in ,

Μία από τα ίδια και στο τέλος της γραμμής το φθηνότερο κρέας είσαι πάντα εσύ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Tελικά το φέραμε από δω τα φέραμε από κει και βρισκόμαστε ανάμεσα σε μία μόνιμη διαμάχη… Όλοι ίδιο αίμα όλοι Έλληνες… Αλλά πάντα ανάμεσά μας μία ταμπέλα μία ιδεολογια μία φυτεμένη σκέψη όπου μέσα τις έχουν εισχωρήσει μικρόβια νόησις και αντί νόησης!

Μέχρι πριν λίγο καιρό θυμάμαι ότι με κορόιδευαν που μιλούσα για συγκομιδή, που μιλούσα για τη διαδικασία που και εμείς θα μπούμε στο χορό της Φωτιάς που έχει ανάψει ολόγυρά μας!

Σήμερα με την τεχνική της σταγόνας όλο και πιο κοντά είναι τα δεδομένα του πολέμου, τις φαγωμάρας μεταξύ μας, Τούρκοι, Τσάμηδες, Σκόπια…. Όλα μία όμορφη ανακατεμένη σούπα…. αλλά πάνω από όλα ο διαχωρισμός μεταξύ μας…. αριστεροί εναντίον ακροδεξιών….. φασισμός… και από τις δύο πλευρές… και εσύ το φθηνότερο κρέας… Ότι και να κάνεις οτι και ιδέα να έχεις οτι και καρδιά να κουβαλάς… Όπου κι αν στηρίζεται η Ιδεολογία της ελευθερίας σου… θα φροντίσουν οι διπλανοί σου  αν δεν Συμφωνείς 100% μαζί τους να σε κατατάξουν σε αυτόν τον ηλίθιο χάρτη ιδεολογιών  που μας σκλαβώνει όλους!

Και στο τέλος της γραμμής παραμένει το μίσος…. χωρίς κανένα χρέος ένας με τον άλλον… χωρίς ο ένας με τον άλλον να έχουμε κάνει κάτι…  εκεί όπου η βρώμα της ιστορίας μπορεί να σε σημαδεύει σαν μικρόβιο γιατί τα ονόματα των ταμπελών που σου φοράει η επικοινωνία του Μέγα παίκτη της σκακιέρας είναι μπολιασμένα με αυτό το μίσος!

Δεν ξέρω αν μπορείς να το αντιληφθείς πόσο ανόητο είναι τα πιστεύω σου να μπορεί να τα κάνει βρώμικα το παρελθόν χωρίς να υπολογίζει κανείς εσένα… το τι είσαι… ποιος είσαι… Τι είσαι ικανός να κάνεις…!

Το μόνο που χρειάζεται είναι το σύστημα να φυτέψει την ιδέα, να της δώσει την κατάλληλη εικόνα και αμέσως θα δημιουργηθούν τα στρατόπεδα τα αντίπαλα ώστε ο άνθρωπος με άνθρωπο, ψυχή με ψυχή να συγκρουστεί…. χωρίς κανείς να έχει κάτι με τον άλλον…. μόνο η ιδέα… μόνο Η ταμπέλα… μόνο η πληροφορία…. τι τεράστια αρρώστια;

Είναι η ίδια αρρώστια με το φόβο… εκεί που λες είμαι πολύ αγχωμένος…. μου κόβεται η ανάσα απο το άγχος…. αλλά δεν σκέφτεσαι ποτέ ότι είναι επιλογή… Ότι αγχώνεσαι Γιατί νομίζεις ότι θα ρθει κάτι… γιατί βλέπεις μόνο την άσχημη πλευρά στο χάος του μέλλοντος… και ότι όλα είναι μέσα στο κεφάλι σου… τεράστια αρρώστια να σε προσδιορίζει ο συνάνθρωπος σου μέσα από έννοιες που του έδωσε το αφεντικό όλων μας για το τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου και κατ επέκταση μέσα στην ψυχή σου!

Η επιφάνεια που δημιουργούν οι έννοιες στις λέξεις που βίασαν αυτοί που σε θέλουν να  είσαι πιόνι στη σκακιέρα είναι πολύ επικίνδυνη και με μαθηματική ακρίβεια θα σε οδηγήσει στη μάχη για το φθηνότερο κρέας..

