Κάτι βρωμάει πολύ στο Βιλαμπαχο !!

Τα παλιά τα χρόνια τότε στην εποχή της ελεύθερης ραδιοφωνίας η μάχη στα fm δινόταν με το γνωστό κόλπο του «Δεδικασμένου»… έκανες μια εικονική αγωγή σε έναν συνάδελφο σε μια συχνότητα «α»…πήγαινες στο δικαστήριο και έλεγες ότι ο κατηγορούμενος σε παρενοχλεί … και το δικαστήριο έλεγε κάντε λίγο πιο κει ρε παιδιά στην συχνότητα να τα βρείτε να χωρέσουμε όλοι…και εκδικαζόταν η υπόθεση ….και εσύ πλέον είχες την συχνότητα που έλεγες ότι ντε και καλά ήταν δική σου! Άδειες δεν υπήρχαν…και έτσι γέμισαν τα βουνά με κοντέινερ και πομπούς …και πιστόλια και δυναμίτες !!!

Κλασική κίνηση αν ήθελες να χωθείς στις συχνότητες…. το κόλπο γκρόσο του δεδικασμένου σε κάλυπτε νομικά …σε μια εποχή που δεν υπήρχαν νόμοι και το τοπίο ήταν θολοοοοο όπως το μυαλό μου είναι θολοοοοοο!!!

Σήμερα δεν βλέπω κανένα καναλακι , ιστοσελίδα , εφημερίδα…να κατηγορεί τον Αδωνη για την εξέλιξη του Σωρρα!!!!

Ο Αδωνης έκανε την μήνυση , αγωγή ..η ότι έκανε…και φροντίζοντας να μην παραβρεθεί ..αλλά και οι μάρτυρες του …. αυτοί που κατηγορούσαν δήθεν των Σωρρα …κατέθεσαν υπέρ Σωρρα !!!!!

Αρα ποιος φταίει…για το ότι ο Σωρρας έχει δεδικασμένο..και αμετάκλητο;

Πριν χρόνια όταν προσπαθούσα να αποδείξω την απάτη της συμμορίας Σωρρα κατανόησα μετά από καιρο ..υπέρμετρης βλακείας ..ότι δεν είναι δυνατόν όλοι να έχουν πάθει παράκρουση ..όλοι να είναι χαζοί και να τους μιλάς για πρόβατα και αυτοί να σου μιλάνε για ελέφαντες…..έτσι κατέληξα ότι είναι στημένο το θέμα ώστε με την αρνητική διαφήμιση αυτοί οι ανύπαρκτοι τότε να γίνουν γνωστοί!!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την πάτησα σαν βλάχος λοιπόν και όσο νόμιζα ότι τον κυνηγούσα στο τέλος αντι να κανω δουλεία σωστή να τους σταματήσω …εγώ άθελα μου τους έκανα γνωστούς !!

Βέβαια είχαν ήδη φροντίσει τα κανάλια …βλέπε ζούγκλα , βλέπε αντένα .κοκ κοκ…αλλά άργησα να καταλάβω την κομπίνα που ειχε στηθεί από όλους !!

Είμαι ο πρώτος που σου μίλησε για την υπεροντητα πληροφορίας και ότι αυτός είναι ο εχθρός μας επί της ουσίας ….από ότι φαίνεται ..το σύστημα μας … δεν είναι μόνο υπόδουλο στους επικυρίαρχους αλλά ξέρει και το ιδιο να χρησιμοποιεί τέλεια το σύστημα της υπεροντοτητας πληροφορίας !!

Αν δώσεις σημασία στο τι λένε η του Σωρρα …θα δεις ότι μιλάνε για διάφορα θέματα , με δύσκολες έννοιες … ( δες τρόικα) με οικονομικούς όρους (ακαταλαβίστικους για τον περισσότερο κοσμο) και περίεργους νόμους που υπογράφηκαν πριν χρόνια κοκ!!

