in ,

Τα στρατόπεδα των Ναζί θα τα ζήσουμε σε μια νεα τους μορφή …

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η ταυτότητα με το τσιπάκι έσκασε μύτη… και Ω Τι σύμπτωση Σήμερα είναι 5 Φεβρουαρίου…. Και ασ το αυτό δεν θα το καταλάβεις είναι ένα προσωπικό αστειάκι!

Βιομετρική ταυτότητα Λοιπόν όπου πρέπει ο κάθε πολίτης να παραλάβει….. και ο αρχιτέκτονας έπιασε δουλειά για κάθε μέρα γυρίζοντας  τα γρανάζια  το σιδερένιο μας κλουβί αρχίζει και μικραίνει…. δεν θα το πάρουμε χαμπάρι μέχρις ότου  να έρθει  η σιδερένια μπάρα να χτυπήσει  στο ράμφος μας!

Και λέει πάνω η βιομετρική ταυτότητα όμορφα και ωραία…. αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας….  σαν να ακούς αρχηγείο γκεστάπο φαίνεται……. Όχι Ελληνική Δημοκρατία οχι κάτι άλλο που προσδιορίζει το κράτος….  αλλά αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας…. η οποία κάπου ανήκει… Μιας και ξεκάθαρα είμαστε προτεκτοράτο!  Μιας και η ελληνική δημοκρατία έχει εδώ και καιρό δολοφονηθεί!

Η επόμενη μέρα έχει έρθει,  όλες οι κινήσεις σαν καλοκουρδισμένο….  και παλιά το σετ των γεγονότων  με άλλους ήρωες  άλλους πρωταγωνιστές  είχε μαζί κοντινά Μακεδονίας και τσιπάκια!

Δεν θέλεις να το δεις,  σου ενοχλεί τη συνείδησή σου, είναι δυσκολοχωνευτο…. αλλά θες δεν θες συμβαίνει… Θες δεν θες Αυτοί είναι οι κρυφοί όροι της φυλακής που Μέχρι χτες δεν αναγνωριζες ότι υπάρχεις!

Μου λες είναι δύσκολο να οργανωθεί το ακέφαλο,  να συντονιστεί το ασυντόνιστο…. σου λέω τόσα χρόνια ότι οποιαδήποτε κίνηση γίνει  η οποία θα χρηματοδοτηθεί εξω από σένα… από ξένες δυνάμεις… Από  προύχοντες και έχοντες δεν θα είναι αληθινή δεν μπορεί να είναι καθαρή!

Μου λες χρειάζεται ηγεσία χρειάζεται το κεφάλι χρειάζεται ο αρχηγός…  σου ξαναλέω στη δολοφονημένη εδώ και δεκαετίες δημοκρατία μας  ο μόνος τρόπος να αναδειχθεί ο αρχηγός  είναι τα μπικικίνια….. τα κονέ…. η κληρονομιά…. το αίμα η παράδοση και η βασιλεία!

Άρα Η μόνη λύση είναι η αυτόδιοργάνωση σου  και η επιλογή σου  στο Ποιος θεωρείς ότι είναι ικανός και κατάλληλος να σε οδηγήσει  στην Μεγάλη αλλαγή….  τα κριτήρια της επιλογής αυτού  μόνο ο λαός μπορεί να τα γνωρίζει…. και ναι ακούγεται μεταφυσικό…. αλλά είναι μεταφυσική και η ανάγκη του να αναδειχθεί  αυτός που πρέπει την ώρα που πρέπει!

Γιατί όπως θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις στους επόμενους τόνους του ρολογιού αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι πολύ πιο μεγάλο από μία κοινωνική εξέλιξη…. είναι πολύ πιο μεγάλο από ανθρώπινα σχέδια… και έχει να κάνει με δυνάμεις που κανεις Δυστυχώς εκεί έξω δεν θέλει να αποδεχθεί ή  γνωρίζει! Για αυτό και τα τικ τακ σε αυτή την επανάληψη της ιστορίας  έχουν αρχίσει και γίνονται τόσο πολύ απόλυτα στα ραντεβού τους!

Πάρτο γραμμή πια ότι είναι πολύ μεγαλύτερη Η ιστορική στιγμή από ότι νομίζεις… ότι περάσαμε στη Νέα  εποχή  και οι πράξεις και οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις  φέρουν βαρύ φορτίο!

Στα επόμενα τικ τακ  έχει φροντίσει ο σχεδιασμός του σύμπαντος να οδηγήσουν τη συνείδησή σου εκεί που πρέπει…. απλά άρχισε να το διαχειρίζεσαι…. !

Stranger…

Report

What do you think?

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Comments

Leave a Reply
 1. Πρέπει η Λευκή Αδελφότητα να αλλάξει σύντομα τα σχέδιά της. Δε μπορεί το μιαρό εβραϊκό γένος να περιμένει να ηγηθεί στον πλανήτη! Οι αρχαίοι πρόγονοί τους ήταν γιδοβοσκοί χωρίς επιστήμες και φιλοσοφία. Στην Αίγυπτο άξιζαν μόνο για δούλοι των Φαραώ της Λευκής Αδελφότητας. Μετά όμως έγιναν μάγκες χρησιμοποιώντας τις δικές μας επιστήμες. Τους δόθηκε το όραμα να φτιάξουν αυτοί ένα παγκόσμιο κράτος ξανά. Δόθηκε επίσης στον εβραϊκό λαό μια υποτυπώδης Κρόνια Θρησκεία χωρίς να το γνωρίζουν, τους δόθηκε το Εξάλφα και το ονόμασαν αστέρι του Δαβίδ. Το Εξάλφα όμως δεν ανήκει στους μιαρούς εβραίους, είναι σύμβολο του Κρόνου και του Εωσφόρου Δημιουργού του Σύμπαντος, περιέχει μέσα του την ισορροπία του Καλού και του Κακού. Ο Μοναδικός λόγος που οι Έλληνες χάσαμε την ηγεσία στον πλανήτη, είναι επειδή πήγαμε με το μέρος του αποστάτη Δία κάποτε, ενώ στη σημερινή εποχή πήραμε το μέρος του αποστάτη Ναζωραίου. Αν όμως θυμηθούμε τις Προμηθεϊκές μας ρίζες, μπορούμε να πάρουμε εμείς τα ηνία της Νέας Εποχής, να κτίσουμε εμείς ένα μεγάλο Ναό για την Νέα Παγκόσμια Ηλιακή Θρησκεία και να στεφτεί εκεί βασιλιάς του κόσμου ο Απολλώνιος Έλληνας Μεσσίας, για να ενώσει όλον τον κόσμο και να μετατρέψει τα αρχαία ελληνικά σε παγκόσμια γλώσσα. Στη συνέχεια με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης όλος ο πλανήτης θα γίνει ένας παράδεισος, διότι με την ταχύτητα του φωτός θα μπορούν οι μηχανές να εξελίσσουν την επιστήμη και την τεχνολογία. Όλος ο Κόσμος είναι ένα Εικονικό Όνειρο, όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να το πιστέψουμε οι Έλληνες και να ενωθούμε συνειδητά με τον Αρχαίο Δράκοντα. Ο Εωσφόρος περιμένει να μας χαρίσει όλα τα βασίλεια του κόσμου και να αλλάξει τις κατευθύνσεις και την πορεία της Λευκής Αδελφότητας. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν, αρκεί εμείς να το ζητήσουμε! Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καινούργια συλλογική πραγματικότητα!

   • Νομίζεις γιατί απλά δεν γνωρίζεις αυτά που γνωρίζει η Γιάννα. Αυτά είναι συμβολικά μόνο για την Ελίτ της Νέας Ελληνικής Εποχής του Απολλώνιου Μεσσία 666 007 69 + 1.

  • ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΕΩΣΦΟΡΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΡΟΝΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΞΑΛΦΑ ..ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ??ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ!ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ!ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ..ΧΜΜ..ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ??ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ??ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΡΟΥΒΙΜ ?ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ??ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΩΧΙΜ ??ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΦΕΛΙΜ?ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ??ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ !ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ!ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΑΡΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΤΕ!ΠΟΙΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΟΣΤΑΤΗ ΕΩΣΦΟΡΟΥ,ΔΙΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ??ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ!!ΠΑΝΕ ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ!!

 2. ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΝΙΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΛΕΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΩΤ,ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΥΤΤΑΞΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.
  ΔΛΔ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΤΟΜΙΚΑ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ,ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ,ΟΥΤΕ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ!!
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ CONTROL MIND!!!
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΣΤΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ,ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ,ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ.
  Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ.
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ.ΣΥ ΕΙΠΑΣ!!!ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

 3. δυστυχως ,ετσι ειναι .κανεις δεν το βλεπει ,κανεις δεν ακουει ,κανεις δεν καταλαβαινει .η πλειοψηφια δυστυχως βρισκεται σε βαθια υπνωση ,μειναμε λιγοι γραφικοι .εμεις τα λεμε εμεις τα ακουμε .ε και λοιπον ….

 4. Τωρα που λιγοι απο εμας αρχιζουν να ξυπνανε και τους υπολοιπους απο εμας(αυτους που μπορουν να ξυπνησουν)
  μας πετανε την ταυτοτητα ωστε να μην μπορουμε να κανουμε τιποτα
  απλα ελληνικα οποιος καταλαβε

 5. Εγω παλι γιατι νομιζω πως ο Μαρτης ειναι κοντα …….Ανοιξιατικος μηνας….γεματος γιορτες …..και σπουδαια γεγονοτα…..μυρζει αυτος ο μηνας μυριζει Ανασταση……μη μου δινεται σημασια ….απλα ειμαι ρομαντικη ….αιθεροβαμων…..αλλα τα σχεδια των ανθρωπων αλλα του Θεου…..μου αρεσουν περισσοτερο του Θεου…..ειναι εκεινος που δεν κανει ποτε λαθος…..

 6. Πρόσφατα έβγαλα νέα ταυτότητα. Η παλιά μου ήταν του 2004 νομίζω . Περισσότερο για λόγο μεταδημότευσης, οστοσο είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι το σκηνικό για τις βίο-ταυτότητες θα έρθει πάλι. Έτσι, ένας λόγος παραπάνω να μην βγάλω αυτή που ετοιμάζουν . Χωρίς πλάκα πάντως, αν δεν πάει κανείς; αν έχουμε όλοι ετοιμάσει καινούρια διαβατήρια 5ετίας που μας καλύπτουν σχεδόν σε όλα και αρνηθούμε για ταυτότητα; Σκεφτείτε το

 7. Κάνας αρχηγός του εαυτού του; Ο αρχηγός του εαυτού του είναι ο καινούργιος άνθρωπος. Όταν το άτομο είναι το σημαντικότερο, τότε η ενότητα βιώνεται. Μπροστά στην ενότητα όλες οι ενώσεις μοιάζουν εκτρώματα. Ηλίας Α. Λυμπέρης

 8. «Καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄».
  (Ἀποκ. ιγ΄, 11-18)

  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

 9. Αυτο εδω περα http://garyosborn.moonfruit.com/the-serpent-staff/4572822704 μπορει να σας βοηθησει να κατανοησετε ποσο μακρια εισαστε απο την κατανοηση (Binah για τους Καμπαλιστες LIGHT OF BINAH = 666) του ολου θεματος καθως το αρσενικο “φιδι” που ειναι δηλητηριωδες και ειναι θανατος ενονεται 11 με το θυληκο που ειναι η Σ-Οφια και η πηγη της ζωης και ανεβαινει μεχρι τον φτερωτο Ηλιο = Κηρυκειο του Ερμη. Επι της ουσιας οι Χριστιανοι λατρευουν το θυληκο “φιδι” μεσα σε ενα πολωμενο αρσενικο καλουπι και για αυτο μεσα στην δικη τους πραγματικοτητα ο 666 = CHRISTOS που ειναι THE MALE SERPENT = 966 = THE KING OF ABYSS > 9:11 μπορει και να σε σφραγισει με το 666 και να σε σκοτωσει με το δηλητηριο του και η αντιθετικη δυναμη που μπορει να σε σωσει ειναι η Σ-Οφια που ειναι η πηγη της ζωης και εκφραζει το δεξια και εξαρταται απο το ατομο και την ΟΥΣΙΑ του το πως μπορει να εξισορροπησει τις πολικοτητες 69 αναμεσα στο δεξια και στο αριστερα σε συγεκριμενο τοπο και χρονο 11:11 και οχι απο τις σκεπτομορφες και την τεχνητη νοημοσυνη επι της ουσιας που ειναι το ψευδες αστρικο φως. Η μερα τις κρισης εχει παρελθει τουλαχιστον για καποιους.

  https://www.biblegateway.com/passage/?search=Revelation%209-11

 10. Ο στοχος ειναι ο ΓΑΜΟΣ (Τ-au = Κηρυκειο του Ερμη) του Αρσενικου Οφι με τον Θυληκο και για αυτο ο 666 μπορει να σε σκοτωσει απο αγαπη για την αντιθετη πολικοτητα με την οποια απο την φυση του προσπαθει να ενωθει και δεν μιλαμε για ενα ατομο αλλα για μια πραγματικοτητα μεσα σε ολους για αυτο μπορει να ειναι κατι σαν οδοστρωτηρας και σαν ενας ερωτερυμενος ελεφαντας βασικα που κλεινει τα ματια και ονειρευεται την ελεφαντινα του και παρασερνει τα παντα στο περασμα του με στοχο τον γαμο με την αντιθετη πολικοτητα. 69 Απο αριστερα ερχεται το κρυο και ο Θανατος που ειναι ο συζηγος της Ζωης που εκφραζει το δεξια του Θεου και ο Δικεφαλος Αετος που εκφραζει την ιδια πραγματικοτητα με τον Φτερωτο Ηλιο ειναι το απολυτο της ζεστης και του κρυου και καποιος για να το προσεγγισει πρεπει να “σπασει” τις 7 σφραγιδες και την 7η που ειναι σφραγιδα του Κρονου που ειναι η σφραγιδα του crown chakra. Μιλαμε για την απολυτη ισορροποια του TAO και για τον οφθαλμο του Δρακου και δεν υπαρχει καμια σκεπτομορφη και καμια δυναμη που μπορει να εγκλωβισει αυτη την δυναμη που εκφραζει και την πηγη της μορφης και την Δημιουργικη Αρχη. Απο τα αριστερα του Αιωνα ερχεται η Κριση και οχι απο το κατωτερο εγω του ατομου.

 11. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.. Εδώ και 10 χρόνια έχει ενημερωθει όλη η Ελλάδα για τις ταυτοτητες. Καιρος λοιπον απο την θεωρεία να πάμε στην πράξη.. Θα πρέπει να συνεργαστούμε ολοι μαζι αν θέλουμε να παραμεινουμε ελευθεροι.. και πρεπει να δουλεψουμε ολοι μαζι σκληρα για να τα καταφερουμε .. Χριστοδουλο δεν έχουμε δυστηχως, γι αυτο θα πρεπει να παρουμε τα πραγματα στα χερια μας. Συντονιστειτε να ενωθουν ολεσ οι ομαδες που αγωνιζονται γι αυτο προσεκτηκα χωρις προδοτες αναμεσα μας και με την βοηθεια του κοσμου να καταφερουμε το καλυτερο για ολους μας

 12. To Binah το οποιο σημαινει κατανοηση και αντιστοιχει στον Κρονο ειναι το κεφαλι του αρσενικου Οφι και βρισκεται στην κορυφη του αριστερου πυλωνα του Δεντρου της Ζωης και εκφραζει την αντιθεση του Chokmah που σημαινει Σοφια και ειναι το κεφαλι του θυληκου Οφι που εκφραζει και το Δεξι χερι του Θεου. Τα δυο φιδια ενωνονται στο Yesod εκει οπου βρισκονται στα γενετικα οργανα (για αυτο και μιλαμε για σεξουαλικη μαγεια και Ταντρισμο) και ανεβαινουν απο το THE MIDDLE PILLAR = 888 > Tiphareth = Καρδια > Keter = Κορωνα και μονο οι Ερμητιστες μιλανε για το περασμα μεσα απο την Αβυσσο/Daath σε αντιθεση δηλαδη με τους Εβραιους και αυτο ακομα δεν το εχω ξεκαθαρισει μεσα στο μυαλο μου αλλα ειναι προφανες σε εμενα οτι ειναι μια πλανη της δεξιας ατραπου καθως συμφωνα με αυτα που γνωριζω δεν υπαρχει κανενας τροπος για καποιον να ανελθει στην συνειδηση της Κορωνας αμα δεν φαει το απαγορευμενο μηλο απο το δεντρο της γνωσης Daath. O Ιουδαισμος αλλωστε και τα παρακλαδια του παραγουν μονο πιστους και οι Γνωστικοι ειναι παρισακτοι και αυτο εκφραζει και την πορδοθεολογια που συνιστα οτι ο Εωσφορος και δηλαδη στην δικη μου κατανοηση (Binah) αυτος που φερνει το Φως της Κατανοησης (LIGHT OF BINAH = 666) ειναι ο κακος κλπ και οχι για παραδειγμα ο CHRISTOS = 666. Αυτο που προκυπτει απο αυτο το παραδοξο σχημα ειναι η σταυρωση του Εωσφορου απο τον ευνουχο θεο της Π.Δ και αυτη ειναι η πραγματικοτητα που εκφραζεται και μεσα απο την μυθολογια της η πολικοτητα των Γνωστικων σε οτι αφορα και στο θεμα του Ιησου κλπ.

 13. Το ολο θεμα ειναι πολυπλοκο και η πολυπολοκοτητα του εκφραζετε με πολλους και διαφορους τροπους και μονο βασικα αμα κατανοησεις (Binah) οτι οι αντιθετες πολικοτητες εκφραζουν την μιση αληθεια, συμφωνα και με την Ερμητικη αρχη την πολικοτητας που συνιστα το παραδοξο μπορει να βγαλεις ακρη, καθως τα δυο “φιδια” πρεπει να ενωθουν 11 για να ανελθει η Kundalini απο το spinal column που εκφραζει και το THE MIDDLE PILLAR = 888 του δεντρου της Ζωης που μπορει να σε οδηγησει στο THE NEW CROWN = 888 του Νεου Αιωνα. Αυτο εκφραζει και το σχημα με τον εσταυρωμενο και τους δυο κλεφτες αριστερα και δεξια καθως ο Πατερας του Αιωνα Ηρακλης πνιγει τα δυο φιδια 911 και ανερχεται στην συνειδηση της Κορωνας που ειναι πανω απο το κεφαλι του αριστερα 666 αλλα και του δεξια. Δεν βλεπω να υπαρχει εστω η παραμικρη πιθανοτητα να υπαρξει διεξοδος απο αυτο το σχημα καθως ο αρσενικος Οφις 666 ειτε ετσι ειτε αλλιως θα βρει τροπο να ενωθει με το αλλο του μισο μεσα απο το χαος και να ανελθει πανω απο την τεχνητη πολωση του αριστερα και του δεξια που εγκλωβιζει την νυμφη του ετσι οπως αυτο εκφραζετε και μεσα απο την μυθολογια των Γνωστικων εκει οπου ολα τα σχηματα και των Γνωστικων δηλαδη και γινονται αντιληπτα ως υποκειμενα στον Χρονο και στον Αιωνα/Eon/One και ειναι εξαρτωμενα απο το ατομο που θα μπορουσε για παραδειγμα να ανελθει στην συνειδηση της Κορωνας που εκφραζει την Δημιουργικη Αρχη και τοτε ο Ανθρωπος θα μπορουσε να γινει ενα-One δηλαδη με τον Αρχαιο Δρακο οπως λεει η Γιαννα που αστειευεται. Απλα μιλαω με τον εαυτο μου βασικα γιατι ακομα και μεσα στους hard core Καμπαλιστες και Ερμητιστες κλπ αυτα που λεω προκαλουν παγομαρα = Κρονος 666/999.

 14. Ο Ερμητισμος δεν ειναι κατι καλο η κατι κακο by default. Δεν μιλαμε για θρησκεια αλλα για μια επιστημη οπως η Καμπαλα και εκφραζει σε ενα διαφρορετικο επιπεδο την συγκρουση των αντιθετων οπως και η Καμπαλα. Υπαρχουν διαφορα και συγκρουμενα concept διαφορων ομαδων με διαφορετικες αντιληψεις που βασιζονται σε Καμπαλιστικες και Ερμητικες ερμηνειες και μεσα σε αυτα πλαισια προκυπτει και ο Σατανισμος, οχι ετσι οπως το αντλαμβανετε ο απλος χριστιανος αλλα ακομα και ο διαβασμενος παπας αν υπαρχει τετοιο πραγμα δηλαδη, αναφορικα με αυτα τα ζητηματα οπως για παραδειγμα ειναι γνωστο οτι υπαρχει αυτο το πραγμα μεσα στα μπουντρουμια του Βατικανου, οπου οι Ιησουιτες για παραδειγμα μελετανε ολα αυτα τα θεματα μεσα απο το δικο τους πρισμα υπηρετοντας την πλαστη κορωνα του παπα που εκλαμβανετε και ως Αντιχριστος απο καποια Ερμητικα και Καμπαλιστικα concept και ακομα και απο ασκητες της δεξιας ατραπου που τους το ψιθυρισε καποιο πνευμα στο αυτι στην δικη τους συχνοτητα και δεν εχουν δηλαδη την απαραιτητη γνωση (Daath) και κατανοηση (LIGHT OF BINAH = 666) να τεκμηριωσουν την πεποιθηση τους με λογικα επιχειρηματα στο γνωστικο πεδιο. Μεσα σε αυτα τα πλαισια για να καταλαβετε ποσο πολυπλοκα ειναι τα πραγματα, απλα να αναφερω οτι ο Crowley επι της ουσιας ανοιξε πολεμο στους μαυρους μαγους του Βατικανου που υπηρεουν την οικοδομη-κτιστο και οχι τον οικοδομο-δημιουργο, καθως αλλωστε αυτη ειναι η πραγματικοτητα που εκφραζει τους εξουσιαστες καθε ειδους που ανεβαινουν σε καποια πυραμιδα εξουσιας και μεσα σε αυτα τα πλαισια υπηρετουν το εκαστοτε κεφαλι της πυραμιδας και οχι για παραδειγμα την αληθεια που βρισκεται μεσα σε ολους την οποια ολες οι ομαδες επι της ουσιας προσπαθουν να εγκλωβισουν μεσα στον “μαγικο” τους κυκλο. Στην εποχη μας οπου κυκλοφορει και αναδεικνυεται μεσα απο το χαος η συνειδηση του Χριστου βασιλεα των Αιωνων η χριστιανικη απλουστευση π.χ Χριστος-Αντιχριστος κλπ μπορει να ειναι χρησιμη στο επιπεδο εκεινο οπου προβλεπετε η προστασια του απλου ανθρωπου αλλα και απεγκλωβισμος του απο τις σκεπτομορφες που κατευθυνονται απο το κατωτερο εγω με στοχο την εξυπηρετηση καποιας ατζεντας που ειναι κατωτερη απο την “ατζεντα” της Δημιουργικης Αρχης και για αυτο μιλαμε για spiritual awakening και οπου να ναι θα εισελθει στην πραγματικοτητα σας και ο THE AWAKENER = 666 = CHRISTOS που εκφραζει ΚΑΙ το κεφαλι του αριστερου πυλωνα-οφι αλλα και τον συγχρονισμο των 7 πλανητων της αλχημειας και των 7 ενεργειακων κεντρων και συνεπως και τον Κρονο και τοτε μεσα στα πλασια του παραδοξου ο Αντι-Chistos 666 που εκφραζει την συλλογικη πραγματικοτητα του Αντιθεου που εχει πολωσει το εγω του μεσα στον Χρονο και τον χωρο θα ξυπνησει στην σκια -666 του Κρονου και του γαμπρου που παντρεψε τις πολικοτητeς 11:11. 69

 15. Ο αρχάγγελος Εωσφόρος είναι ο Δημιουργός των πάντων, ορατών και αοράτων. Είναι ο Μέγας Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος, γνωστός κι ως Άρχοντας Αυτού του Κόσμου. Μια Παγκόσμια Θρησκεία θα δημιουργηθεί, για να αφιερωθεί στη μια και μοναδική αλήθεια που φέρνει το φως στις καρδιές και στο μυαλό μας! Ο Εωσφόρος Σαμαέλ είναι ο μοναδικός Θεός.

 16. O OEA οπως και ο Σωρρας και οι πλειστοι που εχουν μπλεξει με την απατη του “Ελληνοκεντρισμου” που ειναι επι της ουσιας νεοναζισμος προωθουν μια νεα μορφη ειδωλολατρειας που στοχευει τις χαμηλες συχνοτητες γκαου τις οποιες αντιλαμβανονται πολλοι που μπορει ακομα και να θεωρουν τον εαυτο τους ως συμμετοχους στο Ελληνοκεντρικο κινημα και να εχουν τατουαζ του Δελφικου Ε. Ολοι αυτοι ειτε του αρεσει ειτε οχι υπηρετουν το κεφαλι 666 του αριστερου πυλωνα και ειναι υπο της εξουσια του Κρονου σε αντιθεση για παραδειγμα με εμενα που υπηρετω ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΔΙΑ/ΖΕΥΣ που γεννησε την ΑΘΗΝΑ = 69 και εκφραζει την κοσμικη ισορροπια του ΤΑΟ 69 οπως για παραδειγμα και ο Απολλωνας των αρχαιων που παρουσιαζετε στα Ορφικα κειμενα ως αυτη η δυναμη που εξισσοροπει τις αντιθετης πολικοτητες και εκφραζει την Χρυση Αναλογια 9 και την ισορροπια του ΤΑΟ 69 και για αυτο αλλωστε μεσα στο εικονικο του παραληρημα (ILLUSION = 666) του ο ΟΕΑ βλεπει παντου Δρακους οπως για παραδειγμα εμας του Σεραφειμ που υπηρετουμε τον Κοσμικο Δρακο. που εχει εκφραστει και ως Κουκουλκαν ο πατερας των Αιωνων και ο Διας/Ζευς δεν ειναι παρα μια ιδεατη προσεγγιση της κεφαλης αυτης της Κοσμικης Δυναμης που μορφοποιειται αναλογα με τις προσταγες της Κοσμικης Μητρας που γενναει τους Αιωνες και για αυτο δεν μπορει κανενα ονομα και καμια σκεπτομορφη να εγκλωβισει αυτη την δυναμη την οποια γνωριζουν οι Εβραιοι και ως HaShem που σημαινει “το ονομα” και εκφραζει το Κοσμικο Ηλιο. Οταν τα δυο φιδια ενωθουν στο κεφαλι τοτε γινεται αντιλυπτη αυτη η Κοσμικη Δυναμη που εχει προσδιοριστει απο τους Εβραιους μυστικιστες και ως YHVH που σημαινει η ενωση του θυληκου με το αρσενικο. Αυτοι που ειναι υπο της εξουσια του Κρονου 666 παγιδευουν και εγκλωβιζουν το μυαλο τους σε εικονικες παραστασεις αναφορικα με τις εκφρασεις των κοσμικων δυαμεων μεσα στον Χρονο, καθως ταυτιζουν το εγω τους με το ειδωλο και με το πλαστο αστρικο φως και αυτο συμβαινει και με χριστιανους και με ολους οσους εστιαζουν στο υλικο πεδιο και ταυτιζουν το εγω τους με το περικαλυμμα και το δερμα του ερπετου που αλλαζει στο τελος καθε κυκλου και οχι με την ουσια των πραγματων που εκφραζει την μοναδα = ΟΝΕ/ΕΟΝ. Εν το Παν. Singularity loading…

 17. Οι ασκητες στα δεξια λοιπον ερχονται σε επαφη με τους αγγελους-αγγελειοφορους που κατευθυνονται απο το δεξι μας χερι και απο την ζεστη στο δικο τους επιπεδο κατανοησης και για αυτο καποιοι λανθασμενα νομιζουν οτι για παραδειγμα οι αγιοι εκφραζουν τον Νου και οχι για παραδειγμα οι φιλοσοφοι και ολοι αυτοι που προσπαουν να προσεγγισουν το ολο θεμα ΚΑΙ με το διανοητικο τους και ψαχνοuν για γνωση = Daath και Κατανοηση = Binah. Ασφαλως η γνωση απο μονη της χωρις Σοφια-Chokmah-Δεξια και χωρις την Κατανοηση-Binah-Αριστερα μπορει να ειναι επικινδυνη και αυτο μπορει να γινει αντιληπτο ακομα και στις χαμηλες συχνοτητες γκαου που κατευθυνουν αλλωστε το διανοητικο της μαζας καθως για παραδειγμα η τεχνολογικη γνωση δεν σημαινει απαραιτητα κατι το “καλο” η κατι το “κακο” καθως αυτο εξαρτατε απο το ατομο μεσα σε ενα πλαισιο που οριζεται απο τους νομους του συμπαντος και οχι απο το εγω και το λογικο μας. Υπαρχουν λοιπον και οι αγγελοι που εργαζονται για τον αριστερο πυλωνα και κατευθυνονται απο το αριστερο μας χερι του Κρονου και αναλογως με το επιπεδο αντιληψης και κατανοησης (Binah) μεταφερουν συνειδητα, ειτε και υποσεινηδητα μηνυματα στους Ερμητιστες που αντιλαμβανονται τον αριθμο 666 ως μεγαλη δυναμη-maya μεσα στον κοσμο της πλανης ILLUSION = 666 και στους Γνωστικους κλπ και μεσα σε αυτο το πρισμα ασφαλως το καλο και το κακο ειναι σχετικο με το ατομο και δεν ειναι παντα εξαρτωμενο απο τις σκεπτομορφες και την τεχνητη πολωση του αριστερα με το δεξια. Για παραδειγμα καποιος μπορει να πιστευει οτι ο Σατανας των Εβραιων ειναι ο Ιησους που αλλωστε τον σταυρωσαν και να παντρεψει τις πολικοτητες μεσα απο αυτο το πρισμα και το συνολικο αποτελεσμα να ειναι θετικο.

 18. Η διαφορα λοιπον ειναι οτι ο Ερμητισμος παραγει active-ενεργητικη-αρσενικη συνειδηση σε αντιθεση για παραδειγμα με τον Ιουδαισμο που παραγει passive-παθητικη-συνειδηση. Για να γινει περισσοτερο κατανοητο αυτο το σχημα που εκφραζει και την πολωση του αριστερα με το δεξια απλα να αναφερω οτι η πρωτη αρχη του Ερμητισμου μας λεει οτι ολα ειναι ΝΟΥΣ και προσπαθει δηλαδη μεσα απο το κρυο και την λογικη των πραγματων να προσεγγισει το ολο θεμα μεσα απο μια αντιστροφικη προσεγγιση σε αντιθεση δηλαδη με την δεξια ατραπο που μας λεει οτι ολα ειναι ΠΝΕΥΜΑ και ταξιδευει επι της ουσιας απο αντιστροφικη κατευθυνση προς το ζητουμενο που ειναι και στις δυο περιπτωσεις η θεωση. Καμια απο τις δυο προσεγγισεις δεν ειναι απολυτα σωστη καθως το σωστο και το λαθος στην συγκεκριμενη περιπτωση εξαρτατε απο το ατομο και την πολικοτητα του η οποια μπορει για παραδειγμα να το οδηγει και στην Ελληνικη φιλοσοφια και στον Νεοπλατωνισμο κλπ η οποια ειχε προσεγγισει της Θειο η αλλιως τον Αρχετυπικο Νου σε αρκετα ανωτερο επιπεδο απο οτι οι προηγουμενοι. Μεσα σε αυτο το πλαισιο προκυπτει και το χιουμορ αναφορικα με το Greek way καθως συχνα οπως και στην περιπτωση αλλωστε του Crowley αυτοι που κινουνται αντιστροφικα προς το σημειο της διασταυρωσης Τ εχουν μια ροπη προς την ομοφυλοφιλια η οποια σε τελικη αναλυση αναφορικα με την πραγματικοτητα του σημερα οδηγει στην πολωση και οχι στο ζητουμενο που ειναι ο Αλχημικος Γαμος της αρσενικης με την θυληκη αρχη. Αντιθετα το παραγωγο αυτης της πραγματικοτητας ειναι μια τεχνητα κατασκευασμενη Ερμαφροδιτη συνειδηση που απλα ΜΙΜΕΊΤΑΙ της ανωτερες συχνοτητες σε ενα κατωτερο νοητικο επιπεδο με στοχο την επιβολη στις χαμηλες συχνοτητες που κατευθυνουν την μαζα και το θεμα ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ αναφορικα και με τον 666 και με τον οποιονδηποτε αριθμο καθως ο Θειος Νους δεν αντιλαμβανετε τον οποιονδηποτε αριθμο ως “καλο” η “κακο” η οτιδηποτε που να σχετιζετε με την τεχνητη πολωση καθως ολοι οι αριθμοι ειναι μεσα στο δικο του “σχεδιο” και για αυτο μιλαμε για το σχεδιο του θεου κλπ το οποιο κανενας δεν γνωριζει στην ΟΛΟτητα του παρα μονον ο Ενας/One/Eon . Η ανελιξη στον Θεικο Νου προϋποθετει των γαμο των αντιθετων ετσι οπως αλλωστε αυτο εκφραζετε και στην απεικονιση του Απολλωνα που εκφραζει το Νοητο Φως και αυτος ο γαμος των αντιθετων ασφαλως περιλαμβανει και αυτο που οι αρχαιοι προσδιοριζαν ως το “βαρβαρικο στοιχειο” καθως αλλωστε θεωρουσαν τους Πελασγους ως Βαρβαρους και αρα βασικα η αρχετυπικη ριζα του Ελληνικου στοιχειου ειναι το Βαρβαρικο στοιχειο και οχι το αντιθετο και εδω καπου ειναι που προκυπτει το θεμα με τους κοσμοπολιτες επι της ουσιας ειδωλολατρες που απομακρυνονται απο την αρχετυπικη ριζα και την ουσια των πραγματων και ταυτιζονται με το ειδωλο και το κτιστο φως. του Εωσφορου που ειναι ειτε καλο ειτε κακο αναλογα ασφαλως απο το ατομο και την πολικοτητα του η οποια μπορει να το οδηγησει ειτε στον Χριστο ειτε στον Αντιχριστο και στην σκια δηλαδη εκει οπου ολοι οι αριθμοι κουβαλανε καποιο αρνητικο η θετικο φορτιο. https://en.wikipedia.org/wiki/Nous

 19. Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ…ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ.
  ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΛΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ιαπωνία: Στρατιωτικό ελικόπτερο έπεσε κοντά σε σχολείο (Video + Photos)

ΕΚΤΑΚΤΟ! Εθνική προδοσία – Κυβέρνηση: Η Μακεδονία δεν είναι μόνο Ελληνική – «OXI» σε δημοψήφισμα