Ένας άνθρωπος Δεν είναι μόνο κάτι που μπορεί να προσδιορίσει ένας χάρτης πολιτικών ιδεολογιών… Όπως ένας άνθρωπος Δεν είναι μόνο η εργασία του… Δεν είναι μόνο η ιδιότητα του σαν οικογενειάρχης… Ένας άνθρωπος δεν έχει μόνο μία ικανότητα…. Όπως δεν έχει και μόνο Ένα συναίσθημα… η τάση της ισοπέδωσης να παίρνεις τον άνθρωπο  σαν ένα προϊόν που παράγει συγκεκριμένο έργο  είναι δημιουργημένη από τη νέα παγκόσμια τάξη…… την νέα τάξη πραγμάτων… Οπου για να ελέγχει τα πράγματα… Θα πρέπει να πείσει τη συνείδηση ότι ο άνθρωπος ανήκει στα πράγματα… οτι είναι ένα πράγμα!

Ένας πολυσύνθετος οργανισμός με ικανότητα χαοτικής σκέψης,  με εκατομμύρια συναισθήματα που αλλάζουν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο γιατί τα πάντα ρει…. είναι ανόητο οποια και  ιδεολογία να έχουμε  όσο και σοφοι να είμαστε  να τον  χαρακτηρίζουμε  επιφανειακά λόγω της στενότητας που μας δίνουν οι προσδιορισμοί ενός ιδεολογικού χαρτη  που επιτρέπουν οι επικυρίαρχοι μας  να υπάρχει και να μας προσανατολίζει!

Και στο τέλος της γραμμής.. Όποιος και αν είναι ο νικητής σε ένα τόσο ανόητο πόλεμο… Όσο και τεράστιος να είναι ένας άνθρωπος… πολυσύνθετος  και μέγιστος στην ψυχή…. η καταγραφή θα είναι πάντα με αριθμούς οι οποίοι θα ακολουθούν την στατιστική  τις βρώμικης ιστορίας μας  η οποία ξεκάθαρα μιλάει και αποδεικνύει ότι το φθηνότερο κρέας πάνω στη γη είμαστε εμείς!

Την ώρα που ένας κομμουνιστής χαμόγελα κρατώντας το παιδί του αγκαλιά ειναι ένας πατέρας,  την ώρα που ένας ακροδεξιός χαϊδεύει στοργικά το κεφάλι της γυναίκας του είναι ένας σύζυγος… Ίδια σάρκα, κόκκινο αίμα, ιδίους χτύπους καρδιάς, ίδια ανάγκη αγάπης…. Όλοι μας.. Κανείς διαφορετικός… και όλοι μαζί στην ίδια φυλακή!

Αν θα θέλατε να κάνετε επανάσταση σε ένα σύστημα που μας εκμεταλλεύεται Από τη στιγμή που μας δημιούργησε τότε θα πρέπει να βρείτε τους τρόπους Ο καθένας από εμάς να παράγει από μέσα του την καλύτερη και μεγαλύτερη δόνηση του… το μεγαλύτερο των συναισθημάτων του…. Θα πρεπε να μάθουμε ο ένας τον άλλον πως θα απελευθερώσουμε τα κρυμμένα ιδανικά μας… τη μεγαλοψυχία μας… την προσφορά μας… την αγάπη ο ένας προς τον άλλον!  και αυτό είναι ο μόνος χάρτης συναισθημάτων και ιδεολογιών που θα μπορέσει ποτέ να μας δώσει την ευκαιρία να δραπετεύσουμε από αυτή τη φυλακή!

Μέχρι να το κατανοήσουν Όλοι αυτό  ας αναλωθούμε σε στρατόπεδα, ταμπέλες, φυτεμένους ηγέτες από το σύστημα  όπου θα μας οδηγούν σε συγκεκριμένους κύκλους χρόνου πάντα στην ίδια σφαγή όπου το όπλο της Θυσίας μας θα το κρατάει η κάθε Ιδεολογία που είναι φυτεμένη μέσα μας και θα το στρέφει  ενάντια στο ίδιο το κύτταρο που είναι ο συνάνθρωπός μας!

Θυμήσου ότι ο ανθρώπινος οργανισμός  βάλλεται από τη νόσο του καρκίνου  και την αντιμετωπίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο,  τα καρκινικά κύτταρα προσπαθούν να επιβιώσουν και να επικρατήσουν και το υπόλοιπο σώμα αμύνεται για την ισορροπία στην οποία εχει την εντολή να κρατήσει τον οργανισμό!

Αυτός ο πολιτισμός είναι η μίμηση σε οτιδήποτε ο άνθρωπος είναι,  η τον άφησαν να είναι, η τον εμπόδισαν να μην είναι…. και είναι λογικό να το κατανοήσεις αυτο όταν τον ανθρώπινο παγκόσμιο οργανισμό καταφέραν κάποιοι με οποιονδήποτε τρόπο να τον ελέγξουν τότε είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τα πάντα να μη χάσουν αυτή την εξουσία…!

Με τα λάθη του παρελθόντος της ιστορίας, με αυτήν την ιστορία που κουβαλάει το μικρόβιο του να είσαι πάντα επιφανειακός  στην κριτική σου…. δεν πρόκειται ποτέ να λύσεις το πρόβλημα που η ίδια ιστορία δημιούργησε!

Από ότι φαίνεται  όμως  όλα όσα συμβαίνουν αλλά και θα συμβούν Είναι κάτι που το αποζητά το ίδιο σου το αίμα….

…και στο τέλος της γραμμής Αν ποτέ θέλουμε να εξελιχθούμε θα πρέπει να κάνουμε Όλοι μας την αυτοκριτική μας….

Stranger….

Report

What do you think?

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Comments

Leave a Reply
 1. καιρο πριν μηλισες για συγχωρεση. σου αφισα ενα σχολιο που διαβαστικε ειρωνικα και μου απαντησε καποιος πως θα μου παρει αιωνες να ξεκουβαλησω απο αυτο που με τρεφει… καιρο αργοτερα καταλαβαινω αλλιως καποια πραματα παραδειγμα οτι, την πατησα με το διεραιε και βασιλευε. βεβαια βοηθησαν οι συγκυριες της ζωης μου μεσα απο τις λαθος πραξεις και λογια. οσο για την συγκομιδη, παντα υπηρχε. απλα τωρα πληθενουν οι τροποι αποσπασης της ηθικης και πιο πολυ της νεολαιας. με μεγαλυτερο εχθρο την μοδα. καποτε υπηρχαν μονο τα κομματα και με αυτα εβαφαν τα καφενεια διαφορα χρωματα. τωρα οι οργανωσεις πλυθενουν. φτασαμε στην εποχη της αμφισβήτησης μεσα απο δεινα. εκει οπου ο καθενας εχει ελευθερη σκεψει και κατεδαφιζοντας με αυτην σωστα και λαθη μεσα απο την πικρια του. οι νεοτεροιο χασαμε τον σεβασμο μας σε προσωπα μεγαλων που προλαβαν και εζησαν πολλες αλλαγες στις εποχες. ειναι και αυτος ενας τροπος συγκομιδης δεν ειναι; επισεις, ο φανατισμος μεσα απο αγανακτηση. με οτιδηποτε και οποιονδηποτε. η νεολαια ψαχνει ειδωλα αντιδραστικα για να σκαλωσει την νοησι της πανω τους. (εδω καταλαβα τους λογους ανωνυμιας σου).

 2. Μία τελευταία καταγραφή…
  «Το μηνυματακι της Κατερίνας Στικούδη το πηρατε χαμπαρι; »
  https://katohika.gr/ellada/to-minymataki-tis-katerina-stikoudi-to-pirate-champari/
  το βίντεο της Στικούδη αναρτήθηκε στις 25/1/2018 την ίδια ημέρα που το Ρολόι της Καταστροφής γύρισε μπροστά κατά 30 δευτερόλεπτα για πρώτη φορά από το 1953. Δύο λεπτά πριν τις 12

  washingtonpost.com/news/speaking-of-science/wp/2018/01/25/after-a-missile-scare-and-insult-war-with-north-korea-its-time-to-check-the-doomsday-clock/

  “grim assessment” “Ζοφερή εκτίμηση” → grim reaper Ο Χάρος, ο θάνατος έχει σύμβολο το λευκό ρόδο κάρτα ταρό Νο 13

  https://www.buildingbeautifulsouls.com/wp-content/uploads/2015/12/Death-Tarot-Card-Meanings-Rider-Waite-Tarot-Cards-Deck-1280×960-1200×900.jpg

  Ισχυρίζονται πως το 1ο ρόδο ήταν λευκό με 5 πέταλα. Το διφορούμενο «άνθος του φωτός» το λευκό ρόδο είναι η λευκή βασίλισσα των αλχημιστών (ο βασιλιάς είναι πάντα κόκκινος). Ο θάνατος και η αναγέννηση. Το αγαπημένο λουλούδι «της μητέρας του τάγματος» των ελευθεροτεκτόνων – όπως αποκαλούν την Ίσιδα. Το σύμβολο των ροδόσταυρων. Αναγραμματισμός το Eros του αγγλικού Rose.

  60η (=ένας πλήρης κύκλος) τελετή απονομής των βραβείων Grammy 28/1/2018
  Όλοι φορούσαν μαύρα και κρατούσαν λευκά τριαντάφυλλα. Εκτός τη Lord-e (= άρχων) ντυμένη στα κόκκινα με ένα καρφιτσωμένο μήνυμα Η αποκάλυψη θα ανθίσει ….

  e-daily.gr/viral/100818/esy-prosekses-to-krymmeno-mhnyma-sto-forema-ths-lorde-sta-fetina-grammy-pics

  Κίνημα #TimesUp τέλος Χρόνου και ως γνωστόν Χρόνος = Κρόνος = θάνατος/Χάρος/θεριστής = πρίγκιπας του αέρα (συχνότητες) = ο πεπτωκώς Εωσφόρος

  Η Gaga (ο πεπτωκώς άγγελος) βρίσκεται μέσα σε ένα κύκλο (μαύρος/Κρόνος)
  https://youtu.be/kjF5_Kipb0c

  … Θυμίζει τη χορογραφία Cern
  https://i.ytimg.com/vi/JuPRDUSfwKk/maxresdefault.jpg

  2/4 ή 4/2 [24 ~ 42]…. Ανάλογα με το εάν βρίσκεσαι στις ΗΠΑ ή την Ευρώπη… 330 ημέρες απομένουν ως το τέλος του χρόνου.

  Α Παραλ. 21,1 Ο διάβολος όμως εισεχώρησεν στον ισραηλιτικόν λαόν και παρεκίνησε τον Δαυίδ να κάμη αρίθμησιν του λαού…

  Ο αριθμός 42 είναι ένας από τους αριθμούς του. Ο Χρόνος της δύναμής του. Το αποτύπωμά του. Ένας κλέφτης που χρησιμοποιεί τη δημιουργία του Θεού.

  καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία … μῆνας τεσσαράκοντα δύο
  … διαιρεμένο σε 3 μέρη …Χρόνος Χρόνοι Και διαίρεση του Χρόνου (Δανιήλ)

  ΚΡΥΦΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  7 μην. = [2 μην.] [4 μην.] [1 μην.]
  7 μήνες = [Ιαν-Φεβ] [Μαρ-Αυγ] [Σεπ] 2018

  Η Σελ-λάας δεν εγείρεται μόνο ενάντια στην προδοσία αλλά ενάντια στο σκότος.
  Την ίδια ημέρα … Super Bowl LII

  Εκτός από 24 ~ 42 η ημ/νία δίνει 17!! (17) = 1 + 2 + … + 16 + 17 = 153
  Αλλά και 44 (2Χ22) μέγας αρχιτέκτονας

  LII = 52 αλλά σαν κωδικός είναι 1 από τις προσωπικότητες της Socionics →LII (INTJ)
  ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ “ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ”

  16personalities.com/el/%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-intj

  2 / 3 ~ αριθμούνται μεταξύ των ανόμων [Θάνατος της σάρκας]
  1 / 3 ~ τηρώντας τον Λόγο [Πνευματική ζωή]

  2/3 = 0.666 Σήμανση θανάτου σε Σώμα και Πνεύμα
  1 /3 = 0.333 Διωγμός, εν τούτης Πνευματική ζωή

  Η ΣΕΛ-ΛΑΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/3 και θα «ενεργήσει» για όλο τον πλανήτη.

  Ο μέσος όρος των γενεών είναι τα 70 έτη. Ψαλ. 89:10 αἱ ἡμέραι τῶν ἐτῶν ἡμῶν ἐν αὐτοῖς ἑβδομήκοντα ἔτη. Γέν.15:16 τετάρτη δὲ γενεὰ ἀποστραφήσονται

  https://katohika.gr/ellada/this-was-not-my-dream/#comment-403210

  220:70 = 3.14 γενεές από την Χάρτα του Ρήγα. Όπου μας δίνεται η μαθηματική σταθερά π Βαίνουμε προς την ολοκλήρωση της 4ης γενεάς.

  Έστω ένα μικρό κεράκι αναμμένο …. και το σκοτάδι έπαυσε.

  ΑΓΑΠΗ – ΠΙΣΤΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΦΟΒΙΑ
  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ !!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!

  https://youtu.be/MpJSs8uLzIA

 3. μπραβο ρε φιλε,μακραν η καλυτερη τοποθετηση σκεπτομενου ατομου -και στο μικροκοσμο και στον μακροκοσμο…”και όλοι μαζί στην ίδια φυλακή!”ποσο μικρη φραση που δεν την αποκωδικοποιει ο ”τεραστιος”εγγεφαλος μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Εφημερίδα του 1924 περιέγραφε τους έξι στόχους των Ιλουμινάτι

Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του μετά το Μακεδονικό καταιγίδα στο ΑΙΓΑΙΟ. ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