in

Αντιδράσεις για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αντιδρούν πολλοί γονείς στην υποχρεωτική χρήση μάσκας και σήμερα, πρώτη ημέρα είτε δεν άφησαν τα παιδιά τους να πάνε σχολείο, είτε τα πήγαν προσπαθώντας να μπουν στα σχολικά κτίρια χωρίς μάσκα, χωρίς να τους επιτρέπεται τελικά η είσοδος.

Σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και αλλού καταγράφηκαν πολλά περιστατικά. Μια μητέρα πέντε παιδιών μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τις ενστάσεις που έχει για τη χρήση μάσκας, την οποία ούτε και η ίδια φορά, είπε χαρακτηριστικά:

“Υποχρεωτική η χρήση μάσκας για ποιον λόγο; Υπάρχουν λοιμωξιολόγοι και επιδημιολόγοι που ισχυρίζονται ότι δεν πρέπει να τη φορούν τα παιδιά γιατί κάνει κακό. Επίσης κάποιοι από εκείνους που σήμερα λένε ότι πρέπει τα παιδιά υποχρεωτικά να φορούν μάσκα, παλαιότερα έλεγαν άλλα. Και πού είναι οι μελέτες που λένε ότι οι μάσκες δεν θα προκαλέσουν πρόβλημα στα παιδιά; Μας υποχρεώνουν να κάνουμε πράγματα για τα οποία δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα. Κανένας υπεύθυνος, λοιμωξιολόγος, υπουργός κ.α. δεν μου υπογράφει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη αν πάθει κάτι το παιδί μου από τη χρήση μάσκας”.

Έδιωξαν παιδιά από σχολείο της Πάτρας

Πέντε παιδιά έδιωξαν από σχολείο της Πάτρας καθώς δεν φορούσαν μάσκα. Η διεύθυνση του σχολείου δεν τους επέτρεψε την είσοδο στο σχολικό συγκρότημα, καθώς η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για μαθητές και εκπαιδευτικούς στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Παρατράγουδα στο Ηράκλειο Κρήτης

Πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς και ξεκίνησαν τα παρατράγουδα σε σχολείο του Ηρακλείου Κρήτης. Συγκεκριμένα στο Δημοτικό Σχολείο Γουρνών μια μικρή ομάδα γονέων δεν επέτρεψαν στα παιδιά τους να πάνε στις σχολικές αίθουσες λόγω της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σύμφωνα με το flashnews.gr. Μάλιστα διαδήλωσαν έξω από το σχολείο κρατώντας μάσκες που είχαν πάνω διάφορα συνθήματα, όπως “φίμωτρο ελεύθερου λόγου”, “παιδομάζωμα ετοιμαστείτε”. Στη συνέχεια πήραν τα βιβλία και αποχώρησαν από το δημοτικό σχολείο Γουρνών.

Εκτός σχολείου ζητήθηκε να βγει από καθηγητή, μία μαθήτρια που δεν δέχτηκε να φορέσει μάσκα στο 1ο ΓΕΛ Κορδελιού. Όπως είπε η μαθήτρια στη μητέρα της βγαίνοντας από το σχολείο, ενημερώθηκε ότι αν δεν φορέσει μάσκα θα πρέπει να βγει εκτός σχολείου και πως θα πάρει τις αντίστοιχες απουσίες, παρ’ όλα αυτά η μαθήτρια δεν δέχτηκε να συμμορφωθεί με την υπόδειξη και αποχώρησε από το σχολείο.

real.gr

Report

What do you think?

49 points
Upvote Downvote

3 Comments

Leave a Reply
  1. Δεν αντιδρά κανένας. Όλοι φοβούνται μήπως δεν φορέσουν μάσκα και τους εκδικηθεί ο κορονοϊός και αρρωστήσουν. Όλα είναι προσχεδιασμένα. Οι άνθρωποι έμαθαν να σκύβουν το κεφάλι. Έτσι αφού σωθούν από τον καταραμένο κορονοϊό, θα είναι πολύ ευχαριστημένοι, που θα έχουν σωθεί και θα αδιαφορήσουν πλήρως για την Ελλάδα. Δεν πειράζει ας διαλυθεί η Ελλάδα, αρκεί να γλυτώσουν. Και η μάσκα είναι το καλύτερο φετίχ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει ότι ελέγχει το καταραμένο φίδι. Όλα βγαίνουν στη διατίμηση . Λένε ότι αν εξ αιτίας του γάμου προκύψει κορονοϊός, σε ένα ή δυο άτομα, τα έξοδα του γάμου τα αναλαμβάνει πλέον ο Π Ο Υ. Το ίδιο ισχύει και για τις κηδείες. Ότι αν το περιβάλλον του ατόμου δεχθεί να δηλωθεί ότι ο συγγενής τους πέθανε από κορονοϊό, τα έξοδα τα αναλαμβάνει ο Π Ο Υ. Όταν δεν εξαγοράζονται οι συνειδήσεις, τότε έρχονται τα μέτρα καταστολής. Και στις γιορτές, στις εκκλησίες πηγαίνουν οι Δήμαρχοι με τον περίγυρό τους, προσπαθώντας να επιβάλλουν τις μάσκες

  2. Ζάκυνθος: Γονείς καταγγέλλουν ότι λιποθύμησε παιδί επειδή φορούσε μάσκα!!!!
    Ο Σύψας τί λέει;;;; Αναλαμβάνει με υπογραφή του την ευθύνη;;;;;;;;; Και όχι μόνο γι’ αυτό το [εριστατικό αλλά για τους μαθητές όλης της Ελλάδος που λέει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα παιδιά που τους επιβάλει επί ποινή (απουσία προς το παρόν) να την φορούν!!!!!!!

    https://youtu.be/UIO4p1j8w04

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οταν ο Καθηγητης μου ΔΕΝ αντιστεκεται….

Ιωάννα Κουσκούση εναντίων Διευθυντή Σχολείου Μέρος Δεύτερο περίληψη του συμβάντος | 13/9/2020