Η πληροφορία είναι σαν το κρεμμύδι…έχει στρωματα ..αν κάποιος μείνει στο πρώτο στρώμα (επιφάνεια) μπορεί να βγάλει συμπεράσματα απόλυτα λανθασμένα ακόμα και αν χρησιμοποιεί σωστά στοιχεία της πληροφορίας !!

ΟΙ επικυρίαρχοι μας γνωρίζουν ένα μυστικό φυσικό φαινόμενο … αν δημιουργήσεις αρκετό χάος τότε η συνείδηση τείνει στο να δημιουργήσει μια νέα συνειδησιακή ΤΑΞΗ!!

Όσο πιο πολύ ΧΑΟΣ δημιουργείς τόσο η ίδια η ΖΩΗ δημιουργεί νέους κανόνες και νόμους ώστε να μετατρέψει αυτό το χάος σε τάξη!

Για αυτό η ζωη βρίσκεται σε ΕΝΤΡΟΠΙΑ … γιατί αυτό είναι η τάξη…ΕΝΤΡΟΠΙΑ ενός συστήματος που γεννιέται για να πεθάνει !!

Αν πάρεις λοιπόν τους εκατοντάδες σήμερα του Σωρρα και τους ρωτήσεις τι εννοείς με αυτόν τον ορο , τι εννοεις με αυτόν τον νόμο θα δεις ότι βρίσκονται στην κατάσταση της παπαγαλικης γνώσης και τίποτα από αυτά που λένε δεν είναι κτήμα τους …ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ !

Και τον Σωρρα αν τον ρωτήσεις σε βάθος ..θα αρχίσει να φωνάζει ΖΩΩΩΑΑΑ γιατί δυσκολεύεται και ο ίδιος να αντιμετωπίσει αυτή την μικρή αλήθεια…ότι είναι ένας απλός λογοκλεφτης γνώσης από ερευνητές ανα τον τον κόσμο….και με απλό κοπυ παστε (αρε υπουργαρα) …κατάφερε να κάψει τα μυαλά πολλών συνανθρώπων μας !! Και δεν είναι τυχαίο ότι ο Σωρρας επέλεξε να «χτυπά» σε καφενεία όπου το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων στην Ελλάδα δεν έχει γνώση χειρισμού ίντερνετ … !!!

Που ζέχνει τώρα το βιλαμπαχο; …

Μέχρι και πριν την δολοφονία της παιδοψυχιατρου … πολλοί από εμάς που τα είχαν «βάλει» με τον Σωρρα είχαν καταλάβει την παγίδα και τον είχαμε αφήσει στην αφάνεια του !!!

Με το που έγινε ο φόνος …ξεκίνησε ένα τρελό πανήγυρη … ένα χαος …πληροφορίας άλλοι να πουν ότι είναι απατεώνας και άλλοι να πουν ότι είναι Σωτήρας !!

Πρόσεξε τώρα…ένας άνθρωπος που μόλις παίρνει αυτή την νέα πληροφορία (πρώτο επίπεδο στρώματος στο κρεμμυδι) … απλά μπερδεύεται …και επειδή όλοι μας τα έχουμε πάρει με τους δημοσιογραφους … τείνουμε να πιστέψουμε ότι τελικά το κακόμοιρο το παιδί …. μάλλον το κυνηγάνε επειδή λέει αλήθεια ….!!!

Άκου το κουφό τώρα…. δεν λέει μόνο ψέματα ο Σωρρας …δεν λεει ψέματα 100%… λέει μισές αλήθειες … μισό κοπυ παστε … !

Επειδή και οι ίδιοι δεν έχουν ιδέα που θα παει το χάος τους …επειδή δεν έχουν γνώση που την έχουν κάνει κτήμα τους …. με το κοπυ παστε (κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας ερευνητών)έβγαλαν κάποιες αλήθειες τις οποίες δεν γνωρίζουν πως να της διαχειριστούν…. Εγώ προσωπικά έκανα ένα πείραμα χτες …και είδα αποτελέσματα μεγάλα !! Αλλά δεν το λέω …κατανόησα σε βάθος πως δουλεύουν!!

