Οι Κυνηγοί της απάτης του διαδικτύου ονομάζουν την πολιτική απάτη γκάφα!

Βέβαια είμαστε συνηθισμένοι στο ότι θα πρέπει όλα τα δεδομένα μας να παθουν στραμπούληγμα μέσα στον εγκέφαλό μας , εδώ φτάσαμε στο αυτό… Και στα δικαιώματά του σιγά μήπως και δεν αντιμετωπίζαμε και αντι-νοηση στην έννοια απάτη… Πολιτική απάτη/….. Πολιτική σαπίλα!

Χαρείτε τα παλικάρια του διαδικτύου, τα παλικάρια που ενημερώνουν τα παιδιά σας, που τους δίνουν τις κατάλληλες γραμμές για το αύριο….

Stranger,,…

Loading...

7 thoughts on “Οι Κυνηγοί της απάτης του διαδικτύου ονομάζουν την πολιτική απάτη γκάφα!

 1. ΗΡΩ says:

  Δεν είδαμε το βίντεο , αλλά κάτι πήρε τα αυτιά μας για τον Αμίρ..το κακόμοιρο..Και ο εύσπλαχνος Τσίπρας και οι καλοθελητές υπεράσπισης των δικαιωμάτων (συμφερόντων αυτό θέλει ουσιαστικά να γράψει) τρέξανε να τοποθετήσουν την εικόνα που χρειάζεται να έχει ο λαός για το όλον σύνολο. η ειρωνεία της υπόθεσης ..Μετονομάστηκε σε γκάφα αλλά η ειρωνεία συνεχίζεται ..Το σκετσάκι προβλήθηκε..
  Μόνο που απουσιάζει σήμερα ,,,

 2. Southern Reach says:

  «Δε θα έπρεπε να συμμετάσχει στην κλήρωση για τη Σημαία». Διότι στο όνομα της NWO ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ.

  Ζητώ συγγνώμη εάν η θέση μου ταμπελοποιείται ως «φασιστική» πάντα με το ανανεωμένο λεξικό της NWO.

 3. A! says:

  Ξέφυγε η κατάσταση, έγινε χαμός με την «γκάφα» και είπαν να διορθώσουν τα πράγματα και να στρέψουν αλλού τα μάτια του κόσμου οι ξεφτιλισμένοι! Μπαμ μπουμ οι τουφεκιές και πάμε γι΄άλλα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *