in

Λυπάμαι κυρίες και κύριοι ή αλλάζουμε ή πάμε κατά διαόλου. Η επιλογή είναι στα χέρια ΜΑΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Ακάκιος Δ.Σ.

Πολλές συζητήσεις γίνονται με αφορμή το θέμα της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα, την τουρκική προκλητικότητα, την κατάσταση της οικονομίας, την επικείμενη οικονομική καταστροφή.

Η αλήθεια είναι ότι οι πληροφορίες είναι πλέον τόσες πολλές που δύσκολα μπορεί να τις διαχειριστεί ο μέσος άνθρωπος, πόσο μάλλον αυτός που έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με την εναλλακτική ενημέρωση και φυσικά και την βροχή των “καταστροφολογικών ειδήσεων”.

Για αυτοί και λίγοι μπορούν να παραμείνουν σε αυτό το μετερίζι. Για λόγους ευκολίας ανάγνωσης του άρθρο θα χωρίσω τους αναγνώστες σε δύο κατηγορίες.

Σε αυτούς που έχουν τις τεράστιες ψυχικές δυνάμεις και μπορούν να αντιληφθούν ότι άλλο πράγμα είναι να βλέπεις την καταστροφή και να προετοιμάζεσαι για αυτήν και σε αυτούς που βλέπουν την καταστροφή και να φοβούνται και που διαβάζουν σελίδες όπως η δική μας ψάχνοντας ημερομηνίες, για να τρέξουν στα σουπερ μάρκετ.

Ο δεύτερος είναι καταδικασμένος, είτε να τα παρατήσει ή να χάσει τα μυαλά του. Ο πρώτος είναι απλά πάντα έτοιμος, έχει σύστημα, διαβάζει τα πάντα, απορρίπτει, δέχεται, μεταβάλει την άποψη του, δεν έχει αγκυλώσεις.

Ο πρώτος όμως έχει και ένα άλλο ατού, που ο δεύτερος δεν πρόκειται ποτέ να το αντιληφθεί, πόσο μάλλον να το εφαρμόσει. Έχει έναν και μόνον σκοπό την πλήρη απελευθέρωση της χώρας, με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε κόστος. Αυτό ο δεύτερος δεν μπορεί να το δεχτεί.

Ο δεύτερος θα βρει πολλές δικαιολογίες. Τα παιδιά που πρέπει να πάνε στο σχολείο (άσχετα αν το μόνο που κάνει είναι να μετατρέπει σκεπτόμενους ανθρώπους σε πρόβατα). οι γονείς χρειάζονται φάρμακα (λες και θα έχει λεφτά να τα αγοράσει….). Αυτός όλο σκέφτεται παιδιά, σκυλιά, μανάδες, πατεράδες, νοσοκομεία, κατασχέσεις, κοράκια εισπρακτικών, φροντιστήρια, πιάνο, ποδόσφαιρο, χορός, σύλλογοι, πολιτικούς, δημοσιογράφους… Με λίγα λόγια βλέπει μέχρι τη μύτη του και ακόμα και σε αυτά τα 2-3 εκατοστά ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΜΠΟΔΙΑ!

Ο πρώτος όμως ξέρει καλά ότι η λεφτεριά της πατρίδας περνάει μέσα από το θανατικό. Από αγώνες, από προσπάθειες, από κοινό σκοπό και φυσικά από λίγους…

Είναι αυτός που δεν θα λογαριάσει πείνα, ιδιοκτησία, τη ζωή του, συγγενείς, φίλους…
Είναι αυτός που θα κάνει το σταυρό του όταν ξυπνήσει, αλλά και λίγο πριν κοιμηθεί!

Τα δύο εκατομμύρια των Ελλήνων το 1821 δεν απελευθερώθηκαν από οργανωμένο στρατό, αλλά από λίγους, ούτε 300 άνδρες δεν ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την επανάσταση και αυτοί οι περισσότεροι ήταν και κλέφτες…

Σ.Σ. Η εικόνα της κορυφής είναι από την ταινία DEFIANCE (Η εναντίωση). Ξεχάστε το προπαγανδιστικό και φιλοιουδαϊκό και κάντε τον κόπο να την δείτε. Όχι ως απόλαυση, αλλά ως δίδαγμα.

 

πολεμικός ανταποκριτής

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

40 Comments

Leave a Reply
 1. “ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟΥ” (ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΗΣΥΧΙΟ)
  Ελεείτε αλλήλους για να έχουν λάδι τα λυχνάρια σας σαν έρθει η ώρα

  διαβάστε το!
  http://anargyros61.blogspot.gr/

 2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

  ‘’ΕΠΕΣΤΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ.Ο ΚΩΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΣΗΜΑΝΕΝ.
  Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΩΜΕΝ Ή ΘΑ ΠΕΣΩΜΕΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ’’
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ

  Τον καπνό όλοι τον βλέπετε…
  Το ότι τα ΙΕΡΑ και τα όσια της Ελλάδας και των παιδιών της που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.. νερό κανείς σας δεν δίνει !
  Την ώρα που ο πλούτος της Ελλάδος φτάνει ο κάθε έλληνας να πάρει 96 δις ευρώ… Οι έλληνες είναι χρεωμένοι; Και πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους; Και ο λαός κοιμάται στους δρόμους; ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ … ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !

  Τα ελληνόπουλα τα καταντήσανε πρεζόνια, τους φτωχούς ακόμα φτωχότερους. Και κανείς μας δεν νοιάζεται ότι μας πουλάνε σε ξένα έθνη…. Η Ελλάδα δεν αντιπροσωπεύεται από κόμματα και παρατάξεις ιδεολογιών, αλλά με την ΑΓΑΠΗ, την ΠΑΙΔΕΙΑ της, και τα ΙΔΑΝΙΚΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ πατέρων της ελευθερίας μας, στους ΝΟΜΟΥΣ του Θεού, και της ΕΙΡΗΝΗΣ του λαού της.

  Πενθώ … Ένα απλήρωτο γραμμάτιο, χρωστάει η γενιά αυτή, στο αδικοχαμένο αίμα των πατέρων πεσόντων υπέρ της πατρίδας μας…

  Κάποτε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ήρθε σε λογομαχία με τον σατανά… ‘’θα σε σφάξω βρε χαμένε, πάλι ψέματα μου λες;’’ Και τότε ο διάβολος με απάθεια και αλαζονεία του απαντά… ‘’για δες τους Έλληνες, από το πρωί μέχρι το βράδυ τρώγονται σαν τα σκυλιά , και όμως νόμος δεν υπάρχει… διότι Μιχαλάκη μου όταν κάνεις πολιτική, τότε το δίκαιο αλλάζει νόμιμα. ‘’… Πού είναι τα ιδανικά της ελευθερίας, όταν αυτά αποκτήθηκαν με θυσίες και αίμα, μέσα από την σκλαβιά… και σήμερα ενώ έχουμε ελευθερία, χαθήκαν τα ιδανικά της και ζούμε μέσα στην σκλαβιά; Ο φιλοτομαρισμός και η αδράνεια είναι δείγματα Εθνικής και Κοινωνικής σαπίλας.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ !
  ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ !
  ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,
  ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ !
  ΜΗ ΛΕΜΕ «Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ» ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ !
  ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !
  ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !
  ΜΗΝ ΛΕΜΕ «ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…» !
  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ…ΕΣΥ, ΑΥΤΟΣ, ΕΓΩ…
  ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ !

  Έλληνες ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ, γιατί αν ξεσηκωθούμε χωρίς αδερφοσύνη … «και αν μισούνται αναμεταξύ τους δεν τους πρέπει ελευθεριά» λέει ο Σολομός. <>(Θ. Κολοκοτρώνης)

  ΟΧΙ ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ, αυτό είναι εκ του πονηρού.
  ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ Η ΣΚΟΝΗ, ΜΑ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !

  Αλλά ο Χριστός Αληθώς Ανέστη. Από την τέφρα αυτή γεννάται η Ελλάς. Το ιδεώδες της ελευθερίας δεν βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Διότι μπορεί να καταλυθεί η ελευθερία και όμως το ιδεώδες της να ζει. Η ελευθερία του ανθρώπου έγκειται στην ελευθερία του πνεύματός του. Η ελευθερία του καθενός μας καθορίζει την πορεία της ζωής του. Η όποια θυσία προσφορά, για να έχει αποτέλεσμα χρειάζεται να γίνεται χωρίς πίεση εσωτερική ή εξωτερική, αλλά με βάση την επιθυμία να ζήσουμε αυτό το «κάτι άλλο» του κόσμου μας.

  Κανείς δεν φοβάται το σκοτάδι, φοβάται αυτό που κρύβεται μέσα του…
  Κανείς δεν φοβάται τα ύψη, φοβάται την πτώση…
  Κανείς δεν φοβάται να πει Σ’ Αγαπώ, φοβάται την απάντηση.

  Συνήθως θεωρούμε την ευτυχία ως κατάσταση που έχει πηγή το είναι μας, τον εαυτό μας. Όμως φαίνεται πως αυτό είναι πλάνη. Αγάπη σημαίνει θυσία του εαυτού μας. Σημαίνει διάλυση του ΕΙΝΑΙ, αυτό το «απαρνησάσθω εαυτόν». Τότε αυτή η θυσία, γίνεται αιτία ανασυγκρότησης του είναι μας, ανάσταση και όντως Ζωή. Ελλάς είναι Ορθοδοξία, η δόξα των Ουρανών. Γι αυτό και σήμερα, όποιος είναι υπέρ της Ελλάδος αποκεφαλίζεται και πολεμιέται.
  «Αν το παιδί όμως δεν φωνάξει, η μάνα δεν καταλαβαίνει ότι πεινάει» Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε Έλληνες !

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΔΕΡΦΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !
  ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΜΑΣ.
  ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΩ ΜΑΣ!
  ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ !
  ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ !
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΤΟ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ !

  “Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο”
  Έχετε θάρρος Έλληνες !!! Ας κάνουμε το πρώτο καθήκον μας, αυτό της αδελφοσύνης μας, και ας μην σκεπτόμαστε και αγωνιούμε τι θα κάνουμε μετά !

  Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα… αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης, τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας…η αγάπη σας.

  ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
  ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

  Εν αρχή της αφυπνίσεως ο Λόγος, Εν αρχή της αγάπης η ανθρωπιά. Μα που η ανθρωπιά και η αγάπη… όταν διδαχτήκαμε πως χωρίς το χρήμα είσαι….τίποτα; Ναι για Θεό όλοι μιλάμε… μα τι εστί Θεός και τί εστί ανθρωπιά… όταν ο αδελφός τον αδελφό ως κάτι άλλο από το είναι μας εμείς πολεμάμε; Το να τιμάς τους θεούς σου… και να μάχεσαι για αυτούς, ενώ μισείς τον αδελφό σου… σταυρώνεις την ανθρωπιά !
  Φωνάζουμε ανάσταση…. και όμως τον θάνατο της αγάπης υπηρετούμε.
  Ονομαζόμαστε Ελλάδα… και τους εχθρούς της ειρήνης μας προσκυνάμε, και την Ολύμπια φλόγα των ουρανών για το χρήμα την ποδοπατάμε.
  Αν δεν θέλουμε να ζούμε σαν σκλάβοι…. τότε γιατί θέλουμε να ζούμε σαν αφέντες;
  Αν θέλουμε να ζούμε σαν βασιλιάδες….τότε γιατί τον κρατάμε μαρμαρωμένο;
  Εσύ Ελλάδα, μαρμαρωμένη από αγάπη …. εσύ η νεκρή από το πνεύμα της θεϊκής σου φύσης και ανθρωπιάς, ανάστασης ώρα ελύληθεν, αμήν!!!
  Οι ψευδοπροφήτες της νέας τάξης και εποχής, με την δημιουργία σκηνοθετημένων γεγονότων.. διαιωνίζουν τις προφητείες τους …προς την καταστροφή και την αυτο-σκλάβωση εμάς των Ελλήνων … και την καταπάτηση της γης μας, από ξένα έθνη….

  Έλληνες αδελφωθείτε…. καιρός να αναστηθούμε…
  Μην πέφτουμε στα δίχτυα του φθόνου και του μίσους αναμεταξύ μας…
  Αδέλφια εμείς το Σώμα Χριστού ….εμείς έλληνες !
  Καρποί και γόνοι ειρήνης και αγάπης της φύσης του Θεού , αεί εσμέν !
  Και όχι της λερναίας Ύδρας τα κεφάλια.

  Το κακό μας έλκει και δεν μας σπρώχνει στο γκρεμό. ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ….ΕΜΕΙΣ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ… ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ – ΑΣΤΟΧΗΣΑΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ = ΑΓΙΟΙ = ΧΡΙΣΤΟΣ = ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΩΝ ΥΙΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ; ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ;

  ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ στους ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ !

  Αυτός που είδε ότι η γη γυρίζει… αυτός το γνωρίζει. Αυτός που άκουσε ότι η γη γυρίζει , αυτός το ξέρει. Αυτό που γνωρίζεις εμπειρικά, είναι ο φύλακας άγγελός σου. Αυτό που ξέρεις από κάποιους άλλους που σου επιβάλουν το τί πρέπει και τί δεν πρέπει είναι δαιμόνιον. ‘Ο,τι πιστεύει ο άνθρωπος, θεουργείται… και πραγματώνεται, ό,τι δεν πραγματώθηκε στην ζωή του ανθρώπου, είναι ό,τι πίστεψε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί…. δηλαδή δεν γνώριζε, αμφέβαλε, και έσπειρε τον καρπό της φοβίας του. Και σήμερα είναι ο καιρός, που οι άνθρωποι καλικάντζαροι γίναμε, με καλικαντζάρους στα μυαλά για γνώση…. και έτσι το αίμα των ελλήνων από χρηστό έγινε ά-χρηστο. Αγάπη και φθόνος δεν είναι πνεύμα ελληνικό. Αγάπη και συγχώρεση, είναι ορθόδοξο και ελληνικό. Το αίμα φέρνει αίμα… Το μίσος φέρνει μίσος …. Η αγάπη = Ανάσταση αδελφοσύνης, δικαιοσύνης και ειρήνης. Και η «ενωμένη Ελλάδα, το Μέγα Πάσχα της Λαμπρής του Κυρίου !»

  Αν δεν σπάσεις το ΕΓΩ ποτέ δεν θα γίνεις το ΟΛΟΝ… Ελάτε να ντύσουμε την Ελλάδα… με τα χρώματα της Αγιά-Σοφιάς. Ελάτε να στολίσουμε την Ελλάδα με το θείο φως της… Ελάτε να αγαπηθούμε αδέλφια όλοι σε μια γροθιά. Να κάνουμε τα πάντα νέα…. και ειρηνικά… Όπως οι πατέρες μας κάποτε ελπίζανε για τα παιδιά τους.

  • Τρίχες. Ευχολόγια και δοξολογίες. Και στη Βενεζουέλα τα ίδια έκαναν. Τελικά το θυμιατό πειράζει είτε το εισπνέεις είτε το καπνίζεις

   • Στη Βενεζουέλα “ξέχασαν” να κρατικοποιήσουν την έκδοση και κυκλοφορία χρήματος και την άφησαν σε ιδιώτες…οπότε βράστα…

    • Ρε ταγάρι με πληθορισμο 10000000% την εβδομάδα τρέχουν. Φαντάζεσαι να τύπωναν επιπλέον χρήμα? Τι διαβάζω θεέ μου απο άσχετους

 3. …….και μετα τα πνευματικα ,παμε τωρα και στα επαναστατικα μας!!!!!!……….Σας εχω πει αγαπητοι φιλοι ,ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ…………….ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ……………….στο θεμα μας τωρα………ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ?…….ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ!!!!!!!!!……..εχουν γραψει χιλιαδες βιβλια και μεσα απο τις εμπειριες τους και μεσα απο τον συνδιασμο ΘΕΩΡΕΙΑΣ -ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ…………….υπαρχει κανεις να διαφωνει πανω σε αυτο?…………………………………………..Αρα αγαπητοι φιλοι δεν θα ειναι κακο να πατησουμε στην γνωση αυτη και βημα-βημα να προχωρησουμε……….Δεν ειναι ντροπη να μαθουμε απο τους ΜΑΣΤΕΡ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ…………….θα σε καθοδηγησουν βημα βημα…..ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ,ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ………………ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ?…………ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ………….το ξαναλεω δεν ειναι ντροπη να διαβαζουμε και τους ……αλλους.!!!!!!…………………ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ…..ειμαστε 100 και διαφωνουμε με την κυβερνηση η με τον δημο ……ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ ,η’ οχι?—ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?…….ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ?-ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ?…………ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΛΑΟ ΝΑ ΡΙΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ? Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΑΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ…….. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΣΗ ,ΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΙΑ???ΘΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ Η ΤΟΝ ΑΣΤΟ ? Να μερικα ερωτηματα………….ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ………….Οι μαρξιστες αλλα και οι αναρχικοι τα εχουν κανει φραγκοδιφραγκα αυτα……………ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ,ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ…………..

  • Αν είχαμε την οργανωτική δομή αυτονών και τα κότσια τους, θα είχαμε κάνει πολλά…
   Είμαστε όχλος, ανοργάνωτοι, σκόρπιοι, δεν ξέρουμε τι θέλουμε, που βαδίζουμε, ποιοι είμαστε, δεν έχουμε στρατηγική, δεν έχουμε αντικειμενικό σκοπό. Είμαστε, απλά χωριάτες με τσουγκράνες…

    • Ορθον ! και η αφορμη που ξεχειλισε το ποτηρι, ητανε ενα σκισμενο σακκι πατατες που ξεφορτωνανε στο λιμανι ! Οταν ο λαος ειναι ενημερωμενος καλα, ΔΗΛΑΔΗ οταν του λες το “γιατι δεν επιασε το Αυτοφωρο αυτον που ομολογησε το ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ” δεν σου απανταει με π@π@ριες του οτι : “φταιει και ο λαος που του ζηταγε προσληψεις”, οταν αρχισει να ζηταει την κεφαλι επι πινακι του Σπυριαρη που πουλησε το χρυσαφι της Ελλαδος, οταν ΔΕΝ περιμενει κανενα Κουλη, κανενα ΑΛ6, καμμια Φωφη, κανενα Λεβεντη κλπ κλπ να τονε σωσει, τοτε ναι, μια σπιθα αρκει για να γινει ο κακος χαμος…. Να φροντισουμε ολοι να ενημερωσουμε ολους οσους ξερουμε, ολα αυτα τα βασικα !

    • Με ένα κάρο άχρηστες απώλειες. Ο σόφρων στρατιωτικός, θέλει όπως θα μπει στην μάχη με τους οπλίτες του, να νικήσει και να τους γυρίσει πίσω, σώους και αβλαβής, όσους περισσότερους γίνεται, διότι είναι υπέυθυνος. Όλα τ άλλα είναι ανευθυνότητα. Και το να δέχεσαι ήττες σε αψιμαχίες ενός αγώνα, μειώνει και το ηθικό του προσωπικού και σκοπός είναι επίσης, να δώσεις την μάχη, να κερδίσεις αλλά να μην είναι Πύρρειος νίκη, διότι μετά δεν θα μπορείς να συνεχίσεις τον πόλεμο.

 4. AΔΕΛΦΕ-ΕΛΛΗΝΑ ΓΝΏΣΤΗ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΚΡΩΝ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ…………….ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ…………..ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ………ΜΗΝ ΚΟΠΙΑΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΟΛΟΣΚΑΣ………ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ…………ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΟΠΑΝΗ……….ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΗΔΕΝ………..ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩ ΤΡΥΠΑ ΚΑΝΟΥΝ………..ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ…………ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΈ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΩΝΤΑΣ………….ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΠΙΑ…………ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ……………..ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΔΈ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ…………..ΘΑ ΠΟΤΙΣΕΙ Η ΓΗΣ ΑΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΔΙΨΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΗΦΑΓΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΔΙΠΟΔΟΥΣ-ΥΠΟΖΩΟΥΣ………….ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ’ΗΜΩΝ………….ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ………….

  • γιατι φιλε μου οι ανθρωποι ειναι προβατα?απο που βγαινει αυτο?…..και τι παραπανω εχει ο βλαχουρας ο τσοπανης απο τους ανθρωπους?-Δεν ειναι ανθρωπος?……εχω διαβασει , εδω στα κατοχικα ,τοσα πολλα και διαφορετικα σχολια απο πολλους ανθρωπους ,σε αλλα συμφωνω και σε αλλα διαφωνω ,αλλα δεν μου φαινονται απο αυτα που διαβαζω οτι οι ανθρωποι ειναι προβατα…………Αλλα ουτε και στην καθημερινοτητα μου βλεπω ανθρωπους προβατα…………………………………..ΓΑΜΩΤΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΕΥΤΟΕΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ…..ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ?-ΔΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Η ΟΧΙ…………………. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΟΥ….ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ,ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ………….Ομως ,το να ψαχνεις για τσοπανη αδελφε ,αυτοματως βγαζει ολον τον υπολοιπο κοσμο μαλακα……….που δεν ειναι ,ετσι?……………..αλλο να λες οτι ο κοσμος βαρεθηκε ,η κουραστηκε απο το συνεχες μνημονιο και ασχολειται μονο πως να την βγαλει καθαρη και αλλο να τους λες προβατα………………..ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ,ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!…………Δεν παει ετσι μεγαλε…..απλα δεν παει…

   • Ισως να μην καταλαβα καλα ,με το ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΣΟΠΑΝΗ!! …ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΣ!! ..ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ !!!..Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ..,Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ…,Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ κλπ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΣΟΠΑΝΙΔΕΣ…,ΗΓΕΤΕΣ ΗΤΑΝ !!! ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ , ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΤΗ…ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙ !!!…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΓΕΤΗΣ = ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ = ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ= ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ !!!….αυτα τα γραφω για την πιθανοτητα να μην καταλαβα !!

    • Φιλε Νικητα και ο Λεωνιδας και ο Κολοκοτρωνης και οι αλλοι ηγετες δεν θα ειχαν καταφερει τιποτα αν δεν ειχαν ο ενας τους 300 και ο αλλος τους κλεφτες.Εκτος απο τσοπανης χρειαζεται και μαυρο προβατο..

   • ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΙΟΛΑΣ………..ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΣΟΠΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ……..ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΑΝΤΑ……….ΑΦΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ……..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ…………ΑΦΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ……ΑΦΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ Η ΚΑΦΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ………..ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΦΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ………..ΣΕΙΡΕΣ-ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ-ΤΑΙΝΙΕΣ-ΣΥΡΙΑΛΣ-ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙΣ-ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΚΑΦΡΟΥΣ-ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗΣ……….ΟΘΟΝΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΥΠΝΟΣΗ………ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΡΩΣΗ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ…………ΙΣΤΟΡΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ………ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΩ ΜΑΛΑΚΑ………ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΩ………..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ………….ΑΝ ΘΕΣ -ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ……….ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΛΕΜΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ………..

 5. Δείξε μου τους 290 και γω έχω τους άλλους 10, “όπως πρέπει” στην δική μου περιοχή…….’οσο για το “απόθεμα” των πρώτων μηνών και αυτό υπάρχει….
  Ο συντονιστής και το “επιχειρησιακό” σχέδιο ???

  • Είσαι σίγουρος; Γνώρισα πολλές «δεκάδες», που τελικά, χάλαγε η σούπα στις «υπερβολές» του «επιχειρησιακού»… Πάντως, στο σωστό δρόμο είσαι. Φιλικά.

  • Βάλε κι άλλους 8 από βόρεια Ελλάδα, εκ των οποίων 4 είναι μακριά και δεν έχω επαφή μαζί τους… Θέλω να σου πω πως: Χιλιάδες είμαστε και δεν το ξέρουμε και απόθεμα και οχήματα και τα πάντα υπάρχουν, η οργάνωση λείπει. Θα γίνει μόνο την ώρα ανάγκης μάλλον…

   • Μην αγχώνεσαι, θα τα βρούμε, όταν έρθει ώρα να μαζευτούμε/ συγκεντρωθούμε οι αγέλες μαζί, όλα θα τα συζητήσουμε, θα βγάλουμε και συντονιστές θα παρουσιάσει ο καθένας μας, ότι έχει να προτείνει/ προσφέρει, όλα καλά θα πάνε…

    • Σωστος ΜΑΡΚΟ !! Εχω ξαναγραψει το ΠΙΣΤΕΥΩ μου , στο ΦΥΣΙΚΟ ,ενστικτο των Ελληνων !!! ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ‘ΖΟΡΗΣ’…θα αντιδρασει ενστικτωδως ,οπως ακριβως η ΣΤΑΒΛΙΣΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ ,που οταν μεινει απο ετοιμη τροφη (εκτροφειου), ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΕΙ…ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ !!! Ετσι και Ο ΕΛΛΗΝΑΣ !!! ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ… ,ΠΟΥ ΕΚΡΗΓΝΥΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ – ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ !!! Αλλιως…., ΔΕΝ υπαρχει εξηγηση γιατι δεν αντιδρα με ΟΣΑ οργανωμενα τον βασανιζουν ΑΙΩΝΕΣ καθε φορα …,ΑΛΛΑ ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ,προς εκπληξη ΟΛΩΝ !!! ΦΥΣΙΚΑ.., ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!….ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΡΝΗΘΕΙ !!!!

     • Τι ρουφάτε ρε μάγκες και δεν μας δίνετε? Αν το 2017 υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται όπως το μεσαίωνα …. τότε καλά παθαίνετε

     • Προς ΑΕΡΑ της μαλακιας !!! Ρουφαμε αερα της ελευθεριας και χεζουμε σερεκλεμεδες σαν εσενα !!! Εσενα για ενα φραγκοδιφραγκο ,σε κανουν γιουσουφακι !! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΕΣΥ.. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ , γιαυτο και αντιδρας σαν γκομενιτσα που φοβαται μην την εγκαταληψει ο γκομενος της !! ΙΔΑΝΙΚΟ για σενα ειναι το χρημα !! ΑΡΑ δεν εχεις θεση σε τετοιες δηλωσεις ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ,ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑΣ !!! Αραξε λοιπον, σε κανα φασφουνταδικο και πιες καμια κοκακολα !!! ΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΥΜΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ …ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ !!!

     • Προς ΝΙΚΗΤΑ Βλακάκο κόψε , δεν σε παίρνει. Χτύπα καμιά μπύρα να ξεχάσεις την πείνα σου και άσε με μενα. Εσύ μπορεί να την αντέχεις την φτώχεια και να σβήνεις το μπάφο μέσα στα ξερατά σου αλλά υπάρχει κόσμος που δεν λειτουργεί έτσι

     • Αερα της πλακας…, θεωρεις τους μπουμπουκους μαμακιδες του συφερτου σου…,ΚΟΣΜΟ;…Τραβα ρε παιξε με τις κουδουνιστρες σου ( ‘η τους κουμπαραδες που εχεις για παιχνιδια).., και ασε τους αλλους !!! Εγω και πολλοι αλλοι , ξερουμε να ζουμε και με πολλα και με λιγα .., ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ (αγνωστα αυτα για σενα)!! Αλιμονο , λοιπον ,για κατι κουραμπιεδες σαν και σενα ,που θα τρεχουν ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ σαν τα ποντικια …ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!

 6. «Με λίγα λόγια βλέπει μέχρι τη μύτη του και ακόμα και σε αυτά τα 2-3 εκατοστά ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΜΠΟΔΙΑ!» Χαχαχα… Πόσο εύστοχη η παρατήρηση! Στο κάτω – κάτω της γραφής, γι’ αυτόν συνβαίνει, ότι συμβαίνει, μπας και αφυπνιστεί.

 7. ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ενα ατομο ,ενας αρχηγος ενας ηγετης τιποτε αλλο και να δεις τι εχει να γινει.

 8. Στο εθνικό νόμισμα θα μας επιστρέψουν οι εθνικιστές Γερμανοί, αλλά αφού μαζί από κοινού, με τους διεθνιστές Γερμανούς, πάρουν ότι μπορούν από εμάς. Οι Τούρκοι ήταν από ανέκαθεν προκλητικοί μιας και γνωρίζουν καλύτερα τον βασικό εχθρό τους, δηλαδή εμάς… η οικονομική καταστροφή έχει επέλθει, απλά εμείς λόγο πνευματικής καταστροφής δεν μπορούμε να το καταλάβουμε… κάπου δυσκολευόμαστε. Όπως και να έχει όποιος λαός είναι αμαθείς ως προς την ιστορία του, τότε είναι αναγκασμένος να την ξανά ζήσει σε σπάνιες ιστορικές περιπτώσεις όπως η δικιά μας, σε επάλληλα διαδοχικά ιστορικά επίπεδα. Ο βαθμός πληροφορίας και αντίπληροφορίας, είναι πολύ μεγάλος για ένα μέσω άνθρωπο που δεν έχει γνώση και απλά ήθελε μόνο να ζήσει τον προσωπικό μύθο του στην χώρα των Ελλήνων. Συνήθως η γνώση βρίσκεται στα βιβλία, και όχι στο διαδίκτυο, το διαδίκτυο ίσως να συμπληρώνει την όποια γνώση. Με την επανάσταση του 1821, τα 2.000.000 εκ. των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, τελικά δεν απελευθερώθηκαν από τους λίγους Έλληνες, στην τελική αλλάξαμε νταβά, και αυτή η στάλα ελευθερίας που δόθηκε εξατμίστηκε από τους νέους δυτικούς προστάτες μας. Με την επανάσταση του 1821, ουσιαστικά χρησιμοποιήθηκε ο πατριωτισμός των λίγων, εκ μέρους των άλλοτε Ενωτικών, ώστε καθυποτάξουν σε νέου τύπου σκλαβιά τους άλλοτε Ρωμιούς, ενώ ταυτόχρονα οι Ενωτικοί, έπαιρναν την εκδίκηση τους από τους άλλοτε Ανθενωτικούς. Αυτό το κρασί είναι ποιο παλιό από το 1821 http://katohika.gr/ellada/lipamai-kiries-kai-kirioi-allazoume-pame-kata-diaolou-epilogi-einai-sta-xeria-mas/ αυτή την ιστορική αλήθεια είναι άγνωστο αν την γνώριζαν οι επαναστάτες του 1821… διότι αν την γνώριζαν είναι άγνωστο αν θα επαναστατούσαν, διότι το να ξεφύγεις από την Σκύλα και πέσεις στην Χάρυβδη, δεν οφείλεται σε επανάσταση, αλλά σε μη γνώση του που ήσουν και το που θέλεις να πας! όποιος διαβάσγ απομνημονεύματα… παίρνει μια ιδέα του τη έγινε και τότε. Για αυτό και ο Κοραής έλεγε πρώτα διαφώτιση, ώστε να μάθουμε γιατί πρέπει να επαναστατήσουμε, και μετά να επαναστατήσουμε, έτσι νόμιζε ότι η επανάσταση θα γίνονταν περί το 1850… http://www.matia.gr/7/73/7305/7305_1_2.html η πραγματικότητα ουσιαστικά εδώ και σχεδόν 200 χρόνια είναι ότι δεν γνωρίζουμε γιατί επαναστατήσαμε το 1821 και για αυτό είμαστε απαθείς ως πρόσωπα σε ότι γίνεται αυτή την στιγμή για άλλη μια ιστορική φορά στην πατρίδα μας. Οι άλλοτε ραγιάδες παρέμειναν ουσιαστικά ραγιάδες, με την διακριτή διαφορά ότι επί των ημερών μας έχουν iphone, πλένουν ποιο τακτικά την πολύ όμορφη κωλοτρυπίδα τους, έχουμε πολλά βρακιά… σημαντικό αυτό… ε! μας είπαν ότι έχουμε και για πολίτευμα “δημοκρατία” και νομίζουμε μέσα στην στυγερή ατομικότητα μας, ότι είμαστε ελεύθεροι! Αυτά.

  • γραφεις πως δεν θα επαναστατουσαν το 1821 ,αν.., ηξεραν τι θα επακολουθουσε !! Επισης αναφερεις για τον ΚΟΡΑΗ και την διαφωτιση ,ωστε η επανασταση να γινοταν μετα απο 20 -30 χρονια μετα !! Αν επικρατουσε η αποψη αυτη….ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ,αλλα γιουσουφακια!!!……..ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ !!!!

   • Ξέρεις τη γίνεται Νικήτα;… κάπου είναι και βαρετό! Υπάρχουν ένα κάρο προγραμματισμένοι άδειοι άνθρωποι που σχολιάζουν στα σχόλια μου, απλά για να σχολιάζουν!!! Σίγουρα έχεις το δικαίωμα να σχολιάσεις, σίγουρα έχεις το δικαίωμα να διαφωνείς με όσα γράφω στα σχόλια μου! Μιας και αυτό αποτελεί μέρος του πλαστού της δήθεν ελευθερίας σου! Αλλά σημαντικό μέρος της ουσίας θα ήταν μιας και ζητάς να απαντάς στα όποια σχόλια μου, να απαντάς με γνώση, γνώμη, και άποψη… να μου γράψεις 10 γραμμές και να να κολλήσεις στον τοίχο, πράγμα που δεν μπορεί γίνει… και θα πρέπει να καταλάβεις το γιατί δεν μπορεί να γίνει! Προφανώς Νικήτα δεν ζεις στην χώρα των Ελλήνων, ζεις σε άλλη χώρα… διότι αν ζεις στην χώρα των Ελλήνων και πιστεύεις ότι δεν είσαι γιουσουφάκι προφανώς έχεις διαστρέψει το είδωλο της οικτρής πραγματικότητας και έχεις φτιάξει μια δική σου μοναδική ηρωική πραγματικότητα! Να σου υπενθυμίσω κάτι που οι περισσότεροι ΔΕΝ μπορείτε να συλλάβετε και να κατανοήσετε το μέγεθος… η εκλεγμένη κυβέρνηση συνεδριάζει και αποφασίζει για το μέλλον σου Νικήτα, σε κεντρικό κτίριο της πρωτεύουσας των Αθηνών, όπου το κτήριο ανήκει στο κράτος της Τουρκίας μέσω του μανδύα των ιδιωτών, μιας και η Τουρκία δεν ανήκει στην Ε.Ε. ενώ οι νομοθετικές αποφάσεις επιβάλλονται δια του εκβιασμού στην όποια κυβέρνηση σου Νικήτα, από Γερμανούς, Γάλλους, Άγγλους, Ρουμάνους, Λιθουανούς, Τσέχους κ.α. ενώ παράλληλα μόνο λίγες χιλιάδες μέτρα από το κεντρικό κτίριο επί της Πρωτεύουσας όπου επιβάλλεται το νομοθετικό πλαίσιο του μέλλοντος σου, κτίζεται τζαμί υπό τον μανδύα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Οπωσδήποτε μέσα στο ψυχιατρείο που κάνω μόνο την διατρίβει μου ως παρατηρητής…. έχω το ελεύθερο να εισέρχομαι στους διάφορους θαλάμους επιμόρφωσης και χειραγώγησης πραγματικότητας των μαζών, αλλά δεν έχω κανένα δικαίωμα να έρχομαι σε επαφή (πλην Αλίκης), ούτε με το προσωπικό αλλά ούτε με τους ασθενής! Αν αγαπητέ Νικήτα πιστεύεις ότι δεν είσαι γιουσουφάκι… είναι δικαίωμα σου, μπορείς να συνεχίσεις να το πιστεύεις! Δεν βρίσκομαι εδώ για να σας μεταπείσω, από το πρόγραμμα που σας έχουν υπαγορεύση! Αυτά. Υγ. 🙂 Τέκτονα – μασόνο – ποδίτσα κ.λ.π. με κατηγόρησαν για πρώτη φορά πριν από 20+ χρόνια, και βεβαίως γέλασα… ωστόσο στην πορεία των ετών εδώ και 10+ χρόνια, το άτομο που με κατηγόρησε μπαινοβγαίνει στο δρομοκαΐτειο.

    • Σιγουρα ΔΕΝ ειμαι τυπος ..’που γραφει..για να γραφει’ !! ΦΥΣΙΚΑ και εχω αποψη ,και γιαυτο την εκφραζω και την ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΩ !!! ΜΕ ΛΕΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ .., χωρις να εχεις παρακολουθησει (πιθανοτατα) τις τοποθετησεις μου ,για τα οσα συμβαινουν στην χωρα μας !! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ…ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ (κι απο σενα) ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ…ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ κλπ !!!!………ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΩ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ !!!…………Δεν μενω απλα στις αιτιες (τωρα πλεον)…!!!!ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΠΙΘΥΜΩ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ,ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ , ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ !!!…ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ …ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ !!!….ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ…..ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ !!!!….. Η ΙΣΤΟΡΙΑ διδασκει!!! Αλλοι την διαβαζουν και την εννοουν ως …αποτρεπτικη….κι αλλοι την ερμηνευουν ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΟΥΝ ως….ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ….για να μην επαναληφθουν τα ιδια λαθη !!! ….. Η ΠΡΩΤΗ περιπτωση …σε αποτρεπει να πραξεις…Η ΔΕΥΤΕΡΗ περιπτωση …ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ,(κανεις λογικος δεν βρεθηκε να μας πει οτι αυτο που κανουμε δεν ειναι κουτουραδα… ειπε ο Κολοκοτρωνης για το τολμημα της επαναστασης)….αλλα ,λοιπον , φιλε ΑΥΤΑ ,να μαθουμε , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ επαναλαβουμε τα ιδια λαθη ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ !!! ……..ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ !!!!!! …….ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ,πλεον ,φιλε ΑΥΤΑ ,το πως και το γιατι μας εχουν φερει σε αυτη την κατασταση σαν ΕΘΝΟΣ !!……ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ….’Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ !!!! ΤΩΡΑ !!! Στα λογια και στις ‘διαπραγματευσεις’ ειναι καλυτεροι αυτοι απο εμας !! Διδαχτηκαν απο την δικη μας ιστορια , και γιαυτο πολεμανε την γλωσσα μας , την θρησκεια μας , τα εθιμα μας …ΑΥΤΑ που μας εδωσαν δηλ. την ελευθερια μας !!!… ΝΑΙ .., εβαλαν δοτους στην εξουσια της χωρας μας ,και σκοτωσαν οσους πατριωτες αντεδρασαν !!! ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ …ΤΟΟΟΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ !!!…ΑΡΑ ;…ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥΣ …ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ !!!….ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ .., ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ !!!……Υ.Γ. σου εχω γραψει οτι με εχεις μπερδεψει αρκετες φορες , για τον ρολο που παιζεις ! Θεωρω (απο καποια σχολια σου) ,οτι εισαι πατριωτης με τσαγανο..και δεν μασας !! Διαφωνω ομως με την τακτικη που χρησιμοποιεις ,ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ , ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΨΕΙ…ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!!……ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ !!!!……..ΤΩΡΑ ….ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΜΑΣ !!! …ΤΩΡΑ…!! ..ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!!!

 9. Απλό και άριστο κείμενο με τεράστιο μήνυμα για αυτούς που μπορούν και σκέφτονται η είναι υπό σκέψη να βάλουν τον εαυτό τους να σκεφτεί….. ???

 10. Και να θέλει κάποιος να αρχίσει κάτι εμφανίζεται όλος τυχαίως ένα βιντεάκι στο ιντερνετ π.χ.
  “Ο πόλεμος είναι έτοιμος να ξεκινήσει-ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ” και τσουπ χαλαρώνει μιας και επιτέλους ξεκινούν τα γεγονότα που περιμένει εδώ και 7 χρόνια για να τον σώσουν.

 11. νομιζω οτι τα (σεντονια) σαν αυτα που βαζουν οι πιο πανω το μονο που επιτυγχανουν και επιδιωκουν ειναι ο αναγνωστης να βαρεθει ,να αλλαξει θεμα ,γενικα να μην συμμετασχει Και αυτο ειναι το ζητουμενο για τα εγκαθετα τρολλ η΄τους τρελλοβαρεμενους που καλλυτερα να πανε να (παιξουν )αλλου .Θεωρω οτι ο διαχειρηστης του ΚΑΤΟΧΙΚΑ θα καταλαβει το προβλημα και θα επιληφθει .

 12. Παίδες… η Ελλάδα σώζεται μόνο με ωμή, άμεση και σκανδαλωδη Θεϊκή παρέμβαση!!!

  Μην περιμένετε “σωτήρες” και “ηγέτες” (με την μαρξιστική τσιμπλα στο μάτι) να ηγηθουν και να οργανώσουν τον λαό…
  Αυτοί δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους (που μύτη βάλτε Karl Marx και θα συνεννοηθούμε)

 13. Να φροντισουμε ολοι να ενημερωσουμε ολους οσους ξερουμε, ολα αυτα τα βασικα !
  να εκπονηθει ενα ερωτηματολογιο, και να ρωταμε οσους ξερουμε, και σε οσες ερωτησεις ΔΕΝ δινουνε τη σωστη απαντησ, να τους κατηχουμε, στην αληθεια !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Δ Ω Ν

Πως να αντιδράσουμε μανα μου …;;