in

Οταν ο Καθηγητης μου ΔΕΝ αντιστεκεται….

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μπορω να πω πραγματικα οτι εχουμε μεγαλο προβλημα , μεγαλο προβλημα μεσα στα μεγαλα προβληματα ..!
Σημερα πηγα στο σχολειο να ενημερωθω και να ενημερωσω … ! Θεωρω οτι θα ημουν ψυχραιμος και με ηρεμια μετα απο αυτο …αλλα ειμαι τουρμπο !

Τον νομο 2682/2020 δεν τον γνωριζαν μολις ενημερωνοντουσαν , σε ερωτηση μου για την αναγκη ενημερωσης των γονιων ακουσα το …θα το αναρτησουμε στο Ιντερνετ !

Γονεις που ρωτησα δεν τον γνωριζαν !

Πηγα στον Προεδρο του συλλογου γονεων και κηδεμονων…

εμαθα οτι απαγορευεται να γινει γενικη συνελευση γονιων… !!!!..λογο συγκενρωσης πολλων ατομων !… Οταν ειπα οτι τα παιδια πρεπει να ενημερωθουν για το νομο για να ασκησουν αν θελουν το δικαιωμα της καταληψης …εμαθα οτι οι καταληψεις ειναι πλεον παρανομες !!!…..

Το θεμα αποχης …ειναι ενα μεγαλο μηδενικο! ….δεν ειδα να λειπει κανα παιδι ..παρα μονο το δικο μου !
Δεκα χρονια σας μιλαω για την Υπεροντοτητα πληροφοριας …πως μας νικαει και πως μας παρσερνει μεσω της επιφανειας πληροφοριας !

Ενω υπαρχει παντα το η αγνοια του νομου δεν δικαιολογειτε …δεν υπαρχει κανενας νομος να τιμωρησει οσους εμποδιζουν την διαδοση του νομου !!!!….Το FACEBOOK Η ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΑΞ δεν θα τα τιμωρησει κανεις που ειναι υπευθηνα στο οτι αυτο το αρθρο δεν θα το δουν 50.000 ατομα αλλα μονο μερικα !!!…. Ατομα τα οποια εχουν επιλεξει να παιρνουν πληροφορια απο μενα !

Ζουμε σε ενα κοινοβουλευτικο πραξικοπημα οπου και οι 300 συμμετεχουν με σκοπους την εξυπηρετηση του παγκοσμιου σχεδιασμου της Νεας Ταξης …και καθομαστε ολοι παγωνια επειδη δεν ειδαμε τα Τανκς !

Τι θα κανω ; .Αυριο θα καταθεσω την νομικη συμβουλη του Αντωνιαδη την οποια θα σας βαλω απο κατω … και θα δωσω στον γιο μου μια μασκα που θα λεει επανω …”Οταν ο καθηγητης μου δεν αντιστεκεται”..Μονο ετσι θα γλυτωσω στο να χασει φετος το παιδι μου την χρονια του …!

Η δηλωση προς καταθεση απο τους γονεις ..

ΔΗΛΩΣΗ

Προς κον/α Διευθυντή/ντρια του …

Οι υπογράφοντες … (ο/η υπογράφων/ουσα, σε περίπτωση μονογονέα) δηλώνουμε ότι δεν θα φοιτήσει ο υιός/η θυγατέρα μας … στην …Τάξη του …, όσο ισχύει η εκ του νόμου υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας. Σημειώνεται ότι η απόφασή μας αυτή ουδεμία ποινική διάταξη παραβιάζει, αφού η σχετική διάταξη του Ποινικού Κώδικα έχει καταργηθεί.
Την απόφασή μας αυτή τη στηρίζουμε σε δύο δεδομένα:

Αφενός, στην επιστημονική παραδοχή περί επικινδυνότητας της χρήσης μάσκας από τον πληθυσμό, τόσο από τον γενικό όσο και ειδικώς από τα παιδιά, παραδοχή η οποία υπήρξε από πολλούς επιστήμονες, τόσο της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων του Υπουργείου Υγείας, όπως είναι οι λοιμωξιολόγοι Σωτήριος Τσιόδρας και Νικόλαος Σύψας όσο εκτός της επιτροπής αυτής, όπως είναι ο παιδίατρος Αναστάσιος Χατζής.