Το βιλαμπαχο θα την πατήσει επειδή κανείς δεν είναι στην θέση του αξιοκρατικά…και έτσι πάντα οι λίγοι θα κινούν τα νήματα …ο μονόφθαλμος στους τυφλούς!!

Για αυτό βλέπεις κανάλια με μεγάλη απήχηση να μην ξέρουν από που να το πιάσουν το θέμα… βλέπεις ποιο μικρά κανάλια να έχουν παραδοθεί στο χάος του Σωρρα…βλέπεις βουλευτές να την έχουν πατήσει … και άλλους πολλούς!!

Ο Αδωνης είναι η αιτία που ο Σωρρας σήμερα κερδίζει μέσα από το χάος της πληροφορίας νέες ψυχές Ελλήνων να τις κάψει κυριολεκτικά…. ηθελημένα η άθελα του δεν το γνωρίζω ..αν και έχω τις υποψίες μου !!!!

Αν δεν τα βλέπεις έτσι …δεν πειράζει ..είπαμε το δημιουργημένο χάος η Ζωή το παίρνει και το κάνει νέους νόμους και κανόνες…τώρα αν με ρωτήσεις αν οι κανόνες και οι νόμοι είναι η αλήθεια …απλά θα σου πω ΟΧΙ…η το λιγότερο ΟΧΙ πάντα … η αλήθεια δεν είναι ποτέ αναγκαστική ..είναι απλά η ΑΛΗΘΕΙΑ !

Έχοντας το χάος σε λειτουργία μπορείς να δεις στο μέλλον να έρθει σε τάξη κανόνας ο οποίος δεν θα το φανταζόσουν ποτέ … πως λέγαμε κάποτε ρε παιδί μου…αν δω τον λεβέντη στην βουλή θα γίνω υπήκοος Αζερμπαϊτζάν ; Ε ……!!!!

Ερώτηση κλεισίματος ..ποιοι συνεργούν στο χαος του Σωρρα αν ο Σωρρας είναι απέναντι σε όλους και δεν είναι του συστήματος ;

Ποιον ωφέλησε μέχρι σήμερα η «βλακεία» και «αφέλεια » του συστήματος ; αλλά και ποιον ωφέλησε όταν το «σύστημα» επέλεξε να κάνει κάτι; …Χχαχχαα Ωχ Παναγία μου τι ζούμε…. ακόμα και η δολοφονία μιας αθώας γυναίκας …φαίνεται να ωφέλησε ….το κίνημα του Σωρρα ..που ξεκίνησε με μετοχές ανατολης … συνέχισε με ομόλογα αμερικάνικα…πέρασε στο ιθαγενείς…και θα φτάσει σε ότι βρει να κλέψει ..ώστε να πείθει όλο και ποιο πολλούς να του παραδώσουν την προσωπική τους εξουσία!!!!

Λέει ο άλλος…είναι ο μόνος που μου έμαθε αυτό…. αλλά δεν λέει στον εαυτό του μια άλλη αλήθεια …είναι ο μόνος που ήρθε στο καφενείο να στο μάθει….επειδή εσύ δεν έχεις σκοπό να κουνήσεις από μόνος σου τον κώλο σου και να τα βρεις όλα από εκεί που τα έκλεψε ο Σωρρας ο Σωτήρας σου !!

Αρα για τον Σωρρα δεν είσαι συνελληνας ιθαγενής αλλά μια καθιστή πάπια στην συλλογή του από θύματα ! Γιατί σου έχει πει τα μισά … και εσύ επιμένεις να μην θες να μάθεις τα άλλα μισά μόνος σου!

Τουλάχιστον …να γνωρίζεται ποιοι είστε … !!

Κανείς με καλή διάνοια εκεί έξω δεν υπάρχει;

Stranger…

Loading...

19 thoughts on “Κάτι βρωμάει πολύ στο Βιλαμπαχο !!

