12:36 - 25/01/2020

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΛΟΓΩ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

GEWKWN

O Κίσσινγκερ έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και τον πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί…

ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!

Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν οι Έλληνες ότι: Δημόκριτος, Πυθαγόρας, Ηράκλειτος διατύπωσαν απόλυτα τη θεωρία της Πυρηνικής Φυσικής και της Ειδικής Σχετικότητος, ενοποιώντας σε ενιαίους μαθηματικούς τύπους τον Ηλεκτρισμό, την Βαρύτητα, τον Μαγνητισμό, την Αστρονομία, και τα Ασθενή Ρεύματα Πυρήνων Ατόμων.

Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν οι Έλληνες ότι: οι Αστρονόμοι – Μαθηματικοί, Εύδοξος, Κάλλιπος, Αρίσταρχος, Ευκλείδης, Αρχιμήδης, Κόνων, Ίππαρχος, Κλεομήδης, Απολλώνιος, Πτολεμαίος, θέων, Υπατία, Πάππος, είχαν εξαντλήσει τα όρια της ανθρώπινης νοημοσύνης επιλύοντας ΝΟΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ εξισώσεις 12 αγνώστων (δώδεκα εξισώσεις δώδεκα αγνώστων) ενώ το όριο των σημερινών Η/Υ είναι «7 εξισώσεις 7 αγνώστων». Διότι πρέπει να προβληθούν οι εβραίοι κλεπταποδόχοι αρχαίας γνώσης Κέπλερ, Γαλιλαίος κλπ…

Δεν πρέπει οι έλληνες να γνωρίζουν ότι : οι Μηχανικοί – Τεχνικοί Ευπαλίνος, Σώστρατος, Ήρων, Ζώσιμος, Καλλίνικος, κατασκεύαζαν τοπογραφικά όργανα τριγωνομετρικής τοπογραφήσεως, αυτόματους μηχανισμούς και όργανα ηλεκτρικών εφαρμογών, διότι πρέπει να προβληθεί ο κλεπταποδόχος εβραίος Έντισον ως εφευρέτης του …ηλεκτρισμού, αν και οι ανωτέρω έλληνες μηχανικοί χρησιμοποιούσαν το Ήλεκτρον (κεχριμπάρι) ως φυσικό συσσωρευτή στατικού ηλεκτρισμού σε τεχνικές εφαρμογές…

Δεν πρέπει οι έλληνες να γνωρίζουν ότι : οι Γεωγράφοι – Εξερευνηταί Σκύλαξ, Πυθέας, Εύδοξος, Στράβων, Παυσανίας, Κοσμάς Ινδικοπλεύστης, Εκαταίος, είχαν χαρτογραφήσει όλη την επιφάνεια του πλανήτη, διότι υπάρχει κίνδυνος να μάθουν οι έλληνες ότι η Ατλαντίδα και η Αμερικανική Ήπειρος ανήκαν διοικητικά στους Δελφούς, ενώ η Ασίας ανήκε διοικητικά στις Σάρδεις, με κεντρικό συντονιστή το Απολλώνειο Κέντρο Δήλου, στο οποίο οι Υπερβόρειοι Έλληνες (Βόρεια Σιβηρία) έστελναν ως ένδειξη αναγνώρισης «κάθε έτος, εκλεκτά σιτηρά», μέσω των Ελλήνων Αριμασπών και Ισσηδόνων και Μασαγετών Κεντρικής και Νοτίας Σιβηρίας.

Δεν πρέπει οι έλληνες να γνωρίζουν ότι οι Έλληνες Ιατροί, Γαληνός, Κέλσος, Ηρακλείδης , Ηρόφιλος, Πραξαγόρας, Αγνοδίκη, Κτηρίας, Ιπποκράτης, Εριβιώτης, προέβαιναν σε ιάσεις «εξισορροπήσεως ηλεκτρομαγνητικών ρευστών του σώματος» ρυθμίζοντας την αλκαλικότητα και την οξύτητα των οργάνων. Ότι προέβαιναν σε ιάσεις με χρήση «αριστερόστροφων αμινοξέων» (αντιβιοτικών) λαμβανόμενων από φυτά, γνωρίζοντας πλήρως ότι μόνον τελευταία ανεκάλυψε η μοριακή βιολογία, για την δράση – αντίδραση των αριστερόστροφων αμινοξέων (αντιβιοτικών) με τα δεξιόστροφα αμινοξέα (πρωτεΐνες οργανισμών).

Δεν πρέπει οι έλληνες να μάθουν ότι τα σύμβολα «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ» και «ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ» ήταν σύμβολα φυσικής και μαθηματικών, με τα οποία οι Έλληνες Πυθαγόρας και Δημόκριτος και Αρίσταρχος εξέφραζαν δεξιόστροφους και αριστερόστροφους πυρήνες ατόμων, πλανήτες, ηλιακά συστήματα, γαλαξίες και συμπαντικούς τομείς συνόλων γαλαξιών. Απόσπασμα από ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

Πριν από 2500 χρόνια ο Ιπποκράτης έκανε εγχειρήσεις στον εγκέφαλο και στην καρδιά…

Παρά τα σχεδόν ανύπαρκτα μέσα της εποχής του, ο Ιπποκράτης πραγματοποιούσε δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις. Εκείνος και οι μαθητές του, αντιμετώπιζαν με επιτυχία περιστατικά της ορθοπεδικής, της καρδιοχειρουργικής και της βασικής χειρουργικής. Ακόμα και επεμβάσεις στο ανθρώπινο κρανίο πραγματοποιούσε ο Ιπποκράτης, όπως διαβάζουμε σε αρκετά από τα έργα του…. Εκτός από την ίδια την επέμβαση, ο Ιπποκράτης έδινε μεγάλη σημασία στην προετοιμασία του ασθενούς και του χειρουργείου. …

Στο έργο του Κατ’ ιατρείον, περιγράφει αναλυτικά πώς πρέπει να ετοιμάζεται ο ασθενής πριν την επέμβαση, πώς αποστειρώνονται τα εργαλεία, πως διαμορφώνεται ο χώρος, αλλά και πώς χρησιμοποιείται το τεχνητό και το φυσικό φως κατά την επέμβαση….

Αμερικανοί αρχαιοβοτανολόγοι μπόρεσαν για πρώτη φορά να μελετήσουν και να αναλύσουν το περιεχόμενο χαπιών που έφτιαχναν οι γιατροί στην αρχαία Ελλάδα και τα οποία ανακαλύφθηκαν προ 20ετίας, σε ένα ναυάγιο Ελληνικού πλοίου στα ανοιχτά της Τοσκάνης……

Οι αναλύσεις DNA έδειξαν ότι κάθε χάπι ήταν ένα μείγμα από τουλάχιστον δέκα διαφορετικά εκχυλίσματα φυτών, όπως ο ιβίσκος και το σέλινο. «Για πρώτη φορά έχουμε, πια, φυσικά στοιχεία όσων περιέχονται στα γραπτά των αρχαίων Ελλήνων γιατρών Διοσκουρίδη και Γαληνού», δήλωσε ο Αλέν Τουγουέιντ του Εθνικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Ινστιτούτου Σμιθσόνιαν στην Ουάσιγκτον, σύμφωνα με το New Scientist….arxaia-ellinika.

ΣΧΟΛΙΟ : Μετά από όλα αυτά που διαβάσατε προβληματίζεστε ακομα,

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και Βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”

Όλη η διδασκαλία του Ιησού ταυτίζεται απόλυτα με την αρχαίαν Ελληνικήν φιλοσοφίαν και σκέψιν και ως προς αυτό υπάρχει σωρεία παραδειγμάτων.

Ιησούς: “ Ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται και ο ταπεινών εαυτόν υψωθήσεται.”

Χείλων ο Λακεδαιμόνιος (600 π.Χ.): “Τα μεν υψηλά ταπεινούν (ο Θεός), τα δε ταπεινά υψούν.”

Ιησούς: “ Αγαπάτε τους εχθρούς υμών” Ματθ.κεφ.5 §44

Κλεόβουλος ο Ρόδιος (500 π.Χ.): “ Τον δε εχθρόν φίλον ποιείν.”

Ιησούς: “ Ευεργετείτε εκείνους που σας μισούν” Ματθ.κεφ.5 §44.

Κλεόβουλος ο Ρόδιος (500 π.Χ.): “ Τον δε εχθρόν ευεργετείν”.

Ιησούς: “ Ουκ επιορκήσεις” Ματθ.κεφ.5 §33.

Πυθαγόρας: (580 π. Χ.) “Σέβου όρκον.”

Ιησούς: “ Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την δικαιοσύνην.”

Πλάτων (427 π.Χ.): “Η δικαιοσύνη είναι το μεγαλύτερον αγαθόν για την ίδια την ψυχήν.”

Ιησούς: “Όλα όσα θέλετε να σας κάνουν οι άνθρωποι, κάνετε και σείς τα ίδια σ΄αυτούς.”Ματθ.κεφ.7 §12

Ισοκράτης (430 π.Χ.): “Μην κάνετε στους άλλους εκείνα για τα οποία εσείς θυμώνετε όταν τα κάνουν οι άλλοι σε σας.”

Δύο χιλιάδες χρόνια τώρα μετά Χριστόν τα λόγια του Ιησού περισσότερον από κάθε άλλη φορά πρέπει να γίνουν ο Φάρος που θα μας οδηγήσει δια της αρετής και της δικαιοσύνης εις την αναζήτησιν του Θείου………

triklopodia.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

 1. Είναι και Καραθεοδωρής που του έκλεψε ο Αϊνστάιν την θεωρεία της σχετικότητας και άλλα πολλά και τα οικιποιηθηκε…

 2. Οὗτοι οὖν προσῆλθον Φιλίππῳ τῷ ἀπὸ Βηθσαϊδὰ τῆς Γαλιλαίας, καὶ ἠρώτων αὐτὸν, λέγοντες· Κύριε, θέλομεν τὸν ᾿Ιησοῦν ἰδεῖν. Ἔρχεται Φίλιππος, καὶ λέγει τῷ ᾿Ανδρέᾳ, καὶ πάλιν ᾿Ανδρέας καὶ Φίλιππος λέγουσι τῷ ᾿Ιησοῦ.

  Ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς ἀπεκρίνατο αὐτοῖς λέγων· ἐλήλυθεν ἡ ὥρα, ἵνα δοξασθῇ ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου. Ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐὰν μὴ ὁ κόκκος τοῦ σίτου πεσὼν εἰς τὴν γῆν ἀποθάνῃ, αὐτὸς μόνος μένει· ἐὰν δὲ ἀποθάνῃ, πολὺν καρπὸν φέρει.

 3. εσεις βλεπεται καμια λογικη συνεχεια μετα απο το “υιος του ανθρωπου???
  οχι βεβαια
  ο βασιλιος προκος καθηγητης της σχολης ευελπιδων βρηκε προσβαση στο βατικανο και διαβασε την συνεχεια οπου ο χρηστος πλεκει ενα δυνθηραμβο για τους ελληνες και οχι για κοκκους σιτου και μελιτζανας 30-40% περαλυψεις εχουν γινει απο τα αληθενα κειμενα που σημερα διαβαζυν οι μαυρο-ρασοφορετοι!!

 4. και βεβαια το κοντινοτερο ατομο που μας διδασκει τον τροπο να ανελιχθουμε πνευματικα ειναι ο χρηστος ..οχι οτι οι αρχαιοι σοφοι δεν εχουν πει τα ιδια περισοτερα και καλητερα!!!

 5. ..και ν ηταν μονον αυτα;Η γλώσσα μας ερμηνεύει το συμπαν.Η γλωσσα μας ειναι το κλειδι της αθέατης,κ “ανερμηνευτης”γνωσης.Ειναι Θεοσταλτη κ επουρανια.Ειναι το μονοπατι που μεσω αυτου σαν σε “χαρτη θησαυρου”,στο τελος ανακαλυπτουμε την ιδια την υποσταση της υπαρξης μας..

 6. ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ,ΒΟΙΔΙ 01/25/2020 @ 25 Ιανουαρίου, 2020 4:32 μμ

  Αντε πηγαινε στον καθρεφτη κλεισε τα ματια σου και κοιταξε καλα τι ακριβως βλεπεις …

 7. «Ελλάς γάρ μόνη ανθρωπογενείς…»

  Η αρχική πηγή της φράσης είναι ο Φίλωνας ο Ιουδαίος, σε εποχή που δεν είχε γραφτεί ούτε ένα από τα 27 βιβλία της Καινής Διαθήκης.

  ▪️ (philo judaeus phil. Prov 2.66.9

  Ο Φίλωνας γράφει απλώς ότι κάποιες βάρβαρες χώρες είναι πιο πλούσιες σε καρπούς και τροφές από την Ελλάδα κι όμως η Ελλάδα έχει τόσες αρετές, διότι οι ολιγαρκείς είναι πιο συνετοί.

  Κανένα χριστιανικό συμφραζόμενο, καμία σχέση με το Κατά Ιωάννη, καμία σχέση με λόγια του Χριστού.

 8. Η κατάντια του Έλληνα που σκίζεται:

  1️⃣ Να αποδείξει ότι η Εβραϊκή κοσμογονία δεν είναι μύθοι αλλά Ιστορία

  2️⃣ Να αποδείξει ότι είναι απόγονος του Αδάμ και της Εύας

  3️⃣ Να αποδείξει ότι η Εβραϊκή κοσμογονία γράφτηκε από τον Μωυσή

  4️⃣ Να αποδείξει ότι οι άλλοι λαοί απλά έκλεψαν κομμάτια από την κοσμογονία των Εβραίων και τα ενσωμάτωσαν στη δική τους.

  Ως εκ τούτου ο Έλληνας κρύβει μέσα του έναν Εβραίο.

 9. Το όνομα ΙΗΣΟΥΣ είναι ένα Εβραϊκό όνομα. Σημαίνει ο ΓΙΑΧΒΕ ΣΩΖΕΙ.

  ▪️ «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν (Γιαχβέ) των Εβραίων» (Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός)

  ▪️ «Εγώ ο Ιησούς είμαι η ρίζα και το γένος του Δαβίδ.» (Αποκάλυψη 22.16)

  ▪️ Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε (τον Σημ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ) κατάγονται σύμφωνα με τη Βίβλο όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.

  📢 Σκέτο εβραιόσπερμα ο Έλληνας!

 10. Όλα όσα υποτίθεται ότι είπε ο χριστός για την αγάπη τα είχαν πει οι αρχαίοι Έλληνες πριν οι ανώνυμοι συγγραφείς των ευαγγελίων τα βάλουν στο στόμα του.

  Χριστός: «Αγάπα τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου»

  Θαλής ο Μιλήσιος: «Να αγαπάς τον πλησίον σου λίγο περισσότερο από ότι αγαπάς τον εαυτό σου.»

  Χριστός: «Αγάπα τον εχθρό σου»

  Σωκράτης: «Καταφέρετε να βλέπετε τον χειρότερο εχθρό σας σαν αγαπητό φίλο σας, με την ίδια λαχτάρα.»

 11. Πες τα γιατρέ μου!!!!
  Και γιατί να πάω στον Ιησού, όταν μου ανήκουν τα πρωτότυπα λεγόμενα από τους παππούδες μου…..

 12. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 01/25/2020 @ 25 Ιανουαρίου, 2020 10:04 μμ

  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΣΟ ΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
  ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ

 13. ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΑ 01/25/2020 @ 25 Ιανουαρίου, 2020 10:19 μμ

  ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ; ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΝΩΣΗ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΦΑ ΣΤΟ ΩΜΕΓΑ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ ΒΗΤΑ ΤΟ ΓΑΜΑ ΚΤΛΠ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ;
  ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ; ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ;
  ΑΙΩΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ.

 14. Νεοταξίτικο κείμενο. Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν απλοί άνθρωποι. Δεν έχουν σχέση με τον Ιησού Χριστό που είναι Θεός.

  Κατάλογος πολέμων στην αρχαία Ελλάδα
  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CF%89%CE%BD_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%B1_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

  Κρίμα που κάποιος δεν τους είπε..
  Μακάριοι εἶναι οἱ εἰρηνοποιοί, διότι αὐτοὶ θὰ ὀνομασθοῦν υἱοὶ τοῦ Θεοῦ. (Ματθαίος 5.9)

 15. Ιησούς Χριστός

  Ιωάννης 8:24 Διὰ τοῦτο εἶπα ὅτι θὰ πεθάνετε μέσα στὶς ἁμαρτίες σας, διότι ἐὰν δὲν πιστέψετε ὅτι ἐγὼ εἶμαι, θὰ πεθάνετε μέσα στὶς ἁμαρτίες σας».

  Ιωάννης 14:6 Λέγει εἰς αὐτὸν ὁ Ἰησοῦς, «Ἐγὼ εἶμαι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή, κανεὶς δὲν ἔρχεται εἰς τὸν Πατέρα παρὰ δι᾽ ἐμοῦ.

  Β Προς Κορινθ. 2:9
  Ἀλλά, καθὼς εἶναι γραμμένον, Ἐκεῖνα ποὺ μάτι δὲν εἶδε καὶ αὐτὶ δὲν ἄκουσε καὶ νοῦς ἀνθρώπου δὲν συνέλαβε, ἐκεῖνα ποὺ ἑτοίμασε ὁ Θεὸς δι᾽ ἐκείνους ποὺ τὸν ἀγαποῦν.

 16. Το δήθεν «εδάφιο για τους Έλληνες» που τάχα «αφαιρέθηκε» από το Κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο

  http://www.oodegr.com/neopaganismos/ag.grafi/ellas_blasthma_1.htm

 17. ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑΤΡΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,ΜΑΤΑΙΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ!!!
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΨΕΥΔΕΣΑΙ!!!
  ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
  ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.
  +++ΙΣΧΝ+++

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*