβαια πρώτα κατανοήσει το ελεύθερο της ύπαρξης του!

Πάμε με απλά παραδείγματα …παράνομος ..αυτός που παραβαίνει τον νόμο… παρανοϊκός …αυτός που έχει φύγει από την λογική …

Συνήθως τα παρα στο μεγαλύτερο ποσοστό μας δείχνουν το έξω από το δηλούμενο … κάποιες φορές μας δείχνουν έναν υπερθετικό βαθμό ..όπως το παράτολμος … έξω από την τόλμη σε μεγαλύτερη σφαίρα μανίας …

Ας δούμε λοιπόν την λέξη παραπλάνηση … όταν κάποιος έχει κάνει ένα έγκλημα λέμε …ότι παραπλάνησε το θύμα του … με παραπλάνησε κύριε πρόεδρε και την πάτησα !!….

Τι μας λέει αυτή η απλή λεξουλα; Ότι ο δημιουργός της δεν μας λέει ψέματα ….μας δείχνει ότι δεν χρειάζεσαι έναν συνομοσιωλογο για να δεχθείς ότι είσαι σε πλάνη ….!

Γιατί ξεκάθαρα το λέει…παρα-πλανηση …σε παίρνω από την πλάνη που είσαι και σε παω αλλού η σου προσθέτω και άλλη πλάνη…αλλά η ουσία είναι ότι το δηλούμενο είναι η έτσι και αλλιώς πλάνη σου!!!

Μέσα από την ίδια πλάνη που βρίσκεσαι κάποιοι λοιπόν σε παραπλανούν πιο πολύ … κάποιοι ενοχλούνται γιατί τους βολεύει η προηγουμένη κατάσταση της πλάνης σου …και τιμωρούν αυτούς που τόλμησαν να παραπλανήσουν τους πλανεμενους τους…ΟΛα και όλα ο καθένας το κοπάδι του!

Στην αγγλική γλώσσα έχουμε το παρών ως present όπου η μετάφραση του είναι παρών , αλλά και τωρινος αλλά και παρουσίαση αλλά και δώρο …

Και σίγουρα είναι τεράστιο δώρο να είναι κάποιος παρών και να το γνωρίζει ότι είναι παρών !!…όλες οι διδασκαλίες του κόσμου προσπαθούν να σε κάνουν να ζήσεις στο εδώ και τώρα συνειδητοποιημένος …!!!

Αυτό είναι ένα φανεροτατο μυστικό που φαίνεται πολυ δύσκολο στην ανθρωπότητα να το αντιληφθεί …και σίγουρα αν δούμε τις λέξεις του κώδικα θα καταλάβουμε την προσπάθεια του δημιουργού του κώδικα να μας εμποδίσει όσο μπορεί …μέσα μας ..υποσυνείδητα !

Αν ήθελα να ρωτήσω έναν άνθρωπο για το που βρίσκεται με την πρόταση που εισαι ; στα αγγλικά θα έλεγα WHERE are you; ….Νομίζω ότι είναι μια καλή ερώτηση να κάνεις αν θες να δείξεις σε κάποιον το δώρο – PRESENT – ΠΑΡΩΝ του εδώ και τώρα …. Αν ήθελα να ρωτήσω κάποιον ποια είναι η σωστή απάντηση στο τι ώρα πρέπει να είσαι συνειδητός η απάντηση θα ήταν ΤΩΡΑ ,,,,όπου στα αγγλικά είναι NOW …

Έτσι θα προσπαθούσα να οδηγήσω τον συνομιλητή μου στην κατανόηση του δώρου στο να βρίσκεται ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ …να ζει στο εδώ και τώρα…αλλά στην αγγλικη αυτό μου δημιουργεί μια παραδοξότητα !

Το εδώ και τώρα αν τα δούμε σε καθρέφτη και τα ενώσουμε δημιουργούν την λέξη NOWHERE όπου σημαίνει …ΠΟΥΘΕΝΑ !!!….

Οι δυο λέξεις λοιπόν που θα μπορούσαν να δώσουν ένα δώρο στον άνθρωπο … μέσα μας οδηγούν συνειρμικά και υποσυνείδητα στο ΠΟΥΘΕΝΑ !!

Περίεργη επιλογή λέξεων έκανε ο κατασκευαστής εδώ….

Η αντίσταση δημιουργεί την στιγμή της εκμετάλλευσης της ενέργειας , χωρίς αντίσταση δεν μπορούμε να έχουμε έργο … δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την ενέργεια !

