14:10 - 25/01/2020

Μία σκέψη για τον ιό made in China, αλλά μη με μαλώσεις…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Είναι απλά μία άποψη, μία σκέψη που θα έπρεπε να πέσει στο τραπέζι έρευνας..

Ήδη σε όλο το ίντερνετ υπάρχουν διαφορές σελίδες και άρθρα που αρχίζουν να μιλάνε για το ψεύτικο της υπόθεσης..

Υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο που δείχνουν ανθρώπους να πέφτουν σαν τις μύγες, μερικά από αυτά τα βίντεο φαίνεται να είναι από άλλη εποχή και όχι από χειμώνα…. Παραδείγματος χάρη υπάρχουν βίντεο που στα δέντρα πάνω υπάρχουν ακόμα οι καρποί ενώ αυτή την εποχή τα δέντρα δεν θα έπρεπε να έχουν….

Θα μου πεις δεν είναι η πρώτη φορά που τα media η η ανάγκη να δείξεις και να φουντώσεις μία είδηση σε οδηγεί στο να χρησιμοποιήσεις μία όχι σωστή εικόνα Έλα όμως που δεν σημαίνει ότι αν η εικόνα είναι λάθος δεν συμβαίνει και το γεγονός… Έχει ξαναγίνει πολλές φορές και μεγάλες αλήθειες έχουν καταποντιστεί επειδή μία εικόνα ήταν ψεύτικη… Το έχουν κάνει και τα μεγαλύτερα κανάλια του κόσμου.

Από την άλλη δεν μπορώ να μη σκεφτώ ότι στην πόλη που ο Ίος ξέσπασε υπάρχει εργαστήριο ιών στα 8 μίλια απόσταση…. Που θεωρητικά σε κάνει να σκεφτείς θες δεν θες αν ξέφυγε ή αν δημιουργήθηκε…. Αλλά όλα αυτά είναι οι σκέψεις της μιας κατεύθυνσης στους συνωμοσιολόγους….κι αν θες να σαι καλός ερευνητής πρέπει να έχεις ανοιχτό το κεφάλι σου μιας και γνωρίζεις ότι η ελίτ παίζει ένα πολύ πιο βαθύ παιχνίδι απέναντί σου.

Στην ίδια πόλη, ιδίως η Κίνα είναι μπροστάρης στο 5g, πολλές θεωρίες συνωμοσίας λένε ότι το 5g είναι ένα όπλο κατά των ανθρώπων το οποίο θα μπορούσε από μεγάλες αποστάσεις και στοχευμένα απόλυτα να μας χτυπάει αόρατα.

Αναρωτιέμαι ποιες είναι οι πιθανότητες όλο αυτό που βλέπουμε, τους ανθρώπους που πέφτουν κάτω ξαφνικά…. Αν είναι να πείραμα…. Στο πόσο καλά δουλεύει αυτό το όπλο.

Σου είπα να μη με μαλώσεις που αφήνω τη σκέψη μου να γίνεται τόσο συνωμοσιολογική…. Όταν έρευνας ένα μόνιμα ψεύτικο θίασο που αποδεδειγμένα δεν έχει κανένα όριο η έλεος… Θα πρέπει να τα βάζεις Όλα στο μυαλό σου.

Αυτή η ιδέα σκέψη μου είναι σίγουρο ότι αν είναι αλήθεια θα πάρει πολλές δεκαετίες για να το μάθουμε…. Αν και θεωρω ότι είναι μικρές οι πιθανότητες ίσως γιατί μέσα μου έχω τα ανθρώπινα όρια σκέψης, την ανθρώπινη ηθική… Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν σε λίγο καιρό αρχίζουν και βγαίνουν οι πρώτες ενδείξεις ότι τελικά ο ιός στην Κίνα ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από ότι εμείς βλέπουμε σήμερα.

Κρατήστε το αυτό, κρατήστε την πιθανότητα το ότι βλέπουμε σήμερα να είναι ένα μεγάλο πείραμα για τις επόμενες στιγμές της ανθρωπότητας που κυλάει αργά αργά προς την απόλυτη σκλαβιά της.

Να μην ξεχνάτε ότι οι ελίτ ποτέ δεν κινείται μονοδιάστατα, δηλαδή ενώ εμείς βλέπουμε μία πράξη και έναν στόχο επί της ουσίας αυτοί έχουν ταυτόχρονα τους στόχους και πράξεις που εκτελούν.

Φανταστείτε ότι ίσως αύριο βγει ένα εμβόλιο που ο μέσος πολίτης δεν θα ήθελε να το κάνει χωρίς λόγο αλλά μέσα από το πείραμα που δείχνει τους ανθρώπους να πέφτουν σαν μύγες, μέσα από την προπαγάνδα που έχει οδηγήσει σε πανικό όλους τους Κινέζους και τρέχουν κατά χιλιάδες στα νοσοκομεία…. Θα μπορέσουν και να κερδίσουν μέσα από ένα αυριανό εμβόλιο και να έχουν πετύχει το τεστ για την ικανότητα του όπλου….. Αλλά και ίσως να έχουν πλέον βάλει μέσα στον οργανισμό των ανθρώπων με το νέο εμβόλιο το υλικό, το νάνο υλικό που χρειάζονται να έχουμε μέσα μας για να λειτουργήσει καλύτερα το όπλο που σήμερα πειραματίζονται.

Γνωρίζω ότι το παρά ξήλωσα, γνωρίζω ότι όλες αυτές οι σκέψεις πάνε πολύ μακριά τη βαλίτσα αλλά δώστε μου λίγο μία δικαιολογία λόγω της εμπειρίας μου στο να σπάω κώδικες που οι Ελίτ θέλει να παραμείνουν κρυφές.

Δεν θα το αφήσω το θέμα μέσα στο χρόνο που θα διανύουμε μαζί θα το ερευνώ και θα προσπαθήσω τις όποιες ενδείξεις βρεθούν να σας τη δώσω για την δική σας έρευνα.

είμαι απόλυτα κάθετος εδώ και μία δεκαετία ότι ο μόνος τρόπος να νικήσεις την υπεροντότητα πληροφορίας είναι να φέρνεις όλη την εναλλακτική είδηση, σκέψη και έρευνα χωρίς δόγμα αλήθειας, χωρίς ειδικούς παραμέτρους Με σκοπό οι άνθρωποι που συμμετέχουν στην έρευνα να γίνουν ικανοί και αφύπνισμενοι στην κρίση τους ώστε από μόνοι τους να μπορούν να βγάζουν συμπεράσματα για το τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέματα σε έναν κόσμο που είναι απόλυτα δομημένος πάνω στο ψέμα.

Για αυτές τις θέσεις μου σήμερα βρίσκομαι υπόλογος σε πάρα πολλές υποθέσεις απέναντι στο νόμο μιας Δημοκρατίας που θέλει να σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι ελεύθερος αλλά προσπαθεί να τελειώσει και να τιμωρήσει όποιον προσπαθήσει να σου δείξει τον τρόπο να σκέφτεσαι από μόνος σου.

Stranger…

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

 1. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι είναι ένας ιός όπως της γρίπης. Άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα είναι πιθανόν να υποκύψουν αλλά κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί και για 20 διαφορετικούς λόγους. Τώρα ή που είναι κάτι πραγματικά διαφορετικό και δεν το λένε ή που όπως λέει και ο Νίκος πάνε να μας πασάρουν κάποιο εμβόλιο.

 2. Θα συμφωνησω μαζι σας… ναι ισως ο “ιος” ειναι ενα νεο παραμυθι που αποσκοπει αλλου.. στον υποχρεωτικο εμβολιασμο, στα “μετρα” που θελουν να παρουν,αγνωστο πια ειναι αυτα, και φυσικα στο χαλινο του τρομου. Ενας τρομοκρατιμενος “κακομοιρης” ειναι ευκολο θυμα και προσφορο εδαφος για καθε νεοταξιτικη ενεργεια. Ο Θεος βοηθος.. τιποτε αλλο.. ειμαστε προβατα εν μεσω λυων

 3. Διάβασε ένα σχόλιο στην ιστοσελίδα του Λιακόπουλου, που λέει ότι αυτό το μικρόβιο προήλθε από την έρημο τακλαμακάν και ότι το έριξε η λευκή αδελφότητα που πολεμάει τη μαύρη αδελφότητα. Η εφημερίδα ΕΩ έγραφε ότι στη μαύρη αδελφότητα είναι ο Τραμπ, ο Πούτιν, ο Ερντογάν. Τώρα ήλθε και ο σεισμός στη Τουρκία. Τυχαία άραγε είναι όλα αυτά. Αλλά οι προφητείες λένε ότι σίγουρα θα γίνει και εδώ σεισμός. Θα δούμε. Ο Θεός να μας ελεήσει.Εσύ μπορεί να έχεις κάποιες εξηγήσεις.

 4. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/01/blog-post_33.html

  ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΙΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

 5. Μόνος σκοπός ο έλεγχος της μάζας – όχλου. Η προβολή εικόνων κολλάει στο υποσυνείδητο και όλα γίνονται εύπεπτα. Δεν θα αλλάξει τίποτα και πραγματικά πάμε στην καταστροφή σαν ανθρωπότητα μέχρι την εμφάνιση κάτι ανώτερου που εποπτεύει πως ξεχάσαμε τις βασικές αρχές ηθικής, αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς. Αν είναι ο κόσμος απλά να συνεχίζει να ζει τόσο εγωιστικά και χρηματοκεντρικά όπως σήμερα τότε ορθός και καλώς να πάθουμε. Η εφήμερη αφύπνιση βλάπτει σοβαρά τους σκεπτόμενους και μόνο …

 6. νομίζω ότι είναι μια πειραματογενεση ο ιός και επειδή πειραματίστηκαν με δηλητηριώδες φίδι (αν αληθεύει αυτό) έχουν κινητοποιηθεί τόσο πολύ… οι λιποθυμίες μπορεί να είναι αληθινές σε ανθρώπους που έχουν τρομοκρατηθεί με όλο αυτό που συμβαίνει…. πάντως με το πρόσχημα ότι το καθεστώς τους φροντίζει οι Κινέζοι θα το αποδεχθούν ακόμη περισσότερο…. φαίνεται να υπάρχει μια υπερβολή

 7. Έτσι έτσι 01/25/2020 @ Ιανουάριος 25, 2020 2:23 μμ

  Η ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΨΗ….

 8. γεωργιος μπακλεσης 01/25/2020 @ 25 Ιανουαρίου, 2020 6:28 μμ

  παρε ναχει;!!! εμβολιο η οχι εμβολιο??? παιρνεις με τπ εμβολιο τον ιο η το αντιθετο??? σε τι κοσμο ζουμε επιτελους??? μειωση πληθησμων!!! ευχαριστω δεν θα παρω!!! δεν θελω τιποτα… μονο να ζησω… ας αφυπνηδτουν οι νεοι… τι να πει κανεις!!!

 9. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 01/25/2020 @ 25 Ιανουαρίου, 2020 7:42 μμ

 10. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 01/25/2020 @ 25 Ιανουαρίου, 2020 7:47 μμ

 11. Σύμφωνα με την φίλη μα της Wiki, από τον φονικό SARS έχασαν την ζωή τους (στα χρόνια που υπήρχε) 774 άτομα από τον ακόμα πιο φονικό MERS 858 ενώ από την καλή μας γρίπη ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ πεθαίνουν 54.000 !!! Από τον Η1Ν1 (θυμάστε τα εμβόλια του Αβραμόπουλου και τις κάμερες στα αεροδρόμια) 12,469 ήταν τα θύματα το 2009-2010 (2 χρόνια)

 12. Νίκο,

  συμφωνώ απόλυτα σε όσα γράφεις,
  ..κοίτα κι αυτό..:

  https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/01/5.html#more

 13. Η Κίνα υφίσταται τις επιπτώσεις “ανάπτυξής” της. Τρώνε σαβούρες, πίνουν δηλητήρια, αναπνέουν καρκίνο. Η μόλυνση στο απώγειο!
  Δείτε ένα βιντεάκι που φτιάχνουν τηγανόλαδο από τα απόβλητα των υπονόμων (είναι το 1/9 του λαδιού που χρησιμοποιείται στην Κίνα, και κυρίως στα street foods, που όλα είναι τηγανητά στα woks)

 14. δεν εισαι ο μονος που εχει κανει τη συνδεση με τους πυργους θανατου, το καναλι STFN εχει μιλησει εκτεταμενα

 15. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Αν θέλουμε να σκεφτόμαστε ελεύθερα τότε πρέπει να εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτά που μας φαίνονται ακραία. Το 1951 σε μια κωμόπολη της Γαλλίας Ποντ Σεντ Εξπρι, η CIA έριχνε LSD στο ψωμί του τοπικού φούρνου, ως μέρος ενός πειράματος ελέγχου του μυαλού, mind control, στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου. Αυτήν την είδηση έχω χρόνια που την έχω διαβάσει, αλλά μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση. Προσωπικά πλέον τα θεωρώ όλα πιθανά.

 16. Stranger, στο άρθρο σου

  Και δεν εχω βρει ακομα ποιος ειναι ο μπαλαντερ που μετα την καθε επισκεψη ακολουθει ατυχημα..!Αναδημοσιευση απο 5/10/2019

  αναρωτιόμασταν όλοι μαζί με σένα, από τις 5/10/2019,
  ποιος «ειναι ο μπαλαντερ που μετα την καθε επισκεψη ακολουθει
  ατυχημα..!»

 17. And the Joker is…. The rat

  Γιατί η Κίνα στέλνει «κρυφά» χιλιάδες επιστήμονες σε δυτικά
  πανεπιστήμια;

  Άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 29/10/2018

  .newsbomb.gr/kosmos/story/928869/giati-o-kinezikos-stratos-stelnei-kryfa-xiliades-epistimones-se-dytika-panepistimia

  Οι Κινέζοι έχουν ως βασικό στόχο τα λεγόμενα «Πέντε Μάτια»,
  δηλαδή τις τέσσερις αγγλόφωνες χώρες που συνεργάζονται με
  τις ΗΠΑ σε θέματα κατασκοπείας και ανταλλαγής πληροφοριών
  (Βρετανία, Αυστραλία, Ν.Ζηλανδία, Καναδάς).

 18. And the Joker is…. The rat

  → 05/7/2019

  Διαβάστε! και διαβάστε προσεχτικά!

  .cbc.ca/news/canada/manitoba/chinese-researcher-escorted-from-infectious-disease-lab-amid-rcmp-investigation-1.5211567

  idsa.in/cbwmagazine/chinas-biological-warfare-programme

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*