 1. το ψεμα εχει κοντα ποδαρια... says:

  θελανε να φτιαξουν ενα ειδος αντιπολιτευσης κομενο και ραμενο στα μετρα των μνημονιων…αυτη ειναι η αληθεια αλλα το ψεμα εχει κοντα ποδαρια…το λες και συ..κοιτα ποιοι τους καναν γνωστους,ο παπαδακης του αντ1,ζουγκλα κτλπ…ειδικα ο πρωτος μαρτυρα τη συστημικοτητα του σχεδιου…σκεψου ομως οτι ο σωρρας βολευε το συστημα να πηγαινουν οι ψηφοι διαμαρτυριας σ αυτον και οχι σε αλλα κομματα…αυτο ειναι το νοημα της υπαρξης σωρρα πρακτορα της ντπ…

  • Ανώνυμος says:

   ο σωρρας βολευε το συστημα να πηγαινουν οι ψηφοι διαμαρτυριας σ αυτον και οχι αλλου… Η Χ.Α βολευε το συστημα να πηγαινουν οι ψηφοι διαμαρτυριας σ αυτΗν και οχι αλλου… ο ΛΑΟΣ βολευε το συστημα να πηγαινουν οι ψηφοι διαμαρτυριας σ αυτον και οχι αλλου…

 2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

  με λιγα λογια ο σωρρας ειναι σαν το τελεμαρκετιν σου πουλαει διαμαντια και χρυσο σε τιμη τσιγκου

 3. ΑΝ'ΩΝΥΜΟΣ says:

  Δεν νομιζω ότι αυτοι που δεν εχουν ιντερνετ ειναι θυματα της καθιστης παπιας του σωρα.Στο καφενειο μου ολοι κορόιδευαν τον σωρα , πολύ πριν το φονικο. Μαλλον ολοι αυτοι εχουν ιντερνετ-γιατροι δικηγοροι ψυχιατροι,δασκαλοι , προσοπατα της tv επενδυτες του σωρα-.Η αιτιες του φαινομενου σωρα ειναι πολυεπιπεδες και απτοντε της ψυχιατρικης της κοινονιολογιας .Ανθρωποι στα τελευταια σταδια της απελπισίας.

 4. Δημήτρης ORGONITE says:

  Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι ο Άδωνις είναι υπεύθυνος για την δύναμη που απέκτησε ο Σώρρας μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για ψευδή διασπορά ειδήσεων αφού δεν πάτησε καν στο δικαστήριο και οι οπαδοί του και ο ίδιος ο Σώρρας έκαναν την απόφαση σημαία,ότι δηλαδή τα 600 δις υπάρχουν.
  Σε κάποιες εκπομπές ρωτάει τι κάνει η δικαιοσύνη τόσο καιρό και κάνει την παλαβή για την δική του ευθύνη και απραξία πάνω στο θέμα ενώ υπήρχαν τόσα στοιχεία στο δικαστήριο για την απάτη της οργάνωσης που έδωσε ο Ιγνατίου, Ρήνος και άλλοι δημοσιογράφοι και ερευνητές.
  Η ΝΔ ήταν τότε κυβέρνηση και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την απραξία του ίδιου και του κόμματος του που άφησε τόσο καιρό αυτήν την οργάνωση να ξεγελάσει και να φανατίσει τόσους Έλληνες με τον Σύριζα να ακολουθεί την ίδια τακτική.

 5. babis says:

  1) Η πληροφορία είναι σαν το κρεμμύδι…έχει στρωματα ..αν κάποιος μείνει στο πρώτο στρώμα (επιφάνεια) μπορεί να βγάλει συμπεράσματα απόλυτα λανθασμένα ακόμα και αν χρησιμοποιεί σωστά στοιχεία της πληροφορίας !! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΎ!