Ο νους είναι μια μόνιμη ελεύθερη ενέργεια …

Για αυτό σε έναν δια-λόγο δεν μπορεί να παραχθεί έργο αν δεν υπάρξει ο αντι-λόγος …

Αν σκεφτούμε ότι ο υπερνους υπάρχει …για να υπάρξει το αντίθετο του κάπου ανάμεσα σε εμάς και αυτόν έπρεπε να έρθει η αντίσταση… το αντι του …αντινους – Αντίνοος !!

Αν χρωματίζαμε τον νου ως λευκό τότε ο Αντίνοος θα ήταν το μαύρο !

Αν δίναμε έννοιες τότε τον Νου θα τον λεγαμε ως καλό και τον Αντίνοο ως κακό !!

Αυτή δεν είναι η δομή του κωδικού μας μέχρι σήμερα σε όλα όσα μας έχουν μάθει ;…κάπως έτσι αν δείτε όλες τις ιστορίες στην γη … όλες της θρησκείες στην γη δεν εξελίχθηκαν όλα;

Ζητούμε Συγνώμη και ο διπλανός μας λέει σε Συγχωρώ ..άλλο πράγμα ζητά ο πρώτος άλλο πράγμα απαντά ο δεύτερος !!

Ο πρώτος λέει θέλω ακόμα μια γνώμη – μια Συν Γνώμη …ίσως και μια ακόμα ευκαιρία …μια επανεξέταση της κατάστασης … μια ακόμα γνώμη στο θέμα μου …και ο δεύτερος λέει σε συγχωρώ …. σου δίνω χώρο μέσα μου …. σου δίνω χωρο να υπάρξεις μαζί μου …σου ανοίγομαι …!

Λένε από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο …και έχουν δίκιο …αφού όλοι μας χάσαμε την έννοια …χάσαμε το τι λέμε και τι εννοούμε ..!

Στεναχωριέμαι , είμαι σε στενό χώρο , η στεναχώρια ισούται με θλίψη , θλίψη σημαίνει σύνθλιψη όταν δυο μέρη με πιέζουν ασφυκτικά … αρα χρονικά βρίσκομαι σε χώρο που με πιέζει από παντού … και αυτό δεν μου αρέσει !

Αρα τώρα = NOW … είμαι σε χώρο (σε ποιον χώρο;) = WHERE ο όποιος με συνθλιβει = NOWHERE = ΠΟΥΘΕΝΑ

Έχουμε λοιπόν εκατοντάδες εκατομμύρια συνανθρώπους μας που μέσα στην σωτηρια τους έχει φυτευτεί η σύνθλιψη τους !

Το εδώ και τώρα , η μεγάλη αφύπνιση …είναι σύνθλιψη συνειδησιακά για άλλους !!

Υπάρχουν εκατομμύρια λέξεις , ο κώδικας είναι τεράστιος ..και πολύ έξυπνα γραμμένος … !

Σίγουρα ο αρχικατασκευαστης ήθελε να έχει τον έλεγχο και θέλει να συνεχίσει να τον έχει πάνω στην φάρμα του αλλά είναι αναγκασμένος να μιμείται εντολές που είναι η βασική πλατφόρμα του προγράμματος …πρέπει να ακολουθεί την εντολή της ελεύθερης βούλησης ….για αυτό σοφιστηκε να σε ελέγχει μέσα από τον κώδικα !

Ο κώδικας πχ μας κάνει να περιμένουμε έναν ηγέτη για να αλλάξει τον πολιτισμό μας … αλλά ο πολιτισμός παράγεται από τους πολίτες και όχι από τους ηγέτες … αν θέλουμε εναν ηγεμονισμό θα πρέπει τουλάχιστον να είμαστε ειλικρινείς και να το δηλώσουμε … αν θέλουμε αρχηγισμο το ίδιο…αλλά να θες έναν άξιο και ίσο πολιτισμό και εσύ ως πολίτης να παραμένεις με ξεχασμένες τις αξίες και τα ιδανικά , με σβησμένες από μέσα σου τις σχέσεις μεταξύ μας , με λάθος αντίληψη για το τι χρειάζεται μια πόλη …τότε καταντά μαλάκια …!

Θα το κλείσω το θέμα εδώ , να θυμάσαι ότι κάθε φορα που ένα αντιπρογραμα χτυπάει το κεντρικό σύστημα λαμβάνονται άμεσα αντίμετρα … που κατά συνέπεια το κόστος το πληρώνει παντα αυτός που έδωσε το πρώτο χτύπημα!!

Αν αναρωτιέσαι γιατί ποτέ δεν είχες μασημένη τροφή και απαντήσεις σε όλα όσα ψάχνεις …φαντάσου λίγο τι σου είπα παραπάνω !!

Θα το κλείσω όμως ακροβατώντας …

Τα τελευταία χρόνια έχουμε μια νέα εποχή να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας , μια εποχή δραματική , μια εποχή που πολλοί από εμας την έχουμε ονομάσει σχιζοφρενική !

Η Τρόικα (Τροία) παίζει τον ρόλο της καλά , Η Ίσις ακόμα καλύτερα στο να δίνει στον πίνακα την εικόνα της σχιζοφρένειας !!

Αν έγραφες στο κεντρικό υπολογιστή του αρχιτέκτονα μια εντολή ως χακερ και έγραφες το αυτονόητο στα αγγλικά …NOISIS … και πάταγες το enter …. τελικά τι γλώσσα θα μίλαγε το ματριξ;

Stranger…

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

 1. Ανώνυμος 03/04/2017 @ 10:26 ΜΜ

  Εξαιρετικό άρθρο,το πεπερασμένο και κλειστό κύκλωμα των γλωσσών,οι ιοί μέσα τους,η ενέργεια και η αντίσταση που πρέπει να κάνει ο καθένας για να γίνει μέτοχος της ενέργειας,ποιοί έφτιαξαν τις γλώσσες και γιατί.
  Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική,
  νόησις και αντινόησις…

 2. Ανώνυμη 03/04/2017 @ 11:15 ΜΜ

  Κώδικες, λέξεις, και βλέποντας τη φωτο του Mr Bean, θυμαμαι, ότι η προέλευση της λέξης “bean” είναι Γερμανική (bohne). Ψαχνω, και το όνομα του Βρετανού κου Atkinson και βλέπω ότι το δεύτερο όνομά του είναι…Sebastian. Μπορεί να ‘ναι κι άσχετο βέβαια, αλλά…είναι?

 3. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 03/04/2017 @ 11:17 ΜΜ

  ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ NOISIS. ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

 4. ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 03/04/2017 @ 11:20 ΜΜ

  Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΝΟΗΣΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΚΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ..ΜΟΝΟ Ο ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ…

 5. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 03/05/2017 @ 12:35 ΠΜ

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑ, Η ΛΕΞΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΡΟΦΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΡΙΖΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΜΑΣ.
  ΝΙΚΟΛΑ ΔΩΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΕΝΩ Ο ΧΑΖΑΡΟΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.
  ΔΥΝΑΜΗ ΦΙΛΕ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

 6. Ανώνυμος 03/05/2017 @ 12:55 ΠΜ

  Ωραιο αρθρο για σκεψη!Αν και το NOWHRE =πουθενα ,μπορει επισης να διαβαστει και ως NOW HERE =τωρα εδω.Κατα την γνωμη μου την διφορουμενη εννοια στις λεξεις μπορουμε να την δουμε μονο στους λατινικους χαρακτηρες.Η ελληνικη γλωσσα δεν αφηνει περιθωρια σε μια λεξη να εχει δυο αντιθετες εννοιες ταυτοχρονα ,καθε λεξη περιγραφει με σαφηνεια μονο μια εννοια.

 7. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 03/05/2017 @ 2:11 ΠΜ

  Εγώ σήμερα κατάλαβα πως μπορεί να σου κάνει πόλεμο κάποιος και να δημιουργήσει διχόνοια, με το να σε κάνει να τσιμπήσεις και ν αντιδράσεις σε κάτι, με αποτέλεσμα τελικά, να ενισχύεις το έργο του και να σαι συνένοχος, με αποτέλεσμα να καλλιεργείς και συ διχόνοια δίχως να το καταλαβαίνεις…
  Πρώτη φορά το ζω αυτό και αναρρωτιέμαι, τόσο καιρό, στα κατοχικά, πως δεν πέσατε στην παγίδα, τελικά μεγάλη ζημιά μπορούν κάνουν…
  Τελικά, στο τι σημαίνει πόλεμος της πληροφορίας, νιώθω αρχάριος και νόμιζα ότι ήξερα…

  • Κατοχικά Νέα 03/05/2017 @ 2:19 ΠΜ

   Πολλα συμβαινουν καθε μερα που δεν ειναι αναγκη να μαθαινονται ..

  • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 03/05/2017 @ 2:31 ΠΜ

   ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΑΡΚΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΩΝ.
   1ον ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΚΑΙ 2ον ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥ ΜΟΥ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΤΟΥ.

  • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 03/05/2017 @ 2:57 ΠΜ

   ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΡΚΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ, Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, Η ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ, Η ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ, Η ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΣΟΥ; ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ Η ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ; AΣ TO NOMIZOYN ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΕΝΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ. ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΤΡΩΤΗ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ. Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ, Η Ο ΘΕΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΙΔΙΑ Η Ο ΙΔΙΟΣ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Η ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ. ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ.
   ΦΙΛΙΚΑ Η.Α.

 8. Και η κάθε αντίσταση είναι μέρος του παιχνιδιού του συστήματος. Problem reaction solution που λέει και o David Icke που είναι κι αυτός μέρος του συστήματος. Ο μοναδικός τρόπος να πολεμήσουμε το σύστημα είναι να οργανωθούμε και απλά να εξαιρέσουμε τους εαυτούς μας από αυτό. Ευκολο; Όχι. Το σύστημα θα καταρευσει όταν εμείς το βγάλουμε από την ζωή μας. Πολλά τα εμπόδια όμως, ταμπέλες, δόγματα, λεφτά. Αλλά μετρα και αλλά σταθμά. Αρκετοί το έχουν καταφέρει.

 9. Εξαιρετικο αθρο…

 10. Αντισταση σημαίνει επιβαλω αντιστρεφω.. την θεληση μου σε μια θεληση επικτατουσα.. Ελευθερη. Ροη ενεργειας… Με την κυριαρχη δυναμική ευραιως αποδεκτη απο την πλανεμενη πλειοψηφία.. Που επιτευχθηκε με δολια μεσα πλυσης εγκεφαλου μεσα απο πανυσχυρα μη χρηστα.. Αντιχριστα δηλαδη κεντρα αποφασεων.. Δραση… αντιδραση…. ισον παραγωγη φωτος… Επιθυμητου αποτελεσματος.. Μη γενοιτο… Οχι αντισταση επιβολη…. Ναι σε παροτρυνση βοήθεια σε νοηματικες χρηστες διαδρομες… Τη δυναμη την δυναμικη την κανεις ορατη δεν την αντιστρατευεσαι γιατι ειναι αδυνατον να αναχαιτιστει.. Διορθωτικες κινησεις… Μεσα απο φωτισμο σκοτεινων νοηματικων διαδρομων… Οταν ερθουν στο φως της καλοπροαιρετης χρηστης λογικης δεν αντεχουν και αυτοαποσυντιθονται.. Το κακο αυτοκαταστρεφαιτε… Η αγωνια ειναι μια και μονη η αυτοβελτιωση η πνευματικη η αναμενη λαμπάδα… Να μη σβησει…. παραδειγμα… Επιβιωση.. Σε πολη σε υπαιθρο σε σεισμο σε πολεμο σε πυρηνικα σε πεινα σε αρωστια.. Σε… Σε.. Σε.. Ε και τι εγινε.. Ασφαλιζομαστε σε ενα… Κι αν… Στον καιρο της ανασφαλειας… Θα.. Θα… Θα αυτο τοτε.. Ε και στο τοτε.. εσυ θα.. Κι αν… Θα βγει ο Τραμπ.. Εκαι αν.. Αυτο αυτο.. Παλι θα γινει της Χιλαρυ… Ο πουτιν αυτο εκεινο.. Οι προθεσεις.. Ε και.. Παλι της χιλαρυ θα γινει… Μα οι ειδολολατρες οι ιεχωβαδες οι αντιχριστοι.. Οι Γκλομποφασιστες οιισλαμοσαλταρισμενοι…ε και του βαρθολομαιου θαγινει.. .. Οτι ανηκει στο σκοτάδι……θα επιτρεψει ο Χριστος να φωτιστει.. Μεσα απο την αναλαμπη… Δεν είμαστε εμεις vs οι άλλοι… Ειναι κραμερ εναντιον κραμερ… Ο ηγέτης.. Ειναι εμείς.. Δεν ειναι τυχαιο οτι θα ερθει μετα τα γεγονοτα.. Ωστε να μην καυχηθει ουτε καν ο εκ πενιας ελεημων.. Οτι κατι καταφερε αφεαυτου.. Με δυο αρχαγγελους με ανθρωπινη μορφη.. Σωματοφυλακες συμβουλους… Ο πουτιν θα κανει αυτο το ανθρώπινο… Γιτι λεγει για τον Γωγ αρχοντα Ρως… Εγω σε διαλεξα…. Να κανεις το θελημα μου… Η αμπελος ο πλανητης ε ειιδιοκτητη… Οι κακοι αμπελουργοι θα παραμεριστουν και θα ταπεινωθουν εξολοθρευτουν… Η αντιδραση ειναι η ταπεινοτητα η υπομονη και η πραοτητα.. Το θελημα του Ιησού Χριστού του μονου αληθινου Θεού.. Που δεν ειναι αλλος απο τον ενα Θεο.. Ο λογος του ο ενσαρκωμενος ο Εμμανουήλ.. Αναμεσα μας.. Του Ισραήλ… Η Ελλάδα θα ανυψωθει σε Βυζάντιο.. Κοντρα στη λογικη και στη φυση σε πληρη αδυναμια και στη παντοδυναμια του κακου… Ο Γαπ εγινε προεδρος της σοσιαλιστηκης .. Του μασωνοαστρου τοξου του Δαυίδ γιατι αραγε.. Γιατι σταυρωσε την Ελλάδα.. Ειμαστε οπως τα κουταβια χωρίς να βλεπουν στο σκοτάδι.. Χωρις ποιμενες… Υπαργουν ομως στις καταλληλες θεσεις άνθρωποι του θεου που διακριτικα ετοιμαζονται να στηρίξουν την κατάλληλη στιγμη την πατριδα… Στο τελος ενας απο αυτους θα ξεχωρισει.. Θα τον αναδείξει η Παναγία.. Ισως καποις Στρατιωτικος τυπου Ιωάννη… Ολοι οσοι αγαπαμε τον τοπο με ολη τη δυναμη και την οποια διάνοια… Νοηση… Να ενισχυουμε και ισως να φ τιζουμε νοηματικες διαδρομες.. Να μην αποκαμουν…. Στο δυσκολο φορτίο που τους ανατέθηκε.. Μια σκεψη.. Σωστη στον σωστο αποδεκτη με την καταλληλη θεσμικη θεση.. Ειναι αρκετο…Οι ορατοι…. φελοι που επιπλεουν στη βουλή. στη ιεραρχια αποτελουν μειζον.. Πολαπλασιαστικο κακο.. Παραδειγμα.. Σταχτη, σκοτος και ερημωση… Αποκατω ομως τα καρβουνα ειναι αναμμενα… Λιγο να φυσηξει.. Οποιος μπορει.. οσο μπορεί… Να δυναμοσουν και με τη δυναμη.. την πνοη του πατερα που μας ιοθετησε κι ονομασε κληρονομους εξ ιδιου ονοματος..διμιουργηθει η φλογα η αναλαμπη να αναγενβθει ο φοινικας απο την σταχτη.. Γιατι ηρθε ο καιρος που μας ζητανε ακομη και τις σταχτες να μας παρουν.. Πιστη.. Προσευχη οσο μπορεί οποιος μπορεί… Οπου θεος βουλεται οι νο. Οι της φυσης αλαζουν.. Μα και ποτε οι Έλληνες.. Μετρουσαν την φυση με το στρέμμα…. Ποσοι ητα οι εχθροι.. Εναν Ιωάννη χρειαζονταν νου τους οδηγησει.. Θα κανονισει ο Θεός τις υποθεσεις του εθνους.. Γιατι οι πολιτικοι μας πουλησαν δουλους παρεδωσαν τις οικιες μας.. Ετοιμάζονται να μας περασουν ηλεκτρονική αλυσίδα τους βωμους μολυναν με κοινες θυσιες σε αγνωσους ψευτικους θεους για τον μισθο του δημοσιου δεν αντιδρα κι ο υγιης κληρος.. Κιεμεις λεμε αυτα λου λεμε γιατι παταμε σε βασης του Χριστοδουλου του Παισιου.. Καμια θυσια δε παει χαμενη κανενας λογος δεν ειναι κενος περιεχομενου.. ΑΛηθεια χωρις τα λογια του Παισιου.. Πως θα πορευομασταν στο πηχτο σκοταδι την κινουμενη αμμο τη σχιζοφρενεια που ζουμε. Χωρις το σαιτε των κατοχικων πως θαγινοταν η ζημωση.. Ιδεων σκεψεων και προβληματισμων.. Των ξενων φανομενικα μεταξυ μας αλλα ταυτοχρονα πνευματικων αδερφων.. Γιατι αγαπαμε την πατριδα.. Και υον θεο της πατρίδας.. Υπερ βωμων και εστιων.. Υπερ πιστε ς και πατριδος.. Διαχρονικες αξιες.. Ολα αυτα τα σκεπασε ο δικεφαλος αετος του Βυζαντίου.. Της ακομη σκλαβωμενης πρωτευουσας την Κωνσταντινουπολη…τα μιλησαμε δε τα λησμονισαμε.. Αν και μετα απο τραυματικες εμλειριες του 1922.. Αρνηθηκαμε την πραγματικοτητα την ταυτότητα … Οτι Ελληνες στο αιμα αναβαθμιστηκαμε γιναμε χριστιανοι…Βυζαντινοι..οι ελληνες χριστιανκι λεγονται Ρωμιοι.. Ορθοδοξοι.. Ειμαστε η γενια των αετων.. Οπυ το πτωμα και αετοφωλια της αυτοκρατοριας εκει θα μαζευτουν κι οι αετοι.. Κωνσταντίνου πολη.. Εκει θα συντελεστει η δευτερη αναγεννηση οπως το μεσαίωνα… αναλαμπη της ανθρωποτητας.. Ειναι ο προορισμος της η αιωνια προσφορα το ΦΩΣ.

 11. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΦΙΛΕ STRANGER….. ΒΑΡΑ ΑΛΥΠΗΤΑ!!!!!

 12. Ανώνυμος 03/05/2017 @ 6:58 ΜΜ

  Πως να αντιδράσουμε μανα μου …;; ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ : ΝΑ ΩΔΗΓΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ! ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ! ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ! ΚΡΕΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!

 13. Ανώνυμος 03/05/2017 @ 10:30 ΜΜ

  ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ

  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Η

  ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ !

  ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥ

  ΚΥΤΤΑΓΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ! ΔΕΝ

  ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο “ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ” ΠΟΥ ΚΥΤΤΑΕΙ

  ΤΟ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ

  Κ/Λ/ΧΑΡΤΟ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ

  ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο

  ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  ΕΥΡΕΩΣ ΠΕΛΜΑΤΟΣ”, ΓΙΑ ΝΑ “ΔΕΘΟΥΝΕ”

  ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ! ΔΕΝ ΘΑ

  ΣΕ ΣΩΣΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗΣ, ΠΟΥ

  ΕΚΑΝΕ 2-3 ΠΑΙΔΑ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ

  ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ

  52 ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝΕ

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ 8.500 ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ

  ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΜΙΑ

  ΕΥΘΥΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΚΑΝ ΝΑ

  ΣΕ ΝΟΙΩΣΟΥΝΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΕ

  ΔΟΥΝΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙς ΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ

  !!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΑΛ6 “ΜΕ ΕΝΑ

  ΝΟΜΟ, ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ” !!! ΔΕΝ ΟΑ ΣΕ

  ΣΩΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ” ΠΟΥ

  ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ

  ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

  ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝΕ

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΝΑ

  ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΙΟ

  ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΟ…. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ

  ΚΟΡΙΤΣΙ !!! δεν θα σε σωσουνε αυτοι που

  λενε στα βιβλια τους “ΟΣΑΚΙΣ” = “ο

  Σακης” (ο Υδραυλικος) που εχει “σχεση”

  ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ !!! δεν

  προκειται να σε σωσουν ! και εαν

  τολμησεις και τους ψηφισεις επειδη ΤΩΡΑ,

  ΕΣΥ εχεις “ωφελη”…. ΑΥΡΙΟ, ΑΠΛΑ ΘΑ

  ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΩΡΑ !

 14. Ανώνυμος 03/07/2017 @ 11:45 ΠΜ

  στις επομενες εκλογες 1. παμε ολοι να ψηφισουμε, (για να μην τις καταργησουν καποτε επειδη δεν θα πηγαινει κανεις) 2. ψηφο στα πιο μικρα κομματα, να μην βγει κανεις, και να μας χρεωκοπησουνε οι ξενοι, και με το ΚΡΑΧ να βγει ο λαος στους δρομους

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh