22:21 - 04/03/2017

Illuminati Σχολεία στην Ελλάδα. Ποιοί Αποφοίτησαν!

Ακούγοντας μία ομιλία του Miron Fagan του 1961 σχετικά με τους Illuminati, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ΑΝΤΙΖΙ(tro), μαθαίνουμε ότι ένα από τα πρώτα σχολεία των Illuminati στον πλανήτη ιδρύθηκε στην Ελλάδα, το λεγόμενο Πειραματικό Σχολείο Αναβρύτων.

Από τότε βέβαια ιδρύθηκαν πάρα πολλά τέτοια σχολεία παγκοσμίως, 150 περίπου, που υπάγονται στην «Ομάδα της Στρογγυλής Πλατείας (Round Square).

Τα σχολεία αυτά ίδρυσε φυσικά …ένας περιούσιος σιωνιστής «εκπαιδευτικός», ο Kurt Hahn, ο οποίος δεν έχει ακριβώς …εκπαιδευτική καριέρα …αφού πέρασε από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων, υπήρξε Γραμματέας του Πρίγκηπα Max Von Baden …και βρέθηκε ακόμα και σε σχολές του ΝΑΤΟ.

Όραμα ή μάλλον εντολή των τοκογλύφων …ήταν να προετοιμάσει μία παγκόσμια ελίτ που θα έχει ακριβώς την ίδια αντίληψη για τον κόσμο και για το ποιο θα πρέπει να είναι το μέλλον του πλανήτη, ώστε να ταυτίζονται και με τους στόχους των illuminati είτε και με τους στόχους των Κομμουνιστών …δηλαδή …Μία κυβέρνηση, ένας στρατός, κατάργηση εθνικών συνόρων και κατάργηση οργανωμένων θρησκειών. Άλλωστε και ο ιδρυτής των Illuminati, Adam Weishaupt, ήταν επίσης …περιούσιος.

Όπως στο London School of Economics όπου φοιτούν οι υπηρέτριες των Rothschild …μαθαίνουν να σκέφτονται σύμφωνα με τα συμφέροντα των Rothschild, του Σιωνισμού και του Ισραήλ …έτσι και στα άλλα σχολεία της Ελίτ προετοιμάζουν ιδεολογικά τα παιδιά της οικονομικής ή της πνευματικής ελίτ να θεωρούν αυτονόητη την πορεία προς μία παγκόσμια ολοκληρωτική κυβέρνηση, μέσω της ενίσχυσης του ρόλου των Διεθνών Οργανισμών που ιδρύθηκαν και ελέγχονται από τους διεθνείς τραπεζίτες (OHE, ΠΟΥ, ΝΑΤΟ, ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ, YMCA κλπ).

Το Ελληνικό παράρτημα των Αναβρύτων επέβλεπε ένας ξένος και άνθρωπος του Foreign Office, o Jocelin Winthrop-Young.

Και παρά το ότι ιδρύθηκε από τον Βασιλιά Παύλο …ο Σύλλογος Αποφοίτων του Σχολείου των Αναβρύτων στήριξε την κατάργηση της Βασιλείας στην Ελλάδα …γιατί αυτή ήταν η εντολή των σιωνιστών επικυρίαρχων, τους οποίους προσκυνούν από παλιά οι δήθεν παντοδύναμοι Μονάρχες. Το Σχολείο Αναβρύτων …φυσικά πληρώνεται από εμάς τους φορολογούμενους.

Απόφοιτος του Σχολείου αυτού ήταν κι ο φιλοβασιλικός μπαμπάς Τζιτζικώστας, συμμαθητής του Βασιλιά Κωνσταντίνου. Ταυτόχρονα ήταν και φίλος του «αριστερού» Ζουράρι που επίσης φοίτησε σε Πειραματικό Σχολείο, που ήταν διεθνιστικό (κρυπτοαριστερό όπως είπε ο ίδιος).

Οι απόφοιτοι του σχολείου των Αναβρύτων το αναφέρουν περήφανα στο βιογραφικό τους.

Βλέπετε πόσο παλιά είναι η Νέα Τάξη …πόσο καλά οργανωμένη, πως κατάφερε να τη χρηματοδοτούν τα ίδια της τα θύματα, δηλαδή εμείς… και πως καταφέρνει να τα έχει όλα υπό έλεγχο;

Εικόνες, video, στοιχεία κλπ θα βρείτε στο antizitro

eleftheriskepsii

Illuminati Σχολεία στην Ελλάδα. Ποιοί Αποφοίτησαν! - Εικόνα1
diadrastika.com

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Στην φωτο υπάρχει και “εργαστήριο πολυμέσων”…

  Μήπως εκεί εκπαιδευτικαν μερικοι δημοσιοκαφροι ???

 2. Αθανασιος 03/05/2017 @ 3:22 ΜΜ

  Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Σήμερα ελληνική διεθνιστική σχολή δεν είναι τα Ανάβρυτα, αλλά το κολλέγιο Αθηνών και τα παρεμφερή. Οπως κάποια άλλα “σχολεια” εκεί κοντά στην περιοχή, η πιο βόρεια, που ανήκουν σε “φιλεκπαιδευτικο”, φιλοδιεθνιστικο και φιλοσιωνιστικό blog. Οι μαθητές που αποφοιτούν από τα προαναφερόμενα “σχολεια” διαθέτουν μία τυποποιημένη ιδεολογία εν είδει σταθερού σε ποιότητα και ποσότητα βιομηχανικού προϊόντος και αποτελούν το φυτώριο των αυριανών πρωθυπουργων, υπουργών και άλλων μεγαλόσχημων, σε υψηλά κλιμάκια της ελληνικής κοινωνίας. Η συζήτηση με αυτούς τους μαθητάς σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα και κομμένη την ανάσα. Αντιλαμβάνεσαι ότι ο εγκέφαλός τους έχει υποστεί “γενετική τροποποίηση”. Οι γονείς αυτών των δυστυχισμένων μαθητών, είτε δεν γνωρίζουν, δεν έχουν δηλαδή φιλοσοφία, αλλά και ούτε θέλουν να αποκτήσουν ποτέ, είτε το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι τα παιδιά τους να βγάζουν λεφτά παντοιοτρόπως. Είναι ένα κακό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας,που στο παρελθόν ήταν στο περιθώριο και τώρα κυριαρχεί, Το αποτέλεσμα αυτών των εξελίξεων είναι ο σαπιος τόνος,που κατά κοινή ομολογία χαρακτηρίζει στην σημερινή ελληνική κοινωνία.
  Την εποχή που οι δικοί μου γονείς διατηρούσαν ιδιωτικό σχολείο κάπου στην βόρεια Ελλάδα,η ιδιωτική παιδεία προσπαθούσε καταϊδρωμένη να προσεγγίσει το υψηλότατο επίπεδο της κανονικής δημόσιας παιδείας. Αργότερα, με χρήση, ως συνήθως, του αγαθού προς σχήματος της δημοκρατίας, μεθοδεύτηκε η καταστροφή των δημόσιων λειτουργιών όπως η παιδεία,η υγεία και άλλοι τομείς πού κατάγονται από τις αρχαίες λειτουργίες και θα έπρεπε να διέπονται από ένα πνεύμα ανιδιοτέλειας, πατριωτισμού και άλλων αρετών. Ομως, κάποιοι φοβάμαι, και πάλι δεν θα μπορέσουν να πιουν νερό, διότι κάποιος την τελευταία στιγμή ως συνήθως θα τους κλείσει την βρύση….έσσεται ήμαρ…..

 3. Ανώνυμος 03/05/2017 @ 7:01 ΜΜ

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ…

 4. Ανώνυμος 03/05/2017 @ 11:26 ΜΜ

  πες και τι εγινε στη “Σχολη Χιλλ”… που ανοιξανε καποτε ενα γραμμα διευθυντικου στελεχους προς τις ΗΠΑ κατα λαθος και βρηκανε να λεει οτι “μεταστρεψε τοσα παιδια Ελληνων στα συμφεροντα των”… ειναι παλια

  ιστορια, αλλα παντα ενδιαφερουσα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*