Μπορεί οι ανωτέρω, όλως ενδεικτικώς αναφερόμενοι, επιστήμονες, οι οποίοι είχαν επικαλεστεί πληθώρα μελετών που τεκμηρίωναν την ανωτέρω επιστημονική παραδοχή, να έκαναν στροφή 180 μοιρών και να υποστηρίζουν σήμερα τα ακριβώς αντίθετα, πλην όμως δεν έχουν επικαλεστεί τις αντίστοιχες επιστημονικές μελέτες που να δικαιολογούν τη στροφή αυτή και κυρίως να καταρρίπτουν τις μελέτες εκείνες που επικαλούντο και τεμηρίωναν την αρχική ξεκάθαρη θέση τους, ώστε, και σε κάθε περίπτωση, η αντιφατική στάση των επιστημόνων αυτών και κατ’ επέκταση η αντίστοιχη κυβερνητική στάση έναντι της χρήσης μάσκας, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα σύγχυσης και αβεβαιότητας γύρω από την ασφάλεια της χρήσης μάσκας από τον/ην υιό/θυγατέρα μας, καθιστώντας απαγορευτική τη φοίτησή του/ης υπό τις συνθήκες αυτές.

Αφετέρου, λαμβάνοντας υπόψη την καθολική επιστημονική και κατ’ επέκταση κυβερνητική παραδοχή περί της μεγάλης μεταδοτικότητας και σοβαρής επικινδυνότητας του ιού Covid-19, σε συνδυασμό με την παράλληλη καθολική επιστημονική και κυβερνητική παραδοχή ότι η χρήση μάσκας περιορίζει αλλά δεν μηδενίζει τις πιθανότητες να μεταδοθεί ο ιός αυτός στο/ην υιό/θυγατέρα μας, κρίνουμε ότι η απόφασή μας να τον/ην στείλουμε στο σχολείο υπό τις συνθήκες αυτές πιθανής βλάβης της υγείας του/της, θα συνιστούσε έκθεσή του/της σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής του.
Περαιτέρω, και σε περίπτωση που υπό οποιεσδήποτε συνθήκες αποφασίσουμε να στείλουμε τον/ην υιό/θυγατέρα μας στο σχολείο, σας δηλώνουμε τα κάτωθι:

-Σε περίπτωση που επιχειρηθεί από οποιονδήποτε οιαδήποτε ιατρική πράξη στον/ην υιό/θυγατέρα μας, έχετε εκ του νόμου υποχρέωση να μας ειδοποιήσετε και να μην επιτρέψετε χωρίς την παρουσία μας την πράξη αυτή στον/ην υιό/θυγατέρα μας, άλλως σας δηλώνουμε ότι εκτός από τους υπεύθυνους κάθε φορά ιατρικούς φορείς, θα αναζητήσουμε τις σχετικές αστικές και ποινικές ευθύνες και από εσάς.

-Την απόφασή μας σχετικά με την επιχειρούμενη κάθε φορά ιατρική πράξη, ιδία δε αυτήν του δειγματοληπτικού τεστ, και αφού προηγουμένως ειδοποιηθούμε, θα τη γνωστοποιήσουμε στους αρμόδιους κάθε φορά φορείς που τυχόν επισκεφτούν προς τούτο το σχολείο. Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το απόλυτο δικαίωμα να ζητήσουμε την έγγραφη αιτιολόγηση της απόφασης για τη διενέργεια της ιατρικής πράξης, αλλά και το απόλυτο επίσης δικαίωμα, είτε της παρουσίας δικού μας ειδικού επιστήμονα κατά τη διενέργεια της ιατρικής πράξης, είτε να επιμεληθούμε εμείς της διενέργειάς της σε ιατρικό χώρο της δικής μας επιλογής και εμπιστοσύνης, αφού ο νόμος 4682/2020 δεν αποκλείει σε καμία περίπτωση το δικαίωμά μας αυτό και ούτε θα συνιστούσε μη συμμόρφωση η επιλογή μας να διενεργηθεί η ιατρική πράξη σε ιατρικό χώρο της επιλογής μας.

-Τέλος, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4682/2020, προβλέπεται η υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων αλλά και του περιορισμού ενηλίκων και ανηλίκων, αφού ο νόμος δεν ξεχωρίζει, ακόμη και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις, ακόμη και με “εύλογες υπόνοιες”. Με τις διατάξεις αυτές, ο/η υιός/θυγατέρα μας, με “εύλογες υπόνοιες”, οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ακόμη και από ένα απλό συνάχι ή βήχα, μπορεί να μεταφερθεί με απόφαση του “αρμοδίου κάθε φορά οργάνου” έως και στις εγκαταστάσεις αυτές.

-Πλην όμως, εσείς υποχρεούστε να εφαρμόσετε τις ειδικότερες οδηγίες που επί τούτου εστάλησαν από τον Ε.Ο.Δ.Υ. στο σχολείο το οποίο διευθύνετε. Σύμφωνα με αυτές, σε περίπτωση που ένα παιδί παρουσιάσει συμπτώματα covid-19, τα οποία βεβαίως θα μπορούσαν να είναι συμπτώματα οποιουδήποτε κορωνοϊού ή του ιού της γρίπης, θα καλούνται υποχρεωτικά οι γονείς να το παραλαμβάνουν και να το μεταφέρουν στο σπίτι.

Ως εκ τούτου σας καθιστούμε υπεύθυνο της τήρησης των ειδικών αυτών οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ., οι οποίες εν προκειμένω υπερισχύουν των διατάξεων του νόμου 4682/2020. Σας δηλώνουμε ότι σε αντίθετη περίπτωση θα στραφούμε δικαστικά και εναντίον σας και όχι μόνο κατά αυτών που θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν τον/ην υιό/θυγατέρα μας εκτός του χώρου ευθύνης σας, για το αδίκημα της αρπαγής κατά τις διατάξεις του άρθρου 322 του Ποινικού Κώδικα.

-Σας ενημερώνουμε ότι έχει επιδοθεί εξώδικο αίτημα από 30.000 γονείς στην Υπουργό Παιδείας, στο οποίο εξηγούνται αναλυτικά οι λόγοι για τους οποίους έχουν αποφασίσει να μη στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας, ιδία έναντι όσων αποφάσισαν το μέτρο της υποχρεωτικότητας της μάσκας στα σχολεία και των επιστημόνων που το εισηγήθηκαν,

…, 14 Σεπτεμβρίου 2020

Οι δηλούντες γονείς

Report

What do you think?

97 points
Upvote Downvote

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

8 Comments

Leave a Reply
 1. Άστα Stranger… 🤔 Σε λίγο όλους θα μας έχουν με 😷 υποχρεωτικά και στο δρόμο και βέβαια με ραμμένο 🤐… Η μάζα…. 😷🤧🤒🤢☠️😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵

 2. dystyxws polloi ligoi goneis zitisan plirofories kai alloi san probata pou einai tin maska tin ypoxrewsan sta paidia ..toys …..yparxei kai ena xeirotero eidos pou leei sta paidia toys 4-6 xronwn oti ean den baloun maska i tin bgaloun tha pethanei o papous i giagia kai polloi alloi ….
  eimai periergos na dw pws tah pesei ayti i koinobouleytiki tyrrania …

 3. Έχω παιδιά στο γυμνάσιο και στο Λύκειο, σήμερα τους είπαν στο σχολείο ότι θα έχουν στο εξαωρο δύο μόνο διαλείμματα. Δηλαδή στις έξι εφτά ώρες θα μπορούν να βγάλουν τη μάσκα για δύο δεκάλεπτα περίπου. Επίσης χώρισαν την αυλή σε κομμάτια και τους ενημέρωσαν ότι οποίο παιδί περάσει τα όρια θα παίρνει…. διήμερη αποβολή!!!!! .Για τις μάσκες δεν συζητώ την πλύση εγκεφάλου που θα τους κάνουν κάθε πρωί αντί για μάθημα… Απογοήτευση οι καθηγητές και πολυ λίγοι..για να διδάσκουν τα παιδιά μας δυστυχώς.

  • 2ήμερη αποβολή??!!!Δηλαδή αν όλα τα παιδιά περνούσαν τα όρια τι θα κάνανε οι καθηγητές? Με ποια παιδιά θα κάνανε μάθημα?! όλα είναι μια αλυσίδα αρκεί να έχουν τα κότσια να το σκεφτούν.Αλλά έχει γίνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά. Πέρασα από Λύκειο την ώρα του Αγιασμού. Η αντιπροσωπεία των παιδιών που ήταν έξω όλα φορούσαν μάσκες, ενώ ήταν τεράστια η αυλή. Κάποια παιδιά ήταν 4-5 μέτρα μακρυά στα κάγκελα και τους λέω: Βρε σεις μάσκες φοράτε έξω και με τέτοια απόσταση? Δεν μίλησαν….

 4. Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος το εκρηκτικό μείγμα σύγχυσης και αβεβαιότητας. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Με άλλους θα κοιμηθείτε και με άλλους θα ξυπνήσετε, λέει ο Πατροκοσμάς. Εδώ υπάρχουν μυστικές συμφωνίες με την Τουρκία, μυστική διπλωματία και όλα αυτά, που θα μας οδηγήσουν τελικά σε θερμό επεισόδιο ή σε πολεμική αναμέτρηση, δηλαδή βρισκόμαστε στις παραμονές του πολέμου και το μόνο σενάριο, που εξυπηρετεί τα σχέδια της γερμανικής κυβέρνησης είναι η σύγχυση και η αβεβαιότητα. Ε αφού έχουν έτοιμες συνθήκες σύγχυσης και αβεβαιότητας, θα αφήσουν αυτή τη ψευτοαρρώστια και θα ψάχνουν αλλού. Όχι. Έτσι καλλιεργούν το φόβο και δημιουργούν σύγχυση στην πλειοψηφία που φοβάται. Κατά βάθος φοβούνται μήπως τους έχουν για ξοφλημένους και για αυτό σπεύδουν να κάνουν ότι τους λένε. Αλλά κανείς ποτέ δεν γλύτωσε από ότι φοβήθηκε περισσότερο. Είτε φοβηθούμε όμως, είτε δεν φοβηθούμε αυτά που είναι να γίνουν, θα γίνουν. Κ. Stranger μη πέφτετε στις παγίδες στους. Εκτελούν εντολές των Γερμανών. Έχουν πληρωθεί κιόλας για να το κάνουν, με στόχο τη σύγχυση και την αβεβαιότητα και τελικό στόχο την πραγματοποίηση των εγκληματικών σχεδίων σε βάρος της Ελλάδας

 5. Το δυστύχημα είναι ότι ενώ δεν ήταν υποχρεωτικές στο προαύλιο του σχολείου και υπήρχε μόνο μία ¨αντιπροσωπεία¨των παιδιών στον αγιασμό, όλα τα παιδιά αυτά φορούσαν μάσκες….Στα νηπιαγωγεία? από 25 παιδιά σε μία τάξη έλειπαν 2 και από τα 23 τα 3 δεν φορούσαν μάσκες (προαιρετική η μάσκα έξω) και ένα παιδάκι ζήτησε από τη μαμά του τη μάσκα, επειδή την φορούσαν και τα άλλα παιδια….(πείραμα με μαϊμουδες αν θυμάστε)….

 6. Όσον αφορά την γενική συνέλευση γονέων και κηδεμόνων ας γίνει μέσω ίντερνετ…..Δεν απαγορεύεται αυτό!

 7. “… σε συνδυασμό με την παράλληλη καθολική επιστημονική και κυβερνητική παραδοχή ότι η χρήση μάσκας περιορίζει αλλά δεν μηδενίζει τις πιθανότητες να μεταδοθεί ο ιός αυτός…”
  Αυτό το περί “καθολικής επιστημονικής παραδοχής”είναι λάθος.
  Ακριβώς το αντίθετο ισχύει:
  Η χρήση μη ιατρικης μάσκας αυξάνει τον κίνδυνο.
  Ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά ο κίνδυνος πολλαπλασιάζεται.
  Υπάρχουν πλήρη βιβλιογραφικά δεδομένα.

  Τώρα, αν στείλης το παιδί σου στο σχολείο, περίμενε να ζητήσης ευθύνες απο τους ενόχους και να δικαιωθής…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απολύθηκε ο εθνοφύλακας που απειλούσε να πυροβολήσει πρόσφυγες και μετανάστες στο Καρά Τεπέ

Αντιδράσεις για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία…