Φυσικές καταστροφές;;; Δείτε την επίθεση με Χάρπ από βάση στον Ατλαντικό ωκεανό….

…σε νέο βίντεο που λάβαμε εχθές βλέπετε την επίθεση με το σατανικό όπλο Χάρπ από την βασιλική στρατιωτική βάση στο νησί Georgetown δίπλα στην Αφρική. Στο νησί αυτό έχει το βασίλειο της Αγγλίας μια στρατιωτική βάση που «ψήνει» τις καιρικές συνθήκες στον Κόλπο του Μεξικού και καταστρέφει τις ζωές και τις περιουσίες των πιο φτωχών κατοίκων στην περιοχή…

Όταν λοιπόν μιλάνε για Φυσικές καταστροφές από καιρικά φαινόμενα να γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοι τα δημιουργούνε. Η Παγκόσμια Εφορία του Μεγάλου Αδελφού θα είναι η συνέπεια των ακραίων καιρικών συνθηκών.
Σε αυτό το έκτρωμα που το ονομάζουν κοινοβουλευτική δημοκρατία με μια υπνωτισμένη πλέμπα να την υποστηρίζει με την ζωή της να ξέρετε ότι η εφαρμογή της επιστήμης τους θα είναι πάντα εναντίον σας!!!

KORAKS ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

2 thoughts on “Φυσικές καταστροφές;;; Δείτε την επίθεση με Χάρπ από βάση στον Ατλαντικό ωκεανό….

  1. filarianna says:

    Ιταλία: Σε πλήρη ισχύ μετά το blackout τα ξημερώματα της Κυριακής 5/11 σε εθνικό επίπεδο επηρεάζοντας σχεδόν όλους τους κατοίκους της χώρας, σε κλίμακα παρόμοια με την κατάρρευση του περασμένου μήνα στις Β.Α. ΗΠΑ και τον Καναδά. Οι αρχές αποδίδουν τη διακοπή στις ισχυρές καταιγίδες σε Γαλλία & Ελβετία – που προμηθεύουν την Ιταλία με 17% περίπου της Ηλ. Ενέργειας. Διαφώνησαν για το ποιος φταίει. — dailymail.co.uk/news/article-197749/Power-restored-Italy-blackout.html —
    https://youtu.be/Vm

    • filarianna says:

      Το παραπάνω βίντεο που παραθέτω αφορά αρκετά ασυνήθιστη σειρά γεγονότων που βρίσκονται σε εξέλιξη σε 3 μεγάλα δίκτυα επικοινωνιών όπου εκδηλώθηκαν διακοπές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *