in ,

«Τυφοειδής Μαρία» μολύνει 51 ανθρώπους χωρίς να παρουσιάσουν συμπτώματα: Τώρα έχουμε αποδείξεις το «Coronavirus Mary’s» συμβαίνει σε όλο τον κόσμο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ήταν αυτή η πανδημική πρόβλεψη στις αποκριτικές εκθέσεις του αεροδρομίου του Ντένβερ;

Δύο ιστορίες που δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες υπογραμμίζουν γιατί αυτή η «πανδημία» του Coronavirus μπορεί να είναι η ουσία των ιατρικών, πολιτικών και ανθρωπιστικών εφιάλτων . Ενώ επίσημα από αυτή τη στιγμή, αυτή η «έξαρση» δεν έχει χαρακτηριστεί ως «πανδημία» , αυτές οι δύο ιστορίες μας δείχνουν γιατί σύντομα θα είναι.

Σύμφωνα με αυτή τη νέα ιστορία στη Νέα Υόρκη , σε τρεις χώρες προέκυψαν «ανιχνεύσιμες» περιπτώσεις κορωναϊού. περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι έχουν αρρωστήσει τον ιό, αλλά οι αρχές δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν σε οποιονδήποτε είχε είτε έζησε είτε επισκέφθηκε την Κίνα πρόσφατα είτε είχε συναντηθεί με κάποιον που επισκέφθηκε πρόσφατα την Κίνα.

Το δεύτεροη ιστορία από τους Διεθνείς Επιχειρηματικούς Χρόνους αποδεικνύει ότι ο κόσμος μπορεί να έχει αρκετούς «σούπερ διαδότες» στο χαλαρό όπως είχαμε αναφέρει σε αυτήν την ιστορία της 11ης ANP , αλλά με μια φρικτή προσθήκη.

Όπως ανέφερε η ιστορία του ΙΒΤ, ενώ 10 πόλεις στην Ιταλία βρίσκονται σε καραντίνα ( τώρα έως 12 και ο αριθμός αυτός σίγουρα θα αυξηθεί στις επόμενες μέρες) με όλες τις δημόσιες συγκεντρώσεις να απαγορεύονται πλήρως, συμπεριλαμβανομένων εκκλησιαστικών υπηρεσιών, καρναβαλιού, χορού και αθλητικών εκδηλώσεων ένα σύμπλεγμα περιπτώσεων κορωναϊού προέκυψε μεταξύ μιας ομάδας ανθρώπων που είχαν παρευρεθεί σε ένα μπαρ μαζί, συμπεριλαμβανομένων 5 γιατρών, ένα μέλος της ομάδας είχε δείπνο νωρίτερα αυτό το μήνα με έναν άνθρωπο που είχε επισκεφθεί την Κίνα τον Ιανουάριο καιείχε αργότερα εμφανίσει συμπτώματα παρόμοια με τη γρίπη, αλλά από τότε έχει δοκιμαστεί αρνητικά για τον ιό , σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Είχε ήδη αναφέρει ότι οι γιατροί είχαν επιβεβαιώσει ότι οι ασυμπτωματικοίάνθρωποι θα μπορούσαν να έχουν αυτόν τον ιό, να μεταδοθούν σε άλλους χωρίς να παρουσιάζουν κανένα σύμπτωμα ή να ξέρουν ότι είναι άρρωστοι. Με αυτό που συμβαίνει στην Ιταλία να μας υπενθυμίζει αμέσως την«Τυπική Μαρία»,που ήταν το πρώτο άτομο στις Ηνωμένες Πολιτείες που χαρακτηρίστηκε ως ασυμπτωματικός φορέας του παθογόνου που σχετίζεται με τον τυφοειδή πυρετό, της σημείωσης: Mary Mallon θεωρήθηκε ότι έχει μολύνει 51 ανθρώπους, τρεις από τους οποίους πέθαναν, κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως μάγειρας. Δύο φορές εξαναγκάστηκε να απομονωθεί από τις αρχές δημόσιας υγείας και πέθανε μετά από μια συνολική σχεδόν τριετία απομονωμένη .

Έτσι, με στοιχεία από την Ιταλία ότι ένας άνθρωπος που είχε επισκεφτεί την Κίνα, έδειχνε αρνητικός στον ιό, αλλά ήταν και η πιθανή πηγή 15 ανθρώπων που μολύνθηκαν από την επιδημία στην Ιταλία και τώρα ανιχνεύσιμα κρούσματα κορωναϊού στη Νότια Κορέα, Ιράν, όσοι δεν δίνουν προσοχή σε ό, τι συμβαίνει τώρα, θα πρέπει να ακούσουν τα λόγια εκείνων που τώρα χτυπιούνται από αυτό και έξω από την Κίνα με καραντίνα στην Ευρώπη.

Ο δήμαρχος του δήμου Codogno Francesco Passerini δήλωσε ότι τα νέα των περιπτώσεων «έχουν προκαλέσει συναγερμό» σε όλη την πόλη νότια του Μιλάνου.

Ο 38χρονος, ο οποίος εργάζεται για την Unilever στη Lodi, βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση εντατικής θεραπείας.

Ένας φίλος του ποδοσφαίρου, ο γιος ενός ιδιοκτήτη μπαρ στο Codogno, έχει επίσης δοκιμαστεί θετικά, μαζί με τρεις κανονικούς στο μπαρ. Οι τρεις, που συνταξιοδοτούνται όλοι, ζουν στη μικρή πόλη Castiglione d’Adda.

Ο δήμαρχος είπε ότι οι ντόπιοι ήταν “εξαιρετικά ανήσυχοι” για την εξάπλωση της θανατηφόρας νόσου.

Και με το COVID-19 να μπορεί να εξαπλωθεί από εκείνους που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα και έχουν δοκιμαστεί αρνητικά για τον ιό και τώρα τα κύτταρα των περιπτώσεων που ξεσπούν σε μέρη της Ευρώπης, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής που δεν μπορούν να ανιχνευθούν οποιουδήποτε συγκεκριμένου ατόμου, θα ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο αυτής της ιστορίας σε μια πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία για τον κοροναϊό που συνδέει τις «αποκαλυπτικές τοιχογραφίες» του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντένβερ καθώς και περισσότερα σχετικά με ειδήσεις που υπονοούν αυτό το τέρας μπορεί να έχουν σκόπιμα απελευθερώσει για να προκαλέσει μέγιστη ζημιά.

Σύμφωνα με ιστορίες στο CNBC , τη Live Science , το NY Times , και το Science News μεταξύ άλλων, ο Κορονα’ι’ός φαίνεται να σώσει μια ομάδα ανθρώπων. παιδιά. Όπως αναφέρουν τα News Science, πολύ λίγα βρέφη φαίνεται να αρρωσταίνουν με το νέο Κορονα’ι’ό και οι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι γιατί τα παιδιά φαίνεται να προστατεύονται περισσότερο.

Μια νέα μελέτη που συμπλήρωσε τις περιπτώσεις των βρεφών που νοσηλευόταν με τον ιό στην Κίνα από τις 8 Δεκεμβρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου βρέθηκαν μόνο εννέα. Τα παιδιά, ηλικίας από 1 έως 11 μηνών, είχαν πυρετό, βήχα ή άλλα ήπια αναπνευστικά συμπτώματα. Κανείς δεν ανέπτυξε σοβαρές επιπλοκές από την ασθένεια, γνωστή σήμερα ως COVID-19, η Zhi-Jiang Zhang του Πανεπιστημίου Wuhan και οι συνεργάτες της αναφέρουν σε απευθείας σύνδεση στις 14 Φεβρουαρίου στο JAMA.

Τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι τα μωρά είναι λιγότερο ευαίσθητα στον ιό ή μπορεί να έχουν μικρότερο κίνδυνο να εκτεθούν, σημειώνουν οι ερευνητές. Είναι επίσης πιθανό ότι τα μωρά που αρρωσταίνουν έχουν μια τέτοια ήπια περίπτωση που δεν το βλέπουν οι γιατροί. Όλα τα βρεθέντα βρέφη είχαν τουλάχιστον ένα μολυσμένο μέλος της οικογένειας και άρχισαν να αρρωσταίνουν όταν οι συγγενείς τους αρρώστησαν.

Και ενώ δεν έχουμε τις απαντήσεις γιατί τα παιδιά δείχνουν πολύ μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε αυτή την πανδημία από ό, τι παλαιότερα, μια θεωρία που επιπλέει γύρω από αυτή πρέπει να ρίξουμε μια ματιά ,είναι η πιθανότητα ότι έχει «σχεδιαστεί» έτσι , για να διαφυλάξουμε τη νεανική γενιά που τα μυαλά της μπορούν ακόμα να «χυτευθούν» στην παγκοσμιοποιημένη σατανική νοοτροπία .

Έχουμε ήδη αποδείξεις ότι ο αμερικανικός στρατός έχει αναπτύξει βιολογικά όπλα ειδικά για φυλή μέσω της «γενετικής μηχανικής» και ενώ δεν μπορούμε να αποδείξουμε αυτή τη στιγμή ότι το COVID-19 κατασκευάστηκε από την Κίνα ή ακόμα και από το «βαθύ κράτος» εδώ στις ΗΠΑ, ομάδα ανθρώπων ή να αποφύγετε τους νέους,, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, παρά αυτό που θα αναφέρει το msm, ότι το θηρίο αυτό έχει γενετικά τροποποιηθεί, καθώς αυτός ο ιός «δεν μπορεί φυσικά να βρεθεί στη φύση» .

Τώρα έχουμε βόμβες, αποδεικνύοντας ότι ο κορωνοϊός του CoVid-19 “Wuhan” σχεδιάστηκε ειδικά ως επιθετικό όπλο βιολογικού πολέμου, σχεδιασμένο να στοχεύει στην εξόντωση των ανθρώπων.

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Antiviral Research (τόμος 16, Απρίλιος 2020) έχει το δικαίωμα: “Η γλυκοπρωτεϊνη ακίδας του νέου κοροναϊού 2019-nCoV περιέχει μια θέση διάσπασης που μοιάζει με φουρίνη και δεν υπάρχει στον CoV της ίδιας ομάδας”.

Αποκαλύπτει ότι τοΟ κοροναϊός CoVid-19 περιέχει μοναδικά χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να λειτουργεί ως αποτελεσματικότερο όπλο για τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο, γεγονός που εξηγεί γιατί ο ιός ήταν αδύνατο να περιέλθει (ακόμα και κάτω από συνθήκες “καραντίνας” Κίνα, Ιαπωνία, Κορέα και αλλού).

Όπως εξηγούν οι συγγραφείς της επιστήμης στο πλήρες κείμενο: “Αυτή η θέση διάσπασης τύπου φουρίνης … μπορεί να προσφέρει κέρδος από τη λειτουργία του 2019-nCoV για αποτελεσματική εξάπλωση στον ανθρώπινο πληθυσμό. ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δεν θυμασαι , δεν θυμασαι …

Επιπλέον, το επιστημονικό έντυπο διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει γνωστή ιογενής καταγωγή στον κοροναϊό του CoVid-19, που σημαίνει ότι δεν εξελίχθηκε από τη φύση. Κατασκευάστηκε, και οι συγγραφείς του επιστημονικού χαρτιού δηλώνουν επίσης ότι ο ιός περιέχει στοιχεία από το MERS, δηλώνοντας: “Πριν από την εμφάνιση του 2019-nCoV, αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό δεν παρατηρήθηκε στη γενεά β βητακορονών”.

Σε αυτήν την ιστορία αναδρομής στο The Vigilant Citizen από το 2008 θα έχουμε μια από τις καλύτερες αναλύσεις των αποκαλυπτικών έργων τέχνης και τοιχογραφιών στο Denver International Airport που θα μπορούσαμε να βρούμε. Από το απειλητικό «άλογο της Αποκάλυψης» που χαιρετίζει τους επισκέπτες στην είσοδο του αεροδρομίου στο μασονικό κεραμίδι που αναφέρει μια ανύπαρκτη ομάδα που ονομάζεται «Επιτροπή Νέου Αερολιμένα» , οι προφητικές τοιχογραφίες που πλαισιώνουν τους τοίχους του αεροδρομίου μίλησαν για ένα μέλλον ,την αποκάλυψη και την σχεδόν εξαφάνιση μεγάλου μέρους της ανθρώπινης φυλής.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία στην κορυφή αυτού του τμήματος που δείχνει ένα «τέρας» που φοράει μια μάσκα αερίων ενώ παράλληλα χειρίζεται ένα σπαθί και ένα όπλο ενάντια στις μάζες και το «περιστέρι της ειρήνης» ,Έχει επισημανθεί ότι η τοιχογραφία των πολιτών υποδεικνύει ότι αυτές οι τοιχογραφίες φαίνεται να δείχνουν τα επακόλουθα μιας μαζικής επίθεσης βιολογικών / χημικών όπλων.

Το τέρας έχει ξυπνήσει! Αυτή η μεγάλη και επιθετική στρατιωτική φιγούρα είναι ντυμένη με μια ναζιστική στολή (σημειώστε το σύμβολο στο καπέλο) με ένα πρόσωπο που έχει τη μορφή μάσκας αερίου. Τα χέρια του κρατούν ένα τουφέκι και ένα σφουγγαράκι που μάλλον βίαια τραυματίζει το γαλήνιο περιστέρι. Στα αριστερά απεικονίζεται μια ατελείωτη σύνθεση των γονιών κραυγής που κρατούν το νεκρό μωρό τους.

Πρόκειται για μια πραγματικά ατρόμητη ζωγραφική, χωρίς εξαργυρωμένο μήνυμα ή ηθικό. Το γεγονός ότι αυτό εμφανίστηκε στην κύρια πύλη του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Αμερικής, κατά την εποχή της πολιτικής ορθότητας (της δεκαετίας του ’90), είναι εντελώς ανώμαλη.

Η μιλιταριστική φιγούρα είναι δοξασμένη και παντοδύναμη, που βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης. Έχει ξανακερδίσει τις δυνάμεις που φαινόταν να έχει χάσει μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι και πάλι σε πλήρη ισχύ και οδηγεί το δρόμο σε ένα νέο ολοκαύτωμα. Κοιτάξτε προσεκτικά τους ανθρώπους στα αριστερά και τα νεκρά παιδιά που κοιμούνται σε τούβλα. Δεν υπάρχουν ίχνη βίας πάνω τους. Απλά στερούνται της ζωής σαν να είχαν δηλητηριαστεί από το θανατηφόρο αέριο που προέρχεται από το ουράνιο τόξο πάνω τους. Το τέρας, προστατευόμενο από τη μάσκα αερίων του, δείχνει τη σύνθεση των θυμάτων προς το γράμμα που βρίσκεται στο κάτω αριστερό μέρος.

Και όπως επισημαίνει και η ιστορία του Vigilant Citizen , μία από τις άλλες διάσημες τοιχογραφίες του αεροδρομίου παρουσιάζει και άλλες αποκαλυπτικές σκηνές, αν και ο τίτλος της τοιχογραφίας που φαίνεται παραπάνω είναι η “Ειρήνη και η αρμονία με τη φύση” . Με τον τίτλο αυτό να ευθυγραμμίζεται σχεδόν τέλεια με την «1η επιγραφή» στους μυστηριώδεις “Guidestones της Γεωργίας” , ” Να διατηρήσουμε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 σε αδιάλειπτη ισορροπία με τη φύση” . Σημειώνεται ότι για να διατηρήσει ο κόσμος 500 εκατομμύρια κατοίκους, όπως απαιτούν οι Guidestones , περισσότεροι από 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πρέπει να «πάνε» με έναν σημερινό πληθυσμό 7,8 δισεκατομμυρίων παγκοσμίως .

Ο επίσημος δικτυακός τόπος του αεροδρομίου λέει ότι το όνομα της τοιχογραφίας ονομάζεται “Ειρήνη και αρμονία με τη φύση”. Πραγματικά? Στο κέντρο του κομματιού, λυπημένα παιδιά με εξαφανισμένα ζωικά και φυτικά είδη. Στο βάθος, ένα δάσος στη φωτιά και πιο πίσω, μια πόλη σε φωτιά.

Ένα ενδιαφέρον γεγονός για αυτή την πόλη ,είναι ότι έχει ξαναχτιστεί και ζωγραφιστεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια των χρόνων, σαν να αντιπροσωπεύει κάτι σημαντικό για τους δημιουργούς. Φαίνεται ότι περιβάλλεται από μια ζωντανή ομίχλη σαν να δέχτηκε επίθεση από ένα βιοχημικό όπλο. Ένα από τα παιδιά κατέχει ένα ταϊλανδικό δισκίο που απεικονίζει το τέλος του πολιτισμού.

Στο κάτω μέρος αυτής της ειρηνικής ζωγραφικής, βλέπουμε τρεις ανοιχτές κασετίνες που περιέχουν νεκρά κορίτσια από διαφορετικούς πολιτισμούς. Η αριστερά είναι μαύρη γυναίκα, το κέντρο είναι μια ντόπια γυναίκα. Γιατί βάζουν εκεί τα άλλα ζώα; Προβλέπουμε την εξαφάνιση αυτών των φυλών;

Γνωρίζουμε ήδη ότι ο στρατός έχει αναπτύξει χημικά όπλα ειδικά για αγώνες. Εδώ πρέπει να πούμε για το θέμα αυτό το Σχέδιο για τον Νέο Αμερικανικό Αιώνα (PNAC), ένα think tank που καθορίζει την εξωτερική και αμυντική πολιτική των ΗΠΑ:

“… η τέχνη του πολέμου … θα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που είναι σήμερα …” πιθανώς θα λάβει χώρα σε νέες διαστάσεις … οι προηγμένες μορφές βιολογικού πολέμου που μπορούν να «στοχεύσουν» συγκεκριμένους γονότυπους μπορεί να μετατρέψουν τον βιολογικό πόλεμο από τη σφαίρα του τρόμου σε ένα πολιτικά χρήσιμο εργαλείο. ”

Έτσι με πολύ περισσότερα που συμβαίνουν τώρα απ ‘ό, τι μας λένε στην Κίνα και τώρα αυτή η εκπληκτική ιστορία που μας έρχεται από Newsmax αναφέροντας τον Πρόεδρο Tραμπ, ήταν εξαγριωμένη, όταν οι Αμερικανοί που είχαν μολυνθεί από κορωνά’ι’ο από το κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess είχαν πετάξει σπίτι σε μια πτήση με υγιής Αμερικανούς επιβάτες, με το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ για την εν λόγω απόφαση και υπερ-διέπουν το CDC , είναι απίστευτα εύκολο να καταλάβει, όταν οι άνθρωποι όπως ο Mike Adams ρωτά αν όλα αυτά είναι εκ προθέσεως και ένας τρόπος για να «μειώσουν τον πληθυσμό» στον πλανήτη.

Όπως είχαμε αναφέρει σε αυτή, την 27η Ιανουαρίου ANP ιστορία, με τον τίτλο“Έχει το” Τέλειο βιο-όπλο “απελευθερωθεί στον κόσμο; Μη συμπτωματικοί άνθρωποι που είναι μεταδοτικοί σε άλλους για μέχρι δύο εβδομάδες είναι μια συνταγή για καταστροφή – Να θυμάστε ότι κάθε χάρτη Κορονα’ι’ού που βλέπετε θα είναι μέχρι 2 εβδομάδες Πίσω” , ένα από τα βασικά πράγματα που θα έπρεπε να προσέξουμε ήταν οι άνθρωποι που είχαν μολυνθεί από τον ιό ,που δεν είχε βρεθεί ποτέ στην Κίνα ή είχαν επαφή με κάποιον που ήταν και με αυτή την εξάπλωση, επιβεβαίωσε τώρα να θυμηθούμε αυτό το άλλο σημαντικό σημείο αυτής της ιστορίας , αυτό που βλέπουμε επίσημα είναι μέχρι δύο εβδομάδες ή ακόμα και 24 ημέρες πίσω από την «πραγματικότητα» .

Κάθε ένα από τα πρώτα 3 βίντεο που ακολουθούν εξετάζει αυτό το ξέσπασμα κοροναϊού, αυτό που θα περίμενε κανείς στις επόμενες μέρες και όπως ο Mike Adams αναφέρει στο σημαντικό πρώτο βίντεο παρακάτω, ως ανεξάρτητοι αναγνώστες ειδήσεων, λαμβάνουμε μια προειδοποιητική ανακοίνωση σε αυτό το ξέσπασμα με το μεγαλύτερο μέρος του αμερικανικού πληθυσμού να δίνει περισσότερη προσοχή στο κολέγιο μπάσκετ και το «JLo» απ ‘ ό, τι στο κορωναϊό. Όπως προειδοποιεί ο Adams στο 2ο βίντεο, η «αντίστροφη μέτρηση στην ημέρα της κοροναϊκής της αναμέτρησης για την Αμερική» είναι τώρα με πιθανό “τίποτα” για να αποφευχθεί το κλείδωμα των πόλεων των ΗΠΑ, ενώ το 3ο βίντεο προειδοποιεί πως στο Γουχάν έγινε η μεγαλύτερη άσκηση στην πράξη για το στρατιωτικό νόμο στην ιστορία. Κάποιος να εξαπλωθεί στις ΗΠΑ;

Πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη φορά για να προετοιμαστούμε, ενώ ακόμα μπορούμε, επειδή μόλις αρχίσουν να κλειδώνουν τις επιχειρήσεις, τα σχολεία και άλλα ιδρύματα, όπως και τώρα το CDC αναγνωρίζει πιθανότατα να συμβεί στις προσπάθειές τους να «περιορίσουν» την εξάπλωση του ιού, να είναι πολύ αργά για να προετοιμαστεί. Το τελευταίο βίντεο που ακολουθεί είναι μια υπέροχη ματιά σε ολόκληρη τη θεωρία της συνωμοσίας του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντένβερ, «Νέα Παγκόσμια Τάξη» .

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko.blogspot.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

«Πόλεμος» για το Προσφυγικό: Μπλόκα από κατοίκους σε Λέσβο και Χίο, χημικά από τα ΜΑΤ – Αμετακίνητη η κυβέρνηση

Κορονοϊός: Τρόμος στην Ιταλία – Εξαπλώνεται σε Φλωρεντία και Σικελία