  2)Με τον ίδιο τρόπο που κατοχύρωναν συχνότητες έκλεβαν δήμαρχοι, κοινοτάρχες, δικαστικοί κλπ επιτήδειοι παραλιακές εκτάσεις (συνήθως δια της μηνύσεως σε βοσκό με το αζημίωτο).

  3) Δε θα με χάλαγε καθόλου να διαπραγματεύτεί με τους θεσμούς και τον Σόιμπλε ο Σώρας!!!! μια που ο πρωτη φορά αριστεράς μας ξεπούλησε κυριολέκτικά! Και αφού το αδιέξοδο είναι απόλυτο, γιατί να μη στείλουμε έναν τραμπούκο-ελεεινό σαν και τους Σόιμπλε και σια Ε.Ε μπας και τους ρωτήσει (Ο δικός μας τραμπούκος) γιατί ρήμαξαν την Ελλάδα στην κατοχή, πότε πλήρωσαν τα σπασμένα, και γιατί το ξανακάνουν τώρα, με τον τρόπο που μόνο ένας τραμπούκος μπορεί να τα βάλει μαζί τους (κι όχι ένας μα λάκας σαν άυτούς που στέλνουμε συνέχεια!). (Μη βαράτε, να πούμε και κανένα αστείο..)

 6. Κωνσταντινος-Αλεξανδρος says:

  Περι ελλαδεμπορων
  Ο αργυρος νανος εξυπηρετει τα σχεδια της μαυρης αδελφοτητας,Ειχαμε πρωτα την διαλυση του ΛΑΟΣ με υπαιτιοτητα του αδωνι γεωργιαδη.Απο κοντα και οι υπηρεσιες που αποδομησαν τον προεδρο του συγκεκριμενου κομματος ο οποιος συγκεντρωνε τον πυρηνα των φιλομοναρχικων και χριστιανορθοδοξων της Ελλαδος ως πολιτικη εκφραση.Μετα ερχεται ο Σωρας που με δουρειο ιππο τα πλαστα ομολογα παραλαμβανει τα ορφανα του καρατζαφερη με κυρια δυναμη του στην φιλοβασιλικη βορεια Ελλαδα,Για αυτο βλεπετε να συρεουν στα γραφεια του 60ρηδες ιδεολογιας Παπαδοπουλικης,Το συστημα ροτσαιλντ αποδομει το οχημα σωρρα γελοιοποιωντας και εξευτελιζοντας το Ελληνοκεντρικο κινημα και τα συμβολα του,Και η αληθινη Ε να εμφανιστει ποιος θα ακουσει για λαοκρατια,αμεση δημοκρατια,Πολιτεια Αριστοτελικης αριστοκρατιας?Σε λιγο καιρο μετα την παρενθση της ψευτοικουμενικης Μητσοτακη,Γεννηματα ,Λεβεντη θα εμφανιστει ο νεος αφθαρτος αριστοκρατης Πριγκηψ Νικολαος,Εκει θα εχουμε την προσδεση της Ελλαδος στο αγγλοσαξωνικο αξονα με τοποτηρητη την Αγγλια,Περιπου το 2038 οι φτωχοι Ελληνες θα επαναστατησουν διωχνοντας με πολεμο τους Μεταναστες και με τον ΑΛΗΘΙΝΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥΣ θα ξεκινησουν για την 7Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

  • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

   30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!! ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΩΣΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΓΚΛΟΥΞΜΠΟΥΡΓΚ!!!!!111ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ…

 7. George K says:

  Ο σημερινος Ελληνας στην πλειοψηφια του ειναι Τουρκοδουλος .Δες την νοοτροπια εναντι των γυναικων (γυναικα καφε ,γυαναικα φαι ,γυναικα σαγιοναρες ) ,δες την κουτοπονηρια που εχει (θα περασω πρωτος στην ουρα ,θα κλεψω την θεση του γειτονα ,θα περασω με βαθυ πορτοκαλι,δες πως λατρευουν τα Τουρκια σηριαλ οι γυναικες και πως ταυτιζονται με τους πρωταγωνιστες .Τα λεω ολα αυτα για να υποστηριξω οτι ουτε σχεδιο δεν χρειαζεται για να τον χειραγωγησεις… εχει χαζεψει .

 8. PANDAROS says:

  Τα εχουμε πει αγαπητε φιλε,ο Αδωνις ξεπλυνε τον Σωρρα…τον κουμπωσε ωραια ,δεν πηγε στο δικαστηριο ,οι κατηγοροι του εκαναν αγιογραφια,οι συνηγοροι ειπαν οτι δεν εχουν να προσθεσουν τιποτα αλλο…χχαχχαχαχ[αφου ρε τα ειπαν ολα οι κατηγοροι] και στο τελος ηρθε ενα απαλλακτικο βουλευμα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το συμπαθειο…………………………ο Σωρρας το εκανε κορνιζα ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΒΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ,και μετα απο αυτο αρχισε να ρεει το χαρτακι……..βουτηξε μερικα μυρια απο τους απελπισμενους ανθρωπους που χανουν το σπιτι τους απο τις τραπεζες και στο τελος θα μπει και ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!! ΝΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ΑΔΕΛΦΕ….ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ!!!!χχαχχαχαχχαχχαχα…………………….Να μετα ο Σωρρας και στην ουμενικη στην θεση του Βασιλακη του Λεβεντη, ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΗ ΘΑ ΚΟΥΜΠΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΩΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙς ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ …..μΑΛΙΣΤΑ Ο Σωρρας με Νουδουλα….!!!!!!.ταυτοχρονα θα κανει και ζημια στους Νεοφασιτσες γιατι θα τους Βουτηξει ΤΟΥΣ ΑΣΠΡΟΚΕΛΕΜΠΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!….Γιαυτο ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,χανει πελατεια το μαγαζι …………..γιαυτο και εχουν ξεκινησει συζητησεις με τον ιδεολογικο τους πατερα τον Καρατζαφυρερ,αλλωστε αυτος ο χοντρος ο παναγωταρος ηταν στο κομμα του Λαος να και ο συνδεσμος ………………….ΑΝ δεν κατσει η δουλεια με τον καρατζαφερη και την Χ.Α…….μην τον δεις παλι στην Ν.Δ ξεπλυμενος και αυτος με δικαστικη αποφαση για τις οφσορ που ειχε και το χαρτακι που βουτηξε απο τους γαλλους……. , ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ….. ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ να αβανταρει τον Αδωνι ……. Ο Κουλης δεν ειναι πουθενα ,ασε που ο Σαμαρας περιμενει , Ετσι ο Μητσοτακης θα ειναι αρχηγος και κουμαντο θα κανουν αλλοι………με τις υγειες μας……

   • PANDAROS says:

    εγω αγαπητε φιλε ,μαζι με το αρθρο για τον Σωρρα εκανα και πολτικη προβλεψη….. απαγορευεται?-ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΟΞΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ….[ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΩ]…..αλλα εσυ που εισαι γερονταρα τις εμαθες..χαχχαχαχχαχα —-…….Η’θα εισαι νεοτερος μου και γραφεις με προγραμμα ετσι για να πουλησεις μουρη…[αραγε υπαρχει τετοιο προγραμμα?] οπως και να εχει το θεμα μαγκια σου μας ψαρωσες!!!! επιτελους και ενας σοφος που γραφει εδω…..

 9. Κάπελας says:

  Ο Σώρρας δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι απατεώνας… όπως και πολλοί άλλοι σ αυτο τον τόπο …. απλά στο άρθο αυτά που περιγράφεις είναι όλα αυτα που κάνεις και συ…τα συμπεράσματα των αναγνωστών …..

 10. Αναστασία says:

  Ναι…..!, είναι σαν κρεμμύδι με ένα εξωτερικό στρώμα καργιόλη και όταν το ξεφλουδίζεις υπάρχουν δέκα στρώματα καργιόληδες από κάτω.
  »Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από καλές προθέσεις»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *